/spanien/barcelona/forum/196.aspx/spanien/barcelona/forum/196.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2017-08-19 21:16
Davids3 Ja, RMC är hyfsat pålitliga. Sen vet man ju aldrig från fall till fall, men mer seriösa än ryktesspridare åtminstone.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-08-19 21:13
Talangfabriken Liga123 har en egen tv-kanal som sänder flera matcher per omgång. Tror man måste skapa ett konto för att se via deras hemsida. Matchen ikväll visas dock inte där utan på GOL TV, ska se om jag hittar en stream nånstans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-08-19 21:12
@the cameroonians:


Anses källan som pålitlig?
Enligt Mundo ska Barca lägga budet först på måndag.

Hursomhelst, är Seri en spelare som går in i vår elva direkt?
Vore en dröm om han överraskar oss likt Umtiti.
Barcelona Barcaholic
2017-08-19 21:11
@the cameroonians:
Men om vi skulle bli av med spelare så som Rakitic, Gomes, Rafinha, Arda Turan, Dennis Suarez, Vermaelen, Douglas, Vidal, Digne och Munir så skulle vi kunna få rejält med pengar, lägg Neymar pengarna på det och jag tror även med vår styrelses inkompetens vid förhandlingsbordet så skulle vi ha någonstans nära 400€ miljoner. Med dem pengarna tror jag vi hade kunnat köpa Dembele, Coutinho, Seri och även någon mittback som backup, trots Paulinhos fullständigt onödiga köp. Ytterbackarna från b laget flyttar man upp, inte så dem hade gjort sämre jobb än Digne & Vidal. Dessutom så skulle löne kostnaderna sänkas enormt.
Barcelona the cameroonians
2017-08-19 21:09
Enligt Radio MonteCarlo är Seri en Barça-spelare inom några timmar. Klubbarna har kommit överens om en transfersumma om €30 miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Talangfabriken
2017-08-19 21:06
The cameroonians

Synd. Vet du, eller någon annan härinne, om man kan se B-lagsmatchen på något sätt? Känns minst lika intressant som A-laget för tillfället...
Barcelona Blaugrana91
2017-08-19 21:04
[QUOTE=Andreas FCB]Så ledningen presenterar resultat? Jo, för denna ledning kan man ju uppenbarligen lita på? Kommer det inga värvningar behöver man inte ens fundera längre. Då är ekonomin körd. [/QUOTE] Dessa resultat granskas och godkänns av bland annat Deloitte. Kommer inte Coutinho eller Dembele så är det för att klubbarna inte vill sälja eller att Barca är för snåla... Men visst vi kan ju slänga upp €150M vardera för Coutinho och Dembele.. Konstigt att när jag tidigare sagt att klubben ska betala vad som krävs har jag mötts av kommentarer som "du är inget riktigt Barcafan, eller ditt tänk liknar Real Madrids osv".... Men nu tycks ju inställningen härinne vara att vi ska slänga upp pengarna...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-08-19 21:02
[QUOTE=Talangfabriken]Jag hoppas på denna uppställning imorn: Semedo-Masken-Umtiti-Alba Rakitic-Busken-Alena Messi-Paco-Denis [/QUOTE] Aleña spelar match med B-laget om em timme, så hanlär vi tyvärr inte få se i morgon. Så Gomes it is...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-08-19 21:00
Gällande ekonomin så var jag hela tiden tveksam till om vi hade råd att göra en stor värvning denna säsong. Detta var innan pengarna från Neymar kom in såklart. Anledningarna var då följande; 1. En skenande lönebudget som ökar i högre takt än omsättningen. Messis nya kontrakt är ju som typ fyra andra spelares bara det. 2. Det faktum att ledningen själv under 2013 införde en ny regel i stadgarna (artikel 67) som innebär att från och med denna säsong får skulden inte vara mer än två ggr så stor som vinsten före skatt och amorteringar. Om de inte följer denna regel måste de justera den över de två kommande säsongerna annars tvingas de att avgå. Denna säsong blev skillnaden precis 2 ggr. MD skrev innan sommaren att ledningen ville få till en ändring(!!!) av regeln via generalförsamlingen och då bör man ju ana att det finns oro för hur det ska gå. För även om det kommer in nya miljoner från Nike så drar ju bygget av Espai Barça igång vilket kommer öka omkostnaderna och möjligtvis öka skulden. Det betyder att omsättningen måste öka ännu mer, och därför är det inte konstigt att Bartomeu inte vill spendera alla 222 miljoner i truppen utan ha lite över till annat. Summerat tror jag inte att ekonomin är så dålig att vi inte kan värva en av Coutinho eller Dembélé, men samtidigt tror jag inte att vi har råd med båda denna säsong. Inte utan att sälja av några andra i alla fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-19 21:00
Officiellt säger ju Liverpool typ, don't bother returning with another bid, han är inte till salu. De vill ju inte ens förhandla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-08-19 21:00
Det är taktik för att exakt INTE köpa Coutinho. Då kan dom säga sen, titta vi la massor med bud men Liverpool nekade, Sen vilka nötter som går på detta skitsnacket är en annan femma.

"Ledning" känns inte genuin någonstans, a bunch of crooks. Man har satt Coutinho och Dembele i skiten från början utan att snacka med respektive klubb. Dom har inte förhandlat eller frågat BVB,Livverpool vad dom kan tänka sälja sina adepter för. Självklart bestämmer Coutinho/Dembele hur man hanterar det. Men dom är unga killar och drömmarnas klubb kommer och viskar i ditt öra och erbjuder dig en feting lön. Då är det lätt hänt att man sätter sig själv i skiten och börjar bojkotta,transferbegäran osv.

Dom "the crooks" alltså till spelarna bakom ryggen på klubbarna och lurar dom och får dom att tro på en övergång som Barca i slutändan inte kan fixa. Man lägger skambud och visar sig på den styva linan. Vad händer ? Jo klubbarna blir förbannade och vill ha betalt mer än vad dom hade tänkt sig från början.

Det som när man ska sälja sin bil, Det kmr skambud och man blir lack och säljer inte ens för det priset man vill sälja för från första början. Man blir så arg över skambudet att man slänger på 40% till bara för att, om den säljs lr inte är skitsamma. Antingen köper skambudaren till högt överpris lr står där utan bil.
Barcelona Rieiro
2017-08-19 21:00
Kan någon summera det med coutinho, fattar inte vad som menas?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Talangfabriken
2017-08-19 20:59
Jag hoppas på denna uppställning imorn:

Semedo-Masken-Umtiti-Alba
Rakitic-Busken-Alena
Messi-Paco-Denis
Barcelona socccerfan1
2017-08-19 20:58
Egentligen.. är vårt bud dåligt för att det är över 5 år.. men detta Liverpool o Barca kör är ett poker spel.. så jag tycker att vi kommer med ett sista bud. En hel summa direkt och sen bonusar. Och med det budet säger vi officiellt att det är det sista , ta det eller lämna. Ni har tex 2 dagar på er sen fortsätter vi med coutinho eller utan och letar andra spelare. För jag tror att pool räknar med att sälja men vill utpressa på så mycket som möjligt. Som jag hörde någon säga 1miljard plus för 14 mål?? Vilken idiot hade inte sålt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-19 20:57
Funeral Canticle Realistiskt med Seri? Nice president har sagt att han inte ens blivit kontaktad av Barca angående Seri. Ser inte så realistiskt ut då va? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-19 20:54
Hahaha, komedi på högsta nivå. Hotar med att dra tillbaka ett bud Liverpool ratade med en gång. Det kan ju bara inte stämma? Ingen kan vara så korkad och inkompetent, det finns bara inte, eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-08-19 20:49
Girona har 2-0 mot Atletico efter 30..
Stuani x2.
Barcelona Funeral Canticle
2017-08-19 20:41
@S.Eto'o:

Jag tycker bägge två är underbara, sen är det rätt att tänka långsiktigt jag är något svag för belgaren tror han hade gjort det bättre utav dem spelmässigt.

Ska man tänka realistiskt så verkar det som man gör klart med Seri samt Dembele vars situation blivit omöjlig, men mer än så känns det lite ovisst men jag hoppas jag har fel för truppen måste bantas samt få in rätta spelartyper.
Barcelona Neymars
2017-08-19 20:38
Vad i helvete håller de på med? "Hotar" Liverpool med vad de vill att vi ska göra?
Barcelona Talangfabriken
2017-08-19 20:31
Barcelonistas

Du blottar din okunnighet när du skriver "vem fan bryr sig om det, jag är hellre minus 10 miljarder och dominerar och vinner titlar". Jag kan berätta att om vi är minus 10 miljarder är det enda vi dominerar konkursligan. Då finns inte klubben kvar. Ekonomin måste vara i balans. Plus och minus måste gå ihop. Det är inte så sexigt men det är verkligheten. Det är en förutsättning för att det ens ska finnas ett lag, en förening. Precis som i vilket företag som helst.
Barcelona socccerfan1
2017-08-19 20:29
Hahahahahaa jag vill gråta om det stämmer. Vad har hänt med pengarna de pratade om? PLUS 2.2 miljarder ???
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Little Magician
2017-08-19 20:29
@Davids3:


The Catalan club has managed to do something which has served as a source of amusement for Liverpool’s power brokers. (Paul Joyce)

A bid Liverpool have twice told Barcelona not to make is rebuffed and their rivals’ next move is to threaten to take it away. (Paul Joyce)
Barcelona FC Barcelona #10
2017-08-19 20:26
[QUOTE=Davids3]Barcelona have informed Liverpool that they have until Sunday evening to change their mind on Coutinho or it will be withdrawn. [Anfield HQ] Taktiskt, eller efterblivet bara? [/QUOTE] Efterblivet, ingen chans i världen att Liverpool går med på ett sådant ruttet bud. Är ju fan pinsamt att hålla på lägga bud där betalning sker över 5(!) år...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-08-19 20:25
@Blaugrana91:
Så ledningen presenterar resultat? Jo, för denna ledning kan man ju uppenbarligen lita på? Kommer det inga värvningar behöver man inte ens fundera längre. Då är ekonomin körd.
Barcelona Davids3
2017-08-19 20:23
Barcelona have informed Liverpool that they have until Sunday evening to change their mind on Coutinho or it will be withdrawn. [Anfield HQ]

Taktiskt, eller efterblivet bara?
Barcelona Barcelonistas
2017-08-19 20:22
Blaugrana91 - vem fan bryr sig om det? Jag är hellre minus med 10 miljarder ocg dominerar o vinner titlar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-19 20:20
[QUOTE=Andreas FCB]Varför inte? Med allt mygel inblandat i Neymar affären är det inte så säkert att vi gått plus där.. i alla fall inte så mycket som man kan tro. Har vi ens betalt av Suarez? Känns som Barcelona kan vara något för Lyxfällan.. Eller har du några bevis eller källor på att pengar finns? Bortsett från de uteblivna behövande köpen då? Jag börjar tro att det faktiskt är så, att ekonomin är helt åt helvete i botten. [/QUOTE] Barcelona presenterade för några veckor sedan rekordintäkter på över €700M och en vinst efter skatt på €18M. Skulden är nu nere på €247M, vilket inte är någon varningssignal. Vi har även fått in €222M för Neymar, så du och din kompis behöver inte oroa er. Pengar finns, bara för klubben att sluta snåla och betala vad som krävs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-19 20:11
Andreas du har PM! Till er andra så återkommer jag med svar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-08-19 20:07
@Blaugrana91:
Varför inte? Med allt mygel inblandat i Neymar affären är det inte så säkert att vi gått plus där.. i alla fall inte så mycket som man kan tro. Har vi ens betalt av Suarez? Känns som Barcelona kan vara något för Lyxfällan.. Eller har du några bevis eller källor på att pengar finns? Bortsett från de uteblivna behövande köpen då? Jag börjar tro att det faktiskt är så, att ekonomin är helt åt helvete i botten.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-19 20:03
[QUOTE=Andreas FCB]Kan det vara så att Barcelona har slut på pengar? Har en kompis som tror stenhårt på den teorin. Man börjar ju fundera när man skambudar på Coutinho och vill delbetala på 5 år. Börjar misstänka att ekonomin är helt slut även om man vill framhäva motsatsen. Tror ekonomin är raserad. Bara en teori som knappast är omöjlig med vår ledning. [/QUOTE] Kort och gott är svaret nej.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: