/spanien/barcelona/forum/21514.aspx/spanien/barcelona/forum/21514.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ciao-V
2008-10-26 23:38
Shi:
Du kanske har lite svårt att fatta idag.
Det är ingen som frågesätter poängen ni har tabellmässigt just nu. R. Madrid har förtjänat de poängen.
Det man menar att R. Madrid kommer att ha svårt att hänga med i toppen om man tittar på de har spelat hittills.

Emadinho:
Inte per automatik. Det finns folk i Barcelona som inte hejar på FC Barcelona och likaså i Madrid.
Allt är inte svart och vitt som du ser det.
Dessuttom finns det hur många fotbollsföreningar som helst i Barcelona Stad(eller regionen- Katalonien).
Tänkt dig i Stockholm, hejar alla på Brommapojkarna?

Jag lägger av denna debatt.
Real Madrid Emadinho
2008-10-26 23:38
Ämne: Ämne: Är ni a....
Ja det är ju en sak att spela i ett lag, och en helt annan sak att vara en "vanlig" person i staden. För det menar jag inte att det är en regel att det ska vara så men varför ska man ta risken? Jag menar även inte att domaren var så dålig idag bara pga. hans härkomst.

Sedan kan domaren ha varit en Espanyol supporter eller en helt neutral person, men jag menar att det hela är korkat att inte ta hänsyn till sådana saker. Det skulle aldrig hända i CL, VM, Em osv.
Barcelona Criff
2008-10-26 23:37
Shi, hur kan du ens jämföra förra årets Barcelona med dagens? Är du blind eller?
En hel drös med spelare har åkt ut genom dörren, och en ny tränare har tagit över.
Ändå stoltserar du med er 4 - 1 vinst som kvalicerat motstånd denna säsongen?
Hur du får ihop det har jag ingen aning om!
Barcelona Okkapokka.
2008-10-26 23:34
Emadinho,Shi,Pio pio och alla andra//

Varför sånt gnäll när både Barca och Real vann? Ni beter er som ett gäng sex-åringar och verkar glömt bort att vi snackar om fotboll.

Skärp er för fan och bete er!
Barcelona Kim
2008-10-26 23:33
Shi

Vari ligger det pinsamma i det du kallar motattack? Ingen här inne har yppat ett ord om att Barça skulle vara världsmästare, så idiotin att dra upp en sån sak kom från er, inte från oss.

Ja, han påstod att Villarreal är den största utmanaren till ligatiteln. Anledningen är lika enkel som genial, Villarreal spelar en bra fotboll, precis som Valencia och Barcelona gör för tillfället. Real Madrid ser inte lika säkra ut som man gjorde förra säsongen. Förr eller senare så straffar det sig, och man förlorar ett par matcher. Då är man direkt efter. Ja, det kan hända Barcelona eller Valencia också, men ser man till dagsformen så är Real Madrid rent spelmässigt den svagaste av toppkonkurrenterna. Och vad era två senaste ligaguld har med årets upplaga av ligan att göra, kan jag verkligen inte förstå.

Nog är Pio pios inlägg ganska seriösa, eller åtminstone ifrågasättande av mycket dravel som skrivs av bittra, hormonstinna, vitklädda pubertetsoffer.
Las Palmas Pio pio
2008-10-26 23:33
Ja, men vad är det för attack du kommer med då?

Det är du som drog upp "världsmästar"-snacket utan något belägg. Jag skriver för Spanien sidan javisst. Jag hade förväntat mig att man någon gång kan föra en helt vanlig diskussion med några madridistas. Men dom växer tyvärr inte på träd. Så fort man säger något negativt om Real så är man en idiot och så fort man säger något positivt så säger ingen något alls - för då är allt precis som det ska vara.
Barcelona tarrak
2008-10-26 23:32
Ämne: Är ni allmänt korkad....
Haha, säg det till Raul Tamudo! Håller Puyol på Espanyol? Undrar vem som är korkad...
Real Madrid Emadinho
2008-10-26 23:29
Är ni allmänt korkade eller leker ni korkade, det jag menar är att om jag kommer från Örebro så sypatiserar jag för Örebro SK. Så man behöver inte vara en rymdfortkare för att förstå den konstruktionen.
Barcelona FCB_Xavi
2008-10-26 23:29
Intressant
Barcelona Shi
2008-10-26 23:27
Pio pio

Alltid komiskt med folk som skall komma med så pinsamma "motattacker", snacka om att göra en höna av en fjäder.

Killen påstod att laget som har lika många poäng som ni har stora problem, killen påstod att laget som vunnit dom två senaste ligatitlarna inte är någon ligatitelutmanare, killen påstod att laget som inte vunnit en titel på två år skall vara så överlägset oss. Låter inte direkt logiskt...

Du är ju ändå med och skriver på Spanien sidan, lite mer seriöst inlägg hade man väntat sig från din sida.
Barcelona el Flaco
2008-10-26 23:23
Emadinho//

Bernd, det verkar som du inte förstår att FC Barcelona är inte det enda laget från staden Barcelona som är med i ligan. Real Madrid är inte det enda laget från huvudstaden. Ditt argument var otroligt fördomsfulls redan första gången men nu räcker det väl?
Las Palmas Pio pio
2008-10-26 23:22
Shi

När har folk här inne påstått att Barcelona är världsmästare då? Det kanske är du som ska ta och läsa om någon kurs...
Barcelona Ciao-V
2008-10-26 23:22
Ämne: "Det är samma s....
Emadinho:
Nu förstår inte jag riktigt! Vad har staden Barcelona med FC Barcelona att göra?
Barcelona Shi
2008-10-26 23:19
tribente_magico

"jo inte är det real madrid som ser ut som världsmästare med sitt spel hittils."

Dags att läsa om Svenska A? Eller du kanske inte gå i gymnasiet än? Var påstod jag att Real Madrid är världsmästare?

Ok vi har lika många poäng som er och ändå har vi stora problem? Vad hade då hänt om man inte hade haft problem då? Skulle vara kul och veta.

"självaste Real Madrid har problem på hemmaplan med ett lag som atletico bilbao, inte bara målmässigt utan det mest oväntade, spelmässigt!"

Läs Emadinhos inlägg, matchen hade varit avgjort efter 30 minuter om saker och ting hade gått någorlunda rätt.
Real Madrid Emadinho
2008-10-26 23:19
"Det är samma sak för Barcelona, man kan inte vara så dumma i Fotbollsföreningen i Spanien"

Man verkar inte vilja läsa allt som skrivs här, jag menade med mitt inlägg att man inte kan ha en domare från en stad vars lag är konkurrenter till en av spelande lag. Oavsätt om man pratar om bottenstrid, toppstrid, Madrid, Barcelona eller Sporting Gjigon. Komigen.
Barcelona Klint
2008-10-26 23:14
Emadinho

Dina argument faller ganska platt när du börjar blanda in domarens härkomst. Om du försöker ta efter Schusters retorik råder jag dig till att tänka om.

Shi

Visst jag kan också lacka ur när domarna blåser för offside när det inte är offside osv. Men se det ur de mindre lagens perspektiv. Hade de gnällt över domarinstaserna på samma vis hade forumen här inte längre varit forum utan en klagomur av massiva mått.
Barcelona tribente_magico
2008-10-26 23:13
shi//

jo inte är det real madrid som ser ut som världsmästare med sitt spel hittils.

bara att inse, självaste Real Madrid har problem på hemmaplan med ett lag som atletico bilbao, inte bara målmässigt utan det mest oväntade, spelmässigt!,

tror du ska koncentrera dig mer på hur erat spel ser ut än, för det har INTE sett bra ut hittils under säsongen, men det är klart, därför oron kommer fram och det ska letas efter nån ursäkt, som har blivit dommarna match efter match.
Barcelona el Flaco
2008-10-26 23:13
Emadinho är i själva verket Schuster. Man skulle kunna tro detta i och med att båda två böllar om att domaren var katalan. Patetisk.
Barcelona el Flaco
2008-10-26 23:10
Domarna kommer alltid att förbli hatade inom denna sporten, oavsett om de gör en bra eller dålig insats. Man vinner trots domaren och förlorar på grund av domaren. Bara att vänja sig.
Real Madrid Emadinho
2008-10-26 23:10
Vad många är BLINDA rent ut sagt, hade det inte varit för en äckligt dålig domare hade Real haft en ledning med 3-0 i första innan Bilbaos reducerings mål, (jag talar om Higuains mål). och isf hade matchen varit avgjord. Att man sedan får en horribel straffspark tillskänks kan bara hända i Spanien. Detta för att inte tala om målchanser, och så kommer vissa CLOWNER och säger att Bilbao skakar om Madrid. Och självklart skulle Marcelo blivit utvisad i första. Men den situationen hade aldrig uppkommit om Real hade haft en ledning med 3-0. Utvisningen var GIVEN, även om en viss Magnus Hedman till "expert" vill få det till ett gult.
Allt detta för att inte tala målchanserna.

Så alla som påstår att denna match hade varit lika jämn med en konsekvent och rättvis dommare vet nog inte vad fotboll handlar om. Klart som in i h*****e blir det nervöst hos Real spelarna när man vet att även deras korrekta mål kan bli bortdömda.

Och sist men inte minst, hur kan LFP ge en katalansk domare denna match? nu säger jag inte att han vad så dålig för att han är just katalan, utan för att han kommer från en stad vars lag är direkta konkurrenter till Madrid. Det är samma sakt för Barcelona, man kan inte vara så dumma i Fotbollsföreningen i Spanien.
Barcelona tarrak
2008-10-26 23:09
Shi

Var i ligger det härliga? Och vilken culé är det som anser att vi världsmästare? Och varför skulle jag bry mig om vad en paraniod rättshaverist tycker?
Barcelona Shi
2008-10-26 23:08
Klint

Givetvis är det inte bara Real Madrid som misgynnas, lyssna inte på alla här som försöker förvränga det jag säger genom att påstå att jag sagt att det är någon konspiration mot oss. Det tror jag verkligen inte, men då jag först och främst följer Real Madrids matcher kan jag endast utgå från dem, jag är säker på att det finns många fler lag som missgynnas och jag kan inte leva med att nöja mig med att "domarna ger och domarna tar" dom förstör ju la liga för fan. Det är ju såhär vecka ut och vecka in. Helt sanslöst dåliga är dom.

Kim

Om du tittat på Real Madrids alla matcher denna säsong så finns det ingen chans att du tycker att vi får fler fördelar än felbedömningar mot oss. Jag har absolut inget problem med att säga när vi får en fördel men likt förbannat gillar jag inte och se folk skriva "Real Madrid gynnas alltid av domarna" i en sorts syn man har på Real Madrid som existerade 4-5 år sedan.

Dessa dommare är för stolta för sitt eget bästa, det är därför de beter sig så uselt.
Barcelona true_barca_fan
2008-10-26 23:06
komigen skit i real.. det här är barca forum så snacka om barca
Barcelona Ciao-V
2008-10-26 23:06
Fast de saknade Nisterooy i och för sig...
Barcelona Kim
2008-10-26 23:06
Men Shi, det är ju just det som vi försöker påskina. Ni är så förbenat enögda i er syn på domarnas insatser.

»Spanska domarna ÄR värdelösa och då jag alltid kollar på Real Madrids matcher vecka in och vecka ut ser jag hur usla dom är mot OSS

Förstår du inte att du är supporter till ett lag som faktiskt får fördelar. Domarna tycker inte sämre om er, ni får inte fler domslut mot er än för.
Real Madrid Nr 5 Magic - Zidane
2008-10-26 23:04
Criff //

Japp vi kan ju inte hjälpa att vi är så effektiva eller?

Och att säga att vi har TUR e fan sjukt för man kan inte ha tur i en hel säsong.
Barcelona Klint
2008-10-26 23:04
Shi

Visst jag förstår dig till viss del. Oftast brukar du också ha rätt sunda åsikter. Men ibland så känns det något löjligt över detta stöndiga klagande på domarna. Det är inte bara Real Madrid som missgynnas, vilket jag innerligt hoppas att du inte tror. Storlagen gynnas. Inte bara i Spanien utan i hela världen. Det känns lite som den klassiska sagan om pojken som ropade "Vargen kommer!". När väl ett avgörande domslut kommer så kanske ingen bryr sig?
Barcelona Ciao-V
2008-10-26 23:04
Måste säga att Real kom undan med nöd. De tre poängerna var inte alls självklara när man har sett matchen i sin helhet. Det hade kunnat slutat lika.
De imponerar inte alls som förut. Mot slutet var Bilbao nära att kvittera med 10 spelare på plan. Och det är hemmaplan!

Tror att det kommer att handla om Valencia och Barcelona i denna säsong.
Barcelona Shi
2008-10-26 23:03
Criff

Så du räknar inte er som ett kvalificerat motstånd? Har för mig att ni besegrades tämligen enkelt både på hemma och bortaplan, bara några månader sedan.

tarrak

På tal om kontakt med verkligheten? Alltid lika härligt med culés som är världsmästare nu, enligt dem själva.

Barcelona tarrak
2008-10-26 23:03
Shi

Jaja det är jättesynd om er. Bra med dig

Till er andra som fortfarande har kontakt med verkligheten, så är det bara att konstatera att Madrid har ordentliga problem (utöver den hemska konspirationen som gör allt för att krossa dem) och jag tycker att de alltmer påminner om det Barcelona vi såg för två år sedan. Ser nog Villarreal som den svåraste utmanaren.
Annons: