/spanien/barcelona/forum/1917.aspx/spanien/barcelona/forum/1917.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2016-06-02 15:45
[QUOTE=Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]]Vad tycker ni om Funes Mori som också ryktas till oss? Det enda jag vet är att han spelar i Everton hehe. Någon som har mer koll? Skulle ni bli glada om han kom till Barcelona? [/QUOTE] Nej. Han har varit svag i ett uselt Everton. Ingenting för Barça.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-02 15:31
Barcadinho

Att Zlatan-affären är den kanske sämsta värvningen/affären alla kategorier, behöver du inte övertyga mig om. Därom är vi helt överens. Inte minst som vi miste Samuel Eto´o på köpet.
Barcelona Barcadinho.
2016-06-02 15:23
@Kröjff:


Pep var på väg att dra ner klubben in i det mörkaste djupet med Zlatan affären och kicken. Ingen person kemi är en sak men att sälja på det sättet som klubben tvingades göra är en av de värsta affärerna i fotbollshistoria.
Ingenting jämfört med Chyg mm.
Barcelona Amo.38
2016-06-02 15:19
@enkos:
Nu är jag inte så insatt, men att han faktiskt tillsammans med andra toppar i världen gömt undan pengar via den här byrån i Panama?
Barcelona enkos
2016-06-02 15:10
Några idiot fans till Real och Ronaldo ska ha stått utanför entrén när Messi anlände och skrikit glåpord och det fokuserar på idiotbladet på mest och ger utrymme till sina läsare att ytterligare spy ut sin hat då Messi gav de komplex en gång för alltid.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2016-06-02 14:53
Vad tycker ni om Funes Mori som också ryktas till oss? Det enda jag vet är att han spelar i Everton hehe. Någon som har mer koll? Skulle ni bli glada om han kom till Barcelona?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-02 14:48
Noterar att Pep Guardiolas omdöme vad gäller värvningar, blir ifrågasatt. Och namnet som anges vara bevis på och får symbolisera att Pep varit långt ifrån ofelbar när det kom till att fynda på transfermarknaden, är Chygrinskyi. Men varför inte nämna Cesc Fabregas? Ty hur länge ska vår avlidne Tito Vilanova tvingas bära hundhuvudet för det köpet?
Barcelona enkos
2016-06-02 14:17
Messi har ju betalat tillbaka den summan han anklagas för redan för två år sedan. Han har inga skulder kvar men staren vill ha mer pengar i böter och dessutom gratis reklam i avskräckande syfte.
Barcelona neymar JR
2016-06-02 14:16
Vietto är fortfarande en stor talang med stor potential, att spela under Simone med atletico har inte gjort honom någon rättvisa. En klockren värvning till anfallet, ung och spelar på alla 3 positionerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-02 14:14
Kvittar hur många rådgivare, revisor eller om ens farsa sköter ekonomin. Så fort du sätter din egna namnteckning på din egna ekonomi så har du ansvaret. Sen att du inte väljer att läsa igenom innan du skriver på något är idiotiskt och en lam ursäkt. Det är bara att erkänna, betala tillbaka och ta bötern. Varför ska man dra ut på det när det är självförvållat?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-06-02 14:01
Gundogan till City för bara 27 miljoner euro. Vi kunde ha fått honom också men men. Pep var snabb.
Barcelona enkos
2016-06-02 13:59
Messis pappa har ansvar för hans ekonomi och har tagit på sig all ansvar men domaren vägrade acceptera det utan vill åtala båda. Domstolen gör allt genomtänkt och for i och med Messi en jätte reklam på köpet.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2016-06-02 13:57
Hur stor är risken att Messi får fängelse för skattebrott under 2007-2009? Fattar inte varför hans farsa och bror tar hand om sånt...Sorgligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-06-02 13:49
"Barcelona är på jakt efter en fjärde anfallare bakom sin trio och har blivit erbjudna Luciano Vietto om affären med Kévin Gameiro inte skulle gå i lås. För ett par dagar sedan rapporterade Mundo Deportivo att de regerande spanska ligamästarna blivit erbjudna argentinarens tjänster via agenten Jorge Cyterszpiler. Nämnde Cyterszpiler erbjöd Vietto till Barcelona i samband med Copa del Rey-finalen på Vicente Calderón. Han träffade då Barcelonas sportchef Robert Fernández och Ariedo Braida där de tre parterna pratade om möjligheterna för Vietto att fortsätta sin spelarkarriär i Katalonien. Huvudpersonen själv är beredd att acceptera rollen som fjärde anfallare bakom Luis Suárez, Messi och Neymar. Han har dessutom en väldigt god relation med sin landsman Messi och hans omgivning tror att Vietto skulle kunna nå upp i den nivån som han visade i Villarreal säsongen innan flytten till Atlético. "

Saxat från Atletico redaktionens silly-season artikel. Tar jättegärna Vietto istället för Gameiro, känns som en bättre spelare att rotera Lusito med.
Barcelona petersays
2016-06-02 13:27
"Pep sa en gång i tiden att värvningar är som meloner, man vet aldrig vad man får på förhand."

Sammanfattar ju ungefär hur kompetenta våra sportchefer, tränare och scouter har varit de senaste 10 åren. Knacka på melonen, lukta på melonen, fråga säljaren var den har växt. Värvar man efter att ha kollat youtubeklipp eller köper okända/hajpade brassar utan att ha scoutat tillräckligt så får man skylla sig själv. Inkompetens är ju bara förnamnet när det kommer till värvningar. Var och en av oss här inne hade gjort ett bättre jobb.

(Hade han däremot sagt att det är som att köpa avokado...)
Barcelona neymar JR
2016-06-02 13:21
Robert: "Bartra needs to play, that's obvious, but I do not want to let him go without keeping any link to him in the future."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-02 13:17
Robert (sports director): "Alves? Dani has decided to leave, he has informed us about that." #fcblive Så gott nu kanske vi blir av med adriano&douglas med :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca MSN
2016-06-02 13:10
Alves verkar lämna enligt PKn som hålla nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-06-02 11:56
@papillon:

Handlar snarare om att alla andra klubbar har bra sportslig planering till skillnad från vår klubb. Nesto skriver ingenstans om att han vill ha Gundogan i laget, utan han tar endast upp att City redan börjat rusta upp inför nästa säsong, medan vi inte ens har råd med Nolito.
Barcelona papillon
2016-06-02 11:41
Nesto

Fan vad alla gråter om ledningen! Har ni inget bättre för er än att bara klaga och klaga?

Suarez är på väg tillbaka, Rafinha är tillbaka, Iniesta och Rakitic finns. Även Roberto och Turan. Vad fan ska Gundogan göra i Barca? Ska han spela "vänstermålvakt"?

Så jävla tröttsamt att läsa allt gnäll på ledningen varje dag.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Nesto
2016-06-02 11:06
Gundogan för 20m och snart är väl säkert Rodriquez klar för 18 också.
Toppen över det hela vore väl om vi, i vanlig ordning (som det även ryktas om), går efter Marquinhos en hel sommar, för att sedan se City och Pep roffa åt sig Bailly eller Koulibaly för 15. Ska tillägga att Marqunhos affären slutar i ett Epic-fail såklart.

Hur kan en sån stor och bra klubb som Barça ha en sån pass dålig ledning?
Fattar verkligen inte det
Barcelona Mido
2016-06-02 10:29
Officiellt: Ilkay Gündogan klar för Manchester City Källa hans twitter
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2016-06-02 10:17
Vem har sagt att det om Adriano stämmer ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-02 09:55
Det beteendet är inte värdigt att vistas runt omkring klubben, bommat igen och bränt alla hans broar. Ett sånt jävla virus vill man inte ha på träningsanläggningarna! Hela fotbollsvärlden håller på och kollapsar, titta bara på hur halilovics gäng betedde sig i förhandlingarna med Valencia. Grabben har inte ens bevisat ett skit och ställer såna krav. Alla klubbar borde dunka näven på bordet och visa vilka som bestämmer. Spelarna som styr nuförtiden och det är inte okej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-06-02 09:47
Adrianos beteende är ett tydligt bevis på att han endast spelade hos oss för pengarnas skull. Hur kan karl på fullaste allvar ställa sådana krav, han ska för i helvete vara glad att han ens fick vara kvar i klubben trots att han konstant var skadad, samtidigt väljer barcelona att släppa han på free transfer för att göra det enklare för honom att förhandla med vilken klubb han vill, och tacken för alla titlar han vann med oss och den fina gesten från klubben med att underlätta nya klubbvalet genom släppa han gratis utan några förhandlingar, tacken till klubben är, ge mig mina pengar som jag har rätt till...Wft ? Om inte Bartomeu har lärt sig en läxa efter det här så är han bara naiv och blåögd. Nu är det slut med välgörenhet. Hänvisa klubbarna som är ute efter Adriano till klausulen och råkar han bli kvar i klubben, sätt honom på läktaren hela säsongen och låt han träna med B-laget.
Barcelona neymar JR
2016-06-02 09:26
Gabriel Tyvärr så hade b-laget blivit än sämre med honom.. Nej men detta har pågått länge, med det menar jag spelare som håller sig kvar fast man inte vill ha kvar dom. Song, montoya, bojan, adriano, Douglas osv osv, riv alla jävla kontrakt och betala ut deras löner. Men samtidigt ska dom inte få skriva på nya klubbar förrän utbetalningarna är gjorda. Skriver dom kontrakt med nya klubbar = no money från Barcelona. Vi kommer tjäna på att inte ha dessa sopor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-02 09:20
Wtf vem tror Adriano att han är? Fy fan vilket smutsigt beteende. Inte ens Ronaldinho kom med sånna krav när han lämnade. Adriano har under sin tid hos oss ALDRIG agerat startspelare, bara rotationsspelare. Han har varit skadad oftare än Rocky. Fy fan, om jag ogillade Adriano innan så sjönk han bara ännu mer nu. Kan våran klubb skaffa sig lite balls eller? Hade jag varit Bartomeu hade jag bett Adriano att dra åt helvete, och pratat ihop mig med Luis Enrique och kastat ner honom i B-laget. Som någon sa, ge honom the Van Gaal treatment. Är så trött på dessa divor som tror de kan komma med sånna sjuka krav. Usch, min största önskan med Adriano är inte längre att se honom försvinna utan att man ser oss behandla honom så som han förtjänar. Låt honom absolut inte följa med på försäsongen, ner med honom i B-laget. Jävla råtta!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-02 07:52
Valencia have informed Alen Halilovic (19) that they don't want to sign him anymore because of how his entourage has acted. [ser] Bra jobbat, hoppas han börjar använda huvudet och gör förändringar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-02 07:19
The camerooninas Klubben borde göra som van gaal gjorde mot valdes, men den gången är det mer rättvist. Så otroligt jävla trött på honom, många anklagar ledningen för grimaldon jag anklagar denna giriga, irriterande, dåliga och "odödliga" ohyra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-02 06:15
Höll på att spilla morgonkaffet över mig när jag kollade rwitterflödet nyss; Adriano (31) has three-year deal with Lazio. Wants to leave on a free transfer and get salary of one year he has left at Barcelona. [catr] Stämmer detta är det en skandal. Hur fan kan en gipskatt som inte bidragit med något förutom frustration de senaste säsongerna komma med sådana krav. Klubben borde stämma honom för respektlöst beteende.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: