/spanien/barcelona/forum/2186.aspx/spanien/barcelona/forum/2186.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Santiago Cazorla
2016-12-03 19:24
@Skurhink:


Jag håller med om att det hade varit dumheter att släppa Neymar men är bara lite nyfiken på varför du ogillar Messi så mycket? Nästan alla dina inlägg är kritik mot Messi.
Barcelona Kebabtraume in der Mauerstadt
2016-12-03 19:22
@Thierry Henry:
För att vissa kanske inte vill borra ner huvudet i sanden och förneka att saker är betydligt sämre nu än för 1, 2 eller 5 år sedan. Du kanske inte ser det, alternativt inte vill se det. Betyder inte att andra inte gör det och belyser det.
erkano
2016-12-03 19:19
vi ligger 2 a i laliga och ligan är långt ifrån över. vi är dessutom dominanta i cl. varför ser ni aldrig på det ljusa sidan ??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-12-03 19:19
@Kebabtraume in der Mauerstadt:


Vem skall ta över då? Du pratar om Ceuyff. Vilka tränare där ute spelar enligt cruyffs filosofi som samtidigt är bra nog att ta över Barca? F. de Boer?
Barcelona wallmannen
2016-12-03 19:17
@ II Barca II

Skön rant, haha.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Kebabtraume in der Mauerstadt
2016-12-03 19:15
@II Barça II:


Finns ingen i den sportsliga ledningen som längre driver Cruyffs linje. Den linjen i Barcelonas filosofi och ande är död. Det klubben nu gör är lama försök till att återkoppla till det genom att ibland prata om Barcelonas historia och filosofi men egentligen vill man bara optimera ekonomin och spela pamp som i alla andra klubbar i världen.

Barcelona Thierry Henry
2016-12-03 19:14
@Carles Puyol Beast:


Haha vilka nötter pratar du om? Neymar skapa sitt läge helt på egen hand och det va Neymar som slog frisparken som Suarez nicka i mål. Det ä även Neymar och inte Messi som leder den interna assist ligan denna säsong. Ganska överlägset dessutom. Jag tycker du ska kolla fakta innan du vräker ur dig saker. Messi va inte bra idag. Och missade dessutom ett väldigt bra läge som Iniesta servera till honom. Dom som jag tycker va överlägset bäst offensivt för Barca idag va Neymar och Iniesta den stunden han va inne. Resterande kom inte upp i normal kapacitet
Barcelona II Barça II
2016-12-03 19:13
Verratti, Coutinho, Isco samt Thiago, det är mittfältare som hade passat in i ett lag som Barcelona, inte mittfältare som Gomes. Vi behöver mittfältare som kan driva upp bollen, en mittfältare som kan assistera våra anfallare, en teknisk mittfältare som kan hålla i bollen!! Hur kan inte Lucho se det? Hur kan ledningen inte se det, hur kan man göra en sådan enorm felbedömning när man värvar spelare som Gomes och Arda? Vad tänkte de på?? Varför har man inte försökt att köpa en ersättare till Xavi? Varför använder vi inte Roberto på den positionen samtidigt som vi värvar en riktig högerback? Trodde man på fullt allvar att Roberto skulle kunna ersätta Alves på högerbacks positionen? Alves, världens bästa högerback kan inte ersättas utav en mittfältare! Det funkar inte ens på FIFA Lucho!!! Varför sålde vi Bravo, som var en mur i vårt lag och behöll Ter Stegen som KANSKE kan bli bra om några år? Vad hände med alla våra talanger i ungdomsleden? Hur kan det helt plötsligt inte finnas någon att lyfta fram därifrån längre?!? Och så Paco? 30 miljoner Euro för Paco? Vem fan är ens Paco? Lucho har huvudansvaret och bör således få sparken omgående för tjänstefel, hans fotbollsfilosofi går inte ihop med Barcelonas, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra det. Lucho har förstört allt det Rijkaard samt Pep byggde upp. Inte ens Mourinho hade förstört så här!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kebabtraume in der Mauerstadt
2016-12-03 19:09
Han börjar låta som Hamrén. Han verkar inte ens förstå problematiken eller sitt egna ansvar i det hela. Dystert. Jaja, inte hela världen antar jag. Men Luis Enrique måste bort och åtminstone 1 Cruyff-anhängare måste in i den sportsliga ledningen. Men det är inte speciellt troligt att så sker när det är Bartomeu/Rosells-junta som styr där.
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-03 19:08
Luis Enrique not for apologising "I'm not sorry about any decisions made in this game. If it ends in 89th min you'd not be asking me this." Tänk att ha han här som tränare o lyssna på honom varje dag. Så envis, sjukt. En tränare kan aldrig bli en bra tränare om han inte ser sina egna misstag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-12-03 19:07
Är det cl-omgång nu i veckan? Tycker ni man ska mönstra copa del rey- laget för att vila spelare inför helgen?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-12-03 19:05
Soko För att Messi tvingas assistera till dessa nötter som inte ens kan sätta en eller två baljor. Vårt mittfält är så dåligt så Messi tvingas återigen gå ner till o agera som mittfältare samt anfallare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-03 19:03
[QUOTE=Soko]Sedan superkedjan Messi, Neymar och Suarez börjat spela ihop har den Messi aldrig gjort mål i El Clasico. Vad beror detta på ? [/QUOTE] Luis Enrique.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-12-03 19:00
Ter Stegen nya Rüstu?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Soko
2016-12-03 19:00
Sedan superkedjan Messi, Neymar och Suarez börjat spela ihop har den Messi aldrig gjort mål i El Clasico.

Vad beror detta på ?
Barcelona Ribohn Fan
2016-12-03 19:00
Vad har världens bästa Rakitic tagit vägen här inne.
Han håller samma form som senaste åren.
Börjar ni tvivla, nu när det inte går att skylla på Alves.
Barcelona A good coach is everything!
2016-12-03 18:58
Arda, Gomes, Paco för 1.5 miljard daaaaamn och vissa höjer ögonbrynen för en miljard till Pogba.. Hade utan stress bytt ut dessa tre mot en Veratti! Hade bytt ut två för en Pogba !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kebabtraume in der Mauerstadt
2016-12-03 18:57
@Skurhink:


Du menar att Neymar är bättre än Messi?
Barcelona Skurhink
2016-12-03 18:56
Att släppa Neymar skulle med nuvarande trupp göra oss till ett mitten lag! Kolla Messis mål sista 2åren så är det 90'/, tapins på Neymars förarbete 10'/, frisparkar och straffar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-12-03 18:56
Grejen med Ter Stegen är att när har han räddat oss ? Killen är en bra målvakt men ingen räddare i nöden ! Jag säger inte att Ramos mål var en tabbe men snälla kan du när vi behöver det som mest rädda oss! Om ni kollar på förra el Clasico när vi vann med 0-4 hur jävla många galna räddningar Bravo gjorde så förstår ni ! Hade vi kryssat den matchen så hade Real förmodligen tagit ligan också ! Att få en målvakt som Bravo trygg i en klubb är inte något lätt. Vi fick det men valde ändå att kasta bort det. För vadå att Ter är yngre ? Det räcker inte, vi får hoppas att Ter förbättrar sina reflex räddningar för just nu känns han tam. Ter känns som en mitten målvakt i lagliga just nu. Bravo var en världsmålvakt hos oss. Jag skiter i hur det går för han i City för det betyder inte att det hade vart lika i Barca. Målvakter måste känna sig trygga i klubben oftast så går målvakter ner sig rejält om dem inte gör det. Kolla bara på Valdez osv!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-12-03 18:55
Vill inte säga detta men det gör ont men jag vill tacka Ramos för hans mål mot oss. Hade vi vunnit med 1-0 så hade allt varit hur bra som helst enligt Lucho. Men tack vare Ramos så tvingar Lucho att tänka OM. Nu kommer Lucho säga vi hade oflyt vid vissa lägen men det är inte Reals fel att vi sumpar dem. Ramos är KUNG när Real behöver det som mest och det är minsann en spelare som bör hyllas. Även om jag innerst inne vill gråta men Ramos vilja hade behövt i Barca. Tack Ramos för nu ligger Lucho illa till och nu måste allt ändras. Pique må vara en kung hos oss men han är inte närheten till Ramos storhet. Ramos avgör matcher medan Pique avgör passningsstatistisk. Sorry men livet är hårt och Ramos gör livet fan inte bättre hahaha. 1-1 gör så ont men kanske kan detta få alla spelare att tänka om. Och börja prestera. Våra bästa spelare är: Busket från minut 1 till 93. Åretsvärvning för oss INIESTA :) Magisk Iniesta var så nära att få med sig assist idag men Messi var OFF. MSN var PINSAMMA. Dem var så dåliga. Stegen kan börja PACKA O DRA. Killen leker för mkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kebabtraume in der Mauerstadt
2016-12-03 18:54
@Rambla~:


Är en rätt given lösning i mina ögon. Ersättare till Neymar går att hitta, alternativt att man hittar rollspelare som bättre optimerar spelsystemet i tiki-takan.
Mittfältet är prio 1 i tiki-takan. Det kan den aldrig igen bli om man ska ha MSN längst fram.
Barcelona Soko
2016-12-03 18:54
Vi köpte Arda och Gomes och Paco för nästan 1.5 miljard kronor!!!! Spelare som vi aldrig kommer att ha nytta av..
Bara NZonzi hade varit mycket mer nyttig idag och jag önskar att vi kunde köpa honom. .
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-03 18:53
[QUOTE=Rambla~]Vill vi ha Verratti så går det, dock så vet vi också vad vi får offra pt andra hållet. Det är Neymar. Frågan är, är det värt det? Dessutom, vill Neymar dit? Han med sitt entourage är knappast en spelare man forslar bort till en klubb han själv inte samtycker till. Försöka buda på och lyckas värva Verratti med enbart pengar, är mission impossible. Det kan jag ta gift på. :) [/QUOTE] Offra Neymar för Verratti säger jag ja till. Vårt mittfält är för kasst i nuläget o Neymar presterar aldrig när han behövs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-12-03 18:50
Ja RM kommer tappa poäng på vägen, problemet är att vi kommer tappa ännu fler så som vi spelar. Så länge Lucho är kvar, ser jag säsongen som misslyckad. Lucho har värvat in för många spelare som inte håller måttet, speciellt mittfältspelarna. Vi har TVÅ värdsklassiga mittfältare i truppen och det är Busq o Iniesta. Hade RM haft Kroos o Bale i denna matchen så hade de vunnit utan problem. Vi har enorma problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-12-03 18:49
Yes, Iniesta gjorde ett fint inhopp trots det långa skadeuppehållet.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Kebabtraume in der Mauerstadt
2016-12-03 18:47
@grande jw:
Verkar tyvärr inte finnas mycket från ledningen som sätter Cruyffs linje i fokus heller. I nuläget är Cruyffs ande och filosofi nedmonterat och bortprioriterat i Barcelona. Barcelona är som vilken annan modern fotbollsklubb som helst nu. Sponsorkontrakt med tveksamma länder, miljardvärvningar av spelare med egna agenturer och noll koppling till den egna akademin. Det är på högsta nivå i styrelsen som man totalt tappat greppet om Cruyffs idéer. Det är egentligen underifrån Xavis arvtagare nästan måste komma. Men det är ju inte speciellt troligt. Konsekvensen av att man slarvade bort Thiago där börjar se riktigt jävla ödesdigert ut.
Barcelona Soko
2016-12-03 18:47
Det var inte bara 3 tappade poäng utan mycket dålig inbördes resultat. 1-0 och tre poäng bakom hade sett helt annorl6nda ut än 1-1 och sex poäng efter.
Real har återigen visat att de spelar fotboll tills domaren blåser av matchen och har på det sättet vunnit må ganska av matcher i år. Dessutom lyckades vi inte bryta deras 33 långa matcher utan förlust och gör Zidane till ännu större tränare än han verkligen är.
Barcelona wallmannen
2016-12-03 18:45
Oavgjort var väl kanske rättvist... Neymar borde ha borrat in bollen i bortre hörnet, enligt mitt sätt att se på saken. Om inte om fanns...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona grande jw
2016-12-03 18:43
Iniestas inhopp visar att tiki-takan fortfarande existerar. Det är han och Busquets som håller den vid liv och utan dom tillsammans så kommer vi aldrig få se den igen med nuvarande trupp. Utan Iniesta så har vi två box-to-box spelare i Rakitic/Gomes som utgör tremanna-mittfältet och gör det extremt trubbigt och långsamt, och som grädde på moset får vi en vilsen Busquets som inte alls trivs i den långsamma, slötänkande miljön.

Busquets är ett geni som behöver liksinnade som besitter samma spelförståelse, som har tiki-takan i blodet. Direkt när Iniesta kom in började de gamla sedvanliga trianglarna synas och bollen rullades runt i ett mycket snabbare tempo. Det fungerar när två av tre mittfältare har "barca-DNA". Med Gomes/Rakitic/Busquets raserar hela mittfältet. Det finns ingen finess alls.

Iniesta håller just nu tiki-takan vid liv och jag är extremt orolig om man inte börjar prioritera spelare som kan föra FC Barcelonas värderingar vidare. Lucho är inte rätt man för jobbet. Alla hans värvningar motsträvar och monterar ner det Cruyff en gång byggde upp i klubben.
Annons: