/spanien/barcelona/forum/194.aspx/spanien/barcelona/forum/194.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
2018-07-04 20:04
Abidals officiella uttalande angående anklagelserna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2018-07-04 20:03
[QUOTE=S.Eto'o]Pålitliga rac1 och Gerard romero gick precis ut med att Barcelona betalar Lenglet klausul, verkar vara helt klart nu. Inväntas bara official statement. [/QUOTE] Inte riktigt. Barça vill förhandla med Sevilla men andaluserna håller fast vid att det är klausulen eller ingenting.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2018-07-04 20:01
[QUOTE=Erik Satie]Barcelona intresserar sig för Olsen. Ett bra val tycker jag. Vår svenske målvakt har enligt mig varit VM:s bäste. Om Cillessen lämnar är det bara att köra. [/QUOTE] Haha vad är det för skräpkälla om jag får fråga?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-07-04 19:44
Jag tycker definitivt Mina ska vara kvar. Pique Umtiti lenglet mina är en perfekt blandning . Med Mina på plan kan vi åtminstone ,för en gång skull , vara farliga på fasta situationer .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nelson Umtiti
2018-07-04 19:05
Tjena! Jag skulle vilja vet vad folk här tycker angående Mina. Jag tycker att han ska få en chans och att Paulinho ska säljas men jag har en känsla av att det blir tvärtom.
Visst han är inte så jävla bra defensivt framförallt när det kommer till positionering, och många har levante matchen i minnet men han är ung och har utrymme för utveckling. Jag tycker faktiskt att han gör helt godkända defensiva insatser när han spelar i Colombia och jag tycker definitivt att han har presterat bättre än Pique detta VM och då tänker jag inte endast på hans mål.

Jag gillar Mina och det jag såg igår var en sann krigare som också har det viktigaste av allt, VINNARSKALLE! Precis som Ramos har han den där vinnarskallen och kan avgöra matcher som står och väger vilket jag värderar väldigt högt! Tänk är hur många gånger vi hade haft nytta av Minas huvudspel?

Jag tycker definitivt att man ska ge honom en ärlig chans, tror han och Umtiti kan komplettera varandra väldigt bra. Mina skulle nog också snitta 7-8 mål per säsong.Problemet är att vi har en sydamerikan för mycket i laget.
Barcelona FCB_Messi
2018-07-04 18:59
Man börjar läsa riktigt sjuka grejer nu . Snacka om att silly season verkligen har dragit igång ? Eller ? Ronaldo till Juve ? Mbappe till Madrid ? Jag hade inte blivit förvånad för den jäveln Perez kan göra affärer . Lyckas han med det bytet så säger jag bara herregud vilken gubbe .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröj14f
2018-07-04 18:28
@09Triplete15:


Tycker inte alls det är kul utan tvärtom tråkigt att du verkar välja att kverulera kring VAR:s vara eller inte vara. Jag har för egen del inte intagit något som helst negativt förhållningssätt till VAR och kan så heller inte göra, Helt enkelt eftersom jag inte tycker det ännu finns tillräckligt med erfarenhet vare sig ifrån spelare eller domare av detta nya bedömningssystem och hur det på sikt ska användas på ett för fotbollen bästa möjliga sätt, för att kunna bilda mig en bestämd uppfattning.

Däremot finns det flera andra som flitigt diskuterat dessa videobedömningar, såväl innan som under VM. Själv har jag emellertid ställt mig helt utanför den diskussionen av ovan nämnda skäl. Så hur du kan tolka en formulering i vilken jag skriver att "filmningar väl aldrig varit så utbrett som i denna (VM-turnering) trots VAR", som att jag "skyller denna min uppfattning på VAR är mig faktiskt obegripligt..

Hade jag skrivit "på grund av" istället för "trots" så hade det varit en avgörande skillnad. Men det gjorde jag inte, när som jag inte kan se nån direkt koppling mellan existensen av VAR och det ständiga filmandet och åbäkande, som får många spelare att framstå som cirkusclowner, snarare än seriösa elitidrottare i sitt esse.

Så min slutsats måste dessvärre bli, att det är Du som har fokus på att försöka vända mitt omnämnande av VAR i form av en i sitt sammanhang betydelselös bisats, som något negativt, via en sakligt sett vilseledande kommentar. Tycker du det är kul?
Barcelona Erik Satie
2018-07-04 18:03
Barcelona intresserar sig för Olsen. Ett bra val tycker jag. Vår svenske målvakt har enligt mig varit VM:s bäste. Om Cillessen lämnar är det bara att köra.
Barcelona S.Eto'o
2018-07-04 16:34
Pålitliga rac1 och Gerard romero gick precis ut med att Barcelona betalar Lenglet klausul, verkar vara helt klart nu. Inväntas bara official statement.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-07-04 16:07
Snacka om att vi är ineffektiva på marknaden. Ist för att betala lenglets klausul o gå vidare ska man hålla på att pruta fast det inget går... blir så trött. Bartomeu är en sån som går in i godisaffären o prutar för en påse bilar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Balu
2018-07-04 15:59
in me laporta för fan. mutad, pengatvätt, bla bla hit o bla bla dit. men han var det bästa som hänt i barcas historia efter messi. och appropå Messi. hans säsong efter fördärvet i VM lär bli intressant. förhoppningsvis så har vi inte sett det sista av magikern förra året.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4Life
2018-07-04 15:21
Bartos juntas dagar är räknade.
Barcelona Infinit8Don
2018-07-04 15:18
Börjar längta rejält tills ligaspelet drar igång igen. Detta året känns väldigt spännande i la liga. Vi, real, sen har vi atletico som laddar upp rejält med fina spelare, Valencia som förhoppningsvis fortsätter på förra årets succe, sen Sevilla som jag tror blir intressanta med ny tränare. Sen har vi flera lag som kan leverera. Längtar verkligen tills det drar igång nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2018-07-04 14:54
Barca4life98
DizzLow


Snacka om allvarligt brott om det stämmer. Rosell är i stor knipa minst sagt.
Barcelona DizzLow
2018-07-04 14:46
Barca4life98

Wow, storyn är överallt! Hur fick man tag på en sån story?
Barcelona Katalano
2018-07-04 14:42
Oaner

Du får tro och tycka precis som du vill. Men att avfärda andras åsikter och tankar som bullshit är barnsligt och respektlöst. Något som vi gärna undviker i forumet, så tänk på det framöver.
Barcelona Barcelonistas
2018-07-04 13:45
Erik Hamren var en värdelös tränare ingen struktur på spelet alls under han. Nu under Janne så är Sverige en maskin dom är som vikingar som springer sönder sina motståndare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-07-04 13:09
En Ibra i Jannes Sverige hade förstört harmonin allt annat än det är bullshit :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oaner
2018-07-04 13:03
Skulle säga att den största orsaken till vfr Sverige presterar bättre är pga Janne! Vi hade en av världens sämsta tränare i Erik Hamren, som var totalt värdelös, och som ej visste hur man skulle få ut det bästa av laget. En Ibra i Jannes lag hade gjort Sverige än mer starkare! Allt annat är bullshit.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-07-04 12:49
Ändå kul att det går så bra för Sverige utan Zlatan, absolut ingen slump. Finns en anledning till varför Sverige inte kommit långt med Zlatan eller varför Zlatan inte har någon cl titel. Hade han gjort jobbet och fokuserat på det kollektiva så hade det gått så mycket bättre för honom. På två år har Sverige kvalat till VM och tagit sig till kvartsfinal utan zlatan. Nej det hade absolut inte gått med zlatan :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-07-04 12:45
Skulle säga att det är 50/50 om vem som ska gå vidare, just nu i detta stadiet så spelar inte historik, stjärnor eller liknande någon roll. Det är kvartsfinal i VM, ALLA kommer göra sitt bästa och vad man har för trupp spelar nog ingen roll. Spelar man som ett lag så tar man sig långt, det har vi sett nu. Tror vi vinner, men man vet aldrig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-07-04 12:42
A good coach is everything - vi möter England i kvartsfinal som typ har 1 vinst mot Sverige på 30 år? Sen blir det antingen Kroatien eller Ryssland i semin och du ger Sverige 15% chans? Samma Sverige som slår ut och vinner mot massa bra stor nationer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-07-04 11:28
Rosell räddade livet på abidal? Åh fan Men låter som bullshit, ingen slump att detta kommer nu när abidal är sportchef.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2018-07-04 09:54
Sandro Rosell bought an illegal liver for Eric Abidal in 2012. The Spanish Civil Guard and the National Police spotted four phone calls of Rosell confessing his crime and now a judge is considering charging Rosell for organ trafficking. Back in 2012 it was told that a cousin of Abidal donated the organ but now Police found out it was all a cover-up. In one of these calls current president Bartomeu is said to call Abidal "an asshole, son of a bitch". (El Confidencial) Vilken parodi klubben blivit med den här juntan, bort med smutsen snabbt som fan. Sen undrar man hur alla socios tänker?! Ser de inte vad som händer...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 09Triplete15
2018-07-04 09:22
Kröjff

Kul att du fokuserar på det negativa när 99.3% av alla VAR-beslut varit korrekta. Tänk dessutom på att VAR är något som precis implementerats och bara kommer bli bättre.

—————————

Jag känner att jag måste kommentera Willian till Barcelona-ryktet. Fyfan vad bedrövligt den här klubben sköts just nu om Willian är ett alternativ. Brassen fyller 30 år i augusti och blir ännu en dyr, överbetald 30-åring som värvas in likt Paulinho.

Det finns verkligen inga gränser för vad den här ledningen kan hitta på härnäst efter alla dumheter senaste åren (glöm inte att man försökte värva di Maria också). Jag känner dessutom själv att jag glider allt mer ifrån klubben ju mer tiden går. Ska Barcelona bli som Milan inom några år när Messi lägger ner? Finns det ens en långsiktig planering eller är ska det alltid vara panikvärvningar i sista stund? Glöm dessutom inte hur La Masia motarbetats senaste åren och hur vi knappt får fram talanger längre.
Barcelona Koeman!!
2018-07-04 08:45
En match i taget. Snacka om final när man är i kvartsfinal är inte logiskt. Vi ska inte ha Englandsyndromet :) Kul med VM och en massa skrällar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-07-04 07:02
Angående köpet av Lenglet.
Det dröjer eftersom Barca försöker slippa betala friköpaklausulwn, de vill helst dela upp priset. Sevilla vill ha allt på en gång.
Barcelona Davids3
2018-07-04 06:53
Tänk er hur vital Yerry skulle varit i en klubb som Atletico. Hoppas han stannar i la liga! Yerry Mina vs. England: 91% pass accuracy 78 touches 58 passes 10 clearances 5 aerial duels won 1 chance created 1 shot 1 goal
Barcelona Kröj14f
2018-07-04 01:02
Förvisso roligt att Sverige nu gått vidare till kvartsfinal. Men jag kan ändå inte riktigt glädjas. Varför? Jo för att jag till skillnad från många skribenter härinne, inte yvas det minsta över detta VM. Tvärtom har jag nästan tappat lusten att titta på fotboll, efter att ha sett en turnering där fusket och filmningar väl aldrig varit så utbrett som i denna; trots VAR. Nästan varje gång mindre nogräknade spelare och de verkar utgöra det stora flertalet nuförtiden, känner minsta lilla kontakt från en motståndare, så tar de tillfället i akt att falla. I en utsträckning som aldrig tidigare skådats. . Harry Kane har jag redan nämnt i min roll som "troll" och denne kräver snart ett eget kapitel, om han få fortsätta sitt utstuderade fuskande. Som enligt mig i moraliskt hänseende och i sak är av samma skrot och korn som den på sin tid så bespottade sprintern Ben Johnson. Kane (m fl fotbollsspelare) är med sitt fuskbeteende inte bättre än vare sig Marion Jones eller Lance Armstrong ifråga om fair play. Men de var ju dopade kanske någon invänder. Och då svarar jag "So what?". Man dopade sig för att skaffa sig fördelar gentemot medtävlare och försökte med stor framgång fuska till sig vinster. Var det inte precis det som Harry Kane sysslade med och syftade till när han tog tag i en tunisier och med kraft drog med sig denne för att sedan själv falla teatraliskt, för att tillskansa sig själv en straff? Den gången fick han i och för sig ingen. Men det har strängt taget inte med saken att skaffa. Att dopade friidrottare och cyklister blir fråntagna sina medaljer och troféer i efterhand när de avslöjats, gör väl inte fuskandet mindre förkastligt enkom för den sakens skull? Och när jag för någon timme sedan gick in på forumet, kunde jag notera att det var flera än jag som uppfattade det som att denne fotbollens dödgrävare upprepade sitt sitt utstuderade fusk när han fick sin straff i åttondelsfinalen mot Colombia och utökade ledningen i skytteligan med sitt tillgrepp. Det är nästan så min ilska får mig att hoppas "Granen" blir nästa offer för Kanes bedrägeri. Ja, precis så upprörd är jag just nu. Inte minst som jag ivrigt förväntade mig att man mellan reklamen, i TV 4:s studio, skulle diskutera situationen på samma sätt som man gjorde efter mötet med Tunisien. Då en mycket avslöjande filmsekvens visade bedrägeriet från en av detta VM:s mest omtalade och hyllade fixstjärnor. Men icke. Inte vad jag kunde se eller höra i alla fall. Kanske för att århundradets match mot England väntar runt hörnet. Men skulle "Granen" bli infångad av Kane i kvartsfinalen och den senare får en straff som får avgörande karaktär mot Sverige som förlorar på "rent" fusk, så vet vi redan i förväg att det kommer att bli ett överhettat debattämne. som lär komma att dominera våra liv en lång tid framöver. .Skulle inte alls förvåna mig om en bilaga som sportbladet, skulle fylla Aftonbladets löpsedlar veckovis med krav på en avstängning som den Luis Suárez dömdes till av FIFA; efter att ha bitit för tredje gången...Tredje gången gillt?
Barcelona A good coach is everything!
2018-07-03 23:59
Barcelonistas // ”Sverige kmr vinna VM herregud fattar ni eller? ” Nu får du ta och lugna ner dig. Ok att vara ett fan kan få en att bli en aning orealistisk men kom igen ta inte i så att du spricker.. Sverige har 15% chans att vinna VM och då är det mitt supporter hjärta som talar. Skulle jag inte hålla på Sverige så hade jag nog gett dem ca 10% ..
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: