/spanien/barcelona/forum/2042.aspx/spanien/barcelona/forum/2042.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
2016-04-21 16:13
@Katalano:


I länktips syns glasbarriären som förhindrar de alldeles för stora fanatikerna från att ta sina liv efter en svidande förlust.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-21 15:59
[QUOTE=Katalano]Själv är jag absolut för en renovering, däremot så är jag inte helt såld på den nya designen. Hade önskat något mer unikt som Andresito också är inne på. För övrigt, i videon så ser det ut som att det inte finns någon säkerhet för de som befinner sig på de olika lagren, inget staket eller räcken eller liknande. ser livsfarligt ut. Undrar hur de tänkt där. [/QUOTE] Det är glasräcke runt ytterkanten av våningarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-21 15:58
Katalano Tror färgerna kommer lysa upp samtidigt som solen går ner. Men insidan är verkligen vackrast, så nära intill plan och den känns kompakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-04-21 15:46
@neymar JR:


Själv är jag absolut för en renovering, däremot så är jag inte helt såld på den nya designen. Hade önskat något mer unikt som Andresito också är inne på.

För övrigt, i videon så ser det ut som att det inte finns någon säkerhet för de som befinner sig på de olika lagren, inget staket eller räcken eller liknande. ser livsfarligt ut. Undrar hur de tänkt där.
Barcelona neymar JR
2016-04-21 15:45
Andresito Jag själv är lite småkär i dem "terasserna" på utsidan. Verkligen något man inte har sett på en annan arena.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-04-21 15:42
Nou Camp Nou ser magisk ut ovanifrån och från insidan, och det är väl egentligen det som är det viktiga rent sportsligt. Utsidan är dock inget att hänga i granen och inget som sticker ut varken från andra arenor eller från omgivningen. Jag hade velat att NCN skulle bli en symbol som syns över en större del av staden. Foster lyckades med mosaiken på sin modell. Det var något unikt. Nu kommer arenan att sakna fasad vilket i och för sig är ganska ovanligt, men det får arenan att se halvfärdig ut, men det blir kanske samtidigt mycket billigare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-04-21 15:36
Vlom Det finns inga perfekta mittbackar. Alla har sina brister. Bailly är ung och kommer göra misstag, men han kommer att lära sig av dem och bli en bättre spelare. Bara för att Laporte är dyrare och bättre på FIFA betyder det inte att han kommer få en bättre karriär hos oss. Både Laporte och Bailly är chansningar, den senare är en billigare sådan. Hur rutinerad var Piqué när han kom till Barca? Han hade Puyol och Marquéz framför sig, och även Milito. Marquéz fasades ut i förmån för Piqué, precis som Mascherano behöver fasas ut, sakta men säkert.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-21 15:36
Vlom Han har aldrig haft problem med positionen när jag har sett honom lira. Dessutom är det en spelare som flyttar runt i backlinjen hej vilt men gör det lika bra överallt på plan. Han har pondus, fysik, spänst, snabbhet och hjärta. Precis vad jag vill ha jämte en "layback" mittback likt pique. Sen hans spel med fötterna är inte pjåkigt för den delen heller. Puyols fötter var inte dem bästa i världen, men likt förbannad är han vår bäste försvarare någonsin. När jag söker efter en defensiv spelare så tittar jag på dom defensiva aspekterna först. Fötterna kan förbättrats och positionsspelet blir bättre med åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-04-21 15:34
test
Vlom
2016-04-21 15:30
@neymar JR:


Bailly gör sin allra första säsong som startspelare efter att ivorianen tidigare använts mest som bänkspelare i lokalrivalen Espanyol tidigare. Alltså är han inte särskilt rutinerad jämfört med Laporte. Och tyvärr så är Bailly inte särskilt bra med fötterna och hans positionering är högst tveksamt om jag får uttrycka det milt, två saker som är A och O hos oss. Man kan väl säga att Bailly är en spelartyp som påminner hos sådana likt Mamadou Sakho...

Han är bra, men Bailly skulle ej passa hos oss tyvärr.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-21 15:25
[QUOTE=neymar JR]Måste säga att jag gillar designen på nya camp nou. Ja jag vet att dem flesta här inne är emot renoveringen dock är ni partiska. För mer än hälften av er var för projektet under laportas styre. Än så länge ryktas det inte om någon sponsor, så hur klubben kommer ha råd med detta förstår jag inte. [/QUOTE] En sponsor MÅSTE fixas, annars kommer vi inte ha en chans att konkurrera med Real o Bayern i framtiden. Fattar väl vartenda kotte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-21 15:24
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-21 15:21
Måste säga att jag gillar designen på nya camp nou. Ja jag vet att dem flesta här inne är emot renoveringen dock är ni partiska. För mer än hälften av er var för projektet under laportas styre. Än så länge ryktas det inte om någon sponsor, så hur klubben kommer ha råd med detta förstår jag inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-04-21 15:08
@DM1982:


Me like :-)
Barcelona the cameroonians
2016-04-21 15:02
[QUOTE=enkos]Suarez har spelat mindre matcher än Ronaldo men ligger nu bara 1 mål bakom och har gjort flest assist. Med tanke på att Ronaldo verkar ha problem med backlåret och troligen inte kunna våga köra fult upp för en gångs skull då han har även City x 2 så lutar det nu åt att Suarez ska vinna skytteligan. Barca ligan och Suarez skytteligan det skulle smaka extra gott. Cupen mot Sevilla och jag kallar det för en fin fin säsong. [/QUOTE] Vi vet alla att Ronaldo prioriterar skytteligan framför titlar så...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-04-21 14:17
Barcadinho Jag ska skriva en rapport från mitt besök till den fantastiska staden Barcelona, även från matchen självklart. : )
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-04-21 13:34
DM1982.

Lite synd att du inte hade lust att skriva en liten kort rapport från ditt besök på CN och Barcelona. Vi förlorade så kanske därför.
Jag tycker att det är kul att läsa sådär extra små saker som inte syns o hörs på tv-skärmen el kanske något extra från staden.

Kanske redan lite försent nu, men jag gillar o läsa sånt.
Barcelona neymar JR
2016-04-21 13:06
Andresito Dybala har absolut ingeting alls att hämta i Barcelona, likt James för real Madrid så hade han inte haft sin roll. Han måste nästan ha en skräddarsydd roll, samt så går fotbollen i Barcelona för fort för honom. Inaki är hyperintressant, verkligen en spelare för framtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-04-21 12:56
[QUOTE=neymar JR]Andresito Skicka bartra till villareal på utlåning och samtidigt ta in bailly, det hade verkligen varit något. Jag föredrar honom både före marq och laporte. Jag har gått och blivit desperat efter honom. Men onödigt att lägga 50 MILJONER € på laporte när vi kan värva bailly. Samma (?) ålder men en som betydligt hade passat in bättre jämte pique. Dags att vara smarta då vi inte har mycket att handla för. [/QUOTE] När var senast vi värvade smart? Jag förväntar mig inte mycket i sommar.. Dybala som nämnts kommer kosta mer än 70 miljoner. Ett annat alternativ till anfallet är Iñaki Williams som kan spela på alla tre positioner där fram. Dock spelar han i Athletic och har en klausul på 50 miljoner, så vi vet vad han kommer kosta. En chansning med hög potential.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-21 12:46
Andresito Skicka bartra till villareal på utlåning och samtidigt ta in bailly, det hade verkligen varit något. Jag föredrar honom både före marq och laporte. Jag har gått och blivit desperat efter honom. Men onödigt att lägga 50 MILJONER € på laporte när vi kan värva bailly. Samma (?) ålder men en som betydligt hade passat in bättre jämte pique. Dags att vara smarta då vi inte har mycket att handla för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-21 12:43
[QUOTE=MessiLionel]Vad tycker ni om att köpa Dybala redan nu till sommaren? Skulle han acceptera bänken? Juve måste göra sig av med antingen han eller Pogba. Jag vill inte se någon av de i Real iallafall, de verkar vara ute efter bägge två. [/QUOTE] Tycker Dybala saknar explosiviteten för att spela ytter hos oss. Striker hade funkat ja men Suarez är bättre o han kommer verkligen inte acceptera bänken. Ser hellre Sané.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-04-21 12:35
Bailly gjorde än en gång en utmärkt insats mot Real Madrid. Jag ser gärna att man köper in honom och sedan roterar friskt mellan honom, Mascherano och Piqué. Med konkurrens och rutin bredvid sig kan han växa enormt mycket. Mathieu får vara fjärde mittback. Den gode Marc hade mått bra av en utlåning och kontinuerlig speltid, därav bör fransmannen stanna och fylla ut truppen i ett år till. Leicester behöver rutin i sin trupp när det vankas CL. Vermaelen är ett utmärkt alternativ för €5M. €15-20M bör räcka för att få loss Bailly. Lucho verkar dock föredra äldre rutinerade rävar. Omöjlig önskan pga inkompetent styrelse: Lägg 25 miljoner på Ricardo Rodriguez (kan språket, ung och rutinerad, konkurrent till Alba) och Arda/Tello-pengarna på en anfallare (ca 30 miljoner). Denis för 3 miljoner ersätter såklart Arda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-04-21 10:40
@neymar JR:

Han hade Ronaldo i sin ficka hela matchen. Grym mittback. Vi kommer försöka köpa Marquinhos hela sommaren och de slutar med att vi köper någon gammal och skadebenägen back..
Barcelona MessiLionel
2016-04-21 10:36
Vad tycker ni om att köpa Dybala redan nu till sommaren? Skulle han acceptera bänken? Juve måste göra sig av med antingen han eller Pogba. Jag vill inte se någon av de i Real iallafall, de verkar vara ute efter bägge två.
Barcelona Júnior.
2016-04-21 10:29
Barcelona har nu gått ut officiellt och klargjort att Neymar endast kommer att delta i OS i sommar och inte Copa America.
Barcelona Yellow cake
2016-04-21 10:22
Kunde inte se matchen igår, så kollar jag resultatet efteråt.. WHHHAT! SÅ typiskt, tror det är typ första matchen jag missade i år, jag har inte missat många iaf..

Var en urladdning som heter duga. Känns som att bara Barca och Real kan göra sådana urladdningar..
Barcelona enkos
2016-04-21 09:14
Efter Gijon matchen på lördag är det sen 7 dagar vila till Betis matchen och så blir det även 7 dagar mellan de sista matcherna. Så laget kommer till alla matcher fult utvilade. Det är första gången på evigheter. . Trots det vill jag se Bartra bredvid Pique på lördag så Masken och Busken får dela varsin halvlek mot Gijon. Gijon ska förstås inte underskattas men även med rotation ska vi vinna den matchen.
Barcelona enkos
2016-04-21 09:00
@Barcelonistas:

Jag skulle inte ha nåt emot det.
Barcelona Barcelonistas
2016-04-21 08:56
Om inte Suarez kmr med minst top 3 i år så kan dom dra åt skogen hela högen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-21 08:55
Enkos - Barca vinner ligan cupen, Suarez skytteligan och sen guldbollen va tycker du om det?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: