/spanien/barcelona/forum/211.aspx/spanien/barcelona/forum/211.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blårö
2018-05-09 13:42
@Beast Puyol:


Har också haft Martial i tankarna sen den ryktades att han ville lämna.
Ung snabb och spelar till vänster. Hade nog passat perfekt tror jag, Sen om det är 600miljlner som du säger så ännu bättre.
Barcelona Beast Puyol
2018-05-09 13:36
Martial hade passat in perfekt, snabb, löpvillig, lång, stark i dueller. Han hade varit kanon värvning plus endast för 600 miljoner de är fan fynd. Lägg inte miljarden på Griezmann. Köper vi honom då har vi ännu en kort spelare i dagens Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2018-05-09 13:29
Ang Roberto Finns det ngt bra klipp på den sekvensen? Träffar han honom ens?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-05-09 13:04
Fyra matchers avstängning för Robertos röda kort, löjligt. Vill bara påminna att Ramos endast fick gult kort när han slog Suarez i förra clasico. Avdelning lika behandling.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-05-09 12:47
Iniesta while passing the armband to Messi: "Here Leo, I love you so much."

:’(
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-09 12:23
Xaviesta På tiden att du tittar in. Jag räknade med det faktum att vi inte utvecklar talanger i b-laget och att dom inte ges chansen. Hade ju varit illa att skicka Dembele till b-laget och se han göra det bra men inte ges chansen i a-laget senare. Med lite eftertanke så inser jag hur dum jag var, talangerna vi lånar ut brukar ju inte bli något av heller för den delen.... Munir lär ju inte direkt välkomnas tillbaka trots att han har gjort det bra, nu kommer han lånas ut utomlands... Vad ska vi med Dembele till? Går inte att låna ut honom, går inte att skicka honom till b laget och valverde kommer inte kunna utveckla honom. Reapris för honom nästa sommar? Antar att arsenal kommer hugga....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NJ111
2018-05-09 12:11
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Griezmann är såååå mycket bättre än Dybala, dessutom tycker jag att ingen av dem passar i barca just nu. Vi behöver någon snabb spelare där uppe då Messi och Suarez har tappat speed
Barcelona Cule4life
2018-05-09 11:36
Om vi ska vara kloka så måste måste måste Suarez säljas ifall Griezmann hämtas in.

Håller ni inte med ? För helt ärligt ser jag ingen plats i anfallet för båda. Suarez är sämst som vänsteranfallare och Griezmann är vänsterfotad så han kan ändå inte spela vänsteranfallare. Så om Suarez spelar mitt9 så måste Griez spela vänster och då blir det skit.

Sälj Suarez eller vf inte byta spelarna. Chulo hade älskat Suarez. D.Costa Suarez som anfallare. Det låter sjukt jobbigt. Vore nog bättre ifall Suarez bytte liga och drar till PL istället.
Barcelona Ninja
2018-05-09 11:29
Jag blir deprimerad över Griezmann-ryktena. Summan det talas om och det faktum att han är 27. Jag skulle hellre köpa nån yngre vänsterytter. Kan inte komma på nån på rak arm men det är sportchefens uppgift att lösa. Klubben tänker bara på resultat nu, det ska in med etablerade spelare på en gång för en miljard, så sorgligt. Har vi inga kompetenta scouter ute?

Hoppas klubben säljer Digne och satsar på en från B-laget istället som backup till Alba. Aleña måste även han få chansen nu, där finns det potential.
Barcelona Xaviesta
2018-05-09 10:50
#5 sergiobusquets Har vi spenderat den löjligaste summan i mannaminne på killen så han ska få skickas till Atlético i två säsonger och skolas där? Hellre skicka ner honom till B-laget om man nu tvunget måste omplacera honom för lärdoms skull (inte snyggt såklart samt totalt nekad nerskickning av styrelsen vid en eventuell utsago isf) så han kan få lära sig grunderna i vår tiki-taka i en säsong istället och komma upp till La Liga med samma självförtroende som dom 1000 hängda kassarna-mannen Bojan Kirkic en gång gjorde. Du vet, på den tiden Barca faktiskt var i epicentrumet av sin era när det gällde att ge talanger ärliga chanser i A-laget istället för inköpt utfyllnad. Apropå bara. Förresten, du gick väl inte på den att vi fortfarande lär ut vårt grundspel i B-laget på det viset vi brukade och borde? ;) Vill du beskåda den riktiga varianten behöver du en DeLorean. Slutligen en snabb hemmameckad mattelektion: Formeln på hur man garanterat vet att styrelsen aldrig skulle få för sig att skicka ner Dembéle till B-laget, ens för en enda säsong, även om han statistiskt hade stått för den sämsta Barcastarten någonsin med 38 självmål i rad? 1,5 × (1 9 nollor)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-05-09 10:34
Josep "Pep" Guardiola Sala Utan att blanda in någon retorik i frågan, så skulle jag väldigt gärna vilja att du för ett resonemang om Varför du i så känslosamma ordalag föredrar Dybala framför Griezmann. Och att du då inte bara väger in individuella egenskaper i det speciella sammanhang som i så fall blir FC Barcelona. Utan vad det är för specifika kvalitéer du ser hos Dybala som skulle tillföra FCB:s spel så mycket mer än fransosen, att du bildligt talat ber på dina bara knän för argentinaren, genom att avsluta med att skriva Snälla!!!!
Barcelona DM1982
2018-05-09 10:18
[QUOTE=Josep "Pep" Guardiola Sala]Snälla ta in dybala istället för griezmann. Snälla!!! [/QUOTE] Ok, det ordnar vi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2018-05-09 09:13
Snälla ta in dybala istället för griezmann. Snälla!!!
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-09 08:31
Among board members it’s has been discussed that if Griezmann is signed, the club could be open to letting Luis Suarez go if a good offer was to come. [@xavitorresll on @ClubMitjanit]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2018-05-09 07:27
@Rivaldo=Gud:
Tycker du inte att det blir väldigt fel med en vänsterfotad Griezmann till vänster ? Griezmann har enligt mig 3 positioner. Nr 10 rollen, mitt 9 och högeranfallare.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-09 06:22
Hade inte haft något emot att låta Dembele gå till atletico på lån under 2 säsonger. Han behöver lära sig disciplin i det defensiva samt förbättra sitt rörelsemönster.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-05-09 03:04
Jahaaa då var truppen ute.... denis som har vart en av få ljusglimtar denna vår blir skickad till läktaren medan andre gomes och Vidal (som inte ingår i valverdes planer nästa säsong ?) blir uttagna. Nu kommer visa leka smarta och skriva att valverde vill höja vidal och gomes pris genom att ge dem speltid eller att Barcelona kommer betala en viss summa till city ifall denis spelar. Klubben kan betala miljarder för flopp spelare men inte några hundra tusen för en spelare som trots att han vart inne i frysboxen levererar. Bortsett från titlarna vi har tagit i år är allt annat katastrofalt. 4-4-2, Hantering av B laget samt talanger, ledningens sett att förhandla med andra klubbar ( Dortmund, Liverpool, atletico och gremio sopan), Valverdes feghet, miljard spelare (Coutinho dembele) som behandlas som två helt vanliga spelare och hierakin i laget. Ser verkligen inte hur bartomeu och valverde kommer fixa det här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 09Triplete15
2018-05-09 02:49
Helt rätt av Atletico att uttala sig som man gör. Bristen på respekt hos både Bartomeu och Suarez går inte att försvara. Du pratar inte om en spelare mitt under säsongen och får det att låta som att han är klar.

Så förbannat trött på hur klubben sköts med den här ledningen. Det var precis samma saga med Coutinho och Dembele i somras efter 5-1 utskåpningen mot Real Madrid.
Barcelona S.Eto'o
2018-05-09 02:44
Ligan var säkrad sens början av mars men valverde envisas med att ge våra talanger några minuter. Jag sa det här i höstas och säger det igen, ledningen och valverde kommer förstöra våra talanger. En av dem måste bort, helst båda två. Har någon utav Barcas talanger fått speltid i la liga så här långt?? (Räknar inte med arnaiz då killen är 23 år och vart i laget lika länge som paulinho) Visst det går att argumentera att B laget ligger risigt till och att de behöver sina nyckelspelare men inte ens när vi ledde 2-0 hemma mot Bilbao tog valverde in Alena ... istället bytte han in Vidal och Andre gomes. Sjukt att Alena har spelat mer i A laget under enriques sista år än han har gjort i år med valverde. Miranda, puig, morey och collado är 4 intressanta spelare som inte är nyckelspelare för B laget som jag verkligen skulle vilja se få chansen nu när ligan är matematiskt säkrad. Börjar förstå varför mboula och Sergi Gomez lämnande Barcelona. Hur ska de någonsin lyckas peta Vidal och gomes när inte ens Alena klarar av det. #Valverde out
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-05-09 01:30
Jag tror att främsta anledningen till att Atl. är så sura är för att de insett de har gjort en tabbe som satt en så låg klausul. Vem kunde förvänta sig att priserna skulle skjuta i höjden så pass de senaste 3 åren.
Tycker exempelvis inte att Greiz värde är på något sätt lägre än Coutinho.
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-05-09 01:28
@Trio el Mágico:Väldigt enkelt. 4-3-3. Coutinho tar iniestaa plats på mittfältet och griezmann-Suarez- messi på topp med Dembele som super sub
Barcelona Trio el Mágico
2018-05-09 00:08
Hur har dom tänkt egentligen? Vad ska de göra med Suarez och Dembele? Dembele finns det iofs en del transfer rykten om? Men Suarez? Accepterar han en bänk plats? Tror inte det.. Coutinho - Messi - Griezman Men coutinho kanske får ta iniestas plats på mitten. Då kan de bli Suarez till vänster, inte helt optimalt alltså. Dembele till vänster, helt klart intressant. I ett tre manna anfall så borde vi behålla Dembele och satsa på honom, han har kvalité, kan man få fram de de bästa ur honom så har vi en som kan spela både till vänster och höger om det behöver roteras. Tar vi in Thiago och Arthur som jag hade önskat så hade Coutinho kunnat spela på anfalla positionen. Men samtidigt så vet man ju inte om Valverde har tänkt att gå tillbaka till vårt klassiska 4-3-3, eller om han har tänkt att ge Dembele några som helst minuter... För en en 4-4-2 uppställning är jag helt emot. Tänker inte ens fundera på uppställning i en sån formation... -.-
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-08 23:42
Nu går sport ut med barto har bestämt sig för att köpa ut greizmann.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-08 23:07
Atletico har ju inget att säga till om klubben går efter klausulen? Dom måste ju ta kontakt med spelaren då det han som ska köpa ut sig. Sist jag kollade tog dom kontakt med Vitolo och han köpte ut sig från Sevilla. Allt för mycket hycklande i denna värld
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-05-08 23:00
Summerat så förklarar Atleticos president att han är trött på Barcelonas agerande och accepterar inte att såväl Bartomeu som Valverde och Suárez pratat om Griezmann på ett sätt som indikerar att fransmannen skulle vara på väg till Barça. Han har vidare redan för några månader sedan förklarat för Bartomeu att Griezmann inte är till salu och att de heller inte är intresserade av att förhandla om klausulen. Att sätta press på den viktigaste spelaren i en direkt ligakonkurrent är totalt fel, och visar det sig att Barça haft kontakt med Griezmann och han väljer att aktivera utköpsklausulem så kommer Atletico att ta ärendet till berörda instanser. Atletico vill nu ha lugn och ro innan finalen i Europa League.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barça i visca Catalunya
2018-05-08 22:53
Säg ej att vår tröga ledning tabbat sig igen? Borde vara omöjligt att vara så inkompetent isf.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2018-05-08 22:48
Oj nu hände de grejor!
Barcelona Xavi #6
2018-05-08 22:41
I vilken värld är Vermaelen vår bästa mittback? Att Umtiti sedan tappade fokus under den tuffaste perioden i säsongen får ledningen ta på sig. Dom hade ett flertal möten med Umtiti utan att komma nånstans efter United erbjudit en monsterlön till Umtiti. Hade dom lovat honom ett bättre kontrakt efter säsongen och sagt till honom att lägga allt fokus på fotbollen så hade vi nog gått vidare mo Roma.
Barcelona the cameroonians
2018-05-08 22:23
Skrev det tidigare om Piqué och att ytan bakom honom är vår största akilleshäl. Men det har inte bara med honom själv att göra utan våra två defensiva mittfältares smått omöjliga uppgifter i ett 4-4-2 med halvhjärtatäd press från övriga offensivs spelare. Det ena ger det andra. Att Piqué har koncentrationssvårigheter är inget nytt, och det är rätt typiskt för en person med många bollar i luften utanför det sportsliga. Umtiti då? Ja efter succén i höstas och ryktena om att United ville lösa ut honom, och med nytt kontrakt och skyhög lön som efterspel, svävade Big Sam iväg prestationsmässigt. Det gedigna och självklara ersattes av nonchalans och valpighet. Var väl ockdå skadad i början av året om jag minns rätt? Behöver komma ner på jorden. Dilemmat hänger säkert ihop med konkurrenssituationen, när Mascherano lämnade och Vermaelen inte kunde "litas på" så är det lätt att släppa lite på inputen i att ge 100 procent.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-08 21:51
Camerooninas Det är ju på tiden att vår bästa mittback får spela igen, trots att dom andra har haft en sviktande form. Synd att han ska vara så jävla skadebenägen.....
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: