/spanien/barcelona/forum/22.aspx/spanien/barcelona/forum/22.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BARCA-més que un club
2017-10-03 03:24
Tänk på språket. Höj nivån. Varning/mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona IlTriplete
2017-10-03 01:17
Satt och läste gamla inlägg från 10 mars 2007, när Messi gjorde hattrick mot Real som 19-åring, haha.

"Namn: Besten
Sänt: 2007-03-11 10:19
Altså Messi har bara sin lilla vänstrafot.
Nästa säsong tror jag att spelarna kommer lära sig hur han spelar och då kommer han inte få dom ytor han får nu.
Det skulle var roligt ifall man såg Marcelo mot han."

Sorry att jag klistrar in men roligt inlägg, haha. Om de bara visste vad han skulle göra mot dem framöver.
Barcelona Davids3
2017-10-03 01:05
@DM1982:


Hur fan ska man hitta glädje i att spela i landslaget när egna fansen gör såhär ?
Tyvärr en tidsfråga innan Pique slutar, innan VM om det vill sig riktigt illa!

Btw. Soko har fått ip-spärr? så jävla gött.
Barcelona Suarez9
2017-10-03 00:01
Yellow Cake Haha jag undrar också vad den killen möjligtvis har gjort som gör att han inte får en minut trots en usel Suarez. Jag tyckte att han avslutade säsongen starkt när någon skadade sig sent förra våren och fick spela några matcher. Han har aldrig fått den speltiden för att växa in i laget och visa vad han går för. Ganska synd att han valde Barcelona för vi lyckades faktiskt förstöra hans karriär verkar det som nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2017-10-02 23:47
Undrar hur dålig Paco är på träningarna? Jag har alltid gillat Suarez sen Liverpooltiden, men nu känner jag att han inte bidrar med nånting på planen. Tror han lyckades med en dribbling senast, å då var det ett motlägg som han fick med sig. Han lär ju kunna hitta formen men som det är nu känns det väl inte som att Paco kan göra det sämre iaf..
Barcelona Fuerza
2017-10-02 22:46
Pique är en vinnare.

Det har förlorarna visat. Precis som regeringen använder våld mot den "egna" befolkningen så agerar "fotbollsfansen" på samma sätt. De tål inte sanningen. Pique är redan en legendar i Katalonien och har på egen hand lyckats erövra Twitter i fotbollsvärlden. Hatarna tål inte honom och det gör mig stolt.
Barcelona Bentley King
2017-10-02 22:40
[QUOTE=Xavi #6]Ren hyckleri att dagen innan gå och rösta om att lämna Spanien för att dagen efter ta på sig den spanska landslagströjan. Varför väljer han att representera det fascistiska och korrupta Spaninen som han starkt är emot och vill lämna? [/QUOTE] Här har du gubben. Han säger klart och tydligt att om de inte vill ha kvar honom så lämnar han
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-10-02 22:34
Får väl erkänna att jag blir pubertalt provocerad av att se en s k "vuxen man" skrika åt Pique, vilt gestikulerande och iklädd något så barnsligt som en vit tröja med nr 7 på ryggen och namnet Ronaldo över siffran. Ja, gårdagens händelser har ju gjort mig flera årtionden yngre och när jag idag kom hem från jobbet, stod fyra arabiska slynglar under entrétaket i hyreshuset och tog skydd från regnet. Själv bar jag en ändamålsenlig Blaugrana-jacka. En av grabbarna frågade mig det uppenbara till trots, om jag höll på Barcelona och jag svarade frågande: "Ja, självklart, vilken klubb skulle man annars hålla på menar du?". . Han pekade på sin kompis och berättade att denne höll på Real Madrid och kunde bevisa det med sin tatuering. Smått överraskad hörde jag mig själv spotta ur mig något så oartikulerat som "Jävla fascistklubb". Killarna blev nog lika överrumplade som jag själv och stod svarslösa och bara glodde på mig förvånat, innan jag steg in i hyreshuset och tog hissen upp till "vår våning". Ja, jag har faktiskt sjunkit till en så låg nivå för tillfället, att jag hoppas Ramos får ett bemötande som vida överträffar det en viss Figo fick när denne återkom till Camp Nou för första gången iklädd Real Madrids dräkt, när barbaren från Sevilla sätter sina fötter på FC Barcelonas hemmaplan nästa gång. Fortsätter denna aggressiva regression, så lär jag nog köpa mig en Messitröja XX-small redan i morgon klockan 10.
Barcelona Xavi #6
2017-10-02 22:27
@the cameroonians:

Ren hyckleri att dagen innan gå och rösta om att lämna Spanien för att dagen efter ta på sig den spanska landslagströjan. Varför väljer han att representera det fascistiska och korrupta Spaninen som han starkt är emot och vill lämna?
Barcelona Amo.38
2017-10-02 21:55
Därför Spanien kommer fortsätta vara en skithåla i europa. Det är i såna här lägen och situationer som spanjorerna visar sina rätta färger. J*vla facistsvin och detta år 2017!!!! Man blir mörkrädd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2017-10-02 21:09
[QUOTE=MrKnowledge]cesc häcklar pique [/QUOTE] Vad skrev Fabregas?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-10-02 20:56
Bör inte landslaget spela matchen mot Albanien utan publik?
För jag tror inte att de kan garantera spelarnas säkerhet.
Hela poliskåren är ju i Katalonien :P
Barcelona MrKnowledge
2017-10-02 20:48
cesc häcklar pique
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-10-02 20:37
Spaniens första träning varade 23 minuter innan Piqué fick ledas av planen omringad av säkerhetsfolk och föremål kastat mot sig. När reportrar frågade de så kallade fansen kring deras aktioner svarade de att de endast kommit för att häckla Piqué, inte för att se landslaget träna. Svin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-10-02 20:33
@DM1982:


Oj då, första delen av min teori kan redan kastas i papperskorgen.
Hans dagar i landslaget är snart slut tror jag.
Barcelona Barcadinho.
2017-10-02 20:29
[QUOTE=DM1982]Ska bli intressant att se hur Piqué tas emot av den spanska publiken i landskampen. Kan bli episka reaktioner, hoppas han pallar det. [/QUOTE

Matchen spelas i Alicante, kanske kanske lite lindrigare reaktioner för det kommer sitta en del barca sympatisörer där. Men reaktioner kommer att få smaka på, säkert. Han kommer nog sluta i landslaget om det går över gränsen.
Och därmed inskriven som en evig ikon bland många katalaner :-)

Tänk om allt går fel politiskt och därefter att klubben tänker bya ligan. Är det då inte dags att igen ta fram den europeiska superligan? lika bra det.
Barcelona DM1982
2017-10-02 20:24
[QUOTE=DM1982]Ska bli intressant att se hur Piqué tas emot av den spanska publiken i landskampen. Kan bli episka reaktioner, hoppas han pallar det. [/QUOTE] Ok, så här såg det ut på träning. Lycka till Piqué.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-10-02 20:07
Ska bli intressant att se hur Piqué tas emot av den spanska publiken i landskampen. Kan bli episka reaktioner, hoppas han pallar det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez9
2017-10-02 19:51
S.Eto'o och Barca4life Vill ni ha med Roberto i startelvan eller tror ni att han startar? För att vara ärlig så är han ingen tekniskspelare eller spelfördelare. Han är en som tar bollen från straffområde till straffområde. Men jag är lite trött på den fotbollen nu och hade hoppats på en förändring. Denis - Busq - Iniesta Messi - Suarez - Deu Det är så jag hade startat. Roberto som högerytter fungerar ibland men jag är inte en av de som gillar det tyvärr...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2017-10-02 19:25
@the cameroonians:

Dock skrev Dembele på instagram att han är tillbaks om två månader, huruvida man ska lita på det låter jag vara osagt. De bästa är ju att han tar sin tid och inte påskyndar sin återkomst för baksida lår är inget att leka med speciellt inte för en spelare som Ousmane som lever på sin snabbhet och explosivitet.
Barcelona el Flaco
2017-10-02 19:21
En video från igår när en ung man omsvept i den spanska flaggan som röstade igår och ingenting hände, inga incidenter eller förolämpningar. Det där är demokrati! Hoppas idiotregeringen i Madrid kan lära sig ett och annat. Antar att de flesta här inne har sett hur regeringspartiet Partido Popular, PP, lade upp en bild på twitter där de hånade Barça för matchen igår inför tomma läktare. Vidrigt och provokativt beteende av Rajoy och hans parti.
Barcelona gozo1
2017-10-02 19:15
Må Gud vara med oss nu kommer 4 svåra matcher på raken och det känns som att vi fortfarande inte har hittat form el spelidé .
Tycker att tränare borde ge lite chans till Paco och även gomes också .
Gomes har visar varje gg han har blivit inbytt att han är o räkna med.
Barcelona Barca4life98
2017-10-02 18:50
Vad är det med appen, varför kommer inte allt i inlägget med? Någon som har samma problem?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-10-02 18:36
Jag skulle spela såhär mot Atletico; Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Roberto, Busquets, Iniesta - Denis - Messi, Suarez 4-3-1-2, där Denis får spela i rollen som Isco har i Real Madrid. De tre där framme ska byta positioner konstant och ytterbackarna får stå för bredden. Roberto är bättre på att vinna boll jämfört med Rakitic, skulle underlätta för Busquets. Atletico spelar i stort sätt med 4 centrala mittfältare på planen mot oss (koke
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2017-10-02 17:09
Bosketts & the cameroonians Tack för svaren! Jag skulle också vilja de denis Suarez starta men känns mer och mer som att Sergi Roberto är en startspelare nu fram till dembele kommer tillbaka. Antingen spelar Roberto på högerbacksplatsen mot atletico och därmed bänkar Semedo eller spelar han på nån mittfälts/ytter position och bänkar denis. Av 7 matcher har Sergi Roberto startat 6 utav den här säsongen vilket tyder på att han är en viktig spelare för valverde. Enda matchen han inte starta var 6-1 matchen mot Eibar där han var första spelaren att bytas in. Tror startelvan mot Atl blir följande Ter Stegen Roberto pique umtiti Alba Rakitic busquets Iniesta Messi Suarez Denis Eller att Roberto går som ytter och Semedo kommer in. Själv tycker jag att Semedo ska starta varje match i princip men som jag har skrivit tidigare ser det ut som valverde försöker trycka in Roberto i elvan oavsett position.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez9
2017-10-02 16:53
Vet ej om detta har tagits upp men klubben har en ledig dag imorgon. En protest likt resten av Katalonien emot all förtryck som pågår där nere. Fin gest av klubben som visar att man fortfarande står bakom majoriteten av sina medlemmar och sin grund. En annan fråga som är mer fotbollsrelaterad. Tror ni Denis får chansen mot Atm? Är så trött på att vi inte har kreativitet i laget längre. Vi måste i princip ha Messi, Denis och Iniesta på plan varje match. Annars känns det som att ingen vill bryta mönster och spelet går alldeles för långsamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-10-02 15:34
@S.Eto'o:


Operationen gick bra och läkaren som utförde den uppskattade rehabiliteringstiden till 3,5 månader, något kortare än vad som först skrevs.
Barcelona Bosketts
2017-10-02 14:51
@S.Eto'o:


Inte vad jag sett. Tror tyvärr vi får vänta tills efter nyåret tills vi får se honom igen... Han har genomgått operationen åtminstone.
Barcelona S.Eto'o
2017-10-02 14:42
Något nytt angående Ousmane Dembele? Hur gick operarationen i Finland och finns det något chans att han kan bli spelklar tidigare än befarat?
Postat via SvenskaFans-appen
Katalanska befrielsearmén
2017-10-02 12:44
Tack mods
Annons: