/spanien/barcelona/forum/202.aspx/spanien/barcelona/forum/202.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soko
2018-05-11 09:06
Enligt flera medier bla Marca har Atletico kontaktat Aguero och vill göra klart med affären innan sommaren. Ännu ett bevis på att Griezmann går till Barcelona ?! Griezmann till Barca Neymar till Real..
Barcelona DizzLow
2018-05-11 07:20
En på förhand logisk värvning, om vi lyckas ro den i hamn.
Lenglet har varit Sevillas bästa spelare denna säsong, rätt bra presterat vid 22 års ålder.
Han har en rätt så låg klausul på ca 30 m €.
Lenglet är dessutom vänsterfotad, vilket innebär att en utav Vermaelen/Umtiti förmodligen lämnar efter denna säsong.
Barcelona Ardimessi
2018-05-11 02:51
Enligt RAC1 så var Barcelonas Robert Fernandez och kollade på Sevilla här om dagen för att scouta lenglet,vad säger ni om detta??
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-05-11 00:13
@Josep "Pep" Guardiola Sala:

Vart skall Arthur och Alena vara? :(
Barcelona Felix-Forca Barca!
2018-05-10 23:49
Vet inte om detta delats redan.
Men alltså.... Vem är han att ens ha fått spela i Barca... Lycka till att få en krona för honom i en kommande försäljning.
Barcelona Trio el Mágico
2018-05-10 23:13
[QUOTE=petersays]Fan det här är en tråkig tid på fotbollsåret. Ligan klar, cupen klar, ute ur CL, sista Clasicón blev antiklimax pga rött kort. Nu är det tre månader av tjafs om värvningar och en stilla väntan på att se hur Bartomeu kan riva ned klubben maximalt under så kort tid som möjligt. Tre år till nästa val. Hur ska man stå ut? Messi är svaret på den frågan. Hur länge ska Messi stå ut? Förhoppningsvis för alltid. [/QUOTE] Har du glömt att det är fotbolls VM i sommar? :O
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2018-05-10 22:51
Suarez Griezmann Messi Coutinho Rakitic Buzi Alba Umtiti Pique Roberto Stegen Så kommer vår 11 se ut nästa år.
Barcelona petersays
2018-05-10 22:43
Fan det här är en tråkig tid på fotbollsåret. Ligan klar, cupen klar, ute ur CL, sista Clasicón blev antiklimax pga rött kort. Nu är det tre månader av tjafs om värvningar och en stilla väntan på att se hur Bartomeu kan riva ned klubben maximalt under så kort tid som möjligt. Tre år till nästa val. Hur ska man stå ut? Messi är svaret på den frågan. Hur länge ska Messi stå ut? Förhoppningsvis för alltid.
Barcelona Soko
2018-05-10 21:54
Med Griezmann kommer vi liksom med Neymar att vara mer offensiva och göra ännu fler mål än idag. Men räkna med att vi blir mer sårbara i defensiven och släpper fler mål än idag. Vi håller på att vinna ligan utan förlust . Jag är mycket  tveksam om vi hade klarat av det med Neymar eller Griezmann i laget och med 4-3-3 .. Anfallet vinner matcher men defensiven vinner titlar..   Vi är som sagt sämre framåt i år men mycket tättare bakåt och generelt ett stabilt lag än på länge ..  Inför nästa säsong behövs INTE mycket. Coutinho behöver slappna av och prestera som i Liverpool och Dembélé mogna.  Då behöver vi bara Griezmann och laget är perfekt även om jag gärna skulle vilja bli av med Gomes och Digne och ersätta dem med två bättre spelare för framför allt Alba behöver avlastas ..
Barcelona Soko
2018-05-10 21:41
Är det det Peps Barca spelade som vi idag ofta pratar om Barcas filosofi och ideologi ? Hur var ideologi och filosofi när klubben grundades , under första och andra världskrig och senare . Hur var det under "Dreams Team " eran på 90 talet ?
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-10 20:50
För mig är det Barca filosofin och fotbolls ideologin, som är det viktigaste. Och då menar jag att så länge vi har boll, så kan inte motståndarna göra mål. Men bolltrillandet måste övergå till mål och målchanser, då måste vi ha spelare som kan hota motståndare, i form av spelare som Messi, Neymar, Ronaldinho, Maradona, Ronaldo, Henry etz. När vi tappar boll ska vinna tillbaks bollen så fort som möjligt. Detta har varit anledning till att Jag en gång i tiden fann tycke för Barca. För att spela detta spel måste vi ha spelar typer som passar in i det mönstret. Om det är spelare som har spelat i Barca sedan dem är 7 år, 13 år, 18 år...... eller dem blev värvade för ett par nya fotbollsskor, 35 miljoner eller 1 miljard. Det spelar ingen roll för mig. Barca är en klubb som drivs som ett företag med inkomster och utgifter. Det är bara kul för mig om t ex Dembele tjänar bra med pengar. En fotbolls spelares arbetsliv är kortvarigt och de har lagt skolutbildningen bakom sig för att satsa på fotbollen. Det här med egna förmågor är också något man kan diskutera. I bland känns det som att, när man blir värvad tidigt i unga år eller junior/B-spelare till en låg summa, anses dem som egna förmågor. Och det är faktiskt så att dem flesta bra La Masia spelarna blir värvade i tonåren. T ex Iniesta och Gomez( nu i Dortmund, har spelat längst i Espanyol). Detta får storklubbar som Barca väldigt kritik för, dem utarmar de mindre klubbarna från talanger. Så La Masia, det som vi kan se som något fint. Kan andra tycka är lika smutsigt som våra miljard värvningar.
Barcelona Cule4life
2018-05-10 20:47
@Trio el Mágico:

Misstänker också det. VV har inte visat det. Men chansen är stor om Griezmann kommer. Det kan vara så att Messi flyttar in centralt med Griez till höger och antingen Coutinho lr Dembele till vänster. Med Messi centralt har man löst Messi problemet som är att han ej vill spela kant.

Antingen säljs Suarez lr blir supersub 1 säsong.
Barcelona R85
2018-05-10 20:31
GOAT=GREATEST OF ALL TIME
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-05-10 19:42
Iniesta.70 Föreslår då; RickyRobertoRuiz :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-05-10 19:24
the cameroonians

Nja, jag har lekt med tanken att vitsa till det med att antagligen blanda in Roberto, Ruiz eller Puig till en mix i en ny nick.
Men vafan, du har ju stått rakryggad med din nick, trots ett uttåg av alla kameruianer. För jag har ju svårt att tänka mig att du klamrar dig kvar vid din nick pga av att Hongla har äntrat Barcas scen....Så, jag står fast vid min nick, ja, så att alla vet vem som klampat ii kladarvet när det kommer till att svinga vilt och snett...:)
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2018-05-10 19:09
[QUOTE=Davids3]Glöm dock inte att Barca är totalt upp i 42 matcher nu utan förluster. Vad är rekordet från samtliga ligor. Arsenals 50 ? [/QUOTE] Milan kom upp i 58 utan förlust i början av 90-talet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2018-05-10 18:57
Senast spelade vi 4-3-3. Spelare vi så resterande två matcher så tror jag att Valverde tänker bygga vidare på det nästa säsong. Det återstår att se. Men jag hoppas och tror ändå att han fattat att det är 4-3-3 som gäller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-05-10 18:40
Davids3 Får hoppas att Inter fixar cl platsen annars tror jag det blir reducerat pris, ska vi säga 20+5 eller lån ytterligare 1 och vips så är hans kontrakt slut och lämnar gratis... Dags att för en gångskull sälja våra dödkött. Gomes (30) Vidal (10) Paco (20) Digne (15) Rafinha (35) Munir (20) Arda.... Dessa kan lämna ifall rätt bud dyker upp Suarez (80+) Rakitic (45-55) Denis (30-35) Cillisen (35+) Majoriteten av dessa spelare är unga och har en ganska bra försäljningsvärde. Dessa kommer anlända med stor sannolikhet Arthur (35) Griezmann (100) Då har vi 60 miljoner + pengarna vi får ifall vi säljer (Suarez Rakitic denis och cillisen) att spendera på andra spelare. Promota Alena, Miranda, möjligtvis Abel Ruiz och vi kommer ha ett slagkraftigt lag. Men allt hänger på hur valverde tänker. Blir det 4-4-2 nästa säsong kan vi lika gärna glömma Arthur och våra la masia spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-05-10 18:38
Iniesta.70 Ja du, precis som Chelsea med flera försökte köpa sig till framgång verkar Bartomeu och Barça numera försöka köpa sig en fortsatt identitet. Frankie de Jong i all ära, men varför vill man då förlänga med Oriol Busquets kan man undra. De Ligt kan jag till viss del förstå då vi behöver en ledare efter Piqué och varken Marlon eller Mina är den spelartypen. Visst har marknaden förändrat sig en del de senaste 10 åren men vi har lika mycket skuld i detta som någon annan. Tidigare betalade vi högt för etablerade stjärnor, idag betalar vi hutlöst för talanger. Samtidigt som vi värderar våra egna mindre och mindre. Man kan nästan tro att det finns ansvariga som tjänar pengar på alla transfers och stoppar en del av slantarna i egen ficka. Förresten, ska du byta ditt nickname efter säsongen eller behåller du det till ära för don Andrés? AbelRuiz.70 kanske..?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-05-10 18:22
@S.Eto'o:


Får vi 35M för Rafinha så är det en helt okej affär faktiskt. Men Barca kommer inte göra någon besviken, Han kommer lånas ut igen ytterligare 1 år för Inter "har inte råd".
Barcelona Davids3
2018-05-10 18:20
"Köpet av Greiz är på plats"

- Catalunya Radio
Barcelona S.Eto'o
2018-05-10 18:20
Official: Arda Turan, who is on loan at Turkish club Basaksehir, is suspended for 16 games and has to pay 8000 euros as a fine after he pushed the linesman last week. ... hur har vi råd att köpa miljarder efter miljarder när vi knappt får en krona för våra floppar. Känns som vi bara har gjort en bra försäljning på 10 år (Fabregas) möjligtvis 2 om man räknar in pedro som var på en dekis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-05-10 17:08
@the cameroonians:
Griezmann för miljarden och Arthur för 300-500 miljoner(?). Lägg då till ca 3,5 miljarder från augusti till detta sommarfönster för spelare som Coutinho, Dembele, Pauliho... Ja, subtrahera det med att vi tappat Gomez, Navarro, Bernabe OCH ingen egenodlade grabb från La Masia fått en endaste sekund i ligan fastän guldet varit klart sedan i stort sett december. Ett jäkla fejk-id till identitets handling om du frågar mig när det kommer till Barcas tikitakande o bolltrillande och slå-sig-för-bröstet angående användning av Made in La Masia dravlet.... Ja, vad säger du the cameroonians, är det så vi bibehåller vår "identitet" och filosofi? Skrattretande enligt mig. Bartomeu är enligt mig giftigare på parodi o sarkasm än alla talkshows tillsammans. Men en säsong utan förlust, ja, det suddar ut minnet av de flesta felparkerade bussar och tupplurar man hamnade i under Barcas matcher under 2017/2018. Men visst, all in i sommar cules...låt Barto slå sönder spargrisen och spräcka krediten hos Everyday-plus...så länge vi bibehåller vår "identitet". Eller hur Axel och Ruben...så var det va? Skitsamna om de kom från de egna leden, så länge det hanplockats för att passa in? Nää, enligt mig, ännu en gång, så ÄR första byggstenen en lirare som typ Roberto..för att bygga nytt och eget. INTE ett nytt miljardköp som slussas in,.
Barcelona Treyh
2018-05-10 16:49
Vart kan man ladda ner hela matchen från igår?

Innan gick det på fullmatchesandshow men niu har de bara highlights
Barcelona the cameroonians
2018-05-10 16:42
Unge mittbacken i Ajax, Mattijs de Ligt, har tvärtemot sin tidigare överenskommelse med klubben valt att lämna redan nu till sommaren. Barça hade som mål att värva honom 2019 och såg positivt på att han skulle stanna ytterligare en säsong i Holland. Nu blir det budgivning och eftersom Barça kommer lägga alla pengar på Griezmann och Arthur kan det bli så att vi går miste om de Ligt. Det ska dock finnas ytterligare en liknande "överenskommelse" gällande en annan Ajax-talang, nämligen mittfältaren Frankie de Jong som till skillnad från sin jämnårige kamrat kommer stanna även kommande säsong. Källa [MD]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-05-10 16:14
@ Xaviesta:
Alltid lika intressant att få en mattelektion av dig min herre. Själv är jag bakbunden av ologiskt tänkande när det kommer till matteformlar som inte inkluderar att räkna äpplen och päron som fallit ner från trädet... Men, apropå Dembele och Valverde. Är det nåt slugt som Valverde smygit in under radarn så är det väl coachningen av Dembele? Eller? Mister har med en fingertoppskänsla matchat Dembele exemplariskt. Precis som man ska med en ung talang. Sett till att han kunnat dansa relativt ostört i de matcher han startat, med en naiv ostrukturerad offensiv har youngstern utan speciella krav kunnat visa sina moves utan att hamna allt för djupt på galgbacken vid misslyckanden. Men, däremot så har mister sett till att de matcher han startat passat hans profil aldeless utmärkt. Han har helt enkelt kunnat plocka poäng efter sin egen "på måfå" filosofi. Hade grabben startat mot Roma så hade de flesta Cules velat ha hans huvud på ett fat, då han säkerligen inte kunnat dansa tryckare med Romas backlinje så som han kunnat vid de tillfällen han blommat under de matcher Mister låtit han blomstra...slugt av Valverde. Det är så man slussar in en talang och bygger upp ett självförtroende. Tyvärr rimmar inte prislappen ihop med ordet talang, Nää, inte lönen heller för den delen. Men det är ju inte grabbens fel. Där pekar jag på ledningen, as usual. Själv är jag inte övertygad att hans profil passar in hos "oss" ja, mest av egoistiska skäl. Lite för mycket "på måfå" som sagt, i alla fall för min smak. Men, han är ung och utvecklingsbar så förhoppningsvis så struktureras han om och slipper bli en Neymar light i mina ögon.... Men smaken är som baken, det här är ju bara en one mans opinion... Nu har ju inte min replik så mycket med ditt inlägg att göra förutom att Dembele debatteras pyttelite..men förhoppningsvis så kanske man kan röka ut dig till ett nytt välsvarvat inlägg..:)
Barcelona DM1982
2018-05-10 14:47
[QUOTE=II Barça II]Säger regeln att det ska bli straff i den situationen även ifall bollen inte är i närheten? Låt oss bortse att det var en filmning, bollen var ju inte ens närheten? [/QUOTE] Ja, regeln säger straff.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-05-10 14:20
Säger regeln att det ska bli straff i den situationen även ifall bollen inte är i närheten? Låt oss bortse att det var en filmning, bollen var ju inte ens närheten?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-05-10 14:16
[QUOTE=Culés]Måste fråga, har undrat alldeles för länge nu. Vad menas med GOAT? Det som många skriver är inne då och då. Kanske är sjukt obildad men försöker lista ut varje gång jag ser det men får inte ihop det... [/QUOTE] Här kan du se en heatmap från en så kallad GOAT.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-05-10 12:14
[QUOTE=Xavi #6]Verkar vara något dom tränat på råttorna, alltså att knuffa till motståndaren för att sedan vid minsta touch rulla runt och hålla ansiktet. Patetiskt! [/QUOTE] Marcelo i derbyt och Theo igår. Sjukt pinsamt att se.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: