/spanien/barcelona/forum/1908.aspx/spanien/barcelona/forum/1908.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca#
2017-02-14 22:58
Jag har inte varit här på hur länge som helst men idag måste jag skriva av mig. Jag varnar alla känsliga läsare som vill läsa något positivt, sluta läs nu.

I ca 15 år av supporterskap har jag nog aldrig bevittnat en sådan utskåpning av mitt lag. Bayern vann med samma siffror men inte alls på samma sätt. Vart fanns intresset från våra spelare? Vad var vår spelide?

Det som gör mig mest ledsen är inte förlusten i sig utan det är själva spelet. Vi har förlorat vårt DNA, försvarsspelet var bedrövligt, mittfältspelet obefintligt och anfallspelet osynligt. Inga trianglar, inga vackra spelmönster och knappt 5 passningar i rad. Var är vi på väg? När ska ledningen, lucho, medlemmarna vakna?

Jag har fått kritik när jag kritiserat Lucho men helt ärligt vad ser ni i vår tränares spel? Vad ser ni i värvningarna som gjorts det senaste året? Vi är och förblir ett lag som är beroende av individuella prestationer. Detta till stor del på grund av Lucho.

Sedan vill jag dela ut några "förlåt":

Förlåt till den fotboll som Cruyff/Pep utvecklade. Vi skulle bara förvalta men lyckades förstöra.

Förlåt till Neymar som var den ende som visade vilja idag. Du dribblade, försökte, sprang men hade ingen med dig.

Förlåt till Gomes och Paco för att vi värvade er. Jag vet att ni aldrig förväntade er att hamna i Barcelona och jag skulle inte heller tacka nej oavsett om jag platsade eller inte. Gomes du var usel idag men det är inte ditt fel att du värvades av en ledning utan riktning.

Förlåt till Iniesta för att vi plockade bort din lekkamrat Xavi och inte ersatte honom med någon värdig. Det blev ingen Verrati, Thiago eller Weigl utan det blev en Andre Gomes som inte har många rätt.

Förlåt till Messi för att du är tvungen att komma ner till mittplan för att få röra bollen. Du var inte bra idag men förlåt för att du inte ges förutsättningarna.

Förlåt till Suarez för att du ständigt river och sliter men idag fanns det ingen som kunde spela fram bollen. Du var osynlig men det går inte att göra mål utan jobbet.

Förlåt till Barcafansen för att vi fick beskåda denna bedrövliga insats.

Och framförallt förlåt till omvärlden som satte sig ner för att se Barca skriva nästa kapitel i vår moderna historia men istället fick se ett lag. Jag är ledsen över att mitt lag gjort er besvikna.

4-0 var i underkant och vi kommer inte att vända det. Jag hoppas att denna ledning blir utbytt och jag hoppas att medlemmarna vaknar snart. Det här var nog den "sista chansen" för Lucho men glöm inte att det är strukturen det är fel på och inte bara tränaren.

Mitt supporterskap och mitt engagemang har varit upp och ner det senaste året men jag ställer mig uppriktigt frågan om det är så att jag har brytt mig mindre någonsin. Jag ser inte mitt Barca, jag ser inte det jag förälskade mig i. Kärleken försvinner aldrig men såren blir bara större och större.

Barcelona Barcelonistas
2017-02-14 22:58
Jag tycker inte man kan gnälla allt för mycket på anfallet i denna matchen visst ingen gör en bra match. Men det är liksom inte där problemet ligger det stora problemet är avståndet mellan lagdelarna ska MSN springa 40-50 meter förbi en mur av spelare? Så fort dom får en boll så måste dom dribbla av 3-4 spelare för att kunna göra något det visar att vi inte är ett lag utan vi förlitar oss enbart på individuella prestationer.
Barcelona Rambla~
2017-02-14 22:58
Sentuary Vadå engagemang? När det inte existerar någon begriplig taktik eller spelidé hur jävla lätt kan det vara för Messi att göra underverk, speciellt mot ett så tufft motstånd som PSG! Tittar du på matcherna eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2017-02-14 22:56
Sentuary Precis. När han själv vill spela kan han på egen hand vinna matchen, men när han lunkar på plan så som han gjorde idag, ja då blir det som att spela med 1 man mindre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-02-14 22:55
Messi har burit oss hela säsongen tills nu. När hela laget gör en plattmatch så är det så klart honom vissa ska hoppa på mest. Om du som coach har en tridente som den i Barca, två legendariska mittfältare som Iniesta och Busquets och trots det inte klarar av att få tillsett bättre spel än vad Lucho klarar. Hur bra tränare är man då undrar jag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-02-14 22:55
Vad kan Messi göra ikväll när han och Suarez blev helt avstängda vi testen av laget. Mittfältet var totalt bortblåst och existerade inte varken fram eller back.
En totalt taktiskt seger från Emerey.
Barcelona El_Jefe
2017-02-14 22:54
Och som grande jw här nedanför säger: Hur fan kan man ha mage att spy galla över Messi när han underpresterar i EN match efter att ha varit den som givit oss allt i ett decennium?!
Barcelona Sentuary
2017-02-14 22:52
Folk kritiserar inte Messi för att han va dålig ikväll alla kan göra en plattmatch, men däremot hans engagemang får mig att spy.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe
2017-02-14 22:51
Men alltså lär ni er inte? Ser ni inte? Snart har hela truppens namn haglat här inne som ansvariga för vår låga nivå, och då inser man att felet måste ligga någon annanstans. LE måste bort. Egentligen inte nu utan för länge sedan. Och städandet måste fortsätta hela vägen upp.
Barcelona Ronaldinho Jr.
2017-02-14 22:50
Snälla........kom tillbaka!
Barcelona oocbgb
2017-02-14 22:50
[QUOTE=Reymar]Förlorat ett år med Messi? Snälla du om han verkligen brydde sig om ett förlorat år så hade han åtminstone gjort något eller visat vilja. Matchens i särklass sämsta spelare tillsammans med Busq och Suarez och du väljer att tycka synd on honom. Helt ärligt tror jag inte ens att han brydde sig idag men vi fans sliter håret av oss. [/QUOTE] Och var skev jag att jag tyckte synd OM Messi? Suck.. Om du läser igen så skrev jag att vi förlorat ett år med Messi.. Och vad kan det bero på? Jo, vår tränare. Messi kan ha gjort sin absolut sämsta match senaste decenniet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-02-14 22:50
Bort med Lucho, peta Messi, låt Unzue ta över i väntan på en ny tränare. Skicka Gomes och Roberto så långt bort från klubben det bara går. Så kanske denna säsongen kan sluta med hedern i behåll.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-14 22:49
Att vi är klart sämre taktiskt råder det ingen tvivel om Att vi absolut inte har ett lag på plan är självklart Men att vi förlorar varenda individuell duell på plan trodde jag aldrig skulle ske i Barcelona. Cavani själv pressar bättre än hela vårt lag Veratti hade kunnat vara ensam mittfältare och han hade dominerat Psg hade inte ens behövt ställa upp med ett försvar utan endast anfallare/yttermittfältare Jag som trodde att det skulle bli en låst match slutade med att vi fick en lektion i fotboll. Lucho skall ha all skit men vart fan är stoltheten på plan. Bästa som kunde hända i långa loppet? Tills nästa säsong ja men trenden kommer att upprepas. Ber till Gud att xavi inte blir tränare för Barcelona förrän vi får en ny ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mike79
2017-02-14 22:49
En trident av Pep, Klopp och Conte hade inte fått det här mittfältet att prestera, eller Messi att löpa två meter utan boll. Visst #LuchoOut och allt det där, men problemen ligger djupare än att bara byta tränare (vilket ni mycket väl vet kommer bli någon nobody) Vad tog det 5-6 år mellan att Puyol skadade sig och att Umtiti värvades?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep Guardiola
2017-02-14 22:49
Det är så pinsamt men ändå så rätt att det här korthuset faller. Jag har aldrig kritiserat Lucho men nu är det dags för den här mullvaden att lämna laget, hans jobb är klart.
Barcelona grande jw
2017-02-14 22:49
Sanningen är den att Messi räddar oss i 99 av 100 matcher. Ska man då kritisera hans vara eller icke vara när han då har EN match på hundra där han är helt värdelös? Varför inte kritisera de andra 10 statiserna som match efter match fortsätter vara värdelösa och fortsätter förlita sig på att Messi ska avgöra allt på egen hand?

De andra spelarna är inte värdiga Messi. Träfoten Gomes borde inte ens få vara i närheten av honom. Usch.
Barcelona BARCA-més que un club
2017-02-14 22:49
Det Positiva grabbar eyyy Gomes För 50 mil euro Hahahahaha det nya Barca Pinsammmmt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana80
2017-02-14 22:49
Undrar vilka spelare lucho kommer rotera till helgen??? Hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2017-02-14 22:48
Vi spelar matchen med 10 man! Jag har sagt det 100gånger! Messi skiter fullständigt i Barca! Inte en enda jävla löpning! Han går runt i passningsskuggor exakt hela tiden när vi försöker etablera spel, inte ett enda rätt på 90min! Jag har sagt att vi över en hel säsong spelmässigt skulle vara ett bättre lag utan Messi! Hur kan man vara så loj och oinspirerad en sån här match? Bedrövligt!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zakiz
2017-02-14 22:45
Lucho är en fake tränare. Förtjänar inte att leda ett lag som Barcelona. Dom som säger emot har ingen kunskap om fotboll. Ni kan säga att vi vann allt första året. Ja med den trion och den stommen Barca hade så var det möjligt men det gäller att fortsätta utveckla laget inte leva på det första året.... har vi sett någon utveckling? Nope Man ser väl att spelarna inte har någon känsla för sin tränare, man slappar inte såhär med en Barca tröja på om saker och ting är som det ska. Men det är det inte. Lucho är ingen man respekterar för sina tränarkunskaper. Han är en pajas. Spelarna vet om det själva. Gomes? Fyfan säger jag bara Busquets är slut. Tyvärr.. Neymar är den enda som krigade idag. Mats kan inte klandras för detta..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-02-14 22:45
Det värsta jag har varit med om. 4-0 mot Milan, 4-0 mot Bayern med detta 4-0 är värre. Tack Lucho för tiden o titlarna, dags att lämna ifrån stolen o detta redan IMORGON. Jag bryr mig inte ens vem som vikarierar resten av säsongen. Efter en sån historisk förnedring finns inte efter imorgon, det ska markeras på en gång. Tack o hejdå.
Barcelona oocbgb
2017-02-14 22:45
Jag tvivlar att ledningen skulle sparka Lucho mitt under säsongen men just nu efter denna match, med säsongens prestationer i ryggen och absolut ingenting som tyder på att formen skulle infinna sig och Lucho skulle ändra sin taktik, undrar jag om inte det bästa vore för Barca om Lucho avgår. Så att spelarna kan få en ny röst att lyssna till och nya idéer att applicera för att åtminstone temporärt lappa ihop några av hålen i vår snabbt sjunkande skuta..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-02-14 22:44
Soko Jag kan säga så här, ett normalt Barca som vi har vant oss de senaste 8-10 åren, då är PSG inte något att oroa sig över. Fast i dagsläget får Barca problem mot fucking Stoke, Leicester och liknande. Precis som du var inne på , det finns inget som liknar organisation eller lagspel. Då blir det väldigt lätt för PSG. Visst är de bra men jag är övertygad om att vi slår ut dem relativt enkelt bara om Barca är på normal nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2017-02-14 22:43
Känner mig fruktansvärt dum som trodde att Gomes skulle bli en grym värvning... Visst har han haft ett par vassa matcher men även alldeles för många oacceptabla matcher. Utan Iniesta är det pinsamt att se tekniken på vissa spelare. Och sedan en Arda som inte är bra på mittfältet och är för seg på kanten i såna här matcher. Neymar den enda godkända idag och nästa tränare måste använda Neymar på bästa sätt, nu måste han ofta vara nere i backlinjen för att försvara och är sedan ofta den enda som driver fram med bollen.
Barcelona zigazaga
2017-02-14 22:43
Barca mes que Ja, Napoli har en form som heter duga och det har verkligen inte Real. Det här är Champions där allt kan hända så klart jag tror att Napoli kan slå Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-02-14 22:43
@oocbgb:

Förlorat ett år med Messi? Snälla du om han verkligen brydde sig om ett förlorat år så hade han åtminstone gjort något eller visat vilja. Matchens i särklass sämsta spelare tillsammans med Busq och Suarez och du väljer att tycka synd on honom. Helt ärligt tror jag inte ens att han brydde sig idag men vi fans sliter håret av oss.
Barcelona II Barça II
2017-02-14 22:43
PSG är inte något märkvärdigt lag, det är vi som är dåliga. Sen att PSG har ett bättre mittfält än oss är inget jag argumenterar emot. Men med tanke på vilket piss mittfält vi har, så är det ingen merit. Det är Luchos lagbygge och så kallade taktik, han bär således ensam ansvaret för detta. Han bör med omedelbar verkan avskedas, låt andra tränaren ta över, eller låt till och med en bollkalle ta över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-02-14 22:43
PSG är inte något märkvärdigt lag, det är vi som är dåliga. Sen att PSG har ett bättre mittfält än oss är inget jag argumenterar emot. Men med tanke på vilket piss mittfält vi har, så är det ingen merit. Det är Luchos lagbygge och så kallade taktik, han bär således ensam ansvaret för detta. Han bör med omedelbar verkan avskedas, låt andra tränaren ta över, eller låt till och med en bollkalle ta över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soda Popinski
2017-02-14 22:43
Vilken instats av PSG .. Hatten av! Dom fullständigt körde över Barcelona. Den här insatsen bör hyllas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2017-02-14 22:43
3 års snickrande med den mest talangfulla och bästa truppen i världen , drygt 2,8 miljarder spenderat på värvningar. Och detta är vad du kommit fram till LE .

Mitt förslag på tränare 2017/18. Huvudcoach : Koeman eller Sampaoli. assisterande : Xavi Hernandez och fysisk ansvarig/ defensiv hjälptränare : Carles Puyol
Annons: