/spanien/barcelona/forum/18973.aspx/spanien/barcelona/forum/18973.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ciao-V
2009-07-11 11:26
Ämne: Läste detta inne på ....Jag förstår inte riktgt hur folk kan säga att kontringspel är vackrare än den anfallsspel som Barcelona spelar.
Stor bollinnehav är ett bra sätt att kontrollera matcher. Det konceptet kör även det spanska landslaget. Det är ett vinnande koncept.

Det kontrigspel som Real Madrid och delvis även det brasilianska landslaget kör med är inget att se på tycker jag. Det är ett fegt fotbollstrategi.
Barcelona J.J
2009-07-11 11:19
Läste detta inne på Reals forum. Någon mer än jag som känner att det är deras sätt att få utlopp för sin avundsjuka gentemot Barcas superba spel? ;)

"Jag vill också vinna, men jag hatar sättet Barca vinner på. Det känns äckligt, de bjuder inte på sig själva och de spelar för säkert. Jag föredrar Capello fotboll framför Barca och spanska landslaget, ärligt talat. Hellre blixtsnabba kontringar än att man håller bollen inom laget hela tiden. Fotboll ska vara en strategisk och taktisk kamp där två lag spelar fotboll, inte där ett håller i bollen och skickar runt den i sidled hela tiden."
Forza-Blaugranas
2009-07-11 11:14
Vi kommer ju inte bli av med Eto'o. Undra hur givande det är att ha kvar Eto'o ännu ett år i truppen när han verkligen inte är önskad alls? Men han är ju som han är och han kommer antagligen sitta av kontraktet för att jävlas med Barcelona och sedan gå på bosman.
Barcelona Criff
2009-07-11 11:05
I belong to Jesus!,
Chelsea borde anfallit och försökt punktera matchen med en man mer på plan.
Det är vad dem borde gjort.
Barcelona Barça-fan
2009-07-11 10:51
Lugn nu, Rambla. Bara för att du ogillar vad ett fan till RM skriver så behöver du inte göra dig ovän med en hel religion.
Real Madrid Radikalt
2009-07-11 10:50
Ämne: Hm, I belong to Jesu....
Jag tror han syftar på Kakás t-shirts, kolla länktipset. Och vadå hjärntvättad? Han får tro vad han vill, dessutom har han ju själv bestämt vad han ska heta, det är en internetsida, inte riktiga livet. Och snälla Madridistas, provocera inte här inne, det är bara onödigt.
Real Madrid Zlatan!!
2009-07-11 10:38
ok, så Man city vill inte ha Eto'o längre (glad), var 18 miljoner för mycket?.
Vilken kan betyda att han stannar! eller?, vilka mer är intresserade Man U? de går väl efter Zlatan.

Finns väl några fler lag men när city drog sig ur så kan nog Eto'o stanna och detta kan sätta käppar i hjulet på Villa affären, även fast det är mest troligt att båda då spelar.
Barcelona ★Dizzy★
2009-07-11 10:02
Lite nytt om David Villa. Känndes som han var klar för några dagar sen. Barca väntar och kollar vad som ska hända med Etoo.
Barcelona ★Dizzy★
2009-07-11 09:55
Visca Barca!!
Barcelona Rambla - K9
2009-07-11 08:41
Hm, I belong to Jesus! Värsta fanatiska Carola Häggkvist-grejen, så hjärntvättad, hallelujah. URK!
Barcelona pokke
2009-07-11 07:04
I belong to Jesus!

Dra med dig snorvalp. Är du så pissed för att vi tog trippeln något ditt lag aldrig kommer göra?
Barcelona kallesiete
2009-07-11 05:36

4 straffar var det ja.
Du vet inte vad du pratar om. En köper jag, och det är handsen på Pique även om jag tror den är ofrivillig. Barca hade tur en match, på s.bridge & lite tur måste men ha för att vinna TRIPPELN. Första laget från la liga någonsin.

2-6, schas.
Real Madrid I belong to Jesus!
2009-07-11 04:57
kallesiete

För det första så var det Etoo och för det andra så tog den klockrent på armen. Chelsea borde ha fått 4 straffar.
Barcelona Pep.G
2009-07-11 04:16
pokke

T.o.m när jag ser "Iniesta VS Chelsea målet" på Youtube så hoppar jag och skuttar. GRANDE ANDRES !
Barcelona kallesiete
2009-07-11 03:56
Ämne: Iniesta är magisk so....
Finns antagligen ingen här inne som inte urartade i det ögonblicket. Jag visste inte var jag skulle ta vägen.

När sedan Chelsea får hörna i slutsekundrarna och bollen NÄSTAN tar på Alves arm håller jag på att hoppa från balkongen.

Tacka gud för att den inte träffade i den situationen.
Barcelona pokke
2009-07-11 03:18
Iniesta är magisk som sagt. Det bästa jag upplevt är målet på Stamford Bridge. Bästa jag upplevt någonsin. Jag bara hoppade upp ur soffan och visste inte vad jag gjorde.
Canaletes
2009-07-11 02:50
pokke

LOL. Guldbollen Cannavaro blev heelt borta!
Iniesta är min GUD!! Sens semin i CL
Barcelona Gonzalez_Barca
2009-07-11 02:16
pokke

Så enkelt, men så äckligt elegant :P
Barcelona pokke - CAMPEONES DE LIGA, COPA Y CL!
2009-07-11 02:00
Hehe, kolla videon. Iniesta är magisk!
Barcelona pokke - CAMPEONES DE LIGA, COPA Y CL!
2009-07-11 01:57
sebbaa

Vart har du läst det? Väldigt synd om den ska ner. FCBTransfers är en riktigt bra hemsida.
Barcelona PILMÀ★Kärlek★Respekt★
2009-07-11 01:47
Laporta förklarar hela silly season ifall nån inte länkade tidigare.
Canaletes
2009-07-11 01:29
Anledningen av att Barca smnålar med pengar o de är att vi vann trippeln

Ingen förväntade sig de och Barca var tbugna ge bonusar allt de där o de... men ändå förstår jag inte mig på saken. Vi borde ha vunnit mer pengar :S

Läste de på SPORT
sebbaa
2009-07-11 01:27
Har sorliga nyheter, FCBtransfers kommer, i princip att stängas ner imorgon. "Pep" som driver bloggen har fått ett drömerbjudande om jobb som troligen kommer sluka den mesta av hans tid.. Han sade att han skulle lägga upp en nyhet imorgon angående detta.
Barcelona Xavi O Iniesta=bäst
2009-07-11 00:59
Man måste komma ihåg att de är Pep som bästämer om han vill ha kvar Eto eller inte o tillskillnad från förra året så har inte Pep sagt ett ord om att han vill att Eto ska lämna elr att stanna.
Så jag tror att Eto blir KVAR i Barca.
Forza Barca
Barcelona Barclasico
2009-07-11 00:58
Bästa video
Barcelona Rambla - K9
2009-07-11 00:56
Ämne: Laporta ville bli av....
De har inte råd med hans lönekrav. Jag har svårt att se honom sänka dom till deras nuvarande standard. De är inne in period där de bygger hela klubbens lönestrategi.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-07-11 00:47
Laporta ville bli av med dena förra eran, den han trodde hade gjort sitt och inte har motivationen att kriga 100% för laget. Deco,Ronaldinho tid i klubben var med all rätt slut då de var mätta, Eto därimot hade helt enkelt en dålig säsong, Laporta gjorde fel och Pep övertyga honom om att stanna då han hade sista ordet, samt spelarna ville ha kvar han. Och stanna gjorde han och som vanligt visa han att han tillsammans med Villa och Forlan att han tillsammans med dessa herrar är kung av la liga.

Alla må känna till detta men en sak ska ni ha klart för er, det är inte helt ensidigt, eto och hans agent har inte tackat ja till nya kontraktet de fått, möjligtvis vill de ha mer och därmed segat ner dealen.

Börjar bli trött på att läsa att det är klubbeb som gjort fel då båda parter inte kunnat komma överens.

Jag tror själv att lejonet vill testa något nytt, han har alltid gett 100% och älskar han för det, jag tror han hamnar i Milan.

Han länkas alltid med de och nu är det i behov av en målkung mer än någonsin
Barcelona Rambla - K9
2009-07-11 00:47
Shi:

Jag själv avgudar Eto'o just för de egenskaperna du nyss nämnde. Fast samtidigt så inser jag att han är lite för mycket av en drama queen i vissa lägen.

Pep ville starta en ny era och då bestämde han sig för att göra sig av med stjärnorna Ronaldinho, Deco och Eto'o och satsa vidare på vissa nyckelspelare. Dessa är det ju inte vidare svårt att gissa sig till vilka de är. Det kan man tycka vad man vill om men samtidigt får man respektera det. Pep kanske har sett någonting infrån klubben som vi inte har en aning om? Fast när det inte gick att "hitta" en klubb som passade Eto'o och hans krav stå började inte Pep att gnälla utan sa att han visst kunde arbeta med Eto'o och det kommer inte att bli några problem.

Resultatet har vi sett och visst kan man tycka att Pep då borde fortsätta på samma linje. Men vad vet vi? Han kanske gjorde en kompromiss med ledningen och Eto'o att nästa säsong så vill jag köra på egna linje och utforma laget så som jag verkligen vill. Vi har som sagt inte en susning om vad som försigår inom klubben.

Lägg därtill att Eto'o har bara ett år kvar på sitt kontrakt. Ska man låta honom gå nästa säsong helt utan ersättning? Tja, kanske han förtjänar det men har klubben råd att säga nej till dessa miljoner?
El Capitano
2009-07-11 00:38
Hoppas att Eto'o cirkusen tar slut snart. Antigen stannar eller går.
Jag gillar Eto'o men han måste fan bestämma sig snart.
Det är det som bromsar våra värvningar också tyvärr
Barcelona Shi
2009-07-11 00:38
Rambla - K9

Eto'o var som du sa inte önskvärd förra säsongen men vad mer hade han kunnat göra för att ändra på Peps åsikt än förra säsongen? Eto'o är den spelare i Barca som jag gillar väldigt mycket, spelare som visar känslor och inte ger tråkiga Henke svar på alla frågor. Eto'o bör få större uppskattning och frågan är om Villa kan klara av och matcha Eto'os målfacit i Barca.

Ur Real Madrid synpunkt tror jag det är fördel om Villa kommer och Eto'o lämnar. Som Reijkaard sa en gång, varför ändra på ett vinnande lag, speciellt på er starkaste lagdel, helt obegripligt för mig.

Nästan som när det gick rykte om att Real Madrid ville sälja Casillas och köpa Buffon.

lameG^

Varför tar du förgivet att jag tycker Real Madrid agerar rätt bara för att jag kommenterade Eto'os situation? Vi kan ta Real Madrid diskussionen en annan dag, men om du vill ha min åsikt så anser jag att Peréz får forma laget som han vill nu och därför passar Pellegrini bättre in, tycker dock att Robben förtjänar att stanna.
Annons: