/spanien/barcelona/forum/208.aspx/spanien/barcelona/forum/208.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-26 01:11
|| #5 sergiobusquets

Mycket möjligt att det inte blir bättre men då ska Valverde fan ha diplom att lyckas spela Mourinhofotboll med den här truppen.. och ett gatlopp med fjädrar och tjära och hela kitet raka vägen ner för La Rambla.
Barcelona Damon2022
2018-08-26 01:08
Deras vänskap har kostat oss cl förra säsongen. De var egentligen neymar som var pusselbiten i vänskapet. De var på grund av att suarez kom närmare messi som neymar började känna sig utanför och lite mer saker sen lämnar han. Utan neymar nu, får suarez sätta sig på bänken. Jag Såg idag 2 lägen där dembele kunde gjort mål men messi var seg, antingen för att vänta tills suarez löpte sig fri: men fetton var seg och blev offside.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-26 01:07
När man äntligen ser en bra/offensiv startelva så ska vi spela på ett jävla slagfält till plan.. Typiskt.. Nästa match blir det väl Rakitic, Roberto, sergio, Vidal på mittfältet ;)

Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-26 01:05
Vizzla Första 6 månaderna så var nästan samtliga förlåtande gentemot valverde, men man fick senare se att taktiken inte var tillfälligheter som berodde på omständigheterna runt omkring utan att valverde själv vill spela så. Finns inga ursäkter alls längre för valverde inte ens gräsplanen! Nej vi har gett nycklarna till Ferrarin till gubben liggandes på parkbänken och låter honom köra oss hem. Så brutalt misshandlar han våran trupp, ja det är blotta andra tävlingsmatchen för säsongen men det kommer inte bli någon skillnad från match 2 till match 38. Ett halvt dussin monster matcher kommer vi få bevittna men det kommer bero på kvalitén spelarna sitter på och inte något taktiskt drag från valverde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 01:04
Minns MSN och deras magiska kemi som gjorde under på plan. Men nu känns det som vi hämmas av Messi o suarez kemi. Ser dem varandra i ett svårt läge o tex dembele i ett enkelt läge passar dem ist varandra. Man märker att Messi verkligen vill att suarez ska göra mål. Hoppas nästan deras vänskap crashar....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-08-26 00:59
Med året trupp borde vi ha råd med att säge till messi att han ska sätta sig på bänken ta en kopp kaffe o chilla. Men varje gång han har en dålig match hela laget blir katter i en lejon match. De här att orka defenda så som vi gjorde idag de tar för mkt energi vi kommer aldrig orka så här.Vi spela 4-4-2 men de fan helt dött i mitten. Jag tycker synd om roberto, alba o busq dem får täcka så mkt ytor. Vi ska vara glada coutinho o dembele droppa ner o hjälpe till mkt i första halvlek. Barcas största fiende är Vila 5-6 dagar i veckan dem klarar inte. har man en match i veckan så är dem sega: Medan har vi 2-3 matcher i veckan springer dem jaguarer. Man fick faktisk även lucho sista säsong vibbar, när han inte föredrog att göra byten förren 80 min.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-26 00:56
|| #5 sergiobusquets

Jo det vet jag mycket väl, Men känns som att förra säsongen hade han ändå rimliga ursäkter att spela mer defensivt generellt.

Fast bottennapp som Roma ska inte kunna ske i Barcelona, Men som sagt ledningen har valt att ha kvar honom så vi får ge han en chans.

Ursäkterna jag syftar på i första stycket är: Neymar lämnade, Ett tunt försvar (Tyckte Pique spelade med lindat knä halva säsongen), Paulinho och Dembele panikvärvades, Verratti ville man värva och istället blev det Paulinho. Dembele till ett sjukt överpris på grund av Neymar, Som ytterligare satte press på ynglingen, Dembele blir långtidsskadad med Deulofeu/aleix vidal som ersättare = tvingades gå över till 4-4-2, Coutinho hämtades i Januari men cuptied.

Men denna säsong har han en fantastisk trupp till sitt förfogande för att spela en offensiv fotboll och samtidigt utmana om alla titlar.

Så upp till bevis Valverde, Du har mycket att bevisa.. Åtminstone för oss supportrar.
Barcelona tribente_magico
2018-08-26 00:53
Är det nån som känner att man inte ser fram imot Barcas matcher som man gjorde förut? Vet inser helt och hållet att man inte kan ha storhetstider som under Rijkaard och Pep hela tiden. Fotbollen vi spelat en stor del av 2000 finns inte längre tyvärr. Om vi tar Coutinho, han är ruggigt sevärd och kolla på när han spelar med Brasilien men får inte ut mycket av det i Barca, är Valverde anledningen till det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-08-26 00:53
Jag håller med pique, suarez o raktici håller inte längre. För guds skull vi kom till kvartsfinal förra året i cl och suarez tror jag gjorde 0 mål. Den största mål skytten som var i vårt lag HETER SJÄLVMÅL. Kolla på jesus o firminho så smidiga och pressar sönder och spelar bra, medan vi har en fet suarez. Hans första säsong var han smal och mkt bra även andra säsong sen därefter sjönk han. Kolla på hans profiil bild nu och hans första säsong. Man kan tror han är gravid. Va gör messi också skit i suarez passa dembele istället. De tack vare messi suarez spelar. För om de inte är så, så tror jag faktisk att vv är fan kär i suarez eller nåt.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-26 00:48
Han behöver inte tänka utanför boxen utan han behöver tänka inom Barcelona ramarna. Vi har en bra trupp med skaplig kompetens både offensivt och defensivt. Messi, coutinho, dembele, Malcom, rafinha, Arthur, busquets, Roberto, umtiti, lenglet, Alba, ter stegen, semedo, Miranda, Puig, Alena herregud vilken jävla trupp vi har. Med dessa spelare ska man kunna rulla ut varenda lag och bjuda på underhållande fotboll varje vecka i la liga med rotationer. Pique rakitic suarez, vi har en svag länk i varje lagdel och just dessa 3 förstör så otroligt mycket för laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-08-26 00:47
Till o med real supportrar vill att vi ska förlänga med vv. Om han förlänger då är vi körda. Messi har i år eller nästa säsong sista chans att vinna cl därefter tror jag andra lag kommer vakna till som psg och PL lagen. Vi spenderar år efter år miljader men spelet är fan dött och blir värre. Visst planen var dålig men va höll vi på med ens. De känns som vv gillar roma. Han vill skapa roma stämning varje borta match.
Barcelona Rambla~
2018-08-26 00:42
Läste i veckan att Barca dessutom vill förlänga med Valverde. Är det tack vare hans fantastiska fotboll?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 00:42
Jag bara tänker tanken hur det hade sett ut med pep på sidlinjen. Herregud. Våt dröm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-08-26 00:41
O just de sevilla matchen. Vv blev räddad av dembele samt idag. Spelet såg helt jävla dött ut och även sevilla anfall kom som vågor. Men låt oss ge han en chans. Sitter även o skrattar vrf spela vidal höger, han blev helt fintad varje gång. De känns som vv är bra men han är mkt begränsad som tränare. Han kan inte tänka utanför boxen som klopp eller pep
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-26 00:37
Vizzla Sevilla under supercupen? Och ett dussin liga matcher under förgående säsong, det är ingen slump att det ser ut som det gör.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-26 00:35
Bollinnehavet Hahaha! Du har nog aldrig gått så hårt åt suarez än under försvarstalet!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-26 00:35
Jag skrev redan i halvtid att han skulle byta ut Dembele, Coutinho, Och Messi i andra.. De två försnämnda böt han ut. Och helt jävla rätt, Tonläget hade varit annorlunda om tex Dembele drog på sig en allvarlig skada i 90e minuten.

Jag är också skeptisk till Valverde men vi kan inte se denna match som ett kvitto.

Barca ska i normala fall aldrig försvara ett 1-0 läge på det sätt som ikväll.

Högpress och rulla boll när vi leder (och givetvis söka fler mål när tillfälle ges) Barca ska aldrig tryckas tillbaka så som Roma matchen, Och jag personligen ville att Valverde skulle ryka. Men nu är han kvar och hoppas han utvecklas till en tränare värdig barca.. Men som sagt så är jag skeptisk men även avvaktande.
Barcelona Damon2022
2018-08-26 00:30
Han står där och biter läpparna, fan skaffa lypsyl o börja tänk. trots vi fick med oss 3p. Så påminner spelet från förra säsongen helt dött utan messi magic. Låt messi vila 2-3 matcher vi kommer kämpa för El plats trots denna trupp. Vi har bra trupp men vv är inte rätt man för de. Även pique sluta lalla runt o fokusera på plan, man såg han många gånger på höger sidan va gör han där, vem är i straff området. De känns som vi är nya atletico gör mål sen backar hem och vinner med udda mål skillnad. De är speciellt borta Vi måste förbättra spelet. Ännu en tränare som lever på messi.
Barcelona Bollinnehavet
2018-08-26 00:26
Ok jag ska faktiskt försvara Suarez efter att ha bashat på honom i ett par inlägg nu. Han var faktiskt den enda som kom upp till sin normala nivå ikväll, när planen var som den var. Jag menar, han är inte så jävla mycket bättre på en bra matta heller. Bollen studsar lik förbannat upp på hans knä och sedan vidare iväg ut förbi kortsidelinjen. Så ja, han var på sin normala nivå idag medan alla andra såg besvärade ut på den dåliga mattan. Och ändå var han solklart rötnast av allihop. Så bashningen fortsätter. Han kämpar verkligen när han springer och han kommer fan ändå knappt framåt. Han kommer förbi sin gubbe mer sällan än självaste Cristiano Ronaldo. Han har samma bollkänsla som jag själv ungefär, och den skulle kunna vara en tillgång för ett bottenlag i div 5. Men då uppför jag mig ändå bättre på planen, mot både motståndare och medspelare. Jag beter mig bättre mot motståndare än vad Suarez gör mot sina medspelare.

Men för att sammanfatta: Suarez var den enda sol var på sin normala nivå och ändå var klart sämst. Dembele (ja han tappar boll, nej han förstör inte lika mycket som Suarez) var klart bättre än Suarez. Suarez såg både skadad och fet ut. Ändå byter man ut Dembele först. Hackordningen är tydlig. Valverde är feg.

Jag tänkte först att jag ska skriva ett mer seriöst inlägg om Suarez och VV imorgon men jag var tvungen att få ur mig den här hjärnblödningen först.
Barcelona Barca4life98
2018-08-26 00:25
Jag undrar varför man byter in Vidal för att agera högerytter. Killen är en central mittfältare, låt honom spela där då. Planen var så pass dålig idag så spelet är svårt att analysera. Däremot ska Rakitic och Busquets inte spela ihop. Alldeles för segt i defensiva omställningar och ingen av de hinner upp i press. Framförallt Rakitic trampar bara vatten. Visst han kämpar men han är alltid ett steg efter i defensiven, kanske därför han kämpar så pass mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zamboza
2018-08-26 00:25
Ingen jättematch från oss. Dembele gör en bra insats, trots några enkla felpass. Coutinho grym i första, osynlig i andra men han kommer bli väldigt nyttigt för oss. Messi gör en blek insats idag men kunde trots det haft en och annan assist. Sista kvarten av matchen är riktigt uselt av oss pga bytena Valverde gör när han tar ut både Dembele och Coutinho, vilket gör att vi tappar kraft i offensiven. Vidal såg vilsen ut som högerytter och Malcom var ganska osynlig, bortsett från hans skott rakt på målvakten.

Vi gör ändå en ok match i 75 minuter trots den usla gräsplanen. Valverde fortsätter envisas med sin defensiva och fega taktik vid ledning. Idag blev vi räddade av VAR. Det kommer straffa sig förr eller senare.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-26 00:24
Kul att vara dembele, bäst på plan och även börjat jobba i defensiven och hotar offensivt oavsett matchminut sätter dit en boll och fortsätter hota och blir utbytt istället för suarez. Hur otroligt korkade människa måste man vara när man ger bort MEDVETET initiativet varje match vi varje ledning. Hur dålig tränare är du inte då??? Alla här inne vet exakt vad som kommer ske, vilka byten och vilken ”taktik” som kommer användas. Och ja med den här truppen så hade jag fan gjort det bättre som tränare med betydligt roligare fotboll. Så bespara mig kommentarerna om jag vet mer än valverde, det är inte raketforskning att sköta det här laget mot nykomlingar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-08-26 00:24
Förstår inte hur folk kan klaga konstant här inne. Speciellt efter en sån här match . Ni såg ju själva hur planen såg ut ? Det är fan inte lätt . Inte ens Messi var bra idag det säger allt . Vi ska vara glada med tre poäng och bara glömma denna matchen redan nu. När det är sånt här underlag så får spelarna inte ut sina bästa egenskaper, tränaren får inte ut sin taktik, ingenting funkar helt enkelt, det är bara att kriga på och göra det bästa av situationen , och det gjorde vi .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4Life
2018-08-26 00:23
VV är som Mourinho. Tänker endast på resultatet och skiter i allt annat.
Barcelona Damon2022
2018-08-26 00:23
vv får cl gruppspelet att visa om han klarar av vinna cl eller inte. Imponerar vi inte i gruppen, då kan vi glömma cl. Jag tycker nu att efter idag borde nu VV ha plan 2. De känns som han inte har nån plan alls. Vi pressar sen gör mål därefter backar 8 spelare hem och defendar. Vi slog knappt 20.30 passningar efter målet. Ah elle hur va ska vidal göra på höger sidan. Om han var smart skulle han slängt in semedo och stänga högerkanten helt. De var även där deras mål kom ifrån.
Barcelona Unicef1983
2018-08-26 00:21
Det är så otroligt felbalanserat från början. Dembele får alla bollar och han får inga spelare framför sig förutom Fettot, för både Coutinho och Messi vill ha boll på fötter. Sen kommer Vidal in som högermittfältare? Vad än det är för crack VV tar som får det till en bra lösning så ge mig! #valverdeout #vidaltochinainjanuari
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vítor Borba Ferreira
2018-08-26 00:20
Corazon Nej är inte chilenare men tycker tränaren slänger in han i fel tidpunkt senaste två matcherna. Alltid in i 70 minuten för att bevara en ledning, tror inte ens Vidal är van med detta spelet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Damon2022
2018-08-26 00:18

VV.

"It's a disgrace. There's a huge risk of injury playing on it. It's shameful. It needs to be sorted out."

ja vi vet.
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 00:18
Det positiva utöver 3p är väl Dembeles insats och inga skador. Nu går vi vidare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 00:17
Gerard Piqué on the pitch: “If we want to sell this product abroad, first it would be good to look at what we have here at home... it was awful” Pique fullkomligt slaktar förbundet. Rätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: