/spanien/barcelona/forum/2142.aspx/spanien/barcelona/forum/2142.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2016-04-14 20:15
Reals bänk mot Wolfsburg: Casilla, Varane, James, Isco, Vazquez, Jesé, Danilo Bayerns bänk mot Benfica: Ulreich, Lewandowski, Götze, Bernat, Rafinha, Rode, Coman Vår bänk mot Atletico: Bravo, Douglas, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Arda, Munir Skillnaden :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-14 20:08
Så otroligt besviken vi ska ju för fan vara med i lottningen i mon känns så overkligt att vi inte är med bland dom topp 4.

Barcelona enkos
2016-04-14 19:43
@Reymar:

Jag vet att vi har en indianare i laget, Alba som inte hör hemma i vårt lag men det är ingen ursäkt att alltid försvara sig att alla har parkerat bussen. Om alla gör det så kan vi då inte vinna en match. . Vi måste hitta på alternativ och där bär tränaren största ansvaret. . . Och trots amatörmisstag i försvaret är det ingen ursäkt att vi inte kan göra ett enda mål framåt på två matcher oavsett om det är två dubbeldäckare. .MSN har svikit och det är faktum. de får fortsätta
håna motståndare, skratta och flina...
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-14 18:56
[QUOTE=Liunil Masse]Iniesta gråtandes i spelarbussen efter matchen :'( [/QUOTE] Sen så finns det "fans" i detta forum som kallar våra spelare/tränare för diverse saker och vill sälja hela laget typ. Pinsamt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2016-04-14 18:39
@Barca4life98:


Finns egentligen flera alternativ,även om det är på pappret sämre.
Iniesta på vänsterkanten- vila neymar.
Roberto/Arda som offensiv mittfältare - vila Messi eller Suarez
Vidal på högerkanten - vila Messi
Munir centralt- vila Suarez

Men nej, låt MSN bestämma och slita ur sig själva istället.
Barcelona Reymar
2016-04-14 18:27
@Barcelonistas:

Glöm inte bort Chelshiit 'fansen' som fortfarande gråter om Straff situationerna för SJU år sedan. En vidrig plast klubb!!
Barcelona Reymar
2016-04-14 18:22
Enkos

Fast vi har mött en buss i varenda match vi förlorat, Suarez och Neymar får knappt några ytor, de är ju omringade av Försvare. Nej kritiken ska riktas mot vårt ihåliga försvar som släpper in så enkla mål. Mot Atletico, Real och Sociedad har de varit samma visa, dom gör mål från inlägg och parkerar en dubbeldäckare, DÅ BLIR DET UPPENBARLIGEN SVÅRT ATT GÖRA MÅL!!
Barcelona Barca4life98
2016-04-14 18:18
Tycker att man fick det bekräftat igår. Vi är laget som alla är avundsjuka på. Alla gör vad som helst för att vi inte ska vinna. Trots dålig form så kunde vi ha varit i semifinal. Suarez har två superlönen igår som kunde ha blivit mål och Gabi's räddning etc. När man tänker tillbaka till början av säsongen. Inga förstärkningar, transfersförbud, skador etc. Så är denna säsong klart godkänd om vi vinner copan och ligan. Med lite förstärkningar så är vi tillbaka nästa år och går långt. Heja Bayern från och med nu, unnar Pep en titel innan han drar till England.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-14 18:05
Mascherano: "No penalty given for handball? I don't have anything to say, we shouldn't be opportunist."Medans andra hade gått runt på planen och skrikit "solo robar". Barcelona är klass, det är de som skiljer oss från koleran från Madrid.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-14 18:01
Guardiola "What makes you grow is defeat, making mistakes. It is what keeps you alert"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-14 17:55
Iniesta gråtandes i spelarbussen efter matchen :'(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-14 17:46
Och MSN svek när det gällde som mest. Bara Ronaldo själv har gjort fler mål i CL än MSN tillsammans. Tror att de blivit arroganta och nonchalanta med tiden något man också såg på plan genom att skratta och flina allt för många gånger istället att komma ut med rätt inställning och spela seriöst.
Sen kom LE efter förlusten mot Real och sa att "vi ska analysera och lära något av det " för att även efter Villareal säga samma sak "man lär sig av sina misstag " och fortsätta med samma bortförklaring efter Sociedad matchen. Att han behövde 5 matcher på raken för att analysera och förhindra att fler fel upprepas. Totalt misslyckande. . El clasico förlusten visade sig allt för dyrt som gav konkurrenter vingarna och sänkte sig själv självförtroendet .
Barcelona enkos
2016-04-14 17:38
Man kan fortfarande inte tro att världens bästa lag som krossade allt i sin väg med MSN i spetsen som skrämde allt och alla helt plötsligt är ute ur det finaste turneringen medan ett utskrattad Real spelar semifinal.
Barcelona Barcelonistas
2016-04-14 17:25
Tror också lottningarna är riggade ja menar hur många gånger har vi inte sett typ matcher där " spelaren återvänder hem" osv? Jag är ingen som tror på slumpen Zlatan skulle komma tillbaka till Barcelona med sitt Milan, Mou skulle till Chelsea med sitt Inter, Zlatan tillbaka till Inter med sitt Barcelona finns hur många sådana exempel som helst. Som du säger så skapar de enorm hype och folk blir helt galna det är dom matcherna dom drar in mest pengar. Sen lag som får lätta lottningar, det är väldigt svårt att få fram bevis på hur vida om något sker bakom kulisserna. I detta fallet handlar det nog mer om tur snarare än att UEFA ger Real dom enklaste lagen, o andra sidan så är det ju en hel del Real Madrid personer som är med i UEFA osv. När man ser Figo dra den svåraste lottningen för Barcelona med ett litet skratt ja då kanske de inte är helt uteslutet att det rör sig om något trots allt? Nej sådant är helt omöjligt och bevisa.
Barcelona Smogen
2016-04-14 17:07
jag tillhör ju dom som tror att lottningarna i många fall varit riggade. Det är för många tillfälligheter, för mycket pengar för uefs och storlagen att förlora och Uefa är för korrumperat för att det ska vara på något annat sätt. Men i ärlighetrns namn tror jag att för uefa är de intressantaste och mest inkomstbringande matcherna Atletico-Real och Man C-Bayern.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-04-14 17:03
[QUOTE=Barcelonistas]Gabriel - lottas Real mot Bayern men kanske framför allt Atletico så tror jag att man åker ut. Men precis som du säger så lär dom ju lottas mot Man City och vips så har detta usla Real Madrid lyckats på något konstigt sätt glidit sig fram till en Cl final. Fanns hur många lag som helst som hade slagit ut Real Madrid, (Bayern,Atletico,PSG,Juventus) Ja även mot oss hade dom rykt trots vår usla form men jag tycker Real är ännu sämre det har dom varit hela säsongen. Att vi spelar dåligt nu handlar om en svacka. Intressant med lottning i mon. Atletico - Bayern Real - City så kmr det det bli. [/QUOTE] Fast då det är en klar fördel att avsluta hemma så lär Real få göra just det. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-04-14 16:48
Nesto Men samtidigt vad ska han göra? Bänka MSN trots att det inte finns någon riktig ersättare... Hoppas att MSN lär sig av att dom skulle må bra av lite vila då och då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2016-04-14 16:39
Första månaderna när Lucho tog över så roterade han väldigt mycket, eller som jag trodde- han visste inte vad han sysslade men när han ställde upp laget.
Spelare som förtjänade att spela fick sitta på bänken medans lite sämre spelare fick speltid. Jag var frustrerad,MSN var säkert det med.

Men droppen var när ju när man torskade mot socidad efter vinteruppehållet. Messi mfl. bänkades och det spekulerades i ett internt uppror/bråk mot tränaren ang. rotationen.
Från den dagen, från den dagen(!) känns det (för mig) som att MSN har bestämt det mesta. Det bästa laget har ställts upp sedan dess, med vissa undantag.
Sedan den matchen finns inte samma rotation kvar och titta vart vi är nu.

Kan det tom. vara så att det är MSN som bestämt att Messi ska spela djupt centralt? Varför annars skulle Lucho spela 3-4 raka matcher med den där patetiska uppställningen?

Saknar Lucho rentav pungkulor eller är han så pass kass i sitt taktiska tänkande?
Barcelona Andresito
2016-04-14 16:38
[QUOTE=Heisenberg]Jag vet inte riktigt om du endast raljerar lite här, men jag är genuint intresserad - är det någon som vet om man kan betta på lottningen? [/QUOTE] Ja det går. På Unibet ligger oddset på 2.90, samma för alla lag såklart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-14 16:34
Liunil Masse - har inget emot Bayern egentligen utan de mer att dom har vunnit 5 Cl titlar precis som oss vinner dom i år går dom om oss. Annars håller jag med om Bayern det är en bra klubb och att Pep tränar dom är ju också en anledning att gilla dom lite.


Det svider enormt med tanke på hur säsongen sett att Real kan komma att spela Cl final. För detta är samma Real som vi vann med 0-4 mot i höstas, visst nu har Zidane kommit in osv men han har inte ändrat på speciellt mycket. Zidanes Real är på ungefär samma nivå som Benitez Real kanske något bättre men knappast någon större skillnad.Vi drog det svåraste motståndet i åttondelen samt kvarten. Hade vi varit i toppform tror jag vi hade spelat semi nu och det får ju en o tänka på hur jävla mycket vi behövde en lätt lottning i kvarten. Lagets formkurva var redan påväg neråt när vi mötte Arsenal mot Atletico var kollapsen ett faktum.


Tänk då om man hade haft Wolfsburg i kvarten? Jag ber till högre makter, att han ger koleran antingen Atletico elr Bayern.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-14 16:25
Det sämsta Real på väldigt länge kan alltså komma att spela final i CL om de får City. Fotbollen är ändå rättvist, man vill spy.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-14 16:23
[QUOTE=Barcelonistas]Hoppas på Man City - Atletico i final det vore en intressant match. Bayern kan ja aldrig önska framgång och Real Madrid hatar jag som ni redan vet något fruktansvärt mycket. [/QUOTE] Varför kan du inte önska Bayern framgång? De knappast en klubb som barca är "fiende" med som typ Chelsea. Barca o Bayern har respekt för varandra. Chelsea däremot kan dra åt helvete.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2016-04-14 16:15
@Gabriel:


Jag vet inte riktigt om du endast raljerar lite här, men jag är genuint intresserad - är det någon som vet om man kan betta på lottningen?
Barcelona Reymar
2016-04-14 16:00
Får Real City imorgon då jävlar kommer huvuden att rulla.. Det enda laget som kan stoppa Real är Atletico. Bayern kommer bli sönder kontrade om de får Real, Bale och Ronaldo kommer ha halva planen att löpa på.

Bayern- Atletico hade varit en fantastisk final.
Barcelona Barcelonistas
2016-04-14 15:43
Hoppas på Man City - Atletico i final det vore en intressant match. Bayern kan ja aldrig önska framgång och Real Madrid hatar jag som ni redan vet något fruktansvärt mycket.
Barcelona neymar JR
2016-04-14 15:29
Tror redan nu att det kommer bli Madrid-Madrid i final där atletico kommer ta revansch.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-04-14 15:16
Kan man oddsa på lottningen? Isf ska ja lägga en tusenlapp på Real - City. Nån som vet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-14 15:13
Gabriel - lottas Real mot Bayern men kanske framför allt Atletico så tror jag att man åker ut. Men precis som du säger så lär dom ju lottas mot Man City och vips så har detta usla Real Madrid lyckats på något konstigt sätt glidit sig fram till en Cl final. Fanns hur många lag som helst som hade slagit ut Real Madrid, (Bayern,Atletico,PSG,Juventus) Ja även mot oss hade dom rykt trots vår usla form men jag tycker Real är ännu sämre det har dom varit hela säsongen. Att vi spelar dåligt nu handlar om en svacka.Intressant med lottning i mon.

Atletico - Bayern
Real - City

så kmr det det bli.
Barcelona neymar JR
2016-04-14 14:40
Santiago Hur kommer det sig att han ens slutade med tränarjobbet i Chile? ---------- Måste säga att det har varit oerhört skönt att slippa spelarna på social medier. Ingen aktivitet på flödet för den delen alls! Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-14 14:30
[QUOTE=socccerfan1]Halva forumet kan inget om fotboll.. Jävla fjantar.. Hur ska ni kunna hålla på laget när vi slutar vinna som vi gör? Sälj här sälj där.. Köp honom och honom .. Blablabla.. Vi är urform och blev utspelade taktiskt.. Grattis till atletico.. 1/8 har de vunnit nu.. Sluta böla [/QUOTE] Så man får inte kritisera? Allt är gröna skogar för dig eller? Man är inte mindre fan för att man är kritisk till grejer om ens klubb, snarare bryr man sig för mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: