/spanien/barcelona/forum/218.aspx/spanien/barcelona/forum/218.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2017-08-16 18:36
Milan jagar Renato sanches. Tänk om dom får han för samma pris som Paulinho. Då kommer jag bokstavligen spy! haha
Barcelona Den vise mannen
2017-08-16 18:30
Blaugrana91 Han valet helt demokratiskt det kan vi vara helt överens om. Men de löften han gick in i valet med, tycker du han har infriat dom? Det är väl så på alla jobb, om man inte sköter sitt jobb så riskerar man ju bli uppsagd eller få sparken. Vad tycker du dom gjort så bra under dessa år? Förutom de finansiella aspekterna som du verkar djupt imponerad av (krävs ju verkligen ett geni att komma på att man kan sälja ut tröjan)? Se länktips (länkades tidigare idag)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2017-08-16 18:20
Blaugrana91

När twitterkonton blir avstängda för att använda #Bartomeudimiteya så börjar det bli lite diktaturvarning, men det kanske bara är jag.

Det är ingen som påstår att Bartomeu riggade valet, men att förvänta sig att folk ska acceptera kriminalsering av klubben, att pengar tas från medlemmar samt katastrofal sportslig planering är befängt.

Laporta brinner för klubben och låg bakom den mest framgångsrika perioden i klubbens historia. Sen pratar han inte om reklamfria tröjor, han pratar om att ha Unicef på vår tröja och att få tillbaka vår identitet.

Du får det att låta som att Beneditos klagomål kommer helt utan berättighet, när jag som tidigare sa att Bartomeus junta kriminaliserat klubben genom skattefusk så var det droppen över bägaren för många oppositioner. Likt Laporta vill han att vi ska ha vår identitet tillbaka där vi faktiskt satsar på La Masia och inte säljer unga talanger för att köpa in mediokra truppspelare, se Paulinho, Vermaelen, Arda Turan.
Barcelona Gabriel
2017-08-16 18:04
Ser det som en omöjlighet att Barcelona vänder på det här mötet, det skulle krävas en 3-0 vinst eller 4-2 vinst, och vi har inte varken truppen eller startelvan för att göra det just nu.

Dessutom frågar jag er alla, är det värt det? Det är supercupen? Ingen turnering av stor importance. Jag kommer att hålla på Real Madrid ikväll, och det står jag för, rakryggad, stolt och som en tvätt äkta culé. En vinst ger oss INGENTING ikväll, en förlust gör att kampanjen späs på än mer och uppmärksammas hårdare.

Min klubb får gärna ta stryk ikväll for the better good.

Och det kommer jag alltid att stå för!
Mr. Cruyff
2017-08-16 18:04
@Gabriel:


Med all respekt Gabriel, men varför skall man tro på detta? Den där killen som påstås ha fått sitt twitter-konto avstängt, har inte ens kunnat bevisa med hjälp av screenshots. Låter mest som skitnsnack. Och rykte är bara ett rykte fram tills det finns ett konkret bevis att vår ledning faktiskt försöker medvetet tysta ned kritikerna.

Källkritik är nämligen A och O när man besöker olika sajter.
Barcelona Barca4life98
2017-08-16 17:53
Fan det känns så konstigt. Hjärnan vill att Real ska köra över oss med 3-0 ikväll för att ledningen ska få ännu mer skit på sig. Bli ännu mer pressade, media kanske hakar på kampanjen. Beneditio kommer med uttalanden som verkligen kommer på förstasidorna och inte på sida 8. Hjärtat vill att Barca ska vända ikväll, kommer säkert inte att ske, med 4-2 eller 3-0.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2017-08-16 17:47
Gabriel

Han menade nog att Barca supportrarna i Katalonien är dom som kan göra skillnad huruvida Bartoemru stannar eller inte. Dock är det väldigt dålifgt valda ord.
Barcelona Criff
2017-08-16 17:45
@Blaugrana91:


Alla andra hade varit bättre än Rosell/Bartomeu juntan, min mormor hade skött klubben bättre.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-16 17:43
Barcelonas medlemmar har röstat för att Bartomeu ska vara klubbens president fram tills 2021 och så enkelt är det... Folk får det att låta som att Bartomeu är en diktator vilket är löjligt. Han vann ett demokratiskt val med flest röster, bara att acceptera. Om sedan Beneditos lilla projekt funkar så är det möjligt att ledningen avgår innan 2021 ja, men som tidigare nämnt kommer inte en "twitter-kampanj" att få honom att avgå, beundrar viljan många här lägger ner men tror att det är slöseri med tid. Men låt säga att Bartomeu avgår och ledningen lämnar, vem menar ni ska ta över? Laporta? Knappast, här kan vi verkligen snacka om någon som vill använda klubbens makt för egen vinning... Hans snack om reklamfria tröjor och annat dravel är en utopi och inget som är möjligt i dagens fotbollseuropa. Benedito? Fokuserar väldigt mycket på att klaga på nuvarande ledning, men i senaste valet så hade han i princip inga förslag och framgick inte heller tydligt vad han ville med klubben. Vem minns inte tröjsponsorn som han hade"fixat", det företaget existerade väl knappt ens? Jag är öppen för ett byte av ledning och speciellt om vi inte värvar Coutinho och Dembele, men förtillfälet finns inga alternativ...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2017-08-16 17:40
Klubbar gör klart med spelare till höger och vänster. Vad fan gör vår klubb?

Kommer vi få nöja oss med Delo, Semedo och Paulinho? Trots att vi har sålt Neymar?

Ska det verkligen ta såhär lång tid att göra klart med Dembele och Coutinho?
Barcelona Barca Barca
2017-08-16 17:31
Gabriel Check! låter hur bra som helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-16 17:27
Junta Dimision Precis! Delar av våran hymn går till och med så här: "It matters not where we hail from, whether it's the south or the north" Ytterliggare en sak till alla som ska medverka i halvtid ikväll. Till alla oss som inte är ifrån Katalonien, vi ska alla skriva så här till Bartomeu: "I am from Sweden, I am a Barça fan - Do you value my opinion? @jmbartomeu #BartomeuDimiteYa"
Barcelona Junta Dimision
2017-08-16 17:22
@Gabriel:

FC Barcelonas grundare är från Schweiz, den viktigaste personen i vår historia är från Holland och den bästa spelaren i vår klubb någonsin är från Argentina.

Helvete vilken patetisk kommentar av Vives, JUNTA DIMISION.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-16 17:22
Test
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-08-16 17:19
3-5-2 vill jag se ikväll. Cillissen - Mascherano, Pique, Umtiti - Semedo, Gomes, Busquets, Denis, Alba - Messi, Suarez Jag väljer Gomes för att jag vill ge honom en sista chans i en match där hans främsta styrka kan behövas, driva bollen framåt med ytor framför sig. Mer troligt att Roberto spelar istället för Gomes iof. Alena skulle jag vilja se från start men det kommer inte hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-16 17:16
Nu försöker ledningen att censurera alla som skriver hashtagen. Det har redan hänt den här killen som fick sitt konto avstängt och var tvungen att ta bort sina tweets där han skrivit hashtagen.

Ryktena om att man ska försöka spärra alla de stora kontona som kampanjar emot Bartomeu stämmer alltså.
Barcelona Andreas FCB
2017-08-16 17:16
@ || Cillessen #1:
Media kan inte göra ett skit. Trump har 80%+ av all media mot sig. Bara för att du envisas att kalla mig Trump så drar jag den jämförelsen. Ni får väl fortsätta med era Twitter raider så får vi se vart det leder... Jag vidhåller att det enda som kommer få Bartomeu att stoppa av är en missförtroende röstning eller om han får allvarliga hot mot sin familj. Annars sitter han kvar..
Barcelona Blaugrana83
2017-08-16 17:07
Gonzalez Barca vifta Hej vilt med den skylten så kanske vi ser dig på tv ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2017-08-16 17:06
[QUOTE=Andresito]Hur många timmar är det kvar tills vi värvar någon? [/QUOTE] Allt kommer vara officiellt inom 336 timmar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana83
2017-08-16 17:04
iniesta.70 kung e du
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2017-08-16 17:02
Paulinho? Köpet i sig är oacceptabelt. Vem letar ens bakom kinesiska muren liksom? Min egna hypotes är att Pep Segura vaknade upp efter en blöt weekend i Vegas med Tysons vita tiger i badrummet och ett par nya tatoos inristade på röven. Och nån gång under whiskey-dimman framåt småtimmarna under en het lapdance så fibblade han med telefon och råkade utlösa Paulinhos klausul. Egentligen så skulle han ringa in en "designated driver" men allt gick fel. Och nu har gubbarna i ledningen sin egna 400 miljoners " fyllechaffis" För att gå vidare till nåt helt annat. Grabbarna med slitna jeans och gräs-fläckar på knäna. Japp, i denna miljardindustri så har jag en kort metafor för dessa youngsters med drömmar om spel i Blaugrana: "For those about to rock" nää, snarare "For whom the bells tolls" . Tyvärr är vi/ni "Back in black" så sätt på er era Copa Mundial och" Run to the Hills"!! Japp, håller det inte emot er. Roberto, Samper, Alena, D.Suarez. Nu när Sir Vääääs och Sheriffen av Nottingham styr så lär ni blir bortknuffade av miljard investeringar och varumärken både högt och lågt. Edit: ja, ja obegripligt och naivt. Men ni som vet, ja, ni vet. Skribenten Deulofeu: Jag slår mig ner bredvid dig på läktaren och så bjuder jag på en bärs till nästa Barca B match eller Juvenil A match!
Barcelona socccerfan1
2017-08-16 17:02
Hhaahhaah helt rätt då e han klar för Juve. 18m£ matuidi... vi gav 37 för paul
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || Cillessen #1
2017-08-16 16:54
Andreas FCB Hörru Trump, läs vad som står och inte vad du vill att det ska stå. MEDIA, inte sociala medier. Ska spelare gå ut och ställa ultimatum för hur klubben ska skötas? Forna spelare absolut, aktiva spelare hell no.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-08-16 16:46
@ || Cillessen #1:


Spelarna kan göra någon skillnad genom att ställa ultimatum men att Bartomeu skulle avgå pga hat på Twitter. Nej, bara nej.
Barcelona || Cillessen #1
2017-08-16 16:41
Andreas Läs vad jag skriver, ditt ventilerade påminner en hel del om Trumps :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-08-16 16:40
@ || Cillessen #1:
Hahaha. Snälla... "Jag är så arg, jag måste ventilera mig på twitter" så kanske det händer något." Kolla Donald Trump på Twitter. Han sitter fortfarande som president. Fan, gör något i det verkliga livet istället för att vara någon internetkrigare.. Suck, år 2017 alltså... Och ja, många katalaner är inskränkta och naiva. Inte alla men väldigt många.. Bartomeu kommer inte avgå för att han är hatad på Twitter. Han kanske avgår om han blir hotad och hans familj, annars kommer han sitta kvar och förstöra klubben. Bara gilla läget. Varför skulle han ens bry sig om vad folk på Twitter tycker?
Barcelona Blaugrana91
2017-08-16 16:36
[QUOTE=messiooooxavii]Han har valet att leda klubben som man ska eller så kan han dra. Vill han inte dra och dra ner klubben till helvetet då jävla får man ta till hot och tvinga bort han. [/QUOTE] Fast nej, du hotar inte folk till livet och massa annat galet oavsett. Seriöst tänk människa...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || Cillessen #1
2017-08-16 16:36
Att påstå att dom KATALANSKA supportrarna är för inskränkta och inte vågar stå på sig visar ju hur lite man vet om den här klubben. Var det rätt att bomba Twitter efter en el classico förlust på hemmaplan och med årets silly season? Absolut inte utan det skedde vid fel tidpunkt då det hela framstår som besvikelse från matchen. Men dock lyckades det hela väcka några journalister och det kan leda till ledningens fall. Ledningen kommer aldrig störtas ifall inte media börjar pusha på. För att vara helt ärlig hade vi vunnit el classico så tvivlar jag starkt på att det här initiativet hade tagits. Missnöj mot ledningen ska visas även när det går bra för laget annars kommer aldrig meddelandet uppfattas!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-16 16:35
@Gonzalez_Barca:


Sånt gillar vi! Hoppas det är en stor jävla skylt så att den uppmärksammas på TV!
Barcelona Gabriel
2017-08-16 16:34
Förstår inte hur man kan uttrycka sig som Vives nyss gjorde. Fansen runt om i världen betalar tusentals med pengar för att åka till Barcelona och gå på matcherna. Betalar för matchbiljetter, köper tröjor, souvenirer och allt annat och medverkar på så sätt till klubbens kassa. Det är skandalöst att man kan uttrycka sig sådär om fansen som inte bor i Barcelona, precis som att vi skulle betyda mindre och vara mindre värda. Det kan inte längre finnas någon som kan vara för den här ledninge, tom Blaugrana91 måste ju se det nu. Det är under all jävla form av kritik. För bara några dagar sen gick Segura ut och lade förlust skulden på Piqué, what in the living fuck. Kanske om ni hade lyckats sköta er bättre på transfermarknaden och ge oss ett lag att tävla med så hade vi haft en bättre chans mot Real Madrid, det är fan inte en enskild spelares fel pga av oturligt självmål. Bra att Busquets gick emot honom, det är tydligt att det inte finns någon form av relation mellan styrelsen och spelarna. Det här är en ohållbar situation och de måste väck! Glöm inte ikväll i halvtid. Jag uppmanar er alla fråm djupet av mitt hjärta, ni som har Twitter, ikväll i halvtid kommer vi köra igen med hashtagen #BartomeuDimiteYA och till er som inte har det. Skaffa er, det går snabbt och det är enkelt. Kan ni inte ens göra det, så snälla, klaga inte sedan om ni inte är villiga att göra det minsta ni kan för att få förändring! Tillsammans är vi starka culers.
Annons: