/spanien/barcelona/forum/19568.aspx/spanien/barcelona/forum/19568.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Der Afro
2009-05-11 09:16
Ämne: Två korta kommentare....
Visst har han lyckats bra, men har man då inte rätt att kritisera när han väl gör ett uppenbart misstag? Även solen har fläckar.
Barcelona Trixter
2009-05-11 08:55
Två korta kommentarer apropå neggig attityd:

Dawelito / Gör dig inte lustig över Abidal och säg att vi skall sälja honom. Han har varit en klippa både i år och i fjol, och utvisningen mot ubåtarna var ju närmast löjlig.

Der Afro / Ja, man måste ju rent generellt säga att Pep's coaching i år gett svaga resultat, eller hur...?

Trött blir jag på folk som gnäller! Vi kommer att vinna ligan, vi spelar final i CL och CdR, och har strutat över 100 gånger i ligan, slår rekord i antal segrar på en säsong, och har spelat världens vackraste fotboll!

Då är det väl rimligen bara att gilla - nej, älska - läget, och sedan bita ihop om vi nu åker på lite skador eller billiga röda.

Omotiverat gnäll nu låter som favoriteleven som snyftar till fröken "titta vilken ful teckning jag gjort" - det är ingen som tycker sådant är sympatiskt.

Nej, håll huvudet högt och attityden positiv. Kom ihåg att det är få lag och supportrar förunnat att uppleva en säsong som den vi nu fått uppleva, oavsett hur det går fr.o.m. nu...
Barcelona Mojito
2009-05-11 08:47
Mentalt och fysiskt tungt läge inför matchen igår.

En rejäl genomkörare mot ett stenhårt Chelsea, efter att ha sprungit sönder Real Madrid.
Tankar på kommande finaler,
Chans att säkra ligan på hemmaplan,

Inte konstigt att det brister här och där i både huvud och kropp.
Det är också bara att konstatera att våra bänkspelare inte kommer leverera på samma nivå som de ordinarie, och att detta är vår akilleshäl.
Jämför med Uniteds 30-mannatrupp...

Därför hade det varit skönt att säkara ligaguldet igår, och därför valde Pep den bästa startelvan.
Då hade också bänkspelarna fått lite mer matchtempo och uppåtform i matcherna inför CL-finalen där byten säkert kan bli en avgörande faktor.

Tyvärr mötte vi ett riktigt bra Villarreal, och detta tillsammans med ovan nämnda faktorer gav lite smolk i glädjebägaren. Ibland går det inte som man tänkt, men nu måste vi göra det bästa av den situation som är.

En sak är dock säker, det är hög tid att börja matcha in den tänkte backlinjen till 27 maj...

Visca el Barca y Titi & Iniesta - Volver!!!
Barcelona Der Afro
2009-05-11 08:07
Pep får tyvärr ta på sig Iniestas skada. Att han spelar med bästa uppställningen mot Villa Real efter en CL-semi och innan en cup-final är rent ut sagt dåligt. Vinner vi inte cuppen nu så får han skämmas än mer.
FooTBaLL
2009-05-11 01:47
Ärligt orka med såna skador som Iniseta fick idag. Måste detta hända. Nu måste UEFA tycka synd om barca och låta Alves spela f'n. snart går alla i sönder och ska vi spela med B-laget i en CL final. hoppas bara allt slutar bra inom dem närmaste veckorna. Och en drömfinal mellan Barcelona-Man.united ska det inte vara så att Henry,Iniesta,Alves,Abidal missar denna match för vår del. tråkigt nog då om det blir så! :(
Barcelona Okkapokka
2009-05-11 01:30
Pågår fest i Manu forumet nu när Iniesta är skadad. Hoppas alla är med på att han kommer vara redo för spel bara.
Barcelona pokke
2009-05-11 01:29
Det är inte bara Abidal som har sett rostig ut. Messi har sett väldigt väldigt trött och sliten ut ganska länge nu. Visserligen gjorde han en bra match mot Real Madrid. Men vem kan inte slå Real Madrid med det laget dem har?

Hoppas Messi presterar lika bra som han gjorde i höstas.
Barcelona Barcaloni
2009-05-11 01:16
klockrent sagt av Eva..

"Men lite synd var det om Abidal, han måste ju tro att han har fått Europeiska Domarförbundet emot sig. Att bli utvisad två matcher i rad kan inte vara vanligt. Det brukar inte ens drabba Sergio Ramos, och det är väl få som förtjänar det så som han."
Barcelona Okkapokka
2009-05-11 01:04
Smogen

En gissning från min sida är att han ser dom som fullgoda ersättare till CdR finalen, (Vilket jag kan hålla med om) och inte CL finalen.
Barcelona Smogen
2009-05-11 01:01
Etoo_the toominator


eh....nej, Bojan, Keita och Hleb är flera klasser sämre än Iniesta, Bojan kanske kan nå dit någon dag, men inte 2009 och att jämföra Hleb och Iniesta, så som Hleb presterat i Barca, är ju närmast en skymf mot den lille vampyren.
Möjligen skulle någon av dom ha kunnat vara en värdig ersättare till hur Henry spelade förra säsongen, men i år? Med den formen Henry haft? såg du matchen mot Real? Inte en chans att dom kan ersätta honom....
Barcelona Okkapokka
2009-05-11 00:59
""I don't have a good feeling," he said on Sunday night. "We will do tests tomorrow, but there is no way he will play this week."

That means Iniesta will definitely miss the final of the Copa del Rey, which sees Barcelona face Athletic Bilbao at Valencia's Mestalla stadium on Wednesday night. "We will try to get him fit for Rome - that's all we can do,'' he said. "We will have what the tests reveal.''"

Peps syn på Iniestas skada..
Barcelona Okkapokka
2009-05-11 00:51
Så länge vi bara säkrar guldet så bryr jag mig inte namnvärt om det är på Camp Nou, eller på någon sketen spansk arena. :-)

Min största önskan i nuläget är bara att vi får spela med bästa möjliga lag (Alvés,Abidal,Marquéz exkluderade) i CL-finalen.
adil,
2009-05-11 00:48
Vi kan fortfarande säkra guldet på hemmaplan, om Real Madrid vinner och vi förlorar i nästa omgång. Sedan säkrar vi mot Osasuna. :P
Barcelona Etoo_the toominator
2009-05-11 00:42
Bojan och Keita alternativt Hleb, är alldeles utmärkta ersättare för Iniesta och Henry. och i backlinjen så kan Sylvinho ersätta Abidal.Vilket han gjort alldeles utmärkt stora delar av säsongen.
Barcelona Etoo_the toominator
2009-05-11 00:39
Tycker det är lite väll dystra kommentarer här om cdr matchen. Dom skadorna vi har tilltrotts så har vi ett överlägset manskap gentemot bilbao. Och en final ska va motivation nog för våra spelare så vi inte förlorar på onsdag. Visst är bilbao laddade till max. Men dom är fortfarande bara ett mittenlag. Kommer dom spelarna vi ställer upp med upp i normal standard så ska vi inte ha några större problem med bilbao.
adil,
2009-05-11 00:34
Abidal har ändå sett rätt rostig ut.
Barcelona Okkapokka
2009-05-11 00:28
adil,

Räkna inte med att Abidals och Dani Alvés kommer vara tillgänglig till CL finalen. Om vi har lite tur här så kan Abidals överklagan gå igenom, men jag förväntar mig inget.

Henry och Iniesta är två stora frågetecken då, förhoppningsvis vet vi mera på måndag och vi får hoppas på goda nyheter då.
Barcelona pokke
2009-05-11 00:26
adil,

Alves förtjänar inte att spela i finalen. Så korkat som han ibland beter sig på planen. Men Abidals måste spela i finalen annars är det inte rättvist.
Barcelona NoGo™
2009-05-11 00:21
Canaletes

Hahahah ja klockrent :D, gillade även hussfelts kommentar efter: Måste vara Drogba och C.Ronaldo som startat skola hahah
adil,
2009-05-11 00:21
Guardiola har sagt att Barca såklart kommer överklaga korten på Alves och Abidal i matchen mot Chelsea så förhoppningsvis kommer vi ha dessa tillgängliga mot Man U. Sedan undrar man hur det går med Henry och Iniesta. Vi svävar i stor ovisshet nu, hoppas vi får allt klart för oss så fort som möjligt.
Canaletes
2009-05-11 00:19
haha, såg ni nyss helgens fulaste?!

snacka om att filma
Barcelona Smogen
2009-05-11 00:08
det trista är att jag är ganska säker att vår bästa elva skulle slå det bästa Man U kan ställa på planen och det är ju det man vill se i en final. Nu riskerar vi, eller kommer att sakna: Marquez, Alves, Abidal, Henry och Iniesta....och fler kan komma. Det känns riktigt riktigt trist.
Barcelona Dawelito - Blaugrana
2009-05-11 00:05
Jävla klippa abidal är :S sälj han och köp in lite nytt förfan !
Barcelona Barca-nist
2009-05-11 00:03
länk*
Barcelona Criff
2009-05-11 00:03
Hahahaha klockrent!
Barcelona FCB_armin
2009-05-11 00:00
Canaletes

Que va a conseguir la champions!!
haahhahahaha
Canaletes
2009-05-10 23:57
HAHAHAHA!!

Ni som kan spanska, kolla videon :P
adil,
2009-05-10 23:53
Jag önskar också att vi hade vilat spelare nu i efterhand, men det är lätt. Vem hade förväntat sig sådan nonchalans av ordninarie spelare ien sådanhär match, och hur vet man att bänken skulle gjort det bättre? Kanske till och med blivit förlust då.
Barcelona LeoMessi10
2009-05-10 23:52
va ska man göra att iniesta blir skadad klart guardiola ska starta med bästa laget i en sån här match om vi hade vunnit så hade ligan agjorts och då hade man kunnat spela med b-laget i resten av liga matcherna men nu blev det inte så och det gör inget för att ligan är vår.

Och vi kan även vinna utan henry, iniesta och abidal cupen alltså sylvinho ersätter abidal och hleb elr bojan ersätter iniesta på anfallet. inte lika bra men funkar
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-05-10 23:51
Det är som adil säger. Camp Nou var helt fullsatt idag och folket hade kommit för att se Barcelona lyfta bucklan. Barcelona har inte vunnit ligan på hemmaplan på över 10 år, det är klart Pep ville vinna idag. Tyvärr blev det inte seger idag, pga otur och att spelarna inte punkterade matchen och att även domaren gjorde viktiga misstag.

Nu får vi hålla tummarna för att Iniesta och Henry kan spela CL finalen. CdR-finalen kommer att bli svår, men vi borde vinna även fast en del spelare saknas. Vi har visat hela året att vi klarar oss utan viktiga spelare. Vi har en bred trupp och Pep kommer att sätta in rätt spelare.
Man får inte glömma att Pep blev kritiserad i början av säsongen när han roterade mycket. Laget fortsatte att vinna även fast han roterade. Han roterade då eftersom att spelarna ska vara fit för att kunna spela alla dessa viktiga matcher i slutet av säsongen. Nu har vi haft otur att alla dessa skador och avstängningar kommit. Jag hoppas verkligen att Abidals röda kort hävs inför CL finalen.
Annons: