/spanien/barcelona/forum/18892.aspx/spanien/barcelona/forum/18892.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Den vise
2009-07-18 12:38
Nått nytt om zlatans övergång?
Barcelona Ciao-V
2009-07-18 12:34
Ämne: Rambla:

Läste blo....Lite så har jag också uppfattat det. Men skulderna är från tiden före Laporta. Presidenten innan har varit förkastlig när det gäller att få ordning på klubbens ekonomi vilket även skadade den sportsliga delen.
Sillyseason
2009-07-18 12:32
Ser att många är skeptiska till hurvida Zlatan tar löpningar, kolla länktips så har ni målen han gjort denna säsong.
Barcelona Rambla
2009-07-18 12:31
Tjarlie:

Jag skulle tippa på att det är så läget ser ut. Lägg till att man säkert också har en bankkredit, något som säkert alla klubbar har, för löpande utgifter och köp av spelare. Ungefär som vi privatpersoner har kreditkort där vi kan underskrida kontot vid behov. Bara det att för storklubbar så är det ju stora belopp det handlar om. Det räknas ju säkert också som en skuld.
Tjarlie
2009-07-18 12:23
barcasupport:

Konversationen kanske inte leder någon vart i fråga om att någon vinner eller förlorar. Är mest intresserad att förstå hur det ligger till bakom de stängda dörrarna.
Tjarlie
2009-07-18 12:21
Rambla:

Läste bloggen, och kollade dessutom runt lite på andra sidor. Utan att vara någon expert förstår jag det som att Barca har betalat sin bankskuld nu, men fortfarande har skulder i form av avbetalningar på spelare, bonusar etc, precis som vilket annat lag som helst. Är väl det som sportal menar är skulden då. Har jag förstått det rätt eller?
barcasupport
2009-07-18 12:18
denna konversationen om skulder leder ingen vart.
alla klubbar har i princip skulder.
Barcelona The Reporter
2009-07-18 12:04
När kommer man få reda på vilka vi möter i Joan Gamper?
Barcelona Rambla
2009-07-18 11:59
Tjarlie:

Om du nu är intresserad så kan du läsa en utförlig rapport över Barcelonas nuvarande ekonomi. Trots att det är en blogg så baseras den på uppgifter från Barcelonas officiella websida som har informerat klubbens medlemmar hur det ekonomiska läget ser ut i klubben. Det ekonomiska läget tycks vara väldigt stabilt. Lite mer trovärdigare uppgifter än sidan sportal.se.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-07-18 11:54
Ämne: Tänker inte ge mig i....Ingen nyhet om att real och barca har skulder från tidigare. En av dessa spenderar därimot pengar lika ofta som paris hilton glömmer sina trosor innan en utgång, allså jävligt ofta.

Hehe skojar lite bara
=)
Barcelona el Flaco
2009-07-18 11:51
Hehe, talande bild om hur Filipe Luis och Villa säkerligen känner sig just nu.

*Länktips.
Tjarlie
2009-07-18 11:50
Tänker inte ge mig in i diskussionen, då det inte leder någonvart. Dock tänkte jag poängtera att de källor som rapporterat om Reals skulder rapporterat att även Barca har skulder, dock inte lika stora, men ändå väldigt, väldigt stora. Så om man använder "egna" pengar eller lånar direkt för att finansiera köp är väl egentligen detsamma. Faktum kvarstår ändå att man handlar med lånade pengar. Sen huruvida dessa källor är tillförlitliga eller ej, kan ju diskuteras men känns väl lite otänkbart att de skulle ha rätt angående den ena, men inte om den andra?
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-07-18 11:48
Ämne: Måste bara säga att ....
Det är för att han var stabil framåt, det är allt som räknas i den spanska ligan, är man bra framåt är man en succe.

Er Marcelo har ett gyllene läge att spela in sig på vänsterback på allvar nu under ny coach.

Ser jag heinzte före honom är det tjänstefel
Barcelona C.Andrés
2009-07-18 11:47
Ja,Sylvinho var en personlig favorit som jag gillade mycket starkt,men alla sagor har ett slut tyvär.
Barcelona Los Bláncos
2009-07-18 11:45
Måste bara säga att jag tycker sylvinho är er bästa vänsterback och om det inte var för den höga åldern skulle alla ranka honom mycket högre han är stabil, rutin, bra skott å inlägg löper alltid rätt vad mer kan man begära... bättre än maxwell och abidal enligt mig.
Barcelona Meessii10
2009-07-18 11:44
Hoppas verkligen Eto'o stoppar förhandlingen. Jag gillar Zlatan väldigt mycket men jag kan inte se honom i Barca. Hans spelstil kan inte blandas med vår. Det går bara inte!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-07-18 11:42
Ämne: "Vi går efter e....
Jag skulle softa ner sånna uttalande om du inte vill förknippa ditt lag med ett köplag.

Ja du det måste vara nice att money is no object, finns säkert ingen nackdel med att lägga ut 1.2 miljarder på 2 spelare utan ha sålt någon.

messi#10
2009-07-18 11:39
nu har vi maxwell som jag tycker är bättre än både sylvinho och abidal kolla dom här vidiorna http://www.youtube.com/watch?v=87qHXFf3A3Y han lägger den i krysset, men om zlatan då ska barca köpa honom jag tycker att vi häller ska köpa villa jag tycker hans spel stil passar bättre än zlatans i barca.
Barcelona el Flaco
2009-07-18 11:39
J.Janerique/

Snälla, bara lägg ner denna pajkastningen om vilken klubb som spenderar mest pengar. Det är meningslös, betydelselös och kommer bara leda till ett nytt forum-krig.
Barcelona Rambla
2009-07-18 11:36
Ämne: "Vi går efter e....
Vad har Platini för anledning och intresse av att kommentera det?
J.Janerique
2009-07-18 11:34
"Vi går efter en spelare vars pos är ledig, vi lägger inte miljarder på spelare vars pos är upptagen"

Och vad spelar det för roll om en position är ledig? Så länge det finns bättre spelare än nuvarande så bör man köpa in en bättre.

Sen väntar jag med lite kuriosaspänning på att se vad Platini har att säga om Zlatan till Barcelona...
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-07-18 11:28
Ämne: Ride_The_Big_One:

....Någon bully är jag absolut inte haha, det är alltid lättare att peka ut fel hos ärkerivaler, det är väldigt lätt att göra det också.

Jag försöker att låta bli dock. Man blir dock lite på torna för vi har ett öppet forum som folk tar för givet och oftast utnjyttar.

Rivaliteten är större än någonsin.

kluivert_nr9

Lugna ner dig inget är faställt, hört talas om spekulationer?

All denna disskusion har gjort mig vrålhungrig, dags för en bamse frukost.

;)

Ops lite off topic
Barcelona Jr. Honken
2009-07-18 11:27
kluivert_nr9

Menar du att Barca-ledningen är "kackerlackor"?
Barcelona Rambla
2009-07-18 11:27
el Flaco

Bra och genomtänkt analys. Dessutom, Llorente vägrar ju ens att sätta sig ner och förhandla så jag skulle tippa att med de €45m kommer man inte långt. Jag tror inte ens att han tar €50m, utan det är vid den siffran han säger sig vara villig att lyssna på Barças erbjudande. Valencia har lagt ut Villa på marknaden och Madrid var de första om började förhandla med honom. De kom säkert överens med Villa men när de sen skulle börja snacka med Llorente så drar han sig ur. Ett spökbolag som ingen tycks ha hört talas om tidigare dyker upp och ska tydligen pumpna in pengar i klubben som den värsta oljeoligark. Llorente uppträder som en pajas.

Självklart vill inte Eto'o gå till Valencia, de har inte råd att matcha hans enorma löneanspråk. Hell, de har ju inte ens likvida medel att betala ut löner till de spelare de själva har under kontrakt.
Barcelona kluivert_nr9
2009-07-18 11:22
Ämne: nä, men visst är det....
Om barca köper Zlatan för ca 700milj kr eller mer (Eto inräknat) så är inte vi bättre än real på nåt sätt, snarare sämre med tanke på uttalanden från ledningen.
Hoppas dom kommer skämmas, vilket dom säkert inte kommer gör... för dom är kackerlackor.
Barcelona Los Bláncos
2009-07-18 11:19
Ride_The_Big_One:


nä, men visst är det kul att peka ut fel hos ärkerivalen oxå inte bara bli utpekade själva hela tiden, du kanske är en sån där bully som gillar att reta men tål inget själv (skämt)...

skämt åt sido båda våra klubbars existens skulle vara en bra del tråkigare utan den här rivaliteten kan tänka mig en mer för barca
Barcelona el Flaco
2009-07-18 11:18
Efter att ha tänkt igenom situationen noga har jag kommit fram till att denna dealen med Inter är den enda logiska och möjliga slutsatsen. Många här ställer sig säkert frågande till varför Laporta inte erbjuder 45+ miljoner euro för Villa men det är bara ett problem, Valencia är inte intresserade av Eto'o.

Alla klubbar som var ute efter kameruanen har långsamt dragit sig undan (United, City, Milan) och om nu klubben och Pep har bestämt sig och meddelat Eto'o att man inte vill ha kvar honom vore det bäst för alla parter att han lämnar, så enkelt är det. I och med denna dealen med Inter lyckas Barcelona på så sätt med att både göra sig av med Samu och köpa in en ersättare.

Sport skriver om att Zlatan kanske kommer anlända i Barcelona på måndag för att förhandla och skriva på kontraktet, men detta känns långt ifrån färdigt än. Glöm inte heller att Eto'o måste ge sitt godkännande..
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2009-07-18 11:17
Ämne: Ride_The_Big_One:
....
Jag blir den första som kritiserar han om vi gör någon sån stor transfer, det går emot klubben och spelaren blir större än klubben mer eller mindre.

Madrid var tvungna att värva det kan vi alla hålla med om, era föregående ledning samt tränare har kört ner laget i träsket och ni var tvungna att hoppa upp igen, det har ni gjort mer eller mindre, men att man inte lär sig från sina misstag tidigare är en annan sak.

Det många kritiserar är att ni köper för saken skull, ni har robben som var grym förra året väljer att mer eller mindre ersätta honom med ronaldo, prio 1 borde ha varit en playmaker av klass någon som kan styra spelet, gör mig inget att ni inte går efter det ni behöver mest.

INget är klart och även om det nu skulle bli det så "stod" det att moretti ville ha 40 milj plus eto, lägg därtill att eto värde sjunkigt markant då hans kontrakt går ut nästa säsong, på vilket sätt förstör de marknaden med dessa summer?

Vi går efter en spelare vars pos är ledig, vi lägger inte miljarder på spelare vars pos är upptagen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2009-07-18 11:17
Vad är det som gör honom till hycklare? Han byter ju spelare för att inte betala med fantasisummor. Det är roligt hur madridistas försöker lura sig själva för att må bättre.

Dani Alves.
2009-07-18 11:15

Los Bláncos /

Real köper nytt lag varje år, Barca föder upp ett nytt lag av egna spelare, och köper såklart oxå, men real stackarna måste gå låna pengar för att köpa sig till framgång med så mycket pengar. Och nästa säsong så vinner Barca ligan igen
Annons: