/spanien/barcelona/forum/2187.aspx/spanien/barcelona/forum/2187.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2016-07-03 11:34
@neymar JR:


Ryktas nu om att Lazio tröttnat och att nye tränaren Bielsa vill satsa på Jeremy Morel som vänsterback istället.
Barcelona the cameroonians
2016-07-03 11:30
Angående Gabriel Jesus så finns det definitivt två faktorer som gör att den här affären (om den nu verkligen är på gång vill säga) åter igen kan bli ett nytt Neymar-case - nämnligen delägarskapet. 1. Precis som med Neymar är alltså flera klubbar intresserade av Gabriel Jesus. Bayern, Barca, PSG, Man U och Real kan köpa honom för €24 miljoner medan övriga intressenter behöver punga ut med €40 miljoner. Allt enligt det kontrakt han signade för inte så länge sen. I princip är detta samma klubbar som var intresserade av Neymar, där såväl Bayern som Real la bud som, troligtvis, var bättre än det Barcelona erbjöd (trots de riggade kontrakten). 2. Precis som med Neymar finns det flera delägare i 18-åringen. Dels är det spelaren själv som har 15%, hans nuvarande klubb Palmeiras har 30% medan det övriga innehavet delas mellan hans nuvarande agent (Simoes) och den förra (Caran). Summerat kommer det att handla om pengar oavsett om spelaren själv vill till Barcelona. För precis som i fallet Neymar kommer delägarna att kräva mer av Bartomeu/Sanllehi/Robert om de kan visa på att andra klubbar är beredda att betala mer. Skillnaden mot Neymar är dock att spelaren i det här fallet själv äger den minsta delen. - vilket såklart inte är optimalt. Vad jag vill komma till är att jag undrar om det här blir en ny Neymar-saga där Barcelona återigen kan rigga kontrakt med någon av parterna för att alla ska bli "nöjda". Santos fick ju cash för optioner på tre spelare vi aldrig kommer se, och vi vet ju hur mycket cash Neymars pappa fick vid sidan för "scoutingtjänster". Vad hände? Jo, skattebrott och stämning från den sista parten, DIS. Förhoppningsvis har man lärt sig något av den här soppan, men Bartomeu har ju själv sagt att han skulle göra affären på samma sätt igen, med den skillnaden att han skulle ha en annan rådgivare. Så vem vet. Men jag ska inte måla fan på väggen innan något hänt... kan ju tolkas som gnäll.
Barcelona neymar JR
2016-07-03 11:25
Adriano (31) has already signed an agreement of 4 seasons with Italian club Lazio. Barca don't want to let him go for free and ask €2m. [md] Hur kan den jävla pip pip pip pip pip pip signa ett kontrakt när klubbarna inte är överens. Stoppa förhandlingarna och förnedra den jäveln, är så trött på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2016-07-03 11:18
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:

Barcastuff finns fortfarande, men har ett nytt konto efter att det första blev avstängt. Ni hittar det nya kontot under länktips.
Barcelona Rambla~
2016-07-03 11:06
Så fort påståendet Gabriel Jesus är den nya Neymar började dyka upp i artiklar fick Perez eld i baken. Honom måste han bara ha och sno framför näsan på Barcelona. Inte en gång till vill han bli snuvad av klubben han hatar så mycket. Pinsamma människa.
Barcelona Rambla~
2016-07-03 11:03
Läs den här skitartikeln.

"Suarez is understood to be open to the move but the key could be in persuading his wife and family to leave Spain."

Journalisten påstår, utan några källor eller citat att Suarez är villig att gå till City. Så pinsamt att det blir patetiskt. Tack var den här artikeln har ett 10-tal andra skitblaskor hakat på med feta rubriker att Suarez är på väg till City.

Haha...
Barcelona Gabriel
2016-07-03 10:44
Barclasico Knappast första gången Florentino agerar likt en nykär skolflicka och desperat försöker se sin nyförälskelse falla för honom istället för den person som ögonen egentligen ligger hos. Neymar, Villa, Henry, Ronaldinho, Alves, Suarez, Rakitic är bara några av namnen. De personer som faktiskt valt att hoppa i säng med Florentino som varit utnämnda culés innan deras vistelse i Madrid är spelare vi ratat och inte besvarat med samma känslor. Özil, Kroos, Isco? We didn't want them därför hamnade de istället i Real Madrid. Vill Gabriel komma till oss så lär han göra det. Det verkar som att detta är mer än bara ett rykte och att det faktiskt finns substans i det. Han ska nu dessutom iväg och lira OS med våran nyrenoverade Neymar. Ni kan ju gissa själva vad som lär hända under den månaden med Neymar och Rafinha som kommer att trycka på ännu mer hos Gabriel. Jag har en rätt så stark känsla av att han hamnar hos oss. Hur bra han sedan är har jag ingen aning om då jag inte sett en enda match med honom, enbart sett ett par youtube klipp och läst bra rapporter. Men jag går ändå igång på att vi verkar knyta till oss ännu en spelare som verkar vara jagad av hela Europas toppklubbar, framför allt av Florentino. Känns alltid underbart att knäppa han på näsan och visa honom att pengar inte alltid pengar alltid är allt. För ja, även om våra spelare tjänar mycket pengar (framför allt MSN) så har Florentino alltid erbjudit de dubbla för dessa spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-07-03 10:19
Barcelona will meet this week to improve their 1st offer of 19M for Gabriel Jesus, who prefers Barcelona instead of Madrid [sport]

Real Madrid offer Gabriel Jesus, who Barça are interested in, 35M + 6M bonus + 5M in commission to his agents [sport]

Snacka om desperat
Barcelona Mch
2016-07-03 09:45
Ni som är sugna på en ny mobiltelefon kanske är intresserade av en sådan här:

Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-03 03:38
[QUOTE=Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]]Bara som jag tycker att de borde ändra reglerna och börja spela med "Golden Goal", dvs laget som gör mål först i förlängningen vinner matchen? Tråkigt att kolla förlängningen då alla lag blir defensiva och fega? Inte jättekul direkt.. [/QUOTE] Nej, inte bara du. Straffläggningar är djävulens verk. Alltid någon som blir syndabock och får ta all skuld på sig. Det är konstigt att man ser ett lag som bättre än det andra för att de satt fler straffar, som Kröjff förklarade så bra med sin metafor om bilisten framför trafikljusen. Straffar har nästan alltid mer med tur att göra än skicklighet. T.ex att Argentina förlorade 2 gånger mot Chile på straffar är i mitt tycke inte tillräckligt för att kalla de bättre. För om man kollar på båda matcherna ser man att det är två jämnbra lag där Argentina var det bättre i CA2015 och Chile lite bättre i år. Med vetskapen om Golden goal kommer lagen även att gå in med en annan inställning då de vet att det inte går att slösa på tid. Det jag är rädd för och som jag förutspår är att fotbollen blir mer och mer såhär, där lag blir fegare och mer taktiska vilket leder till tilltäppta matcher som till och med kan få en med insomnia att däcka på nolltid. Men inge snack om saken, bort med straffar och tillbaka med Golden goal. Någon som vet varför Golden goal togs bort?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-03 02:32
Nu när Barcastuff sitter i häktet brukar man hänga här och kolla upp Barca twitter.

Så mycket kärlek till Messi.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-03 02:24
Hur kopierar man bild/inlägg från twitter?

Någon som kan hjälpa.

Jag blev rörd av hur fansen visar kärlek till Messi.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-03 02:09
On a rainy Night in Buenos Aires,Over 100,000 people are attending a rally to convince Messi to Come back to #ARG NT
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2016-07-03 01:46
Bara som jag tycker att de borde ändra reglerna och börja spela med "Golden Goal", dvs laget som gör mål först i förlängningen vinner matchen? Tråkigt att kolla förlängningen då alla lag blir defensiva och fega? Inte jättekul direkt..
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-07-03 00:32
@enkos:


Via länktipset hittar man Simone Zaza's straffmiss mot Tyskland.
Barcelona enkos
2016-07-03 00:29
Zazas straff var ren komedi. Precis innan han skulle skjuta hånade han Neuer och sedan missade efter att ha gjort 100 steg innan han kom fram till bollen och sköt långt över. Rätt åt idioten.
Barcelona enkos
2016-07-03 00:13
Tysklands mest rutinerade missade straffar , Muller, Özil och Schweinsteiger men räddades av unga orutinerade kollegor. Samma sak med Bonuci.. Varför ingen kunde göra samma sak i Argentina. Messi missade första straff och uyjämnade efter att Vidal missat sitt och visst är varje straff viktig men det var inte han som var syndabock utan Biglia som missade den avgörande men medier var snabba att utse Messi till syndabock bara för att det är Messi och inte ett ord om Biglia alltså.. media och hycklare..
Barcelona Liunil Masse
2016-07-02 23:59
[QUOTE=Rambla~]Özil = choker [/QUOTE] Arsenal player.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-07-02 23:55
Jag tycker tvärtom båda lagen var bra idag. De var rent av FÖR bra taktiskt sett.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barcadinho.
2016-07-02 23:52
Jag är nöjd med att tyskarna är vidare. Jag vill ha de starkaste lagen på pappret vidare från den här halvan. Men tyskarna imponerade inte så mycket idag.
Barcelona wallmannen
2016-07-02 23:51
Buffon! Du borde tagit tyskens straff...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Rambla~
2016-07-02 23:46
Usch, straffar är tufft och åka ut på alltså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-02 23:43
En ung Kimmich, tufft och skicka fram honom i det här läget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-07-02 23:41
Haha korpen slag på alla skyttar
Barcelona Rambla~
2016-07-02 23:40
Visste att Neuer skulle skärpa till sig på de sista straffarna. Schweinsteiger wtf?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-02 23:38
Som sagt usla straffar....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-02 23:38
Özil = choker
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-02 23:36
Bedrövliga straffar.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-02 23:34
Varför låter de Italien skjuta först. Begreppet intresserad detta idioti av Lewandowski och nu tyska kaptenen. . Hoppas jag har fel.
Barcelona enkos
2016-07-02 23:31
De första som börjar skjuta vinner.
Annons: