/spanien/barcelona/forum/1955.aspx/spanien/barcelona/forum/1955.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-05-25 21:45
En grej förstår jag inte, so help me! Dem flesta här inne är överens angående en generationsväxling behövs men samtidigt så vill ni ha kvar varenda 30+ i laget. Det räcker inte bara att bli av med lite död kött på bänken och kalla det för lyckosam generationsväxling. Vi måste öppna upp startplatser med och inte ha en helgjuten elva. Är det 2 positioner vi verkligen bör göra det på så är det högerbacken & mittbacken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-25 21:33
DM1982 Bananas? Ja, hur vill du att man ska reagera? Kanske sitta lugnt i båten med en matlåda bestående av potatis och sill? Inget att hetsa upp sig över att det verkar som att både Alves och Mascherano lämnar. Nej, skitsamma. Bra så.
Barcelona DM1982
2016-05-25 21:31
Det märks att silly season har startat tidigt, forumet går bananas på minsta rykte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cessi - 3
2016-05-25 21:25
Blaugrana91

Lägg till en VB som måste ge konkurrens till Alba. Det är många försvarare som kommer att lämna.

Alves
Masche
Vermaelen
Bartra
Douglas
Adriano

Hur svårt det är nu förtiden att köpa bra backar vet ni själva. Bartomeu får gärna avgå
Barcelona Blaugrana91
2016-05-25 21:25
Juves bud på Mascherano ska enligt MD ligga på €4,5M, PINSAMT... skäms dem inte med att komma med ett sådant skambud?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-05-25 21:23
Vill inte låta för mycket doom and gloom men är trött på att Barcelona ALTTID ska vara sin egna fiende. Klubben sviker sig själva om och om igen. Det värsta är att vi om några år inte kan räkna med att Messi och Iniesta ska rädda oss längre. Vad fan händer då? Fuck this. Jag tar ett break. Vampíro over and out!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-05-25 21:20
Det jobbigaste är att man är tvugna att göra sig av med både Masche och Dani för att slippa deras löner. Det är en konsekvens av alla jävla usla värvningar senaste åren utan någon som helst långsiktig plan. Tänk på alla sopor som värvats in senaste åren, spelare de flesta kunde förutspå skulle floppa men trots det slänger man iväg stora pengar och ger åldrande spelare 5-års kontrakt och höga löner. Nu måste vi istället panikartat göra oss av med två legender för att kunna överleva ekonomiskt. Och tro inte för en sekund att ersättarna kommer göra oss bättre, nope. Det är inte så Barcelona jobbar på marknaden. Det blir rakt av två förluster när det kommer till kvalitet i truppen. Precis som när man gjorde sig av med Thiago och precis som när man gjorde sig av med Pedro. Skulle inte bli förvånad om Luis Enrique avgår denna sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-05-25 21:16
Klubben är korkad om man låter både Alves och Mascherano lämna.... Isåfall måste vi värva 2 världsklass mittbackar, 1 ny högerback, lägg till 2 nya mittfältare OCH en anfallare som kan agera backup till MSN.... Transferrekord nästa.... Ska Nike betala för det här?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-05-25 21:09
@Liunil Masse:


Just det, för det är ju precis så ett diskussionsforum fungerar - man ser sitt lag begå samma idiotiska misstag om och om igen och medan man ser sitt lag gå under så sitter man tyst och snällt i båten tills det är för sent.
Barcelona Funeral Canticle
2016-05-25 21:05
Vad är det man läser och hör både Masken och Alves till Juve?
Det är två vinnarskallar som inte går för råge, masken som trots fel pos givit sitt allt och vunnit allt som går att vinna och vår härliga hb som givit os så mycket.

Nåja kalla det vad man nu vill men sett till åldern och vad dem åstadkommit så skulle sagan ta slut någon gång :/

Hello Bellerin my old friend. I've come to talk with you again
Barcelona Gabriel
2016-05-25 21:03
Vad fan är det som händer? Kollade nyheterna för 2 timmar sen, man kan inte ens dra och ta en dusch och käka och kolla på några avsnitt av Entourage i lugn och ro utan att helvetet bryter lös. Alves och Mascherano till Juventus? Wtf is this shit? Ska vi förstärka en CL utmanare med två stora vinnarskallar som Masche och Dani, dessutom lämnar Dani gratis och Masche för ströpengar enligt rykten? Vad i helvete? Bartomeu ta din 100M€s deal med Nike och kör upp dem i röven e du snäll. Vi ska fan ha Pogba för det här annars kommer jag att koka. Juventus gör en Inter med oss, hur fan kan vi sätta oss själva i den här sitsen gång på gång. Andra lag förstärker sig under silly season medans Barcelona försvagar sig själva. Vem ska ersätta Alves nu är det tänkt? Vidal? Tvek, Lucho räknar inte med honom. Går det ens att hitta en pålitlig högerback på marknaden idag som är - rätt för Barcelona - frågetecken? Alves må inte vara lika bra som han var när han kom men han är fortfarande pålitlig och har ett strålande sammarbete med Messi, men det viktigaste med Alves är att han har karraktär och vinnarmentalitet och sånna gör man sig fan inte av med mer mindre helt jävla gratis. Samma gäller Mascherano, dessa är spelare med otrolig karaktär och Juventus är ett lag fullt med spelare av karraktär. Snacka om att förstärka dem. Jag går bananas här skitsamma. I'm out (eller så var detta bara en av mina första rants).
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 21:03
Liunil Masse

Tror du verkligen att Bartomeu kommer att låta sin valpropaganda-värvning lämna efter en halv säsong. Den prestigeförlusten existerar inte.

Vlom

Vilken chock att MD, via ledningen, dementerar.
Vore en sak om ryktet kom från typ Sport eller Marca, men nu är det ju en riktigt seriös källa som släppte bomben.

Octopus

Sant. Kom olika tolkningar, men det verkar som han går gratis trots allt.
Vlom
2016-05-25 21:03
A clause that was added to the contract of Dani Alves (33) when he renewed last year says he can leave Barcelona for free. [sport]
Vlom
2016-05-25 20:58
Barcelona sources deny the report about Brazilian right back Dani Alves (33) joining Italian club Juventus this summer. [md]
Barcelona Liunil Masse
2016-05-25 20:56
[QUOTE=the cameroonians]Nu förstår man varför Dani var så känslofull och grät under talet i måndags. Nåja, detta är en del av en generationsväxling och ett sätt att frigöra lönekostnader. Samtidigt kan man klia sig på hjässan ich undra hur i helvete Mathieu och Arda stannar medan Mascherano och Alves lämnar. Härlig planering. [/QUOTE] Arda kanske lämnar ju? Lucho har ju tydligt markerat att han inte litar på honom genom att låta en omatchfit Rafinha gå före. Hans agent kan säga vad han vill men om Lucho ber Arda dra så får han göra det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-25 20:53
[QUOTE=El_Jefe (Heisenberg)]För alla andra klubbar är sommaren en period där hopp byggs upp inför nästkommande säsong. För oss är det en intensifierad period av självdestruktion och vånda. [/QUOTE] Du kan väl spara klagandet till efter sommaren? Fönstret har inte ens öppnat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2016-05-25 20:49
the cameroonians

Är det inte lönen vi sparar från att Alves lämnar? Hursomhelst innebär det här att vi i september med största sannolikhet kommer stå med endast 4 spelare i A-laget med fler än 3 säsonger i ryggen; Messi, Iniesta, Piqué och Busquets.
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 20:44
[QUOTE=the cameroonians]Och ni som följde mitt twitter-tips fick just reda på bomben... Alves till Juventus... gratis. [/QUOTE] Tydligen kommer vi gå betalt trots allt. €8 miljoner. EDIT: Stämmer ej. Gratis enligt klausul i kontraktet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-05-25 20:42
För alla andra klubbar är sommaren en period där hopp byggs upp inför nästkommande säsong. För oss är det en intensifierad period av självdestruktion och vånda.
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 20:41
Sen är detta också ett sätt för klubben att få bort fokus från den riktiga orkanen, det jag skrev om tidigare angående Rosell och Bartomeu. Never forget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 20:39
Nu förstår man varför Dani var så känslofull och grät under talet i måndags. Nåja, detta är en del av en generationsväxling och ett sätt att frigöra lönekostnader. Samtidigt kan man klia sig på hjässan ich undra hur i helvete Mathieu och Arda stannar medan Mascherano och Alves lämnar. Härlig planering.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-05-25 20:34
Barcelona right back Dani Alves (33) will join Italian club Juventus in the coming weeks. [ser] Först Mascherano och nu Alves. Nåväl majoriteten av alla socis får exakt som de vill, vi som vill se att klubbens värderingar ska respekteras är ju klart och tydligt en minoritet. #Juntadimision
Barcelona Barca - Puyol
2016-05-25 20:31
Hoppas att vi värvar greken Manolas från Roma de hade varit drömmen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 20:30
Och ni som följde mitt twitter-tips fick just reda på bomben... Alves till Juventus... gratis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-05-25 20:10
the cameroonians

Helt otroligt att Bartomeu sitter kvar. Denna silly season kan verkligen sluta riktigt illa. Det är just i sommar vi behöver få bukt med ekonomin och värva spelare som kan både skapa bred och ge kvalite. När du skriver att Toni Freixa kan komma som en revolutionsman mot blivande styrelse som tydligen verkar rädda sitt eget skinn på bekostnad av klubbens pengar. gör inte saken bättre. Fokuset kommer ligga på att överleva inbördeskriget istället för att sälja spelare som inte fyller nån funktion i laget och köpa nytt för att inte hamna i samma sits som vi gjorde under våren då vi inte hade ersättare till slitna spelare.
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 19:54
Ikväll 20.30 kör Cadena Ser (katalanska avdelningen) ett program som berör transferfönstret och kommer säkerligen att prata em hel del om dagens händelser och rykten. För er med twitter kan ni följa @QTJugues som lägger ut tweets från programmet, visserligen på Katalanska - men ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 19:36
[QUOTE=Xaviesta ]cameroonians Förberedde en lång, saklig, rant men skiter i det för ärligt talat orkar jag inte. Det allra finaste nickname som finns i forumet tillhör Junta Dimision, så mycket kan vi konstatera iaf. [/QUOTE] hear hear Som jag skrivit tidigare, njut så länge det varar. Det komiska är att tom jag blev uppriktigt glad och nöjd över ledningens jobb med det nya avtalet med Nike. Men det tog inte lång tid innan mungiporna pekade neråt igen. Sägs att de extra pengar som Nike kommer att generera fram tills att det nya avtalet börjar gälla på riktigt 2018 bara kommer räcka till löneökningar för befintliga spelare och inte till ökad transferbudget. Så det krävs att spelare säljs, problemet är dock att även dessa sitter på då höga löner att få klubbar har råd att både köpa och betala deras löner. Därför blir till att lösgöra dem från kontrakten och istället sälja de med kvalitet, som Bartra (dessutom låg lön), Denis och Mascherano. Welcome to Thunderdome bitch!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-05-25 19:36
Jag förstår inte varför Mascherano vill lämna? tvivlar starkt på att det är klubben som vill att han ska lämna, alla rapporter säger att Barca ej vill sälja och hänvisar till utköpsklausulen på €100M. Kanske han vill ha högre lön......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-05-25 19:32
[QUOTE=Vampíro]Barcelona will tomorrow or Friday meet with Denis Suarez (22), who has doubts about returning. Barcelona plan to use buy-back option. [cope] Jag hatar sommaren... [/QUOTE] Är han rädd att han inte får tillräckligt mycket speltid så förstår jag honom. iniesta, rafinha, rakitic, arda, denis, sergi roberto konkurrerar om 3 platser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-05-25 19:20
Är det någon som vet huruvida medlemmarna där nere har blivit hjärntvättade av lokalmedia och titlar eller om de är införstådda i vilket hål Barto satt oss i?
Annons: