/spanien/barcelona/forum/2061.aspx/spanien/barcelona/forum/2061.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
2016-04-28 21:17
@Gabriel:

Du borde fixa dreambox och kunna se alla matcher alltid.
Barcelona Gabriel
2016-04-28 21:10
Någon som sitter på stream till Villareal - Liverpool?
Barcelona neymar JR
2016-04-28 21:06
Hur kan man se matchen när man inte har kanal 9?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2016-04-28 21:02
Alla ögon på Bailly nu!
Barcelona Junta Dimision
2016-04-28 20:59
Nu hejar vi fram Denis i semifinalen mot Liverpool!!
Barcelona Santiago Cazorla
2016-04-28 20:58
@Kröjff:


Han syftade på matcherna 08/09 och inte 11/12.
Barcelona Barcelona y Ars
2016-04-28 20:50
Nu hoppas vi Spanien levererar!
Sevilla på bortaplan är ju katastrof i år men i EL brukar de alltid vara heta.

500kr förmodligen ner i papperskorgen nu men kunde inte låta bli 38 gånger pengarna på Sevilla vinner + båda lagen gör mål plus Villarreal + båda lagen gör mål.

2-1 Villarreal och 2-1 Sevilla. :)
Barcelona Nemesis 10
2016-04-28 20:41
enkos

Lika övertygad som du är att han kommer spela för Real, lika övertygad är jag att han inte kommer spela för dom.

Alla dom här ryktena som kommer är endast på grund av att han inte har förlängt med Barca än. Neymar är så stor att alla tidningar vill använda hans namn och kontrakt situation för att locka till sig läsare.
Neymar kommer endast säljas om Barca inte har råd att ha kvar honom och då blir det ett bud krig för klubbar som Real, Man city, Psg och United. Jag kan hålla med om att folket kring Neymar inte går att lita på men samtidigt så tror jag att Neymar får ta sina egna beslut. Jag får känslan av att Neymar stortrivs i Barcelona och vill spela kvar minst ett par år till.
Om Neymar själv var endast ute efter pengar så kunde han ha gått till Real redan från början, han prov tränade till och med hos dom som tonåring men valde ändå Barca.
Barcelona Kröjff
2016-04-28 20:41
@Liunil Masse:
Exakt får väl även jag skriva inledningsvis, med anledning av Xaviestas föredömligt eftertänksamma inlägg. Men fan vet om jag vill gå med på att Chelsea trots en hel uppsjö av "nära döden- upplevelser framför eget mål med stundtals helt ofattbart "turlig" utgång, som bidrog till att dom istället för FCB fick se ljuset i tunneln på Allianz Arena i en final, verkligen förtjänar att omnämnas med ett taktiskt färgat ord som "motmedel".
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-04-28 20:24
enkos

Softa.
Barcelona Ribohn Fan
2016-04-28 20:16
Ja! Då blir Real bättre och vi sämre, vore tråkigt!!!
Barcelona enkos
2016-04-28 19:56
Jag är övertygad om att Neymar kommet att spela för Real förr eller senare. De brasilianska spelare är sjukt pengarkåta och har noll känsla för sina klubbar. Därgör har jag inga större känslor för honom som för tex Messi som har alltid känts som äkta.
Kan vi ta de 1.9 miljard så skulle ta de alla dagarci veckan. Hans pappa sägs ha träffat Real vid två tillfällen och tydligen vill att flytten ska bli av eller är det bara ett spel att mjölka Barca på så mycket pengar som möjligt. Samtidigt går rykten att Ronaldo har skrivit ett förs kontrakt med PSG och går över till PSg om hans förhandlingar med Real misslyckas. Så Ronaldo ut och Neymar in är inte helt otänkbart.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-28 19:42
Neymar's dad met Florentino Pérez twice, in December and January, and told his son has no problems to play for Real Madrid, They would be willing to trigger Neymar's €190m release-clause and also offer him annual wages of €20m. [El Confidencial]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-04-28 19:37
Hummels: "Det har tagit mig en halvtimme extra att somna varje natt för att jag tänker på det här, det är en stor fråga för mig." Jag gillar att han är ärlig och inte överdriver. Andra hade sagt "..har inte sovit på 2 veckor.."
Barcelona Liunil Masse
2016-04-28 19:35
[QUOTE=Xaviesta ]Vampiro En av huvudanledningarna till att 08/09 upplagan var så oerhört fantastiskt var att Guardiola chockade hela fotbollskartan med sin ideologi eftersom ingen visste hur man skulle försvara sig mot Barcelonas framfart det året. Ingen hade något motmedel än. Inför säsongen därpå började hela världen att fila på sitt försvarsspel för att kunna stå emot tryckvågen och idag är det ju vida känt hur problematiskt det är för Pep/Barcelona att luckra upp bussar och dylikt. Jag håller med dig att den upplagan hade allt man önskade och jag missade inte en enda match den säsongen. Det gick liksom inte att ta ögonen ifrån vår fotboll det magiska året. Vill bara lyfta fram att it swings both ways där vi var fenomenala och motståndarna hjälplösa. Idag är dom flesta klubbar i Europa bättre beväpnade mot sådan fotboll och även bottenlagen kan numera ställa till det för topplagen med jämna mellanrum. Ponera att det var fysiskt möjligt att ställa den upplagan mot dagens Atletico Madrid - hade vi fått se samma sprudlande fotboll? Vetifan det. [/QUOTE] Exakt. Och det enda laget som faktiskt hade ett motmedel var Chelsea i semifinalen i CL, 0-0 o 1-1.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-28 19:34
Dortmund skriver på sin officiella sajt att Hummels bett laget om stt bryta hans kontrakt och att han vill till Bayern.
Barcelona Xaviesta
2016-04-28 19:32
Vampiro En av huvudanledningarna till att 08/09 upplagan var så oerhört fantastiskt var att Guardiola chockade hela fotbollskartan med sin ideologi eftersom ingen visste hur man skulle försvara sig mot Barcelonas framfart det året. Ingen hade något motmedel än. Inför säsongen därpå började hela världen att fila på sitt försvarsspel för att kunna stå emot tryckvågen och idag är det ju vida känt hur problematiskt det är för Pep/Barcelona att luckra upp bussar och dylikt. Jag håller med dig att den upplagan hade allt man önskade och jag missade inte en enda match den säsongen. Det gick liksom inte att ta ögonen ifrån vår fotboll det magiska året. Vill bara lyfta fram att it swings both ways där vi var fenomenala och motståndarna hjälplösa. Idag är dom flesta klubbar i Europa bättre beväpnade mot sådan fotboll och även bottenlagen kan numera ställa till det för topplagen med jämna mellanrum. Ponera att det var fysiskt möjligt att ställa den upplagan mot dagens Atletico Madrid - hade vi fått se samma sprudlande fotboll? Vetifan det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-04-28 19:26
@Legenden Puyol:
Kan man inte säga samma sak om Dortmund när de köpte Reus från Mönchengladbach då? Eller Gündogan från Nürnberg?
Barcelona neymar JR
2016-04-28 19:19
Vampiro Han har fördelen som ex spelare att veta hur dom tänker och vad som krävs. Hans passion för atletico är en gemensam nämnare för han och stommen i laget. Han vet hur klubben fungerar in och ut. I ett Chelsea hade han inte klarat av mer än 3 år och med betydligt sämre kvalité. Finns en till klubb som ligger honom varmt om hjärtat. Inter, han kommer troligtvis träna dom i framtiden. Sen Argentina är också ett givet alternativ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-04-28 19:11
Rambla~ Det där med dynasti är klurigt. Jag tror rent allmänt att ett lag bara kan hålla ihop i max 3-4 år innan man måste börja byta ut folk. Det är väl Fergusons metod där han aldrig var rädd att skeppa iväg spelare och han är ju unik när det kommer till framgång under en längre period. Guardiola hade väl ett liknande tankesätt där han tyckte att man skulle ändra som mest efter en framgångsrik säsong. Ibra, Chygxkj2zhc och Fàbregas var alla spelare som värvades in efter lyckade år, tyvärr var det inte lyckade affärer. Angående Simeone så är ju detta faktiskt hans femte säsong och han har vunnit titlar kontinuerligt trots att han tappat sina bästa spelare. Så varför skulle det inte funka? I ligan mot bottenlagen så spelar de ju knappast likadant som mot Barça eller Bayern i CL. Det mest imponerande är att han kan få samma spelare, Gabi, Koke, Juanfran etc. att hela tiden jobba så hårt år efter år. Han verkar ha nånting som Mou saknar då den senares lag oftast går åt helvete efter två säsonger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-04-28 19:11
[QUOTE=Legenden Puyol ]Rambla Ja Hummels är Bayern produkt men sjukt hur billigt Bayern kommer undan. Dortmund skapar stjärnor hela tiden sen kommer Bayern och snor åt sig. Hade Real eller Barca gjort de Bayern gör så hade hela La Liga varit kaos. Men hur kul är den ligan när Bayern vinner ligan utan problem. [/QUOTE] Fast det är ju inte så att alla deras spelare är egna produkter. Dortmund tar också spelare från andra lag så det är inte jättesynd om laget, de får bra betalt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-28 19:10
Slår Atletico ut Bayern petar man också Bayern från tredje platsen på rankningen. Det skulle innebära att tre spanska lag är topp tre något aldrig hänt tidigare att tre lag från samma land är bäst i Europa.
1. Barcelona
2. Real
3. Atletico
Barcelona Legenden Puyol
2016-04-28 19:03
Rambla Ja Hummels är Bayern produkt men sjukt hur billigt Bayern kommer undan. Dortmund skapar stjärnor hela tiden sen kommer Bayern och snor åt sig. Hade Real eller Barca gjort de Bayern gör så hade hela La Liga varit kaos. Men hur kul är den ligan när Bayern vinner ligan utan problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-28 19:02
Det är fan ett under hur vi inte är ett mittenlag än med denna ledningen. Vilken annan klubb som helst hade gått under med Rosell/Bartomeu men Barca still going strong. Undrar hur länge till dock...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-04-28 18:59
Seriöst alltså, Gerard Lopez var en sådan jätteflopp som spelare för oss när han köptes in för dyra pengar från Valencia. Utköpesklausulen har jag för mig. Det för en spelare som var en egen produkt. Hans karriär bara dök ner i ett svart hål. Han fick ju lite speltid av Rijkaard i början (när vi inte hade bättre alternativ). Hur fan någon kan få för sig att han är rätt person att leda Barca B till framgång eller utveckla spelare, är för mig en gåta. Flopp flopp flopp, kom aldrig mer tillbaka tack.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-28 18:51
[QUOTE=the cameroonians]Inget konstigt, Gerard Lopez behöver definitivt lite råd om hur han ska ta sig ur den (sand)bunker som han dragit ner B-laget i. Tidigare idag kastade han också skit på spelarna för resultaten den senaste tiden och menade att spelarna inte var professionella och redan hade tankarna på var de ska spela nästa säsong. Kanske inte så konstigt när deras egen tränare ber en golfarvän att delta i träningar. Å andra sidan måste Bartomeu vara rätt nöjd, inte många som pratar om la Masia nu och talangerna får i princip heller inte några chanser med A-laget. Dessutom har de anställt en tränare som precis som de som tillsatte honom saknar all form av självkritik. Bra där. [/QUOTE] Mest nöjda måste ändå medlemmarna vara. De har fått som man ville :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-04-28 18:45
Hummels är väl en produkt från Bayerns ungdomsakademi annars?
Barcelona Legenden Puyol
2016-04-28 18:44
Om de nu är så att det stämmer att Hummels har gått ut o sagt att han vill till Bayern så sjunker han i allas ögon. Han är kapten i Dortmund och hur kan man göra så fel som kapten. Undrar hur Dortmund fansen mår efter detta. Herre Gud, kaos. Hade Messi lämnat för Real då kan jag lova er att Messi hade fått så mkt skit om våra fans. Men som tur är att Messi har mer hjärta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-04-28 18:40
Okej, då måste frågan ställas till er efter att ha läst intressanta synpunkter på Peps modell kontra Jupps eller varför inte Cholo Simeones. Vilken spelmodell lämpar sig bäst för att skapa en dynasti? Alltså, vilket spel är att föredra i det långa loppet med kontinuitet, ha en stomme av spelare som är stöpta i spelsättet sen de sprang omrking som knattar när de spelade i tex Cadete/Juvenil?

Är det någon som på fullaste allvar tror att Simeones sätt att spela fotboll är ett vinnande koncept på längre sikt? Klarar man av att dominera sina motståndare med det spelsättet? Vinner man en massa ligatitlar och några CL-titlar på sikt?
Barcelona Vampíro
2016-04-28 18:31
Kröjff Absolut inte, syftade mer på de som ser Guardiolas fotboll som den "äkta" fotbollen och allt annat är skit. Gud förbjude att man har någon annan åsikt. Alla har sina preferenser, personligen kan jag uppskatta all sorts fotboll det är ju liksom charmen med sporten. När det kommer till vilken upplaga som är bäst så hävdar jag fortfarande bestämt att säsongen 2008/2009 är the GOAT alla kategorier. Det laget hade exakt allt. Teknik, fart, djupledsspel, possesion, you name it. Vi kunde ställa upp med både Yaya och Keite när det behövdes eller köra full fart med Henry och Eto'o på djupled. 2010/2011 är ju självklart också en klassiker men tycker det laget hängde alldeles för mycket på Messi. Han var löjligt bra men tar du bort honom så hade vi börjat svettas rejält tillskillnad från 08/09 där fler spelare kunde stiga fram samt att vi hade fler sätt att anfalla. Mina två cents i alla fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: