/spanien/barcelona/forum/21997.aspx/spanien/barcelona/forum/21997.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gaucho_10
2008-07-18 01:18
Om vi nu förmodar att vi det går, och vi byter eto'o+40 milj= C.Ronaldo , är det värt det?
Byta världens bästa striker mot Ronaldo PLUS 40 milj....

Jag skulle vilja se Silva , killen är bara 22 år och han är sjukt bra, MEN drömvärvningen är Fernando Torres eller David Villa men ser inte att Torres kommer hit.

Tror att Valencia måste släppa Villa eller Silva föratt betala skulderna hur det än går, så det är dags att agera
Barcelona Bojan.Messi.Etoo
2008-07-18 01:14
det angående etoo så ligger det ingen sanning i det... Det är falska rykten etoo kommer inte lämna för det kassa laget så ni vett.
Barcelona Sersari
2008-07-18 01:10
Gaucho_10

Precis, det är inte alls trovärdigt vilket jag försökt tala om tidigare. Men, Eto'o mot Ronaldo + X antal pengar och vips så behöver man inte lägga upp en miljard som United begär, plus att Cristiano inte vill vara kvar i klubben längre, och att Man U behöver en striker, och där kommer Samu in i bilden..och ledningen vill skaffa en stjärna och Ronaldo vill till Spanien men främst till Madrid..det tar aldrig slut denna sk elefant-cirkus.
Men det är med stor sannolikhet att Ronaldo- Eto'o inte blir av. Vet du vad, det räcker med Messi, jag är nöjd ändå=)

By the way, vem vill du se som den "nya" stjärnan i Barça ifall Arshavin inte kommer?
Barcelona Barca Barca
2008-07-18 01:05
Camparn på nou//

Helt riktigt. Men jag tror många här har missförstått mig, har mig själv att skylla då jag inte uttryckte mig riktigt=)

Jag menar inte att vi ska peta Xavi för Hleb. Jag lekte lite med tanken och undrade hur vi skulle ställa upp ifall vi nu skulle värva Silva eller någon annan vänsteranfallare, det var därför jag ställde ett frågetecken bakom Xavi i mitt första inlägg som startade den diskutionen.

Pep lär gå runt på dessa tre mittfältarna framför pivote som Keita och Yaya kommer gå runt på. En lång säsong, många skador och trötta ben.
Barcelona Gaucho_10
2008-07-18 01:05
Sesari

Jag hatar inte killen, men vill inte se honom i Barca, sen så måste man fråga sig : Är det realistiskt att han kommer just hit, och att vi lägger SÅ mycket pengar på honom, och att Man U släpper honom?

Enligt mig så är svaret på alla 3 frågor : NEJ!
Barcelona Sersari
2008-07-18 01:01
Gaucho_10

Vadå, gillar inte du honom haha?
Det kanske är ett av ledningens alternativ om de nu jagar en världsstjärna, och då är det inte upp till dig om han kommer eller inte. Jag tycker också att han har några svagheter och fulheter, men med hans styrkor kan man överse det. Det är nog många namn på ledningens lista, det ryktas om de allra största spelarna..vilket det nästan alltid gör med Barcelona. Men Pep verkar ju ändå rätt så nöjd med sin trupp som den ser ut just nu, så det spelar inte så stor roll kanske, det kan lika gärna sluta med att ingen stjärna kommer, bryr mig inte så länge vi har Messi, det räcker gott och väl;-)
Barcelona *
2008-07-18 01:01
Ämne: Ngn som har länk til....
s
Barcelona *
2008-07-18 01:00
Ämne: Ngn som har länk til....
s
Barcelona *
2008-07-18 00:59
Ämne: Ngn som har länk til....
.
Barcelona Barca_PXM
2008-07-18 00:51
Barca Barca

om berbatov kommer då ska han starta för han e värd det, han går inte med att sitta på bänken. barca har henry som i princip har sin plats i startelvan, bebatov e bra anfallare och ger mycket nytta men han saknar teknik. jag skulle hellre satsa på henry.
Barcelona Camparn på nou
2008-07-18 00:50
Barca Barca

Du skulle alltså peta Xavi nyligen utsedd till EMs bästa spelare. En av klubbens ikoner för Hleb eller Touré...löjeväckande

Hleb går knappast in i startelvan han är inköpt som en komplementspelare som kan hoppa in lite varsomhelst på mittfältet och även i nödfall anfallet.


Du skriver "Yaya som pivote Keita som städgumma" med det verkar du tro att Keita är den defensivare, mindre spelskickligare av de två vilket är helt fel.
Båda två är defensiva mittfältare men Keita är den med de bästa offensiva kvalitéer.
Även fast Yaya har en hästspark till skott han med.
Jag ser fram emot att se de två tillsammans med en utpräglad offensivmittfältare i ett mera defensivt dynamiskt mittfält vilket vi säkert kommer få se i en del matcher.

Men främst kommer de konkurrera med varandra om en mittfältsplats tillsammans med två offensiv där jag skulle tippa Keita att ligga bäst till.

Iniesta-Keita/Touré-Xavi
två offensiva och en defensiv mittfältare.
Barcelona Gaucho_10
2008-07-18 00:47
Sersari

Du, om barca vill spendera en hel del pengar på att köpa en superstjärna så finns det gott om stjärnor där ute, INTE C.Ronaldo iaf

Några namn som poppar upp är: Torres, Villa, Silva, hellre de än C.Ronaldo
Barcelona Barca Barca
2008-07-18 00:44
Ride_The_Big_One(6)//

Jag har säkert mycket fel, men det är vad jag tror=)

Så som Hleb spelat i Arsenal lär han, om han nu bänkas första matcherna, ta startplats ganska tidigt på säsongen. Nu ska vi egentligen inte sitta här o leka att vi kan, jag vet att vi diskuterar men det är en diskution som vi kan hålla på med ända till ligastarten utan att veta vem som startar och vart den o den ska spela. Men men alltid kul i leka med startevlor när nya spelare kommer...

Det börjar blåsas upp nya rykten, nu verkar Berbatov vara ett hett alternativ, vad säger ni?
Barcelona FCB10
2008-07-18 00:42
Ronaldo skulle få mer pengar i Barca tror jag eftersom vi också är sponsrade av Nike precis som han.
Beckham gick ju till Madrid istället för Barca eftersom Madrid var sponsrad av Adidas.

Nike ville ju se Ronaldinho i Inter istället för Milan...

Barcelona Ordem e Progresso
2008-07-18 00:42
Ngn som har länk till ngn av spelarpresentationerna? Har inte lyckats se en enda...
Barcelona Sersari
2008-07-18 00:41
Gaucho_10

Jag är klarvaken;-) Jag vet att Arshavin vill komma hit, men Barça verkar inte gå in 100% för att hämta honom till Katalonien, samma med Ronaldo(dels pga det är en jävligt svår affär, och för lite intresse från ledningens sida), men Barça och Laporta vill köpa sig en storstjärna dels för att Laporta vill vinna tillbaka fansens förtroende, så det är nog mest för egen vinning Laporta gör det OM Barça handlar in en världsspelare. Arshavin är en grym spelare, hade inte sagt nej till honom men han har inte den statusen som det ryktas om att ledningen vill införsskaffa. Han var grym i EM och i Uefa-cupen, sen då? Ronaldo är 23, Arshavin 27. Jag gillar båda två och för mig spelar det ingen roll vem som kommer(om nu någon gör det). Påpekade bara att denna möjlighet fanns men det är som jag sa tidigare, inte så värst trovärdigt.


B.G

Ingen aning, eftersom att jag inte vet vad Pep har tänkt sig för spelsystem. Ronaldinhos position kanske i ett 4-3-3(om Pep använder sig utav det), vad vet jag. Delade bara med mig lite tankar.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2008-07-18 00:41
Dízzy

Det undrar vi alla. Kommer han att komponera hemma och borta taktiken?

Spännande =)
Barcelona Barca_PXM
2008-07-18 00:37
iden låter inte dum att ha c.ronaldo, viktigast att barca har ett lag vinner titlar. etoo förtjänar vara kvar, men han blir behandlad så pga stora besvikelsen som klubben hade i 2 år. jag tror inte pga etoo e mätt barca gör så, helt enkelt saker ska förändras för att nå framgång.
Barcelona Dizzy
2008-07-18 00:34
Undra hur Pep kommer ställa upp laget.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2008-07-18 00:32
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2008-07-18 00:32
Gaucho

Jag håller med, Arshavin vädjar till barca han vill hit till varje pris. Laporta agera killen har ett barca hjärta...

Barca Barca

ja håller inte med Guardiola kommer inte spela en spelare bara för hans namn, om du tror det kommer du bii riktigt besviken.

Hjleb kommer nog att bänkas från början, han måste ju få tid att anpassa sig och spela in sig. Inte fan kommer guardiola slänga in han direkt.
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2008-07-18 00:31
Hur mycket tror ni vi kan få för Etoo om han säljs? Själv gissar jag på 30-40 miljoner euro? vad tror ni andra?
Barcelona En_Gång_Barca_Altid_Barca
2008-07-18 00:30
Är det någon som vet om det kommer vara tv-rättighets problem iår? Kommer tv4 sända Laliga
Barcelona B.G
2008-07-18 00:28
Ämne: Ghazza// Tror du mis....Iniesta-Xavi-Keita
Messi-Henry-Hleb

Keita kommer att konkurrera ut Toure ganska enkelt, Toure är för kantig i sin spelstil men sedan vet man inte om Hleb eller Iniesta spelar som högeranfallare

Jag tycker ändå att Barcelona känns för ofarliga med endast Henry på topp. Om han inte levererar så kommer Barcelona få problem så antingen måste Eto´o stanna eller så måste Barcelona köpa in en klassisk nummer 9:a, varför inte Julio Cruz från Inter?

Sersar// Vilken position ska C.Ronaldo spela på?
Ska Barcelona köpa en fotbollsikon borde de köpa David Villa för vi har redan spelare (Messi, Iniesta, Hleb, Henry) med Ronaldos egenskaper...
Barcelona behöver en striker!
Barcelona Gaucho_10
2008-07-18 00:25
Sersari

Snälla vakna upp, eto'o har sagt att han vill själv bestämma över allt, så han vill knappast ingå i ngt spelarbyte mellan klubbar, och för det andra, C.Ronaldo till Barca....Hell no!

Killen är sjukt bra MEN vi behöver en lagspelare och han är inte den typen som man kan bänka utan att det skapas stora rubriker och stora problem för Pep...så nej tack, köp hellre Arshavin eller Silva

Vad mer ska Arshavin göra, killen VILL komma hit, han ber nästan om det, så varför inte?
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2008-07-18 00:25
Arshavin visar här upp sig med en barca tröja, att han gillat klubben sen länge vet nog de flesta. Han riskerar mycket med aqtt visa upp en barca tröja, det sänder tydliga signaler vart han vill hamna och klubbar kan tappa intresse för han.


Tyck till cules =)
Barcelona Sersari
2008-07-18 00:21
Ja ni, eftersom att ledningen vill göra sig av med Eto'o och att det är känt vid det här laget att Man U söker en striker i världsklass så skulle det kunna öppna för Cristiano Ronaldo i Barcelona, om parterna kom överens. Eto'o + en summa pengar mot Ronaldo kanske hade funkat. Eto'o tvingas ju ändå bort(korkat som sjutton) och då kan Barça samtidigt köpa sig den fotbollsikonen som det ryktas om att de söker, nu när Ronaldinho gått till Milan.

Men vet inte riktigt hur trovärdigt det är, men jag hade i alla fall inte gråtit floder om denna affär gick igenom. Jag gillar Eto'o sjukt mycket och tycker att han behandlas som skräp just nu. Men nu när det verkar som att han ska bort vare sig vi vill det eller inte så kan man ändå försöka göra det bästa av situationen. Cristiano Ronaldo är en grym spelare som vill bort från Man U och England, främst till Real Madrid, så jag vet inte riktigt om han vill komma till Barça. Om inte Man U och R.Madrid kommer överens, vilket de troligen inte gör pga att Man U är sura på Madrid så kan det bli möjligt. Men vet inte riktigt om Barça är så sugna på Cristiano, känns inte som det. Man U kanske skulle tänka sig att sälja spelaren mot Eto'o i en slags bytesaffär+ pengar, samtidigt som de skulle ge Madrid en rejäl käftsmäll med att sälja honom till oss istället för dom.

Ronaldo och Messi på vardera kant = fotbollsgodis.
Barcelona Barca Barca
2008-07-18 00:13
Ghazza// Tror du missförstog mig där, menar inte att Iniesta och Xavi ska vara några bänk spelare. Men Hleb går rakt in i startelvan, Yaya är också ganska säker där. Som det ser ut just nu

(Tom)---Yaya--Hleb

Messi--Henry--(Tom)

Jag räknar inte med Eto'o, han lär säljas.
Barcelona Barca_PXM
2008-07-18 00:05
Ghazza

det låter roligt eftersom han EMs bästa spelare och väldigt säker med sina passningar, tycker att han tillhör startelvan spikat men ibland tar han för god tid på sig för att leverera bollen vidare.
Barcelona Ghazza
2008-07-17 23:58
Xavi bänk..?


Hahaha.
Annons: