/spanien/barcelona/forum/20726.aspx/spanien/barcelona/forum/20726.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
sebbaa
2009-01-20 18:28
Kolla lite så vet du vem jag menar.
Barcelona BlueRed.
2009-01-20 18:27
Personligen så tycker jag att det som gör att Pepe sticker ut är hur han hänger med motståndaren, otroligt följsam.
Barcelona Napao
2009-01-20 18:27
Ämne: Red snälla höj nivån....
sant Barca spelar mot espanyol på onsdag (imorgon) och ni snackar inte om det alls varför?
Real Madrid obbe
2009-01-20 18:27
Sebbaa//

Vet aldrig, det är en fördel om du skriver namnet på den du diskuterar med/om.
sebbaa
2009-01-20 18:25
Nej jag anklagade inte dig heller, eller gjorde jag?
Real Madrid obbe
2009-01-20 18:23
Sebbaa//

De har jag inte gjort.
sebbaa
2009-01-20 18:19
Men vad jag tycker så har Reals försvar inte övertygat i år, så varför utnämna mittbackarna (som sällan spelat) till de bästa då? Enögdhet i allra högsta grad. Osasuna höll ju tätt bakåt väldigt bra enda till November-December. Varierande orsaker javisst, men detta är som sagt en lånk diskussion om vi låter den starta.
Real Madrid obbe
2009-01-20 18:17
Sebbaa//

Nu kanske inte frågan var ställd till just mig. Men visst snackar man den här säsongen är ni kanske bäst där. Dcok anfaller ni med sån press att det underlättar försvarsspelet, ni försvarar mer som ett lag än vad vi gör, från anfallet-mittfältet till försvaret, så era mittbackar får i slutändan, mer hjälp, tycker jag personligen.

Canna-Pepe får väldigt ofta, kanske inte på sista tiden, men uder slutet på schuster, fått ta han d om både nafallare och mittfältare själv, då det varit autostrada på mitten.
Barcelona J.Gamper
2009-01-20 18:14
Ämne: J.Gamper//

Jo men....
Blir ju oftast pajkastning mellan enögda fans istället, men jag förstår vad du menar.
sebbaa
2009-01-20 18:12
Sedan kan man undra varför du sätter Pepe och Cannavaro som det bästa mittbacksparet då de varit så mycket frånvarande denna säsong? Eller menade du år 2007? I år har vi släppt in minst mål i ligan och borde inte vårt försvar få cred för det o inte erat som läckt som ett såll, och där hälften varit skadade?
Real Madrid obbe
2009-01-20 18:12
J.Gamper//

Jo men just motivationen varför. På vilket sätt är exempelvis Pepe bättre än y mittback. Han läser spelet bättre, bättre i luften os.v.

Kan va kul att se hur olika tänker, men visst vill ingen diskutera detta, så förstår jag det.
Real Madrid obbe
2009-01-20 18:10
Valdebebas//

Håller med i det du säger, framfröallt angående skadebekymren, sånt spelar givetvis stor roll, vi har ju fått hållt på och flytta runt lite hursomhelst, vilket aldrig är bra om man vill ha ett gediget mittbackspar som känner varandra.

Barca kan vara tacksamma att de haft Puyol och Marquez hela, dock har dessa tilsammans spelat grymt i hop, väldigt samspelt och känner varandra bra.

Pepe och Puyol är de två bästa mittbackarna i la liga.

Sen följer en rad mittbackar som b.la. Marquez,Canna,Ramos(som mittback),Albiol,Gonzalo,Marchena o.s.v.
Barcelona J.Gamper
2009-01-20 18:08
Ämne: obbe

Förvånar mig....
Självklart tycker du att Pepe är bästa backen... medan en barcafan säkert tycker att Puyol är den bättre utav de två.

Därför ska man helst inte jämföra spelare mellan rivaler.. låt neutrala åskadare göra det istället.
Barcelona Unicef
2009-01-20 18:05
Red snälla höj nivån som varit på Marängerna som sabbar hela forumet med skit inlägg! dom har ju hållit på i veckor nu! Öppna deras forum så dom kan snacka Real med andra utan att göra det här! har jag fel?
Real Madrid Valdebebas
2009-01-20 18:03
obbe

Förvånar mig inte ifall dem, med tanke på dröset av mittbackar, kan välja och använda Puyol som vänsterback (en position jag inte anser honom behärska alls lika bra som mittbackspositionen) nästa säsong förutsatt att Milito är 100% och att Henrique ansluter.

Visst tycker jag inte detta är optimalt, men förutsatt att Barca behåller sina mittbackar får detta ses som att utnyttja bredden optimalt.

Bästa mittbackspar? Pepe och Cannavaro.
Marquez och Puyol har spelat upp sig extremt från förra säsongen och båda är väldigt bra, men ska samtidigt betonas att med tanke på Reals skadebekymmer så har inte dessa två fått spela tillsammans så mycket denna säsongen. En effekt vi fått se på prov på de senaste matcherna då de fått tillfälle att spela tillsammans.

Däremot om vi ska rangordna alla fyra så ser jag det såhär:
1. Pepe
2. Puyol
3. Cannavaro
4. Marquez

Ska även tillkännages att jag i dagsläget håller Pepe och Puyol som de 3-5 främsta i världen.
Barcelona J.Gamper
2009-01-20 18:02
Ämne: J.Gamper

Tar upp?....
"okej" du vet att jag inte snackar om den här gången bara. Börjar bli riktigt tröttsamt med samma diskussion om och om igen, skulle vara trevligare med något vettigare samtalsämne.
Real Madrid obbe
2009-01-20 17:59
Delarocha RIP Puerta//

M med marcelo i erat B-lag kanske ni hade tagit upp dessa till vårat b.lags serie, Castilla.
Delarocha RIP Puerta
2009-01-20 17:56
Varför fortsätta jämföra? Vad är meningen. Du vet att ingen här kommer tycka som du. Lägg bara ner.

Mycket synd att vi inte kan köpa en klasspelare som Marcelo. Han hade nog gjort bra ifrån sig i vårt b-lag. Eller liknande.
Real Madrid obbe
2009-01-20 17:47
För att starta en ny diskussion, ser att många fortfarande diskuterar Robben vs messi, med jämförelser kommer man ingen vart, de är båda bra på sitt sätt.

Tänkte ställa en fråga, tycker ni precis som jag att vänsterbacksplatsen är er akilleshäl, visst funkar abidal, men det är ju inget ultimalt alternativ, tänk att ha en lika bra vänsterback som alves är högerback på vänstern också. Nu är ju Marcelo och Heinze upptagen, så ni kan inte går för dem, heh.

Men där borde vara den position ni kan finslipa på i sommar, och hitta ett alternativ, hoppas ni bara inte väljer Lahm.

Sen vilken är spaniens bästa mittbackspar? När de spelar på topp.

Vet att de flesta kommer svara Marquez och Puyol. Men motivera just varför ni tycker dessa är bätre än Canna och Pepe när de presterar som bäst, som är i stort sett omöjliga atat komma igenom när de vill. Eller Pepe-Ramos i mitten, lika bra.
Real Madrid Valdebebas
2009-01-20 17:38
J.Gamper

Tar upp? Jag följde upp diskussionsämnet som rörde Robben och Messi. Jag kom inte ens in och gav en åsikt kring det utan tog bara fram en motivering från en tidning som behandlade ämnet. Jisses vad folk härinne var känsliga.
Delarocha RIP Puerta
2009-01-20 17:27
J.Janerique; dina inlägg var fullt begripliga för en tid sen och även väldigt välskrivna och intressanta.

Nu är det ju bara totalt svammel. Vad har hänt?
Barcelona J.Gamper
2009-01-20 17:25
Ämne: Alla Barcavänner:
D....
Du har rätt. Däremot blir man förvånad över att tom moderatorer som Valdebebas som är 18 år? Kommer hit o tar upp Robben VS Messi helatiden och försöker provocera Barcafans..

Aja man får helt enkelt hoppas på att alla ignonerar sådana inlägg och snackar om Barca istället!
Barcelona Unicef
2009-01-20 17:23
Jippie de snöar!!! Förbannade s--t väder! så kommer man in här =( Kan Marängerna sluta komma in här o jämföra våra spelare med spelare ur hela jävla världens klubbar! Vad e de för fel på er! Komma in här o skriva Kaka vill till oss med 3miljoner!!! tecken,varför? Vad e de för komplex ni har? Läs forumet ni som skriver! Läs det tio sidor tillbaka o värdera era inlägg innan ni skickar in dom! Ber om ursäkt för dåligt ordföråd men de här e inte ok!
Barcelona Tompa
2009-01-20 17:17
Alla Barcavänner:
Den här debatten om Messi vs Robben är direkt löjlig. Anledningen till denna s.k debatt är att Realvänliga Marca och vissa Madridfans, inklusive den tillförordnade presidenten inte kan acceptera att de inte har världens bäste spelare och i synnerhet det faktum att jordklotets f.n. bäste spelare spelar hos ärkerivalen. I deras trångsynta värld är det ju SJÄLVKLART att Real alltid är bäst.

Nog om detta
Barcelona ElDuroDeFCB
2009-01-20 17:16

hallå där alla mina barcelona bröder, det va sjukt länge sen jag va inne här, men nu är jag tillbaka från semester och jag är grymt stolt över laget. jag har inte sett en enda match, men jag har följt alla mål och nyheter. Fan vi är helt jävla outstanding....Sen vill jag påmina alla som tvekade på Henry, det va många det i november, ni är skyldiga mig en ny Barca tröja....NI VET VILKA NI E hehehe... Visca Barca och skönt att få va back in town...
Barcelona ¡Madrid, cabrón, Saluda al Campeón!
2009-01-20 17:09
J.Janerique

Så du påstår att Messi är bättre än pga att Robben är skadad mycket?

Sluta skämm ut er Madridistas. Robben är en medelmåtta och att ni jämför han med en spelare som Messi är skämmigt.


Barcelona Barcalonawi
2009-01-20 17:07
Ämne: samuel etoo

Hålle....
Blaugrana

En intressant idé som ja själv har funderat på också. Med tanke på att det är lite "överflödigt" på mittbackarna just nu, så vore det inte alls dumt att testa Caceres på vänsta kanten. Sylvinho kommer förmodligen att lämna till sommaren. och Jaa, Caceres spelade i den där positionen i recreativo. Varför jag kommer ihåg det är för att han var faktiskt helt okej mot Messi förre året när man mötte dem. Jag menar inte att han blockerade honom totalt, men det är ju Messi vi pratar om här :P
Barcelona Cape
2009-01-20 17:02
J.Janerique´s inlägg bevisar att de allra flesta Madrid-supportrar är här för att provocera.

På den starka sidan har Lionel på pluskontot att han skulle kunna göra sig bra på tennis, då armreflexerna sitter där dem "ska"....

Försök att bevisa motsatsen någon gång?
J.Janerique
2009-01-20 16:55
Arjen är inte i närheten av Messí P.g.a att sjukstugan hägrar allt för ofta för Robben. Utan skador hade nog Arjen kunnat/kan bli en av världens bäste, men då skelettes inte är gjort av eld så bryter det sönder, då en tändsticka flammar upp. Hur som helst tror jag personligen inte att Arjen kan nå upp till Lionels nivå, oavsett skadesituation då Messí är en ny Maradona (och att vara en ny Diego är legendariskt)....

På den starka sidan har Lionel på pluskontot att han skulle kunna göra sig bra på tennis, då armreflexerna sitter där dem "ska"....
Barcelona Cape
2009-01-20 16:50
SaM__-

Mycket möjligt. Men diskussionen handlade faktiskt om Robben hade dålig teknik eller inte. Robben går inte att jämföra med världens bästa spelare, och det vet alla. Det var inte många Madridistas som ville komma fram till det heller. Sen om de själva tycker att Robben är bättre än Messi utan att skriva det här, det får stå för dom.

Jag vet att vissa Madridistas skriver att Robben är bättre än Messi här bara för att provocera.
Annons: