/spanien/barcelona/forum/20717.aspx/spanien/barcelona/forum/20717.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Delarocha RIP Puerta
2009-01-21 19:10
Vissa spelare (läs alla i madrid) kan bedömas som i toppform och bäst i europa på ett fåtal matcher. Spelare i Barcelona behöver ett antal säsonger på sig för att ens räknas som bra. Valdés är fortfarande lika dålig som han ansågs vara för två år sedan. Samtidigt som Dudek med en spanska cupen match mot Zaragoza förra året kan stoltsera med ungefär samma nivå som Valdés förtillfället. Skumt var ordet.

Hur kan Dudek då anses vara så jävla bra om han sitter på bänken? Hur kan du bedöma hur bra han är? Det är ju det som är det sjuka.

Då kan ju Maradona toppa alla listor fortfarande. Han var ju en gång jättebra så varför inte nu?
Real Madrid Valdebebas
2009-01-21 19:08
Delarocha RIP Puerta

Kanske för att Dudek sitter på bänken året om till förmån för Casillas medan att en målvakt som Boruc får förtroende vecka ut och vecka in att utmärka sig i Celtic. Sedan säger väl i princip detta lika mycket som din eller min åsikt, då det är så Beenhakker (en person) resonerar kring sina uttagningar.
Barcelona Cape
2009-01-21 19:07
Valdebebas

Det är just därför dessa två inte kan nämnas som ett av världens bästa mittbackspar. Pepe har visat stor potential när han spelar, framförallt i EM, men han kan inte jämföras med de bästa än. Cannavaro har varit långt ifrån VM- och Juventusklass i Real, även om han varit stabil. Men där har ju åldern sagt sitt också.

Och när dessa två inte ens spelat så mycket tillsammans denna säsongen, hur ska man då kunna jämföra dom med, exempelvis, Puyol och Marquez? Det är det jag har svårt att fatta.
Barcelona barcafan86
2009-01-21 19:07
matchen borjar 22.00 hittils har jag bara kunnat hitta en sida som pastar att lankar till matchen kommer upp halv tio.
Barcelona Rambla
2009-01-21 19:05
Pep.G:

Inters målvakt är bra, Romas och Fiorentinas också. Det finns flera säkert i Sydamerika vi inte ens känner till.
Barcelona Jr. Honken
2009-01-21 19:04
När börjar matchen som URUSLA TV4 Sport inte visar??
Real Madrid Valdebebas
2009-01-21 19:04
Cape

Svaret är delvis att Cannavaro och Pepe inte haft tillfälle att utgöra mittbackspar speciellt frekvent denna säsongen. Jag förnekar inte det fantastiska jobb Marquez och Puyol gjort denna säsongen, dock kan inte Cannavaro och Pepe stå till svars som mittbackspar för de 27 mål vi släppt in med tanke på skadorna som ständigt kommit och gått.
Barcelona Cape
2009-01-21 19:03
Pep.G

Valdes är en utav världens bästa målvakter. Men top 5 har jag svårt att placera honom i. Men det betyder inte att han inte kan hamna där en dag. Det finns många duktiga målvakter i Europa, men de som utmärker sig mest är väl Casillas, Buffon och Frey.

Sen har vi ju Boruc, Shay Given, David James med flera som är riktigt duktiga.
Barcelona Rambla
2009-01-21 19:02
obbe:

Så här ligger det nog till. Du som madridista vill självklart helst diskutera saker som är Madrid kontra Barcelona-relaterade. Full naturligt då det för dig som madridistga är mer intressant för dig, än att bara diskutera saker som rör Barcelona. Precis som kanske vi culés hade velat göra inne på Puertan. Problemet är ju då att de flesta ser rött och tar det som att du försöker föringa Barcelona som klubb, dess spelare, deras prestationer osv. Resultatet blir tjafs och ordväxlingar.
Delarocha RIP Puerta
2009-01-21 19:01
Obbe, min motivation? Dudek har inte spelat a-lagsfotboll på 4-5 år och är långt ifrån i närheten av Valdés i klass. Dudek är en medelmåttig målvakt som inte ens är ordinare i sitt landslag. Ska då inte Polens förste och andre målvakt komma före honom på listan? Det fick mig att ta din lista på minsta möjliga allvar. Och jo, jag tror jag vet mer än dig om fotboll. Men det hör ju egentligen inte hit.

Sluta med din stil om att du bara vill föra en diskussion. Det är uppenbart att du antingen vill provocera och jämföra eller så är du bara för korkad för att märka att du faktiskt håller på med just det.
Barcelona Pep.G
2009-01-21 18:59
Rambla

Okej, men vilka målvakter anser du som är bättre än Valdes. För jag kan personligen bara komma upp till fyra stycken, och det är Buffon, Casillas, Van Der Sar och Petr Cech. Fler förslag ?
Real Madrid obbe
2009-01-21 18:57
Delarocha RIP Puerta//

Jag tog din lista seriöst för jag vet att du inte ka så mycket om fotboll, så jag trodde inget annat.

Du kan ju försöka motivera ocksåp varför min lista var så dålig? Är det så svårt. Kom igen, du kan ju inte bara säga att den är dålig och lämna det vi det, man måste motivera.
Barcelona Cape
2009-01-21 18:57
Jag gillar Klint´s inlägg som han skrev förut. Antagligen har väl ingen trångsynt Madridista läst det så här kommer en repris:

En grej har jag svårt att förstå. Madridistas anser att Valdés är kass. Puyol och Márquez är inte bättre än Cannavaro och Pepe. Hur kan då Barcelona ha släppt in 13 mål och Madrid 27? Är svaret på denna fråga också att vi är så beroende av Messi?
Barcelona Rambla
2009-01-21 18:57
Pep. G:

Jag tycker personligen att han är minst lika bra som de två om inte bättre, men trots det anser jag inte att han är topp 5. Åtminstone inte ännu.

Valdebebas:

Casillas förra säsong var helt sjuk, det kan ingen culé ens förneka. Jag är tveksam om han ens själv kan överträffa det? Jag här även svårt att se att Valdés någonsin kan komma upp på den nivån. Han har gjort det i enstaka matcher, som tex i CL-finalen där han var direkt grym. Men en hel säsong, njaa...
Barcelona J.Gamper
2009-01-21 18:56
Skulle vara nöjd om vi fick hit Sergio Asenjo.. men kommer nog att bli väldigt svårt.

Både A.Madrid och Villareal vill ha honom och han vill säkert ha en första plats.
Real Madrid obbe
2009-01-21 18:56
Rambla//

Skönt att någon vågar ställa upp mot massan och vara lite förnuftig och förstående.

Ett tips till alla, lyssna lite på "rambla", samt läs mina inlägg, är de så jätteprovocerande, ne verkligen inte.

Delarocha RIP Puerta
2009-01-21 18:54
Obbe, idéen om att du ska framstå som seriös raserades ju totalt i och med att du postade den där listan här. Den var inte speciellt sund för din trovärdighet som seriös skribent om det är din önskade syn på dig själv.

Sen att du tog min lista seriös får mig snart att vilja försvinna upp i tomma intet. Ska nog ta och göra det nu. Detta är fördummande.
Real Madrid obbe
2009-01-21 18:54
Delarocha RIP Puerta//

Ja det vet jag, har ingen problem att erkänna det heller, felet ligger hos dig, och gjort så hela tiden, vissa barcafans kan man tydligen inte föra en diskussion med då de börjar hyperventilera och se rött direkt som sagt.

Du rankade Casillas som nummer 10, mannen börjar snart ge upp hoppet av att diskutera fotboll med dig, vilket inte går ändå.
Barcelona Rambla
2009-01-21 18:53
Äh kom igen nu va! Så farligt är det väl inte med obbe och det han skriver? Om han vill delta i diskussioner så har han väl rätt till det? Bara för att ni inte håller med hans åsikter behöver ni inte bli förbannade på honom, eller? Han uppför sig åtminstone till skillnad mot den obegåvade lilla klick som ibland brukar titta in på ett gästbesök bara för att provocera.
Barcelona Pep.G
2009-01-21 18:53
Rambla

Varför skulle inte Valdes kunna vara topp 5 ?

Han är en duktigare målvakt än både Reina och Palop. Skulle lätt kunna vara Spaniens andra målis..
Barcelona Saman.
2009-01-21 18:51
Valdes är knappast top 5 i världen som vissa försöker få det till. Dock är han inte alls i samma klass som Dudek precis som Rambla säger. Killen har nog kopierat samma formkurva som Guti. Det kanske var mönstret av en sinuskurva som gjorde att han tyckte om den.

Valdes har blivit bättre och bättre med tiden och hör definitivt till min top 10 lista.
Real Madrid Valdebebas
2009-01-21 18:51
Gud är störst!

Tur för mig då att din åsikt inte betyder ett dugg för mig.

Rambla

Givetvis var Valdes den matchen direkt avgörande, även om de respektives kyla i avsluten kan diskuteras. Jag tycker att Valdes inger ett lugn vi inte sett tidigare, dock har han inte fått tillfälle att spela ut sitt fulla register direkt, i stil med Casillas ifjol då han vann utmärkelsen ligans bästa spelare.
Delarocha RIP Puerta
2009-01-21 18:49
Valdebas; det verkar som om det är det enda i alla inläggen ni letar efter att kommentera. Ni läser ju inte våra åsikter eller motargument alls.
Ni skriver era åsikter som det är fakta som vi inte inte vill höra, ni forsätter och mal om det om vi inte tycker som ni och sedan tycker ni att vi är överkänsliga för att vi inte orkar fortsätta med den hjärndöda diskussionen.
Så ja det jag tycker ni sysslar med just nu är bara patetiskt.

Obbe, du vet att Messi är nummer ett,två och tre innerst inne. Det räcker för mig.
Barcelona Rambla
2009-01-21 18:49
När vi ändå är igång så måste jag hålla med obbe att Valdés knappast är topp 5 i världen av målvakter, fast Dudek ska bra mycket längre ner på den listan. Ojämn är bara förnamnet och det var därför han petades av Pepe Reina och till slut fick lämna Liverpool.

Fast och andra sidan så har jag alltid rankat Buffon som världens bästa över Casillas, så min åsikt räknas nog inte hos en madridista.
Barcelona Gud är störst!
2009-01-21 18:48
Gå tillbaka till puerta där dem bara kan snacka skit om Messi. En 35-årig drev om Messis längd på puerta. Så avundsjuka att dem inte har någon som Messi.
Real Madrid obbe
2009-01-21 18:47
Delarocha RIP Puerta//

Du tolkar det som en provokation, jag försöker bara vara seriös i mit bedömande, dina ord säger mig inte så mycket.

Du vet att Casilas är nummer ett innerst inne, det räcker för mig, ha det!
Barcelona barcafan86
2009-01-21 18:46
hej! ar det nan som har koll pa vart man kan streama matchen ikvall, har inte hittat matchen pa dom vanliga sajterna. tack
Real Madrid Valdebebas
2009-01-21 18:45
När det gäller Lahm så är han mycket riktigt en väldigt funktionell spelare, då han är lika bra till höger som till vänster. Har tidigare satt ett frågetecken för hans defensiv, dock har han en snabbhet och löpstyrka som gör honom väldigt svår att utmana i fart.

Delarocha RIP Puerta

Om det kallas provokation är det du säger vad man kallar personliga påhopp.

"Det finns snart inte hur ord för patetisk Obbe är. Tragisk, pinsam, patetisk, skrattretande. Clown är ett annat."

Du verkar själv inte ha en åsikt om någonting utan mer inne på att tala om för folk hur patetiska och pinsamma de är.
Barcelona Gud är störst!
2009-01-21 18:45
Robben är en amatör. Period. Ingen Madridista kan tvinga på mig deras åsikt. Så sluta skriva om Robben AKA Gubben.
Barcelona Rambla
2009-01-21 18:45
Ämne: J.Gamper

Tycker d....
Fråga Drenthe och Palanca hur sysslös Valdés varit.

Fråga också publiken på San Mamés vad de tycker efter att han räddat segern åt Barça på en arena där Barça alltid har svårt.
Annons: