/spanien/barcelona/forum/213.aspx/spanien/barcelona/forum/213.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kröjjff
2018-05-09 10:34
Josep "Pep" Guardiola Sala Utan att blanda in någon retorik i frågan, så skulle jag väldigt gärna vilja att du för ett resonemang om Varför du i så känslosamma ordalag föredrar Dybala framför Griezmann. Och att du då inte bara väger in individuella egenskaper i det speciella sammanhang som i så fall blir FC Barcelona. Utan vad det är för specifika kvalitéer du ser hos Dybala som skulle tillföra FCB:s spel så mycket mer än fransosen, att du bildligt talat ber på dina bara knän för argentinaren, genom att avsluta med att skriva Snälla!!!!
Barcelona DM1982
2018-05-09 10:18
[QUOTE=Josep "Pep" Guardiola Sala]Snälla ta in dybala istället för griezmann. Snälla!!! [/QUOTE] Ok, det ordnar vi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2018-05-09 09:13
Snälla ta in dybala istället för griezmann. Snälla!!!
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-09 08:31
Among board members it’s has been discussed that if Griezmann is signed, the club could be open to letting Luis Suarez go if a good offer was to come. [@xavitorresll on @ClubMitjanit]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2018-05-09 07:27
@Rivaldo=Gud:
Tycker du inte att det blir väldigt fel med en vänsterfotad Griezmann till vänster ? Griezmann har enligt mig 3 positioner. Nr 10 rollen, mitt 9 och högeranfallare.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-09 06:22
Hade inte haft något emot att låta Dembele gå till atletico på lån under 2 säsonger. Han behöver lära sig disciplin i det defensiva samt förbättra sitt rörelsemönster.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-05-09 03:04
Jahaaa då var truppen ute.... denis som har vart en av få ljusglimtar denna vår blir skickad till läktaren medan andre gomes och Vidal (som inte ingår i valverdes planer nästa säsong ?) blir uttagna. Nu kommer visa leka smarta och skriva att valverde vill höja vidal och gomes pris genom att ge dem speltid eller att Barcelona kommer betala en viss summa till city ifall denis spelar. Klubben kan betala miljarder för flopp spelare men inte några hundra tusen för en spelare som trots att han vart inne i frysboxen levererar. Bortsett från titlarna vi har tagit i år är allt annat katastrofalt. 4-4-2, Hantering av B laget samt talanger, ledningens sett att förhandla med andra klubbar ( Dortmund, Liverpool, atletico och gremio sopan), Valverdes feghet, miljard spelare (Coutinho dembele) som behandlas som två helt vanliga spelare och hierakin i laget. Ser verkligen inte hur bartomeu och valverde kommer fixa det här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 09Triplete15
2018-05-09 02:49
Helt rätt av Atletico att uttala sig som man gör. Bristen på respekt hos både Bartomeu och Suarez går inte att försvara. Du pratar inte om en spelare mitt under säsongen och får det att låta som att han är klar.

Så förbannat trött på hur klubben sköts med den här ledningen. Det var precis samma saga med Coutinho och Dembele i somras efter 5-1 utskåpningen mot Real Madrid.
Barcelona S.Eto'o
2018-05-09 02:44
Ligan var säkrad sens början av mars men valverde envisas med att ge våra talanger några minuter. Jag sa det här i höstas och säger det igen, ledningen och valverde kommer förstöra våra talanger. En av dem måste bort, helst båda två. Har någon utav Barcas talanger fått speltid i la liga så här långt?? (Räknar inte med arnaiz då killen är 23 år och vart i laget lika länge som paulinho) Visst det går att argumentera att B laget ligger risigt till och att de behöver sina nyckelspelare men inte ens när vi ledde 2-0 hemma mot Bilbao tog valverde in Alena ... istället bytte han in Vidal och Andre gomes. Sjukt att Alena har spelat mer i A laget under enriques sista år än han har gjort i år med valverde. Miranda, puig, morey och collado är 4 intressanta spelare som inte är nyckelspelare för B laget som jag verkligen skulle vilja se få chansen nu när ligan är matematiskt säkrad. Börjar förstå varför mboula och Sergi Gomez lämnande Barcelona. Hur ska de någonsin lyckas peta Vidal och gomes när inte ens Alena klarar av det. #Valverde out
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-05-09 01:30
Jag tror att främsta anledningen till att Atl. är så sura är för att de insett de har gjort en tabbe som satt en så låg klausul. Vem kunde förvänta sig att priserna skulle skjuta i höjden så pass de senaste 3 åren.
Tycker exempelvis inte att Greiz värde är på något sätt lägre än Coutinho.
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-05-09 01:28
@Trio el Mágico:Väldigt enkelt. 4-3-3. Coutinho tar iniestaa plats på mittfältet och griezmann-Suarez- messi på topp med Dembele som super sub
Barcelona Trio el Mágico
2018-05-09 00:08
Hur har dom tänkt egentligen? Vad ska de göra med Suarez och Dembele? Dembele finns det iofs en del transfer rykten om? Men Suarez? Accepterar han en bänk plats? Tror inte det.. Coutinho - Messi - Griezman Men coutinho kanske får ta iniestas plats på mitten. Då kan de bli Suarez till vänster, inte helt optimalt alltså. Dembele till vänster, helt klart intressant. I ett tre manna anfall så borde vi behålla Dembele och satsa på honom, han har kvalité, kan man få fram de de bästa ur honom så har vi en som kan spela både till vänster och höger om det behöver roteras. Tar vi in Thiago och Arthur som jag hade önskat så hade Coutinho kunnat spela på anfalla positionen. Men samtidigt så vet man ju inte om Valverde har tänkt att gå tillbaka till vårt klassiska 4-3-3, eller om han har tänkt att ge Dembele några som helst minuter... För en en 4-4-2 uppställning är jag helt emot. Tänker inte ens fundera på uppställning i en sån formation... -.-
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-08 23:42
Nu går sport ut med barto har bestämt sig för att köpa ut greizmann.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-08 23:07
Atletico har ju inget att säga till om klubben går efter klausulen? Dom måste ju ta kontakt med spelaren då det han som ska köpa ut sig. Sist jag kollade tog dom kontakt med Vitolo och han köpte ut sig från Sevilla. Allt för mycket hycklande i denna värld
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-05-08 23:00
Summerat så förklarar Atleticos president att han är trött på Barcelonas agerande och accepterar inte att såväl Bartomeu som Valverde och Suárez pratat om Griezmann på ett sätt som indikerar att fransmannen skulle vara på väg till Barça. Han har vidare redan för några månader sedan förklarat för Bartomeu att Griezmann inte är till salu och att de heller inte är intresserade av att förhandla om klausulen. Att sätta press på den viktigaste spelaren i en direkt ligakonkurrent är totalt fel, och visar det sig att Barça haft kontakt med Griezmann och han väljer att aktivera utköpsklausulem så kommer Atletico att ta ärendet till berörda instanser. Atletico vill nu ha lugn och ro innan finalen i Europa League.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barça i visca Catalunya
2018-05-08 22:53
Säg ej att vår tröga ledning tabbat sig igen? Borde vara omöjligt att vara så inkompetent isf.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2018-05-08 22:48
Oj nu hände de grejor!
Barcelona Xavi #6
2018-05-08 22:41
I vilken värld är Vermaelen vår bästa mittback? Att Umtiti sedan tappade fokus under den tuffaste perioden i säsongen får ledningen ta på sig. Dom hade ett flertal möten med Umtiti utan att komma nånstans efter United erbjudit en monsterlön till Umtiti. Hade dom lovat honom ett bättre kontrakt efter säsongen och sagt till honom att lägga allt fokus på fotbollen så hade vi nog gått vidare mo Roma.
Barcelona the cameroonians
2018-05-08 22:23
Skrev det tidigare om Piqué och att ytan bakom honom är vår största akilleshäl. Men det har inte bara med honom själv att göra utan våra två defensiva mittfältares smått omöjliga uppgifter i ett 4-4-2 med halvhjärtatäd press från övriga offensivs spelare. Det ena ger det andra. Att Piqué har koncentrationssvårigheter är inget nytt, och det är rätt typiskt för en person med många bollar i luften utanför det sportsliga. Umtiti då? Ja efter succén i höstas och ryktena om att United ville lösa ut honom, och med nytt kontrakt och skyhög lön som efterspel, svävade Big Sam iväg prestationsmässigt. Det gedigna och självklara ersattes av nonchalans och valpighet. Var väl ockdå skadad i början av året om jag minns rätt? Behöver komma ner på jorden. Dilemmat hänger säkert ihop med konkurrenssituationen, när Mascherano lämnade och Vermaelen inte kunde "litas på" så är det lätt att släppa lite på inputen i att ge 100 procent.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-08 21:51
Camerooninas Det är ju på tiden att vår bästa mittback får spela igen, trots att dom andra har haft en sviktande form. Synd att han ska vara så jävla skadebenägen.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-05-08 21:49
Apropå mittbackar och fel så har Umtiti känning i ett knä och tränade inte ikväll. Allt tyder därför på att Vermaelen kommer starta imorgon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2018-05-08 21:48
Några saker att komplettera mitt senaste inlägg med:

- Det har sagts många gånger men jag upprepar det igen. Barcelona är det svåraste laget att spela mittback i. Vi må inte ha samma fokus på bollinehav som tidigare men vi är fortfarande det lag som blottar vår backlinje mest av alla lag. Viktigt att tänka på detta när man bedömer positionsspelet.

-Även Valdés och Mascherano var bättre kaptener än Piqué och gick före i rangordningen

-Piqués karriär är väldigt olik en vanlig spelare i det avseendet att kurvan går upp och ner under långa perioder. Något som understryker tesen om att hans största problem är att hålla koncentration och fokus uppe snarare än kvalitén. Under Pepåren var han otroligt bra, men under 11-12 började han svikta. Åren 12-14 var de värsta, en absolut katastrof. Vår trippelsäsong var han återigen bra och jag tycker han gjorde det bra under Luchos övriga 2 år också. Denna säsong har han återigen gått ner sig, vilket är konstigt då vi kollektivt med Valverde är bättre på att försvara oss.
Barcelona L.A.M Nr 10
2018-05-08 21:40
Lion 24

Du har ett skarpt taktiskt öga och redogör ofta väldigt spot on för vad som händer på planen. Svagheten du har är enligt mig att du tenderar att överdriva för att bevisa din poäng. Jag håller till stor del med dig om kritiken mot Piqué, särskilt när det gäller en hans disciplinära problem och fokus på fel saker vid sidan av planen. Däremot har han sina fördelar också. Både passnings- och huvudspelet är toppklass och väldigt viktigt för vårt försvarsspel. Passningarna säger sig själv, huvudspelet för att vi när vi sätter hög press tvingar motståndarna till långa bollar där Piqué är en mästare på att vinna förstabollen och dessutomh hålla den inom laget istället för att rensa.

Gällande positionsspelet håller jag med dig till viss del. Han går bort sig många gånger, det stämmer. Jag tror det mer har att göra med att han helt enkelt har problem med jämnheten och koncentrationen snarare än att han inte är kapabel till att läsa spelet och röra sig i rätt ytor. Detta grundar jag på att han vissa matcher kan sköta det exemplariskt medan andra matcher helt och hållet gå bort sig och orsaka baklängesmål.

Överlag är Piqué absolut en riktigt bra mittback men i mina ögon håller han inte som ledare för vårt försvar. Umtiti kan förhoppningsvis växa ut till en sådan men är fortfarande lite för valpig för att ta 100 % kommando och styra backlinjen, även om han totalt sett gjort det mycket bra sedan sin ankomst. Piqués beteende utanför planen är också ett störningsmoment. Det är ingen slump att han aldrig är med i diskussionerna om kaptensbindeln trots att han spelat i klubben hur många år som helst och på många sätt är en grym representant för Barcelona och Katalonien. Men som ledare för vår klubb kommer han aldrig vara på samma nivå som Messi, Iniesta och Busquets för att inte tala om Xavi och Puyol.
Real Madrid Dûssel
2018-05-08 21:35
@Trio el Mágico:

Vart Neymar spelar fotboll bryr jag mig inte om.
Killen jagar pengar och uppmärksamhet.
Barcelona II Barça II
2018-05-08 21:31
Måste säga att jag håller med Lion24 helt när gäller ansvaret för Bales mål. Det finns ingen mening att Pique ska gå upp mot Asensio på det sättet han gör, hans agerande skapade ytor vilket ledde till målet. Pique är för mig en spelare som blandar och ger. Ibland är han alldeles utmärkt och ibland gör han bort sig grovt. Hans respektlösa uttalanden och clown fasoner gör att han aldrig någonsin kan bli Puyols arvtagare. Puyol var en gentleman på alla sätt och vis, Pique är mer en clown som gillar skoja och jiddra osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-05-08 21:28
Flera spanska medier rapporterar ikväll att Bartomeu idag kontaktat Atletico och förklarat att Barça har för avsikt att aktivera Griezmanns utköpsklausul. Det personliga kontraktet är redan klart sedan ett par månader tillbaka. It's on. 4-2-3-1 nästa säsong? Den slutgiltiga spiken i kistan för Cruyffs arv?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-08 21:02
Som skrivet! Piques säsong hittills är han överlägset bäst av försvararna. Han har räddat oss många matcher, Chelsea som exempel. Hans spel med boll i uppspelen är exemplarisk och är klart bra på att lösa svåra situationer. När det gäller målet som har analyserat, är det många fel gjorda, så som folk har tagit upp här inne. Jag kan bara komma med att Pique zon även innefattar 5 meter framåt. Däremot har vi en Umtiti som har attityd problem på plan och utanför(kastar öl på supportrar). När det gäller hans spel ser jag enbart en styrka, att han är snabb efter 10 meter på grund av hans fysik. Spel med boll är bedrövligt, antingen bakåt eller sidled passar på 10 meter eller långboll framåt. Han kan inte ta boll framåt p g a dålig teknik och att han är enbent. Försvar spelet har han väldigt svårt att tima inlägg och han är väldigt orörlig i sidled.
Barcelona Trio el Mágico
2018-05-08 20:40
Neymar i Real innan sommaren. Visste det hela tiden att han använde PSG för att ta sig till Real. Han är en råtta i mina ögon, har aldrig gillat hans karaktär. Men spelmässigt så är han fantastiskt. Barça blev bättre utan honom, jag var en av dom som va glad när han lämnade. Så jag bryr mig inte om att han ska spela för Real. Tycker bara att han är vidrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JakWah
2018-05-08 20:01
Imorgon kommer det sista stora hindret för en eventuell säsong utan förluster. Plockar vi poäng imorgon mot Villarreal så finns det inte på kartan att vi inte lyckas med denna historiska bedrift. Nästa säsong får vi hoppas på lite större utmaning i ligan och cupen. Real är ju inte direkt kända för att prestera över tid, utan kräver tur i utslagsturneringar för att få sina titlar.
Barcelona Visca el Barça i visca Catalunya
2018-05-08 19:46
Lion24 Läs om mitt inlägg igen, skriver bokstavligt talat tvärt om haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: