/spanien/barcelona/forum/1908.aspx/spanien/barcelona/forum/1908.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Reymar
2016-09-19 15:31
@El Pistolero #9:

Du skämtar va? Bellerin hade bänkat Roberto, vi snackar om PLs bästa högerback som dominerar mot kvalificerat motstånd. Roberto är stabil men vem som helst kan se bra ut mot Celtic. Vi får se hur han klarar sig mot dom bästa yttrarna i världen.
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-19 14:46
[QUOTE=Katalano]Lite tidigt att avgöra om han är bra eller inte efter att ha haft klubben i mindre än en säsong. Han har dock vunnit CL och tangerat vårt rekord på 16 raka vinster. Även om det är under 2 olika säsonger så gör han något rätt hittills i alla fall, det är något som står klart. Du måste arbeta på din slutledningsförmåga. [/QUOTE] Meh.. Han har ett jävligt bra lag och en status i RM som gör att han får med sig spelarnas tilltro, that's it. Jag är ledsen men jag ser ingen röd tråd i deras spel, du kanske ser det? Lagen RM mötte fram till semifinal i CL förra säsongen är inte ens med i denna säsongens upplaga. Lägg där till ett City i semin som var horribla. Verkligen den sämsta insatsen jag sett från ett semifinals-lag i CL sen Schalke 2011. Finalen mot Atletico, ja ett offsidemål i inledningen av matchen visade sig vara avgörande, vem kunde tro det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2016-09-19 14:29
enkos

Jag undrar hur många gånger vi blir utskrattade varje dag för att sådana som du inte kan låta bli att babbla om Real Madrid. Kan du försöka att höja standarden på forumet lite och prata om något annat?
Barcelona enkos
2016-09-19 14:28
@Barca4life98:

Jag baserar på alla matcher Real spelat under Zidane med början från EL clasico där han vann taktik kampen mot oss. Och sedan dess Real vinner hela tiden med vilket lag han än ställer upp.
Barcelona koeman92
2016-09-19 14:26
@El Pistolero #9:


Jag tycker att vad som helst är bra bara vi slipper Vidal. Bellerín är inget dåligt alternativ, men hans defensiv är lite frågvis och hans främsta egenskap är hans snabbhet. Lägg därtill att han likt Cesc redan lämnade Barça en gång för att söka chansen i Arsenal, så ur en principiell synpunkt tycker jag att man ska låta bli att signa honom då han inte tog vara på sin chans.

Däremot tycker jag att Darmian hade varit något. Han har mer rutin och en starkare defensiv. Problemet där är att hans kontrakt sträcker sig till 2019.
Barcelona Barca4life98
2016-09-19 14:17
enkos Vad baserar du det på? Att han vann Champions League med tur? Di Matteo är väl en bättre tränare än Pep i så fall med din logic. Han vann ju CL med medelmåttor.
Postat via SvenskaFans-appen
Mod.
2016-09-19 13:54
Har raderat lite, nästa gång åker spärrarna fram.//Mod.
Barcelona Gabriel
2016-09-19 13:40
Neymar Jr Svar nej! För att vinna trippeln krävs det att man vinner alla 3 titlarna under och och samma säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-09-19 13:20
@El Pistolero #9:Lite tidigt att avgöra om han är bra eller inte efter att ha haft klubben i mindre än en säsong. Han har dock vunnit CL och tangerat vårt rekord på 16 raka vinster. Även om det är under 2 olika säsonger så gör han något rätt hittills i alla fall, det är något som står klart. Du måste arbeta på din slutledningsförmåga.
Barcelona enkos
2016-09-19 13:18
@El Pistolero #9:

Zidane är en större taktikern än LE då han har gjort Real mindre beroende av sina stjärnor än vad LE gjort med sina. Se bara Real kan spela utan flera nyckelspelare men vinna sina matcher medan så fort vi saknar några blir det kaos. Så att kalla Zidane för skit coach är att underskatta honom.
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-19 12:49
Blaugrana91 Zidane är en skitcoach som inte kommer bli långvarig i RM. So fort hans tur försvinner så kommer det gå spikrakt neråt för de. När jag ser RM spela fotboll under Zidane så ser det ut som att man gör det utan en tränare - det är ingen struktur någonstans i laget. Så typsikt RM också att hylla ett rekord som om det var en trippel som vunnits...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-09-19 12:42
@jonis:

Vad babblar du om ?
Barcelona neymar JR
2016-09-19 12:33
Om dom vinner ligan i år och cupen nästa, har dom då vunnit trippeln? Tur att det inte kommer att ske..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-09-19 12:16
Tycker det är roligt att alla Madrid baserade tidningar, journalister och madridistas hypar upp deras nya klubb rekord på 16 raka vinster i la Liga, som då skulle lägga de på samma rekord som vårat. Ja visst, det är väl duktigt och så va. Skillnaden är bara den att vi tog vårat rekord med 16 raka matcher på en och samma säsong. Befängt enligt mig att man räknar rekord från förra säsongen in till den nuvarande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-19 12:00
En grej man ska tänka på angående det här rekordet som vi har på 16 raka matcher i ligan som nu Real tangerat är att deras sträcker sig över två säsonger samtidigt som vårt (rätta mig om jag har fel) var under en säsong 2010-11. Vill minnas att Real hade relativt enkelt schema mot slutet av förra säsongen och nu har man ju haft ganska enkelt som sagt... Men visst applåder till Zidanes fantastiska Real....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-09-19 09:50
[QUOTE=enkos]Vad säger ni om påståendet om att Real klarar sig bättre utan Bale och Ronaldo än Barça utan Messi och Suarez ? Att Zidane har gjort det så att Real anpassas bättre utan sina nyckelspelare än vad LE gör? [/QUOTE] I plead the fifth.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-09-19 08:57
@enkos:


Ingenting, säger jag. Ingenting.

Så, kan vi gå vidare nu?
Barcelona enkos
2016-09-19 08:51
Vad säger ni om påståendet om att Real klarar sig bättre utan Bale och Ronaldo än Barça utan Messi och Suarez ? Att Zidane har gjort det så att Real anpassas bättre utan sina nyckelspelare än vad LE gör?
Barcelona Gio Style
2016-09-19 08:41
El dia despues har börjat lägga upp klipp på YouTube igen.
Har ni inte sett det förut så har ni en massa intressanta match klipp att kika på. Sök el dia despues på YT så kommer de överst.
Barcelona Blaugrana91
2016-09-19 08:07
MSN have scored 17 goals this season so far, at this point during last season they had scored 8 goals. [MD] Det är lite sjukt faktiskt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2016-09-19 05:42
Först och främst är det här ett forum som rör FC Barcelona. Det du länkade har inte ens med fotboll att göra. Det finns en hockey avdelning på SvenskaFans om du har missat det. Lägg till att du skriver som om du precis lärt dig skriva. Tänk på vad/hur du skriver/länkar nästa gång.

En rejäl varning! /Mod
Barcelona Gio Style
2016-09-19 04:59
Dybala är just nu klassen sämre än Griezmann, i varje fall i mitt tycke.
Griezmann tillhör den absolut toppen som ligger strax under Messi. Han är så komplett som hans kropp tillåter honom att vara (i själva spelet) och det är få spelare som kan bibehålla den höga nivån han har under en såpass långt tid.
Hans karriär har gått spikrakt uppåt, gjorde underverk i Sociedad (med tanke på lagets kvalité) och smäller in mål säsong efter säsong.
Det är DÄR skillnaden ligger mellan de absolut bästa spelarna och övriga spelare.

Kalla mig hater men även om Ronaldo tillhör eliten så är han varken tvåa, trea eller fyra efter Messi i mina ögon. Ska vi kolla på spelare utanför Barcelona så håller jag faktiskt Griezmann som en av dem absolut bästa spelarna i världen, t.om före Ronaldo.

Dybala är grym, besitter en hel del talang men han har en lång väg att vandra. Han behöver också slå igenom i Europa och inte enbart i Italien där t.ex. Higuain smäller in mål vecka ut och vecka in. No offence mot Serie A, men Dybala behöver visa upp sig ännu mer.
Men det kommer med tiden, snart börjar de regelbundna landslagsuttagningarna och han lär ha en nyckelroll i årets fina Juventusversion. Men att jämföra honom med Griezmann? Det är alldeles för tidigt :)
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-19 02:46
Kolo Toure (Celtic): "I have played against many top strikers, many combinations, but this (MSN) is crazy." "The (MSN) combination is amazing. They pass the ball at the right time and are just so difficult to stop." "The Barca of 2005-06 were a good team and they beat us in the Champions League Final. But this is the next level." "Yes, we got smashed. But, honestly, they are the best I have ever seen. They work so hard for each other. They are like brothers." “They pass, they respect each other. When they have to make the pass, they give it at the right time.” “Before the game, Luis Suarez was playing with me, he said: ‘It’s going to be a tough night!’ I said: ‘OK, we will fight’." “Then at the end, Luis Suarez said: ‘I told you, Kolo!’. I told him: ‘My friend, you have been resting’.” “Suarez' a top striker, I just didn’t want him to score. But you have Neymar, Messi & him, & they have an unbelievable midfield, too." “So it was always going to be a tough night. We did work hard, but we could have done better defensively & this is part of the game." “We knew that this group would be tough. We knew it would be challenging for us and we would have to defend." “We need to do better defensively as we conceded some easy goals against Barcelona." “But, at the same time, we were playing against the best team in the world."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-19 01:52
Front page of @sport tomorrow: Barca going all-out for Bellerin. Key is to get him before Arsenal can renew his deal. Vad tycker vi om detta? Han får dock vara reserv till Roberto för honom petar han inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2016-09-19 01:08
4 matcher in på säsongen och 3 poäng efter och man bedömer helt sonika att ligan är körd vid förlust i nästa omgång. Det är endast den administrativa sidan av klubben som lämnar en sur och utgången eftersmak för min del iaf, men den dagen jag ger upp hoppet om att våra killar ska hämta hem pokaler till våren kan jag lika gärna lägga ner mitt supporterskap och lägga barcahjärtat på hyllan. Inte lätt att vara culé these days tydligen när man inte ens tror på sitt lag med 34 omgångar kvar att spela. Trettiofyra. I mean come on, hur ska man ta dig på allvar? Jag har svårt att respektera en sådan impotent tilltro till laget man bankar sig på bröstet för, även om det är fritt fram att tycka, tro, tänka och tippa som man vill.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SUPERBUSQUETS
2016-09-18 23:36
Tror inte det är någon som gråter blod i forumet om Vidal skulle vilja lämna, det kan vi väl vara överens om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-18 23:34
Vidal is considering leaving Barça now after being left out of the match squad for the second time in a row. [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-09-18 23:28
@Reymar:

Schema är samma för oss som för de. vi möter 19 andra lag hemma och borta. Domarna däremot har de på sin sida och det är tydligt.
Barcelona neymar JR
2016-09-18 23:19
Det kan vara så enkelt att real Madrid är ett bättre lag än espanyol bara?!? Speciellt när espanyol inte kan förvalta lägen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2016-09-18 23:13
@enkos:


är du dum minns du inte sist när de vann 2014 vad hände då när de var bra hela hösten jo de dog i february det här är prefekt de blir titelösa
Annons: