/spanien/barcelona/forum/2044.aspx/spanien/barcelona/forum/2044.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2016-05-02 22:49
Hazard har gjort tre mål på hela säsongen. Lugna er för fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-05-02 22:47
Chelsea är ändå de som varit grisigare under matchen. De har inget att spela för utan är bara ute efter att förstöra och håna Tottenham.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-02 22:46
Hazard må ha haft en bedrövlig säsong men alla som kan fotboll ser vilken enorm talang det är. Hade älskat honom hos oss. Bollen är fastklistrad vid hans fötter o accelerationen är sjuk. Är väldigt rädd att han hamnar i Real. Det får inte hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-05-02 22:44
Dembele gör en Mourinho och petar Diego Costa i ögat.

Lamela gör en Pepe och trampar medvetet på Fabregas hand.

Vad är det för fel på folk som bär vita tröjor?
Barcelona Rambla~
2016-05-02 22:44
Han kunde kanske göra så där lite oftare istället för en gång varannat år?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-05-02 22:44
Lamela gör en Pepe och trampar avsiktligt på Fabregas hand så som Pepe gjorde mot Messi.
Barcelona Zyzz
2016-05-02 22:43
Vilket mål av Hazard! Allt var briljant! Från mottagning till löpningen med boll till målet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-05-02 22:40
vi har guld läge att köpa hazard. killen är sjuk. tror i ett spelande lag så hade han varit helt sjuk. tänk er. ney - sua - haz och messi bakom. oFFFFFF dröm
Barcelona Rambla~
2016-05-02 22:40
Lol, vad jublar Chelsea-spelarna åt? De är 30p efter Leicester i ligan. Vad har de just vunnit? Ah just det, de kvitterade mot Tottenham.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-02 22:39
[QUOTE=Vlom]I länktipset hittar ni situationen när Levantes mål blev bortdömd av domaren såsom personen bakom signaturen "enkos" beskrev. [/QUOTE] Oh herregud. Köpt match, inget snack.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-02 22:36
@enkos:
I länktipset hittar ni situationen när Levantes mål blev bortdömd såsom personen bakom signaturen "enkos" beskrev.
Barcelona enkos
2016-05-02 22:35
Hör ni skillnader när de svenska kommentatorerna kommenterar engelska och spanska matcher? De vill kväva sig själva när man i England skjuter ett skott 10 meter ovanför men är så tysta när man i Spanien skjuter i stolpen. Skillnader hörs alltså i anglofilernas röster.
Tiki-Taka
2016-05-02 22:30
Vi ska inte förlita oss på att dem andra tappar poäng!!!! Vi ska vinna våra matcher alla dagar i veckan, skandal om dem inte gör det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona gulu
2016-05-02 22:30
Ja, tyvärr saknar man ju isen i magen som krävs för att man ska få platser ihop. Vågar liksom aldrig vänta, vill ju inte riskera att inte få en plåt när man lagt så mycket pengar på flyg och grejer.. [QUOTE=DM1982]Tot el camp! Biljetterna kommer bli tillgängliga rätt snart men till den här matchen gäller det att vara på hugget tror jag. Derby plus att Barça lirar för ligan, kommer vara en populär match. [/QUOTE]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-05-02 22:20
Levante har åkt ur efter skandal från domarnas sida. De idioter av domare försvann in i omklädningsrummet direkt efter slutsignalen. Nu har Levante inget att spela för mot Atletico.
Barcelona Vampíro
2016-05-02 22:19
Gabriel 1
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-02 22:06
Soda Popinski Och vad leker du, hans personliga advokat eller? Jag hatar Fabregas nollan och det har jag knappast gjort till någon hemlighet. Och dumpad brud? Fett dålig jämförelse eftersom jag aldrig skulle hoppat i säng från första början med Fabregas om man nu vill dra den metaforen. Hade det varit upp till mig så hade den sköldpaddan aldrig ens köpts till oss från första början. Jag var en av väldigt få här inne som var emot det köpet när han skulle komma till oss eftersom jag visste att han var överskattad och dessutom fruktade att Thiago skulle få mindre speltid och tillslut lämna oss. Det han har gjort mig personligt är att dra ner min klubb i smutset med hans dåliga prestationer. Det är ingen slump att vi började suga så fort han kom med sin looser mentalitet från Arsenal och så fort han gick vann vi trippeln. Fabregas för Rakitic, winning som Charlie Sheen säger. Men ja, Wenger är nog en bättre tränare än Pep. Hur längesen var det Wenger vann Premier League? Var det senast 2003 eller? Rant over Fuck Fabregas! Godnatt.
Barcelona enkos
2016-05-02 22:02
Levante rånades precis på en solklar mål som hade betytt 3 poäng och super taggad Levante i nästa match mot Atletico. Det är tragiskt att de spanska domarna förstör för ligan och är högst inblandade i så många fel beslut..
Barcelona Soda Popinski
2016-05-02 21:47
Gabriel. Snarare du som låter som en dumpad brud nu. Vad har Fabregas gjort dig? Han får väl tycka precis vad han vill. Arsenal ligger honom varmt om hjärtat. Sen att han rankar Wenger och Mourinho högre än Pep. Vad är grejen? Båda är stora tränare. Inga konstigheter. Hur kan man ta det så personligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-05-02 21:46
Gör ont i hjärtat att se Pedro behöva spela med sopor som Mikel, Matic och Fabregas. Vi tog Pedrito för givet, det är nu man inser vilken viktig spelare det var för truppen. Han kunde kliva in i VILKEN match som helst för Barça och leverera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-02 20:53
Felix Magath: "This FC Bayern actually should not concede a single goal in the Bundesliga. At the maximum maybe one against Dortmund." Hela den föreningen har tappat det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-05-02 20:08
[QUOTE=II Barça II]Fabregas menar att FLAMENI är den bästa mittfältaren han har spelat med. Haha så han menar alltså att Flameni är bättre än Xavi och Iniesta. [/QUOTE] Flamini visade sin mästerklass när han byttes in mot Barca och lyckades med bedriften att på mindre än 2 minuter orsaka straff. Maken till större träben har jag ej skådat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-05-02 20:06
[QUOTE=Vlom]I länktipset hittar ni ett videoklipp av Messis (fina) genomskärare under säsongen gång. [/QUOTE] Magical. Räknade hur många assist till han hade haft om inte spelarna(speciellt Neymar) blivit handikappade framför mål. 13 st och då var jag snäll. Alltså hade han kunnat haft 28 assist i år trots att han varit borta 2 månader. Och det finns fler pass spelarna missat. 40 assist bara i ligan hade varit mer rättvist. Gudomlig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-02 19:56
@Vlom:


Det var den videon jag syftade på.
Barcelona the cameroonians
2016-05-02 19:30
Ett par rader om den diskussion som varit angående vårt spelsätt under Lucho;

Vi kan och ska egentligen inte ha några förväntningar på Lucho att han ska anamma en fotboll á la Cruyff och Guardiola.

För det första kom han till klubben som spelare i en period där det var betydligt mer fokus på det politiska än det sportsliga och kom aldrig att influeras av varken Cruyff eller Rijkaard. Han har heller aldrig uppfostrats i la Masia även om han under en säsong coachat B-laget, dock med en betydligt mer fysisk spelidé än den som normalt figurerat i akademin.

Vad jag vill ha sagt med detta är att vi inte kan och ska ha förväntningar eller krav på att Lucho ska spela en totalfotboll likt Cruyff eller Guardiola, inte heller med tanke på det som flera varit inne på - saknaden av motorn och katalysatorn Xavi.

Det handlar därför, precis som jag varit inne på tidigare, om att det är ledningen som tagit beslutet att anställa Lucho och detta utan krav på att spela si eller så.
De är bara nöjda att allt handlar om MSN, resten är av sekundär betydelse eftersom de (ledningen) helst vill ta avstånd från allt som kan relateras till Cruyff (så kallade ny-Nuñistas).

Men Lucho ska ha cred för att han vågar gå sin egen väg och inte försöka spela en fotboll som han fullt ut inte står för.

Istället borde vi ge kritik åt ledningen som inte lyckas med den sportsliga planeringen och fortsätter ta stora kliv från den idé som gett klubben framgångar långsiktigt. Men så är de ju inte "in it for the long run" heller.
Så vem bryr sig? Ja inte de i alla fall.
Vlom
2016-05-02 18:55
@Gabriel:


Fabregas var på ett event för Puma idag när han besvarade frågorna angående vem som var spanjorens bästa tränare någonsin, vem som är den bästa mittfältaren som han har spelat med etc.

Ni kan kolla via länktipset.
Barcelona Gabriel
2016-05-02 18:34
Haha vad fan säger idioten Fabregas, har han totalt tappat det eller. Rankar Flamini högre än Xavi och Iniesta? Asså killen är helt tappad och så jävla bitter över att han sög balle hos oss och att vi ratade honom. Alla som blir ratade av oss beter sig som bittra bitches efter vi slängt dem. Ungefär som när man dumpat en tjej man tröttnat på, de känner sig som värdelösa liksom. Fabregas din nolla. "You might say Xavi or Iniesta and yeah... it's fantastic for the eyes, but for me it's not real football". Haha, yeah, nej du har rätt det är inte real football för de där vi presterade INNAN du kom och förstörde allt med din snea teknik och sega bollförflyttning var ren magi och inget som kan efterliknas sporten fotboll. Shit, mitt hat för denna idioten växte nyss ännu mer. Och han rankar Wenger och Mourinho högre än Pep också. Fan vad jag avskyr att den nollan fått äran att representera vår fina klubb. Smuts!
Vlom
2016-05-02 18:32
I länktipset hittar ni ett videoklipp av Messis (fina) genomskärare under säsongen gång.
Barcelona the cameroonians
2016-05-02 18:30
@Tot el camp!:


I morgon klockan 10 släpps biljetterna på hemsidan.
Antalet tillgängliga biljetter kommer att, som alltid, bero på hur många årskortsinnehavare som väljer att släppa loss sina platser via "Seient Lliure"
Barcelona A good coach is everything!
2016-05-02 18:28
the camroonians // Om det stämmer så va de på tiden inte en minut för tidigt !
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: