/spanien/barcelona/forum/20983.aspx/spanien/barcelona/forum/20983.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona tarrak
2008-12-25 21:09
Okkapokka, Pep G

Visst kan jag se poängen i det ni skriver och vi får kanske börja med att skicka kortare besked, när vi inte har för avsikt att publicera. Några motiveringar lär det dock inte komma från min sida.
Barcelona Saman.
2008-12-25 21:06
Ruttet av redaktionen om det stämmer :/ Synd att det ska vara på det här viset.
Barcelona Blaugrana93
2008-12-25 20:56
westinhoblaugrana

Håller med dig. JAg har aldrig riktigt förstått hur han har kunnat ta en plats startelvan i ett flertal säsonger. Men pga av att han är en sann och trogen Madrista har han väl fått flera chanser därför. Precis av samma anledning har Victor Valdes fått förtroende även när han haft svackor.

Xavi går inte att jämföra med Guti egentligen.
Barcelona Okkapokka.
2008-12-25 20:52
tarrak

Det värsta som finns är att bli ignorerad, Jag tror nog det flesta vill veta om deras krönika duger eller inte.

Förjävla synd att en medlem i barcadinho ska förvsinna över något så enkelt egentligen.
Barcelona Pep.G
2008-12-25 20:49
tarrak

Sånt händer. Men om du nu ser "krönikan" och du tycker att den inte håller måttet. Då kan du åtminstone skriva "tyvär det gick inte bra den här gången, men bättre lycka nästa gång". Jag tror folk kommer förstå det, och om du inte hinner skriva tillbaka så är du inte den enda skribenten här på SF. Eller ?
Barcelona westinhoblaugrana
2008-12-25 20:45
Jag hörde att marängerna jämförde Guti med Xavi.
Visst kan man jämför dom, men att säga att Guti är bättre är bara idiotiskt, vem som helst kan se vem som är bäst av dom.

Guti är bättre på att slå genomskärare och att hitta luckor i motståndarnas försvar, som ingen annan kan se. Guti är den spelare jag hatar mest i hela världen, men jag är tillräckligt mogen för att kunna imponeras av honom när han får till sina underbara genomskärare. "Tyvärr" har det blivit mindre av de på sistone. Han borde inte ha en startplats i Real Madrid, och jag tror inte han har det heller när alla spelarna är friska.

Xavi är bättre på...i princip allt annat. Han är säkrare med boll, han har bättre blick för spelet. Jag har lagt märke till att nästan alla gånger Xavi får en passning tittar han först över axeln för att få full koll på var motståndarna befinner sig, innan han tar emot bollen. Han har en blick som endast vi som ser planen uppifrån kan ha.

Aja, ville bara säga att Xavi är väldigt mycket bättre än Guti. Guti slår bort alldeles för många bollar för att kunna bli en riktigt bra passningsspelare.
Barcelona tarrak
2008-12-25 20:44
Jag är den förste att beklaga om den alltid lika trevliga forummedlemmen barcadinho känner sig så illa behandlad att den valt att lämna redaktionen, men jag är inte tillfreds med hur vi i redaktionen framställs.

Jag fick artikeln skickad i min privata mejl, men då jag bodde hemma hos min flickvän vars dator inte kan öppna bifogade filer skickade jag vidare den till redaktionsmejlen, dit jag inte hade lösenordet. Detta meddelade jag barcadinho om via mejl. Dagarna förflöt och då jag haft mycket att göra, har jag inte ens tänkt på vad som hände med krönikan, som förmodligen drunknade i det hav av artiklar som strömmade in.

Om vi skall lyfta det här till ett rent generellt plan, så får vi en hel del gästkrönikor som inte publiceras eftersom att vi bedömer att de inte håller måttet. Vi har inte diskuterat det här inom redaktionen, men jag känner inte att jag har hjärta nog att säga till människor att deras arbete inte duger, därför brukar jag bara ignorera dessa. När jag blev erbjuden att skriva för den här sidan var det för att jag ville hjälpa till och förmedla budsakpet om FC Barcelona, inte för att sitta och refusera andra med samma önskan. Därför blir jag väldigt illa berörd när jag bli beskylld för maktfullkomlighet.

Jag ber å redaktionens vägnar om ursäkt till barcadinho och alla andra som inte har fått en motivering till utebliven publicering. Det handlar inte om noncahalans eller elakhet, snarare tvärtom.

Jag tror att vi får ta in diskussion om det här inom redaktionen, men tills vidare kan ni fortsätta att skicka in gäskrönikor och artiklar, men jag tänker i alla fall inte sitta och berätta varför de inte duger om det skulle vara så.
sebbaa
2008-12-25 20:41
¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!

Javisst! (de svarade inte ens på ett mejl jag skickade till dem)
Men för oss skrivglada som vill skriva om fotboll, vad sägs?
Barcelona ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
2008-12-25 20:40
sebbaa

Redaktionen kan åtminstone svara tillbaka med ett Pm eller dylikt. Man behöver inte lägga ner flera timmars skrivande och sen så får man knappast något svar.
Barcelona Pep.G
2008-12-25 20:37
Okkapokka

Håller med till 100 %. Det är rent sagt bedrövligt. Fortsätter det så här så kommer många fler att avsluta sina konton.

Som sagt ett litet PM räcker..
sebbaa
2008-12-25 20:37
Alla här som är besvikna på redaktionen, varför lagar vi inte en egen blogg eller liknande med klubbfotboll som tema? Lagade själv en i helgen, men det är lite tungt att skriva skriva hela tiden själv bara..
Barcelona ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
2008-12-25 20:36
Villa_Silva

Face it, David Villa platsar inte i Barcelona just nu. Vi har Etoo som öser in mål efter mål och att ha Villa på bänken är onödigt. Jag föredrar Etoo före Villa alla dagar i veckan.

Jag skrev några saker innan el clásico och skickade till redaktionen. Dom la knappast upp det eller svarade tillbaka till mig. La ner flera timmar på det helt i onödan...
Villa_Silva
2008-12-25 20:27
Mojito//

Vi har värvt en vänsterback från den brasilianska ligan, Tiago Carletta som sägs vara en stor talang. Men det görs dem allra flesta brasilianska spelarna. Har ingen anning om killen är något vidare. Hittare inga klipp i youtube ellr någon annanstans. Keirisson, brasiliansk 19årig anfallare ryktats ochså vara på väg men liverpool och madrid är ochså med i kampen och det känns som om pool ligger närmare då madrid köpte in huntelaar. nikola kallinic( 20 årig anfallare) från dinamo zagreb(tror han spelare där) ryktas även till valencia och Unai säger att valencia kan bjuda upp till 10 mil för honom. men även chelsea har gett sig in i kampen och chelsea vinner oftas när det kommer till sånt.

Om jag är rädd att någon lämnar...alla storstjärnor. Villa känns som en lojal spelare men Joaquin och Mata ryktas ständigt till juventus och jag tror att någon av dem två kommer skriva på för juve. Hoppas isåfall att det blir joaquin men helst att han stannar i valencia. Mata är ung och jag tror verkligen om han får lite tid så kommer han att bli en världsanfallare. Silva då, som ryktas över allt. Madrid's Juande Ramos säger sig vara beredd att försöka få honom till laget och tänker bjuda rejält för att valencia ska släppa honom. Jag är rädd att valencia släpper honom på grund av den ekonomiska situationen. Annars så hoppas jag att Zigic/Del Horno/maduro säljs.
Barcelona Mojito
2008-12-25 20:15
Villa_Silva

Även om detta är ett barcaforum tänker jag passa på att fråga dig om Valencia när du ändå är här.

Kommer ni att värva något i januari, är du rädd för att någon kommer att lämna?
Villa_Silva
2008-12-25 20:09
abidal gillar jag otroligt mycket och ser helst att han inte behöver lämna laget. Henry börjar komma igång men det känns ändå som om Pep kommer inte att behålla honom nästa säsong.

Aguero hade varit en drömvärvning för alla men jag hörde att han ligger nära Inter inför sommarens transfer. 60 mil och adriano, inte dåligt om adriano nu skulle nå sin gamla form igen.
Real Madrid RobinhoMaster
2008-12-25 20:07
Är en trogen realfan men denna säsongen har det varit väldigt roligt att se Barcelona spela. Man njuter varje gång man ser de faktist och ändå är man en trogen realfan. Hoppas ni fortsätter spela en så bra fotboll. Men inte allt för bra för att slå real, haha =)
Lycka till!
Villa_Silva
2008-12-25 20:06
Mojito//

Ja de e sant. Barca är så grymma nuförtiden att även storlagen i england skrämms av tanken att möta dem. Man U mot Barca hade varit roligt att se igen.
Barcelona adil-
2008-12-25 20:05
Mycket hänger på Henrys anpassning och prestationer. Han är den som kommer att lämna laget först av våra anfallare, om inte Etoo bestämmer sig för flytt, vilket jag inte kan tänka mig. Lämnar Henry behövs självklart en ny anfallare. Men just nu är hela laget samspelt, även Henry har smält in i spelet. Behövs inga som helst ändringar i nuets Barca. Många har kritiserat Abidal, själv tycker jag att han är en stabil vänsterback som har varit stabil ända sen han kom till Barcelona. Vi får se hur läget ser ut till sommaren. Henry ut och Villa in inga problem för mig :). Aguero skulle dock vara det optimala. Båda två är iaf cules vad jag vet.
Barcelona Mojito
2008-12-25 20:01
Villa_Silva

Säg den spelaren som inte kan tänka sig att spela för Barcelona just nu... ;-)

Villa_Silva
2008-12-25 19:59
Men jag hörde för ett tag sedan att Villa skulle kunne tänka sig flytta till barca och att luis enrique hade ringt honom, då dem båda två har samma moderklubb. De kanske är bra vänner. Galet rykte men man vet aldrig med dagens fotboll. Robinho i Man city var galet nog
Barcelona Mojito
2008-12-25 19:57
Sebbaa

Höll själv just på med en artikel om Valdés och är av samma åsikt som du.

Avvaktar att skicka in den tills redaktionen gett sitt utlåtande om barcadinhos påståenden.
Villa_Silva
2008-12-25 19:56
hehehe sorry. Såg massor av inlägg där folk skrev att han inte passar in så jag tänkte att ni alla anser att han är en dålig spelare. jag borde faktiskt inte heller ha gått in så hårt på Eto då han är världens bästa anfallare just nu. Grymt bra
Barcelona Okkapokka.
2008-12-25 19:49
Villa_Silva

Av de jag läst här på forumet har ingen sagt att Villa är en dålig spelare. Det är bara det att han behövs inte i vårat lag då vi redan har strikers som Eto'o, Henry och Bojan.

Däremot är nog Villa den enda som skulle kunna fylla lejonets hål om han skulle bestämma sig för att lämna Blaugrana.

Men Villa är defenetivt inte en dålig spelare nejnej.
sebbaa
2008-12-25 19:48
Höll faktist på att skriva en artikel om Ronaldinho till Els Cracks, men jag tror jag låter bli att skicka in den sedan då den är klar om det går till såhär. Skickar in den till någon som behöver den iställe. :)
Barcelona haeger
2008-12-25 19:47
Villa_Silva

När har någon sagt att han är dålig?

David Villa har ju inte ens samma position som Gudjohnsen och Hleb.

Och när folk säger att han inte platsar just nu så är det sant. Eller han platsar i alla lag (då menar jag att han är tillräckligt bra) men när man har 6-7 anfallare så ser jag inte hur Villa ska få plats (i startelvan + att han skulle sätta stop för t.ex. Bojans utveckling).
Villa_Silva
2008-12-25 19:42
hey, det var ni som tog upp at david villa är ingen bra anfallare. passar inte in i barca, vilket struntsnack. Hela fotbollsvärlden vill ha honom men barca är uppenbarligen för bra för honom då man hellre vill ha spelare som gudjonsen och hleb
Barcelona Okkapokka.
2008-12-25 19:35
¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!

Och det förjävliga är att om det han säger är sant så är det bara löjligt. Jag tror jag aldrig någonsin klagat på redaktionen förrut, men om medlemmar ska sluta pga sånna här anledningar så tycker man faktiskt att dom kan skicka PM/mail till dom som inte håller nivån på sin krönika/artikel.

Kasta hur mycket skit ni vill på mig nu om att man aldrig ska klaga på redaktionen för att dom jobbar gratis här, Men ett endaste litet PM räcker väl? Och det är väl knappast ett jättejobb?

Villa_Silva

Jag tänker inte ens kommentera ditt inlägg då idiotin lyser rakt igenom.
Villa_Silva
2008-12-25 19:33
jag märker att det finns ett visst hat om David villa här inne. Eto är jävligt grym men när ni säger att barcelona skulle inte behöva en spelare som villa hur bra det än går i ligan så ljuger ni bara för er själva. Hade laporta fått chansen att köpa villa så hade han gjort det direkt. Glöm inte bort att Villa vann EM skytteligan medan eto har inte vunnit något på länge. Kan ni tänka er att Villa ligger precis bakom eto i skytteligan då villa har varit tvungen att nästan alltid göra mål på egen hand och lyfta valencia medan Eto å andra sidan förlitar sig jämnt på att Messi/Xavi ellr Iniesta ska skapa något och sen bara ta deras chanser. riktigt måltjuv om man frågar mig. Men det är sånt som gör att man vinner matcher och Eto är uppenbarligen bäst på att ta andras lägen. kan ni då tänka er om villa köptes till barca då. Hade inte behövt messi eller xavi för att ligga högst i skytteligan.
Men en jävligt grym anfallare är Eto ändå. Tänk om han hade åkt till uzbekistan, hehe.
Barcelona ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
2008-12-25 19:29
Okkapokka.

barcadinho har redan tagit bort sitt konto. Det finns inte kvar. Han var jävligt trevlig på detta forumet och var en som bidrog med mycket bra saker.
Barcelona Okkapokka.
2008-12-25 19:27
barcadinho

Om detta är ditt "avsked" så tycker jag det är synd, Och om redaktionen är det som klämmer i skon för dig tycker jag att det är lite dåligt. För inte ska redaktionen få medlemar att sluta?

Har verkligen uppskattat dina inlägg och det är synd att du avslutar.

Jag hoppar på tåget och protesterar tills barcadinho får sin önskan!
Annons: