/spanien/barcelona/forum/19239.aspx/spanien/barcelona/forum/19239.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Mattlo United
2009-06-10 14:18
Förstå hur många nya "fans" ni skulle få om Ibra gick till Barca hehe :) Halva Inters forum kommer byta tröjja och nick här på svenskafans och sitta här. Inge illa mot er, dom riktiga fansen, tycker bara synd om er att det kan bli så.
Barcelona Sjölejonet
2009-06-10 14:17
Det skulle ju inte vara helt fel om Eto'o fick lämna Barca som en historisk vinnare av trippeln istället för en mätt spelare som passerat sin peak. De är ju oklart om Eto'o stannar efter hans kontrakt går ut. Zlatan kan man ju få billigt och skriva ett längre kontrakt med. Zlatan får nog en nytändning av att komma till Barca.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2009-06-10 14:17
Zlatan och Eto'o är lika gamla. Det finns ingenting som garanterar att någon av dom kommer vara lika bra om 3 år. Pep har bara sagt att Ibra är en bra spelare. Inte att han vill ha honom till varje pris.

Txiki, Laporta och Pep litar jag på.
Barcelona J.Gamper
2009-06-10 14:14
Ämne: Ämne: Sjölejo....
Kan du garantera att Etoo kommer att vara lika bra om 2-3 år? Kanske vill man inte ta den risken. Dessutom måste man få in nya spelare då o då för att hungern inte ska försvinna. Pep vet nog vad han gör när han säger att han vill ha Zlatan.
In Pep we trust.
Barcelona Yaya_toure
2009-06-10 14:13
Grabbar . Varken eto eller Yaya kommer att Lämna de är 2-3 månader kvar utav silly season mycket kommer att hända men ingen start spelare kommer att lämna den här säsongen iaf . Yaya kommer få ett nytt kontrakt och kommer få mer pengar och när de gäller eto så kommer dom förlänga . Laporta har själv sagt att han vill förnya hans kontrakt men resten är upp till tixi o guardiola.
Barcelona PILMÀ (Kärlek & Respekt)
2009-06-10 14:09
Ämne: Sjölejonet

Det ä....
FooTBaLL

En fråga bara.
Varför kom du inte tanken om att förlänga Etoos kontrakt ifall man inte vill förlora honom som bosman.

Han kräver ju inte direkt högre lön än Messi.

Man ser tydligt att Barça vill få bort killen.
Barcelona Cocco
2009-06-10 14:07
Vad är det som säger att zlatan är hungrigare än eto??
Har du sett zlatan ta djupled löpningar??
Har du sett han löpa om passen kmr 1 m ifrån han??
Jo du då kmr han att gå runt på plan.
Barcelona Cocco
2009-06-10 14:05
Hoppas den här zlatan affären går åt helvete så blir dom av me eto till slut också.
Vilken orättviss behandling av eto.
FooTBaLL
2009-06-10 14:04
Sjölejonet

Det är precis det som är riktigt. Ni alla borde förstå att Barcelona inte släpper Eto'o som bosman nästa säsong. Varför inte sälja honom nu och tjäna lite pengar eller tjäna på en spelare i utbyte istället. Tex en spelare som Zlatan Ibrahimovic som är hungrig och vill lämna Inter och sin tränare Jose Mourinho som han är älskad av på grund av att dem inte lyckas vinna C.L och att han inte kan vinna där.Men i Barca går det. Det räcker Eto'o har vunnit ALLT. Och jag tror inte Eto'o kommer att vara på så bra humör när ligan startar ifall han är kvar då Pep viljat ha bort honom i 2 år nu. Och vill ta in en ni striker. Till och med Eto'o fattar det. Hur mycket vi än älskar Eto'o kan vi inte hoppas en än gång att han lyckas att stanna kvar och vara i Peps planer till nästa säsong. Han är i Barcelonas händer med ett kontrakt som går ut nästa säsong. Och Barcelona vet vad som är bäst för klubben och Eto'o

Visca Barca Y Eto'o
Barcelona Cocco
2009-06-10 13:59
Fan håller laporta på me??
Så trött me de här me eto affären de e så tydligt att dom inte vill kvar honom.
Fattar bara inte vrf nu skyller dom på han kontrakt o vi e dumma nog o gå på de.
De har inget me de o göra förra året va de adebayor dom va ute efter i år är de zlatan.
Tror dock att eto drar iår synd mycke synd.
Real Madrid Fredrik R
2009-06-10 13:59
Disco Stu

Platini jobbar väl fortfarande med att implementera 6 + 5 regeln, där alla klubbar måste starta med 6 spelare ifrån det egna landet och max 5 ifrån andra länder. Därmed så finns det ett värde i att investera i spelare ifrån klubbens egna land. Ifall denna regel blir aktuell i framtiden. I alla fall för vår del, ni har ju som bekant redan Valdes, Pique, Puyol, Iniesta och Xavi som givna startspelare. Därmed saknas bara en given spanjor.
Barcelona Barca o Mort!
2009-06-10 13:57
Disco stu

Eller så är det för att han kan prata spanska och har mycket lättare att anpassa sig med tränaren och spelarna samt att han förstår det spanska spelet bättre?!
Barcelona petersays
2009-06-10 13:47
Ämne: Haha Real fansen har....
Man får ju inte hellre underskatta antalet "medgångsfans"/tillfälliga fans/kalla det vad man vill, som strömmat in här senaste veckorna och hasplar ur sig puertaliknande "köp köp köp"-inlägg.

"ey va fan nån krona måste vi väl ha, köp nån stor spelare. Bara för att liksom.
Barcelona Sjölejonet
2009-06-10 13:46
Ämne: Alltså är riktigt or....
Antagligen vill man passa på att utnyttja Eto'o nu när man fortfarande kan ta betalt för han eftersom han har ett år kvar på kontraktet. Plus så blir det extra högt värde på han efter hans fantastiska säsong i år. Han kommer nog aldrig göra en så bra säsong igen. Väntar Barca till nästa år kan Eto'o gå som bosman så de är i mitt tycke ett smart drag av barca att passa på nu då han kan utnyttjas för att drastiskt dra ner priset på Zlatan.

Jag tycker absolut att affären ska genomföras. Vad tjänar vi på att låta Eto'o stanna ett år och sen sticka som bosman? Då måste vi ju lägga dyra pengar på en ny klassanfallare. Då är det långt smartare att låta Eto'o gå nu när han vunnit allt med Barca och risken finns att han blir mätt. Kommer Zlatan är han garanterat hungrig på en cl-titel och får bättre medspelare. Han kommer ösa in mål tror jag.
Barcelona petersays
2009-06-10 13:45
Ämne: petersays

Drömmar....
Det här är vårt forum, inte Puertan. Här finns regler om hur forumet skall se ut. Att sitta och fantisera om hur coooooooolt det vore om ni fick Ronaldo och vi Zlatan och vi ba sådär möttes i El Clasico känns inte så befogat. Vill du hålla på med sånt fantiserande så är det nog lika bra du återgår till Puertan.
Barcelona PILMÀ (Kärlek & Respekt)
2009-06-10 13:45
Ämne: Samuel Eto'o är j....
Etoo är en riktig Madrid slaktare. :D
Han är en riktig kärleks full spelare vilket han visade när man sa till honom:
Gå ut ur min dörr
Trots det valde han att stanna och kämpa och visa oss vilket hjärta han har.

Etoo kommer alltid finnas i vartenda cules hjärta och hjärna förutom hatarna.

Etoo vi älskar dig och vi hoppas att du stannar länge.
Barcelona Disco Stu
2009-06-10 13:41
Jag fattar inte detta med att folk går runt och skriver: Välj en viss spelare, för att han är "Spanjor" eller "Italienare". Vad fan spelare det för roll vart människan kommer ifrån så länge det är en spelare av världsklass?! Dolda fördomar?! Råkar du vara italienare eller spanjor som skriver just dessa rader... Vad sägs om att åka hem till detta underbara folk?

@Luiz_Madridista_4ever

- Jag väljer Zlatan alla dagar i veckan före Villa. Även Villa väljer nog Zlatan före sig själv. Det är något av hans egen lilla dröm om att få spela med just Zlatan. Det har han själv sagt i diverse intervjuer.

Så visst. Ni får Villa, vi tar Zlatan. Att spela för barca räcker inte med att endast göra mål. Du ska vara lite mer än så. Och vid detta nuet så uppfyller Zlatan dessa kriterier "lite" bättre än just Villa. Så skål på dig nu så släpper vi detta sen
Barcelona NoGo™ - COPA, LIGA Y CHAMPIONS 2009!!
2009-06-10 13:36
Alltså är riktigt orolig nu, kan inte Zlatan ryktet bara dö ut snart. Vill verkligen inte ha honom i laget och speciellt inte på bekostnaden av Eto'o.

Fattar inte varför man vill bli av med spelare som har gjort så sjukt mycket mål för klubben och målet i två CL finaler och nu den här säsongen gjort 36 mål totalt varav 30 i ligan. Har sagt det förut och säger det igen Barça utan Eto'o är inte samma lag! Det kommer verkligen märkas på plan tro mig. Fattar mig inte på ledningen just nu faktiskt och definitivt inte dom som vill ha bort han, sjukt!
Barcelona PILMÀ (Kärlek & Respekt)
2009-06-10 13:35
Ämne: Fattar inte varför m....Hetfield

Ja ja Vi vet!! du ogillar Etoo p.g.a någon konstig skäl herregud.

Vartenda inlägg från din sida gällande om Etoos situation är negativt på nåt sätt.

Kanske är du en sådan som vill se ny förvärv varje år.

Men du har din åsikt vilket är bra och det får fan acceptera. :S
Barcelona Criff
2009-06-10 13:34
Haha Real fansen har äntligen fått vad dem vill, anledningen till varför dem allihopa började hålla på Real från första början.
Stora namn, och åter stora namn, ofantliga övergångssummor och en president som kör ekonomin i botten!

Allt är som det ska vara igen.
Barcelona Rambla
2009-06-10 13:29
Kan vi enas om att Villa är en bättre killer in the box och Zlatan istället är en spelare med ett bredare register?


MîssLosChé:

Ja du, om vi det visste. Jag är ganska så övertygad om att både Silva och Villa hade föredraget spel i Barcelona med sina mittfältskompisar Xavi och Iniesta. Dock så behöver ju Valencia pengar, mycket pengar, och då helst cash. Jag tror inte Barcelona är beredda att betala ut sådana summor som det handlar om.
Barcelona little_master9
2009-06-10 13:29
Samuel Eto'o är ju helt värdelös i mötena mot Real Madrid. Kolla bara på länktipset.
Zlatan skulle defenitivt göra bättre jobb. :)
FooTBaLL
2009-06-10 13:28
MîssLosChé

Ja du, Vi skulle gärna vilja att det skulle se ut så. Men aja vi sitter inte på Laportas fåtölj. tror många här inne skulle ha gjort så om man va Laporta. Till och med jag hade gjort så. Men man ska vara nöjd som fans för det klubben köper och det klubben förlorar. Det kommer alltid in nya och går alltid ut lite av det gamla. Och vi ska inte grina för att förlora Eto'o. Alla kan göra mål Eto'o är inte den ända som finns. Ja och jag vet att Eto'o har hjärta för klubben och passar in i vårt spel. Men vad kan man göra åt saken. Som saktt det kommer och går.
Real Madrid Luiz_Madridista_4ever
2009-06-10 13:28
petersays

Drömmar? Vakna du istället, hur låter det?
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2009-06-10 13:27
Ang Eto'os vara eller icke vara så får man inte bortse från det faktum att han sitter på ett kontrakt som går ut nästa sommar vilket betyder att redan vid jul får han börja förhandla med andra klubbar och sen gå gratis till sommaren. Och man får ju anta att ledningen har gett honom möjlighet att förlänga det men han verkar ju inte speciellt sugen. Sen tror jag att Laporta är ganska rädd för att vi ska få en svacka lik den vi fick efter dubbeln 2006 under hans sista säsong som president. Då passar kanske Zlatan in eftersom han verkar jävligt motiverad att vinnna "DEN DÄR JÄLVA CHAMPIONS LEAUGE". Jaja, mycket spekulationer just nu.
Barcelona petersays
2009-06-10 13:27
Ämne: Ronaldo,Kaka Vs Mess....
Suck. Återvänd med dina drömmar till Puertan.
Real Madrid Luiz_Madridista_4ever
2009-06-10 13:26
Ronaldo,Kaka Vs Messi,Zlatan, EL CLASICO.
Real Madrid Luiz_Madridista_4ever
2009-06-10 13:22
TheJoker

Zlatan är en mer komplett spelare än Villa det är klart, men inte bättre anfallare.
Barcelona petersays
2009-06-10 13:22
"Ja, det saknas boll-konster i dagens Barcelona. Fast jag tror inte att Zlatan kan/kommer att bidra med trolleri trix. Inte mot Spanska lag. Han är inte tillräckligt "brasse" nog."

Nej nej, inte det jag tänkte heller. Han har inte riktigt den finessen. Skulle vara kul att återigen se en riktig brasse i tröjan, med allt vad det innebär. Förutom att festa och lägga på sig vikt då.
Real Madrid Luiz_Madridista_4ever
2009-06-10 13:22
MîssLosChé

För att Villa är klar för Madrid :D.
Annons: