/spanien/barcelona/forum/19.aspx/spanien/barcelona/forum/19.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Passa_Bollen
2018-11-07 23:14
Rabla. För att hela fotbollsvärlden är efterbliven nu för tiden. En av mina nya hatobjekt är Juventus. precis efter våltäkt anklagelserna som dem skyddade Ronaldo så önskar jag dem vidriga klubben all skit! Ps. Börjar jag tappa verklighetsuppfattningen när domaren får orgasm efter Ronaldos mål och säger att den målet är av högsta tekniken med den bästa spelaren i värden när det är en tap in i vanlig ordning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-11-07 23:14
Plus så hånade juve fansen Mourinho under matchens gång. Tjuventus är de sista som ska dra på sig någon offerkofta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-11-07 23:11
Hahaha det var legendariskt när han sprang runt på Camp nou, även om man brann just då. Han är en människa med sina brister och en hycklare emellanåt, men en underhållare av hög nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2018-11-07 23:11
Mourinho din jävla legend, om man inte uppskattar hans firande idag så har man fan ingen humor haha !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-11-07 23:04
Hur kan man älska det? Förlåt men jag förstår verkligen inte det, jag dömer verkligen inte dig men kan inte förstå hur man kan acceptera det Mourinho håller på med? Varför ska han håna för? Speciell när han själv nyligen gått bananas när andra enligt honom firat för mycket och det mer än en gång. Det är ju höjden av hyckleri, ja det är värre för han hånar en hel arena (fans) och dessutom spelarna i Juventus. Spelarna tog ju illa upp som ni kanske såg. Visst får han fira hur mycket han vill och visa glädje men gör det med lite värdighet då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Azulgrana!
2018-11-07 23:04
Infinit8don Hur kan man älska nåt med den tränaren? Speciellt hans äckliga beteenden? Tyckte du att det va roligt och se honom springa runt på Camp Nou när Inter tog sig vidare till final? Inte nog med att han är en usel tränare så har han också en kaxighet som egentligen inte borde vara där. Nej usch vad jag ogillar den människan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-11-07 22:59
Hahaha Mourinho är så smutsig, provocerar Juve efter sin vinst.
Barcelona Infinit8Don
2018-11-07 22:57
Alltså satan vad jag älskar mourinhos arrogans. Förlåt men jag gör verkligen det. Karaktär. Och Ronaldo fick i sig karma. Fira mot klubben som skapa honom o sen vänder manu. Äskart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-11-07 22:49
Jinx deluxe.... HAHAHA Men kvarstår de tre bästa lagen just nu utan rangordning är Barcelona city och Juventus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-11-07 22:39
[QUOTE=Messi-Alba-Messiiiiii]Juventus är verkligen det största hotet till cl titeln. [/QUOTE] Verkligen! Speciellt utan ärkesopan Higuain på topp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-11-07 22:36
Juventus är verkligen det största hotet till cl titeln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-11-07 22:01
Manchester Citys twitter... @ManCity ör 36 minuter sedan PENALTY CITY! @sterling7 tripped by Matvyenko! Jovars, verkligen "tripped". Värsta man sett sedan Pepe fick straff mot Elche för ett par år sedan.
Barcelona Andreas FCB
2018-11-07 21:54
@Barcelonistas:
Jag har 5 skärmar, jag klarar mig och ser det mesta. Fokuserar dock på Lyon - Hoffenheim. Juventus och definitivt Manchester United kollar jag knappt på ens om jag skulle få betalt.. Kollar hellre på Real Madrid och ser hur det går med våra ligarivaler, om de får ihop något spel osv. Vad är problemet med det? Juventus och United intresserar mig inte nämnvärt.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-07 21:53
Värdelösa domare Men måste säga äckligt beteende av spelare som inte kan svälja och erkänna när det är ett misstag från spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-11-07 21:40
Soko vad har hänt med dig. Dina inlägg har vart bra ett litet tag nu! Tummen upp!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-11-07 21:31
Kan någon bryta ramos ben snart? Fyfan vad tröttsam han är. Smuts.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-11-07 21:28
Haha den domare som gjorde Real till mästare dömde en straff för City där Sterling själv sparkade i marken och motspelare var en meter borta !!! .. Hur kan han fortsätta döma ?!?!
Barcelona Barcelonistas
2018-11-07 21:22
Andreas - hur kan du kolla på Real matchen när det finns Juve - Man United?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-11-07 21:16
Inte ens gult för Ramos? Vad är det frågan om?!
Barcelona Barcadinho.
2018-11-07 21:05
Xavi#6.

Busqi o crossbollar klickar inte ihop. Det vet du säkert.
Då finns det två alternativ.
Han vet att han inte är så bra på det men han kan chansa o ta en risk.
Eller.
Kör som han brukar, låta andra göra det, han är uppfostrad av att behålla bollen inom laget.
Han väljer alt 2.
Busqi som tur är har tillräckligt många andra tunga positiva egenskaper så att hans crossbollbrist väger mindre :-)

Nu fotboll på tv. Ciao.
Barcelona Passa_Bollen
2018-11-07 21:00
Cliff. Aa FIFA hotar med att spelarna inte kommer få medverka i VM ifall dem lagen dem spelar i går till superligan som antagligen kommer hända. Men kan du tänka dig att dem 11 bästa lagen just nu. Men det skulle bli 16 totalt har jag för mig att dem bästa spelarna inte spelar VM kommer göra så hela den turneringen ihop med cl kommer alls högt isåfall så FIFA kommer endå få den hårdaste örfilen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-11-07 20:50
Visar dom dagens cl matcher på någon vanlig kanal?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-11-07 20:45
Laget spelade bra igår, det kan man bevisa med matchens statstik om man så vill. 63% bollinnehav och överlägsen statsisk på skott o hörnor. Jag skrev redan i pausen bara om Suarez men det gällde hela laget. Vi var lite för ivriga i sista fasen, några extra sekunder kyla i huvud så får man bättre utdelning (alltså mål). Jag gillade också den allmänna energin laget visade i matchen. Mycket vilja, mycket spring, mycket kamp, bra press. Xavi#6, Lion24, och många flera (tom folk som sitter i studion). Folk har en tendens att över analysera en specifik situation och föra det till HELA matchen. Jag förstår så klart att vissa situationer är match avgöranden, men det blir lite sned analys att plocka fram några enstaka händelser och dra för stora slutsatser. Ja typ, en back som missar en markering på en hörna som leder till ett mål. Backen tar ett uselt beslut sägs det. Hur många sådana beslut sker under matchen utan att leda till ett mål och då ignorerar vi dem. Misstag sker alltid men långt ifrån alla är matchavgöranden. Roberto slarviga agerande i straffområdet är faktsikt rätt ok. Kom ihåg att räkna med Icardi, han försöker lura honom, och mer allmänt så lyckas anfallare lura backar rätt ofta. Det leder dock sällan till ett mål. Visst, återkommande slarv börjar betyda nåt, men inte enstaka här och där. Lion24. Du har en tendens att trampa rejält på vissa spelare, Pique, Rakitic och nu Dembele. Snart har du inte en startelva kvar...Spelare har olika egenskaper och tränarens uppgift är att pussla ihop på rätt sätt och i rätt tillfälle. Demb erbjuds en del snabba löpningar o utmaningar igår och han var en bidragare till vårt goda anfallsspel. Men passningspel brister. Håller med att han behöver lära sig läsa spelet bättre och jag egentilgen inte så säker på att han kommer lyckas. Men då får man avgöra om hans fördelaktiga egenskaper väger tillräckligt. Vi supportar bör se det så här: Det är den truppen vi har, hur kan vi få det bästa av den, slänga bort spelare och checka in nya kan vi snacka om på sommaren. Samma sak om domarbeslut. Jag tror att alla domare idag är usla för alla har gjort misstag. Över analys i studion mm för varenda mm felbeslut som om det är så lätt. Hur kan han missa si eller så. Återigen också här, ser man för många fel så fattar man att en viss domare inte passar i nivån. Men att överanalysera ett offside beslut och därmed dra alldeles för stora slutsatser är inte så smart. Vi kommer ha zero domare att välja till slut. Malcolms inhopp var kul. Men dra inte heller stora slutsatser av hans korta inhopp. Han har en lång väg kvar, klart alla hoppas att han lyckas. Att reagera med hjärtat under matchens gång är kanske ok för man vill få ut sina känslor. Men flera fagar efter är inte ok tycker jag.
Barcelona Criff
2018-11-07 20:34
@Passa_Bollen:
Hur han ens vågar hota spelare att de inte kommer få vara med i VM, hur intressant är VM utan de 11 största klubbarnas spelare? Vem kommer titta på VM? Det är säkert sådana fasoner som förssigår bakom kulisserna med lite allt möjligt, någon maffia mentalitet där dem hotar klubbarna med det ena och det andra, därav att storklubbarna känner att de har mer pondus själva och slipper sådana fasoner.
Barcelona Xavi #6
2018-11-07 20:32
Xaviesta

Dimensioner säger du, låter snarare som ursäkter. Busquets ser Albas löpning men väljer istället att lägga den i sidled. Ser du den snabbaste spelaren på plan dra i väg på djupet med 30-40 meter framför sig då lägger man den bollen för att det är den mest hotande bollen och då skiter man i om Coutinho behöver andas och nej det här är ingen engångsföreteelse utan de hände flera ggr under El Clasico.

Meningslös situation säger du, själv tycker jag att en sådan situation kan vara matchavgörande fråga bara Messi. För att vara en nästintill perfekt fotbollsspelare så brister han något enormt i sitt långpassninspel och kanske blir dessa brister tydligare när man inte har Messi som droppar ner och gör allt jobb.
Barcelona A good coach is everything!
2018-11-07 20:30
Fattar inte er som grovt klagar på Dembele är ni seriösa så vi samma match ? Visst han var inte briljant men snälla!Det enda jag kunde önska var väl att löpningarna inte blev timade som jag hade önskat. Men det berodde inte bara på Demb utan mittfältet la ibland bollar på Demb när han inte var i farten och kunde så ledes avväpnas snabbt !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-11-07 20:16
Suarez
Rakitic
Busquets
Arthur och
Umtiti har alla ett kort var i årets CL.. Är det två kort eller tre som gäller för att bli avstängd? Om två då kan vara bra tillfälle att få ett par taktiska i nästa match mot PSV och missa sedan Tottenham ...
Barcelona Kröjjffar´n
2018-11-07 20:05
Xaviesta Sådan klass på den djupledspassningen, att den kan vara svår att uppfatta eller ta emot för den som inte är riktigt på tårna. Ytterligare ett bolltapp efter försök till en utmaning.
Barcelona DonAndres09
2018-11-07 20:05
Någon som är insatt i Valencias situation i år? Dom ligger 2 poäng över nedflyttningsstrecket och har 1 vinst på 11 matcher i La Liga i år. Dom hade en jättebra säsong förra året och tog väl CL-plats rätt komfortabelt. Så vad har hänt över sommaren?
Barcelona Passa_Bollen
2018-11-07 18:44
Koeman92 Jag glömde länka artikeln i mitt första inlägg om det. Här är den.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: