/spanien/barcelona/forum/18977.aspx/spanien/barcelona/forum/18977.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla - K9
2009-07-12 22:22
Ämne: Hoppas att Eto'o ....
Hehe, den här soppan förstör säkert många culés världen över semester. :)
El Capitano
2009-07-12 22:18
Hoppas att Eto'o cirkusen tar slut nästa vecka. Det är knivig situation för klubben, spelarna och hos cules.
Hela grejen förstör fan min semester, går runt med datorn eller iphonen i handen för att få lite positiva nyheter men NEJ!
Hur kunde saker och ting då så fel?? Och Txiki sover fortfarande...
Barcelona Rambla - K9
2009-07-12 22:14
Heywood:

Ja du, det där kontraktsförslaget kom ju i elfte timmen just innan presskonferensen agenten skulle hålla. Det var ett försök av Laporta att rädda ansiktet skulle jag tippa på. Det förslaget känns ju inte vidare seriöst heller.

I den här soppan så skyller jag på båda parter för båda har gjort flera misstag. Jag hoppades och trodde att man lärt sig efter sommaren 2006. Laporta har tills nu ägnat all tid till att synas så mycket det bara går i all form av media. Varför ska han snacka så jävla mycket? Måste han kommentera Madrid och vad de har gjort så här långt? Koncentrera dig på din egen klubb istället.

De värvningar som man nu jobbar med känns väldigt improviserade. Villa var tex inte någon prioriterad värvning när man planerade under våren. För varför var han annars då så nära att bli värvad av Madrid? Hade han varit Barcas prio så hade man gått efter Villa med en gång. Nej, fokus skulle läggas på Ribery vilket bestämdes tidigt i våras gissar jag på. Säkert så hade man kollat av med hans omgivning och fått ett positivt gensvar. Fast det går ju inte att lita på muntliga löften. Speciellt inte med tanke på att vid den tiden så hade inte Perez tillträtt som president. När väl han dök upp på scenen och började sin shopingturné och Zidande dagligen haft kontakt med Ribery tog det nog inte lång tid för Ribery att vilja något helt annat. Nu står vi där med en osäker värvning av Villa, en som det ser ut omöjlig värvning av Ribery.
Barcelona Heywood Jablome
2009-07-12 22:13
Zlatan!! Du kan redan nu glömma att Eto'o går som Bosman. Om inte Eto'o accepterar Laportas nya kontrakt så kommer han att lämna den här sommaren. Barcelona kommer aldrig tillåta Eto'o gå gratis.
Real Madrid Zlatan!!
2009-07-12 22:05
Eto'o kommer att stanna, tyvärr blir det Bosman för honom nästa år då barca inte kommer förnya hans kontrakt.

Eto'o ät en grym spelare, men som sagt risken finns att det blir dålig stämming pga av vad som händer nu och eto'o kanske söker "hämnd" eller tvärtom, att han bänkas. Känns som om nåt kommer att hända.

Villa kändes nära men nu känns han lite längre bort igen, skulle inte förvåna mig om barca drar sig ur i sista sekunden och får sitt förnuft tillbaka, och inser att 40-45 miljoner är lite pengar.

Dzeko hade vart bra men har följt milan's jakt på honom, där dzeko sedemera skrev på ett nytt kontrakt, så kört med honom också tyvärr.

Ribery....well dyr som f*n

Aguero hade vart bra men när Man u ville ha honom, så satte de e pris på 550miljoner, var ett tag sen men 500miljoner är väl nåt o räkna med.

Fabregas är givetivs bra men Xavi finns så det finns ingen plats, där har arsenal satt ett pris på 45 miljoner pund, för att skrämma bort klubbar.Barcelona Heywood Jablome
2009-07-12 22:04
Rambla. Jag tror samtidigt inte Eto'o eller hans agent hade skapat ett sådant liv om det verkligen var Guardiola som sade att han ville få bort honom från klubben. Och varför skulle Laporta erbjuda honom ett kontrakt isåfall? Varför skulle Laporta säger saker som att om de skulle köpa Forlan så hade de kunnat behålla Eto'o och Forlan?

Eto'o klassas som girig och pengakåt utav vissa herrar och det är dem som har gjort fel mot Eto'o. Som du säger har Laporta alltid skyddat Eto'o, men det känns som han har vänt ryggen åt Eto'o förtillfället. Visserligen har han försökt kontakta honom, utan någon lycka. Eto'os agent är dum i huvudet. Vilken normal agent, som du säger, visar upp sms och mail i media? De känner sig visserligen svikna, men gå inte och snacka i media om det.
Barcelona Rambla - K9
2009-07-12 21:54
Här har du länk om att Guardiola faktiskt meddelat Eto'o redan i början av juni att han inte skulle stanna. Som sagt, EMD har ju alltid försökt få bort Eto'o från klubben så sanningshalten går ju inte att lita på då Pep inte har uttalat sig.

Att det finns några herrar i kostym som sitter i ledningen som vill ha bort Samu betvivlar jag inte alls. Så är det garanterat. Samu har annars alltid skyddats av Joan Laporta.

Det där med att ledningen skyller på Pep är något som Samus agent påstår och kan inte tas på fullaste allvar. Vad är det för en agent som går ut offentligt och visar upp mail och sms? Sånt tar man väl för fan inte i media utan disskuterar internt. Varför ska det alltid vara sådant drama?

Llorente är förresten fortfarande president. Sorianos har inte ännu tagit över posten även om det nog bara är formalia.
Barcelona Heywood Jablome
2009-07-12 21:45
Rambla. Så som jag har förstått med tanke på det jag har läst. Så sade att Eto'o att han var oförstående över hur ledningen kunde skylla på Guardiola då de skiljdes åt som vänner efter firandet. Kan det inte vara så att några herrar i kostym vill få bort Eto'o genom att låta Guardiola vara syndabock? Visserligen så sade Guardiola innan säsongen börjat att Eto'o inte fanns med i de nya planerna, men varför ska Eto'o visa sig vara omöjlig då om tränaren inte ens vill ha honom?

Men det är Llorente som har försenat övergången med sin kommentar att Villa inte kommer att säljas för några fjuttiga miljoner. Soriano är president nu och han har lovat Villa.
Barcelona Rambla - K9
2009-07-12 21:41
Mohamed:

Jag måste ifrågasätta din krönika på några punkter.
Enligt media, huruvida det är sant är en annan sak, så har Pep så tidigt som 8 juni sagt åt Samu att han inte ingår i planerna till nästa säsong. Precis som förra sommaren.

Eto'o kom faktiskt i onåd hos Laporta. Det var efter matchen mot Betis där de kvitterade i slutminuterna och Madrid kunde senare sno titeln på målsnöret. Varför de blev ovänner vet jag inte men det handlade säkert mycket om Samus frispråkiga presskonferens i Villafranca tidgare under säsongen. Där han kallade Rijkaard för en dålig person och sågade Ronaldinhos inställning utmed fotknölarna.

Oavsett vad Soriano har lovat Villa ska man absolut inte ta för givet att han låter Villa lämna Valencia. Det är inte ens säkert att Villa kommer att bråka om saken så om blaskorna i Barcelona skriver och hoppas på. Löften som ges i den här branschen är inte värt något alls. Vem säger att han ens har lovat något sådant? Media påstår detta. Ja just det, media vet vi alla hur de jobbar.
Barcelona -Messi#10-
2009-07-12 21:37
Hörde att R. Madrid sänkt sitt bud på Alonso,
från 27 miljoner pund till 24.
Barcelona -Messi#10-
2009-07-12 21:36
Hur går det med Keirsson?
Barcelona Heywood Jablome
2009-07-12 21:31
Soriano har redan gett Villa sitt ord att han får lämna. Llorente är inte president längre.

Vi får vänta tills imorgon :)
Barcelona BlueRed
2009-07-12 21:26
Enligt "Sport" så ska Villa ha ett möte med Llorente för att diskutera sin framtid. Jag undrar om dem har tid för det? Är det inte imorgon Soriano ska presenteras som president igen för Valencia?
Barcelona Hetfield
2009-07-12 21:23
Electricityscape

Nej jag vet, så jävligt frustrerande, finns fan inga bra spelare där ute...står mellan Fabregas,Ribery och Villa
Barcelona Electricityscape
2009-07-12 21:11
Ämne: Trippeln/Hugoboss

....
Du är medveten om att Ribery skulle kosta dubbelt så mycket som Villa?

Sedan har det varit knäppt tyst om Silva. Inte så konstigt heller när Valencia inte planerar på att sälja honom.
Barcelona Patrick Kluivert
2009-07-12 21:08
Hej, hade tänkt köpa biljetter till el classico redan nu. Någon bra hemsida ?
Barcelona Hetfield
2009-07-12 21:05
Trippeln/Hugoboss

Precis, varför köpa en centeranfallare, finns ju ingen bra förutom Villa, så låt Henry får ta det, han är helt magisk där

Köp en kantspelare som Silva eller Ribery, så är det klart ;)
Barcelona Trippeln
2009-07-12 21:01
Är det bara jag som tror att Henry till och med skulle lyckas spela centralt istället för etoo?

Real Madrid The White Ones
2009-07-12 21:01
Den vise

Har för mig att det blev bråk med dåvarande tränare Louis van Gaal som ledde till att Rivaldo fick lämna klubben. Jag tycker att han är en av barcelonas bäste spelare genom tiderna.
Barcelona Gonzalez_Barca
2009-07-12 21:01
Den vise

Tror det är på grund av detta

Länktips*
Barcelona Alavi
2009-07-12 21:00
Den vise

Ta det lite lugnt.
Barcelona Den vise
2009-07-12 20:55
Kan nån fågel svara på min fråga eller?
Barcelona HugoBoss
2009-07-12 20:44
Hetfield.

Det är sant. Därför syftade jag från början att det bästa var att skriva ett kontrakt med Etoo. Varför byta ett vinnande koncept?
Barcelona Den vise
2009-07-12 20:43
Gubbs ...vet nån varför rivaldo valde att lämna barcelona?
Barcelona Hetfield
2009-07-12 20:40
HugoBoss

Tror inte att Xavi och Fabregas skulle funka tillsammans då de är EXAKT samma typ av spelare...dvs de vill sköta spelet och det brukar skita sig när två spelare vill göra samma sak
Barcelona Trippeln
2009-07-12 20:34
Blured

Jag har också haft tålamod men jag blir så jävla förbannad för det här kommer få STORA konsekvenser.

Om etoo stannar tills han blir bosman kommer det förstöra lagstämningen,sälj han och skaffa en annan anfallare så snabbt som möjligt.(sorgligt)

Det måste köpas en jävla vänsterback! Är det så svårt att ge deportivo 12 miljoner för brasiliens framtida landslagsback.

Och det måste köpas en mittfältare!
Toure,keita drar det betyder att alla våra mittfältare kommer överbelastas mycket därför måste det köpas en mittfältare med klass men inte fabregas klass.

Så därför måste det göras förändringar nu vi har inte tid att slösa!

Åsikter?
Barcelona HugoBoss
2009-07-12 20:32
Hetfield.

Bayern begär alldeles för mycket för Ribery, man kan även köpa in Fabregas och flytta upp Iniesta till vänster och Henry centralt.
Barcelona Hetfield
2009-07-12 20:28
HugoBoss

Nja varför inte, flytta Henry in centralt (då har man Bojan och K9 som backup), Iniesta kan flytta till vänster, eller så köper man Ribery

För mig så är 40 + miljoner galet mycket för en spelare som kommer att fylla 28 år
Barcelona BlueRed
2009-07-12 20:16
Trippeln

Håller med, även fast jag har ett ganska långt tålamod så börjar det nu tippa över. Full förståelse för att man väntar tills "Real Season" har lugnat ner sig men hela Eto'o sagan borde åtminstone vara klar för ett par dagar sen.
Barcelona HugoBoss
2009-07-12 20:13
Hetfield.

Visst är 40 miljoner mycket. Men vem ska Barcelona satsa på nu om Etoo lämnar? Ser inte Bojan eller K9 som en ersättare, Forlan är ju redan 30, den ända som är ung och skulle kunna ersätta Etoo är Aguero, fast vad ger det för signaler till ungdomarna?

Det bästa hade varit om man hade skrivit kontrakt med Etoo från början.
Annons: