/spanien/barcelona/forum/2174.aspx/spanien/barcelona/forum/2174.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Reymar
2016-04-13 18:22
Heisenberg

Nej det är Messi som måste visa vägen. Neymar var hetast senast mot Atletico Medans Messi var sämst av trion. Med hans mått mätt så har han floppat de senaste matcherna och nej skyll inte på trötthet för hur fan kan man vara trött när man går i 90 min? Killen löper ju minst på plan varje jävla match. Ända som kan klaga på trötthet är Suarez som sliter och kämpar varje match.

Barcelona SUPERBUSQUETS
2016-04-13 18:04
Hoppas Messi och Neymar tystar min stora mun ikväll, suarez behöver inte tysta någon man vet vart man har han en riktig killer i straff området.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-13 18:04
Bara laget ger allt ikväll så är jag nöjd. Vill se eye of the tiger från samtliga spelare, ingen som ska promenera på plan o svika sina lagkamrater. Vi ska anfalla som en enhet och försvara som en enhet. Förlorar vi trots det så kan spelarna lämna Calderon med huvudet högt, då man gav allt.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-04-13 17:46
Ska alla spelare, våra tränare, vattenpojkarna och vårs bortresta fans steppa upp några nivåer. Hatade El clasico och föra matchen våra fans. En begravning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-04-13 17:43
[QUOTE=Blaugrana91]Efter en fruktansvärd dag på jobbet så hoppas man allafall att kvällen kan bli lite positiv... [/QUOTE] Tänk på mig som med Arsenal fann och R.madrid fans hela kvällen. jag hade tufft igår ikväll. Innan jag end kom till jobbet började de smsa ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2016-04-13 17:39
Om det är någon som ska steppa up så är det väl ändå Neymar? När Messi är "dålig" så är han fortfarande bäst till skillnad från Neymar som när han inte kommer upp i standard är direkt undermålig set till potential. Med tanke på all hype, ryktena om hans lön och en begäran att få spela precis hela sommaren är det han om någon som måste börja producera nu när det ska avgöras.
Barcelona Messi 4-ever
2016-04-13 17:13
Ikväll så gäller det för Messi att vakna till liv, matcher som denna som dem stora ska ta tag i det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-04-13 17:05
Stämmer det att Neymars lönkrav är mer än dubblelt det som Messi får? Isåfall tycker jag seriöst han bör se efter en ny klubb.

Tills Messi lagt skorna på hyllan, eller spelar för någon argentinsk klubb, ska han tjäna mest i Barcelona/världen. Så enkelt är det.

Har aldrig känt mig trygg med brasilianska spelare och kommer antagligen aldrig göra det. Därför vill jag helst inte se Marquineus(stavning) i Barca även om han stod för en helt galen insats igår.
Barcelona I.Cuenca
2016-04-13 16:25
[QUOTE=Barcelonistas]Jobbar inte idag, jobbar aldrig när Barca spelar cl semi o kvartsfinaler. Redan knäckt 3 kalla och laddar upp för kvällens massaker som vi förhoppningsvis står för. [/QUOTE] Du måste ha en bra chef
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-13 16:24
Med massaker menar jag ingen utklassning i siffror utan mer spelmässigt. Jag hoppas vi vinner och gör en grym match rent spelmässigt det kan då få oss att vända på den här dåliga formen. Laget behöver göra en bra match nu mot ett bra motstånd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-13 16:18
Jobbar inte idag, jobbar aldrig när Barca spelar cl semi o kvartsfinaler. Redan knäckt 3 kalla och laddar upp för kvällens massaker som vi förhoppningsvis står för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
2016-04-13 16:18
Kommer bli en match att minnas
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
2016-04-13 16:16
[QUOTE=Blaugrana91]Efter en fruktansvärd dag på jobbet så hoppas man allafall att kvällen kan bli lite positiv... [/QUOTE] Haha samma här!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-04-13 16:14
Efter en fruktansvärd dag på jobbet så hoppas man allafall att kvällen kan bli lite positiv...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel12
2016-04-13 16:11
Ser fram emot ikväll. Vill ha trion riktigt taggade och visa lite av förra årets klass när det väl gällde. Pique kommer vara en viktig pjäs förutom MSN och även iniesta behöver visa sin storhet. Det är en sån här match som man investerar sina känslor och hjärta för laget. Ikväll är man antingen riktigt JÄV** glad eller så blir det tidig läggdags för minsta möjliga besvikelse. Visca barca. ??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-04-13 15:53
Ronaldos prestation igår kan mycket väl tända till Messi. Han ska spela ute till höger i en fri roll och bara kötta inåt med sin vänster för att hitta instick lr skott.
Barcelona Gio Style
2016-04-13 15:42
Såhär känner jag va.
"Remontadan" i sig mot Wolfsburg var bra jobbat, men inte mer än så då de på pappret inte skulle ha någon chans borta mot Real.
Real Madrid gjorde jobbet bara, det var inte någon WOW-prestation.
Däremot stod Ronaldo för samtliga mål, vilket var riktigt bra jobbat.

Jag är inte alls positiv inför kvällens match tyvärr, tycker att laget har sett oroväckande dålig och uddlöst ut på sistone.
Finns dock en överhängande chans för ett Atleti rött och jag syftar inte på något tveksamt agerande från domaren utan på att vi antagligen ser ett par övertända spelare i deras lag.

Jag är inte positiv, är nog bäst så.
Barcelona neymar JR
2016-04-13 15:41
Måste fråga, när började vi cules sänka våra krav på Leo Messi? Nu om någon gång är mina krav på honom högre, det han gjorde 2014/2015 är irrelevant 2015/2016. Så länge han har säker startplats så ska kraven var detsamma, och det gäller alla 11:a som startar. 2 framspelningar räcker inte, 1 mål räcker inte om vi förlorar. Han är vår ledare och vår nr 10 och det är han som ska ro hem det, år efter år! Den dagens kraven sänks på honom den dagen ska hans plats vara hotad annars är inte det okej. Ja jag vet att han har gjort allt för oss och är den bäste genom tiderna. Men han spelar fortfarande och kraven förblir! Ikväll så ska 9 utespelare steppa upp till suarez nivå och inget annat är godkänt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-04-13 15:31
@SUPERBUSQUETS:Nog för att jag också tror att det blir otroligt tufft ikväll. men de som använder Messi som en anledning måste själva tänka om. Även när han gör väldigt dåliga matcher i hans mått mätt så sätter han åtminstånde 2 bollar till medspelare som blir klara målchanser. En Messi ur form en dålig dag orsakar ändå oreda i alla världens försvar.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-04-13 15:10
Har en känsla av att messi kommer att tysta många ikväll!

visca leooo!
Barcelona SUPERBUSQUETS
2016-04-13 14:34
Ooh Herregud vilken match vi har ikväll ? Spela borta på vicente calderon, är ingen lätt uppgift, samt det spelet som laget har visat upp dom här 3 senaste matcherna är inget att hänga i granen direkt. Jag själv tror att Barca inte kommer klara av att stå i mot ikväll ett mäktigt Atl Madrid! Så till alla er som tror att det här är glass klart får tänka om! Vill inte va en partypoper men hoppas inte att folk här inne går loco om Barca åker ur cl ikväll. För i ärlighetens namn har vi inget i en semifinal att göra med det här spelet som laget har visat upp, samt med en fågelskådande Messi på plan blir det knappast bättre,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-13 14:33
[QUOTE=LennyRomario]Du förstår hur konceptet lottning fungerar? Eller du kanske föredrar någon slags seedning där de fyra bästa lagen, enligt någon ranking, ska möta de sämsta lagen? Och du förstår då att Real Madrid hade hamnat i semifinal hur som helst, eftersom de varit där sex år i rad och garanterat hade rankats topp fyra. Men med ett sådant system kan vi snacka om tråkigt för fotbollen. [/QUOTE] Nej nej, chill. Jag är bara lite bitter över att lag som enligt mig är bättre än Real o City inte kommer spela CL-semi pga otur i tidigare lottningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-13 14:06
Ronaldos 16 mål i Cl är imponerande det ska man inte ta ifrån honom men jag tycker att statistik kan vara missvisande ibland som i detta fallet. Om vi kollar igenom Ronaldos 16 mål i årets upplaga av Cl så kan man se att 11 av dom målen har kommit mot Shakthar Donetsk och Malmö i gruppspelet. Världens bästa fotbollspelare för mig handlar det om många saker som måste uppfyllas. Spelaren måste vara dominant spelmässigt, stå för underhållning, leda sitt lag till titlar rätt så ofta, delta i speluppbyggnaden, avgöra dom största matcherna rätt så ofta.Målskyttet är också viktigt men det är bara en liten del av kakan. Det är dom kraven jag har och för mig uppfyller Ronaldo inte alla dom kriterierna. Messi däremot gör det för mig just nu är han ur form men han står i princip alltid för det jag precis tog upp.
Barcelona LennyRomario
2016-04-13 14:05
@Liunil Masse:
Du förstår hur konceptet lottning fungerar? Eller du kanske föredrar någon slags seedning där de fyra bästa lagen, enligt någon ranking, ska möta de sämsta lagen? Och du förstår då att Real Madrid hade hamnat i semifinal hur som helst, eftersom de varit där sex år i rad och garanterat hade rankats topp fyra. Men med ett sådant system kan vi snacka om tråkigt för fotbollen.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-13 13:57
Real Madrid o City hör inte hemma i en CL-semi. Juventus är mycket bättre än båda två. Både vi och Altetico är mycket bättre men en va oss kommer åka ut ikväll. Orättvist o tråkigt för fotbollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-13 13:44
Svårt och göra en remontada mot ett lag som ligger på åttondeplats i sin liga. Begreppet "remontada" får bara användas när det är ett bra lag man ska vända det hela mot
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-04-13 12:55
[QUOTE=REM-HIM-MSN]Avgjorde Lewy den senaste El Clasico? [/QUOTE] Nu bryr jag mig inte om du är ett Barca fan eller ett troll bara men det där är väldigt dumt uttalande. Först och främst så har Lewa ingen möjlighet att göra mål i El Clasico så det argumentet stryks direkt. Sedan så tituleras man inte bäst i världen pga 1 mål i en inte alltför betydelsefull match. CR var osynlig den matchen och en Messi som var urform gjorde en bättre match spelmässigt, och målet han gjorde var pga en kollektiv kollaps i försvaret. Till Wolfsburg matchen. Skrev inget igår eftersom jag efter matchen stängde ner alla sociala medier för att jag visste att man bara skulle bli arg över det man läste, bla att Ronaldo är bäst i världen som alltid när han gör mål. Men nu har jag reflekterat lite över matchen och det jag har att säga är att det var en jämn match i 80 minuter. Real började bäst och gjorde 2 snabba mål, första var ett turligt mål (hoppa inte på mig nu, det ingår i sporten men höj ingen spelare till skyarna pga det) och det satte WB i chocktillstånd och vips så var det 2-0 och Real var 90% igenom. Därefter var det mycket bollinnehav för WB men till ingen nytta då dom hade svårt att ta sig igenom. Det blev inte bättre när deras farligaste offensiva spelare Draxler skadade sig. Kruse var inget att hänga i julgranen direkt. Men trots det tyckte jag att WB hade koll på matchen och Real skapade ytterst få chanser. Men några sekunder av slarv förstörde allting, jag tyckte helt ärligt inte det var frispark då Gustavo helt klart träffa boll först och vann den och låt mig inte börja på muren. Hur är det möjligt? Varför kan dom inte hoppa rakt upp istället för att vrida och vända på sig? Ronaldo är ingen bra frisparksskytt, det vet alla förutom Real fansen. Som någon skrev, 99 av 100 ggr går den i muren men med hans flyt blir det självklart mål. Och som någon annan skrev, WB ville inte ens anfalla. En situation som fortfarande sitter kvar i hjärnan är när Caligiuri har bollen på högerkanten och blir pressad av 2 spelare, Vierinha är lite längre ner i plan, Caligiuri ropar på att Vierinha ska ta en djupleds löpning så han kan släppa den rill honom men han vägrar. Gör man så förtjänar man inte gå vidare. Summa summarum var det över 2 matcher otroligt jämnt och båda hade förtjänat att gå vidare lika mycket men Real drog det längsta strået och det pga att deras trupp är överlägset WBs. Ronaldo klev fram när det gällde men säg inte att det inte var mycket flyt inblandad för det var det och det är inte bara för jag är bitter som jag säger så. Han är inte världens bästa spelare, Messi är det och kommer alltid vara det. Anledningen till att Ronaldo gör fler mål nuförtiden är en blandning av att Messi skadar sig och att han har en djupare roll i banan, vilket gör att han inte kan vara med i avsluten. Ronaldo kanske står som VY i uppställningen men han är nästan bara i straffområdet. Nu får vi se hur det går i kväll, allt kan hända men tror på Barca som vanligt. Tråkigt att City gick vidare, vad håller PSG och Z på med? Får Real city som dom med största sannolikhet kommer få är dom vidare, mot PSG hade dom haft det betydligt svårare. Det var mina två sidor av myntet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2016-04-13 12:35
I alla dessa år som man har följt la liga och speciellt matcherna mot Atletico där de rödvita brukar alltid sätta fart i inledningen av matchen på V.C Risken finns att vi släpper in mål men klarar vi bara deras första press 15-20 min så har vi bra läge inför resterande 70 min. Detta kan bara uppnås med en bra kollektiv arbete från laget. Rakitic och busquets kommer få det tufft men det gäller att hålla tätt mellan backlinjen och mittfältet. MSN måste verkligen skaka om sig och visa oss att dom är fortfarande hungriga och vill vinna mer. Tillslut hoppas vi gör en bra match då allas ögon är just på FCB. Visca el Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-13 12:00
Hur lyckas Ronaldo bli ett ämne här VARJE gång han gör mål i CL? :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-04-13 11:38
@neymar JR:


Är inte nervös heller.

Vet ej vad det kan bero på. Ju, jag vet. Det är för att Barca har spelat dåligt sista perioden. Så man skulle inte bli chockad om de åkte på den ikväll.

Hade Barca däremot haft bra form så skulle jag skita på mig nu.

Det har varit så mycket snack från spelarna så att det är dags att de visar upp det ikväll.
Annons: