/spanien/barcelona/forum/18871.aspx/spanien/barcelona/forum/18871.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Jonas_Wirmola
2009-07-17 10:41
Zlatan o Villa in - Etoo ut
Galacticos-Pipiita.
2009-07-17 10:40
Är det officiellt om Zlatan till Barca eller ?
Barcelona Kribba291
2009-07-17 10:34
Blir nog bra med Zlatan i Barca tror jag.
Etos kontrakt var ju påväg ut och Hleb har väl egentligen inte gjort någon glad.
Sedan uppstår ju alltid tyvärr en viss jantebetonad kissnödighet när svenska spelare går till storklubbar.
Oj nu kanske det kommer en massa Zlatanistas och förstör våran vackra sammanhållning på forumet.
Fast kom igen nu!!!
Fjortisar som dyrkar stjärnor är väl inget nytt.
Se på alla på forumet som heter något med Messi eller ronaldinho osv.
Nej som en skribent skrev. så vet säkert Guardiola precis på på vilket sätt han tänker använda Zlatan.
Barcelona HugoBoss
2009-07-17 10:33
Ämne: Har jag läst en enda....
Så lägga 40 miljoner euro+Hleb+Eto´o. Är ett rimligt pris för dig?

Visst är Zlatan bra, men han är ingen Ronaldo, han är ingen Messi.
Barcelona jare
2009-07-17 10:28
Drömvärvning enligt mig om allt nu är klart, peppar peppar =) Henry, Iniesta, Xavi, Messi, Ibrahimovic. Eto'o var redan påväg bort inför förra säsongen så det är väl ingen nyhet att ledningen verkar ha lite svårt för kameruanen. Och det där med att fler svenskar blir barcelonafans, varför är det något negativt. Alla fans är väl bara positivt för en klubb!??
Villarreal Sorín
2009-07-17 10:25
Har jag läst en enda positiv kommentar om Zlatan här inne? Är det bara för att han är svensk som ni är så negativa? Kan tänka mig att det var samma tongångar kring Henke Larsson...

Visst, Villa känns som en spelare som skulle passa Barca bättre, men Zlatan är ingen dålig spelare. Han vann Serie A:s skytteliga utan något vidare understöd. Tänk vad han kan uträtta med Messi, Iniesta och Xavi vid sin sida. Zlatans meriter talar för sig själv. Det är en världsspelare. Det ska bli sjukt spännande att följa honom i Barca! Tror det blir succé.
Barcelona Tompa
2009-07-17 10:25
En sak till med Zlatan. När vi mötte Chelsea körde anfallet faktiskt fast, vi hade en rejäl portion tur som kom till finalen. Även nästa säsong kommer vi att möta välorganiserade köttmurar och i den typen av matcher tror jag Zlatan skulle göra stor nytta.

Vad gäller Zlatans attityd så tror jag faktiskt han finner sig i att han inte är lagets allra största stjärna.
Barcelona HugoBoss
2009-07-17 10:23
Jag har inga problem med att Zlatan kommer. Men om det stämmer att Eto´o ska till motsatt håll + Hleb+ 40 miljoner, så vet jag inte vad ledningen håller på med.
Barcelona Camparn på nou
2009-07-17 10:19
Ämne: Camparn på nou

Hu....
Grande Messi

Jag säger så pga alla signaler jag har fått runt den här affären.
David Villa ville verkligen komma till Barcelona.
Det är svårt att slutligen neka honom en flytt då.
Två främsta anledningarna är det påstådda att David Villa kunde ta från sin egen lön för att finansiera flytten. Samt rapporterna om att Soriano som sägs vara mycket mera vänlig till en Villa flytt är på väg tillbaka in.
Barcelona Barcelona #7
2009-07-17 10:17
Man får inte heller glömma att vi får en Frispark och straffläggare samtidigt på köpet och att han kan dribbla och göra saker från ingenstans.
Långskott nickdueller.
Barcelona Mojito
2009-07-17 10:17
Det där med attityden måste man ju ändå sätta i relation till situation.

Han har alltid varit den mest lysande stjärnan i det lag han representerat. Till detta kommer en stor press samt ett imageproblem som hänger ihop med uppväxten - tänk och agera som att du är störst och vackrast.

I Barcelona finns det andra stjärnor och mer möjlighet att "slappna av", även om jag inser att klubben värvat spelaren för en rekordsumma (verkar det som) och detta kräver att man levererar.

Summerat: attityd kan förändras genom miljöombyte och tydliga(re) signaler från omgivningen.
Barcelona libertarian
2009-07-17 10:16
Kom igen, killar. Slå på hjärnorna igen och njut av mitt länktips.

Zlatan är givetvis en drömvärvning, om nu allting är klart. Han kan, likt Messi, själv avgöra en match om spelet inte stämmer till 100 % borta mot Valladolid eller liknande. Vi vet att det kommer att finnas sådana matcher under säsongen.

Villa är en bra striker men han är ju inte magisk. Zlatan är den enda spelare jag kan tänka mig att byta till mig mot Eto´o.
Barcelona Barcelona #7
2009-07-17 10:14
Camparn på nou

Håller med dig helt och hållet. "En tråkig effekt av det här är att hela sverige nu kommer börja heja på Barcelona. Hypen och överdrifterna om Zlatan i Barca från svensk press kommer stå en upp i halsen."
Barcelona Jr. Honken
2009-07-17 10:14
Ämne: Zlatan kan vara helt....
Det ända som för mig egentligen talar emot en Zlatan i Barca är väl priset. Annars tror jag också han kan lyckas riktigt bra!

Sen gör det ju inte saken sämre när han får de två bästa passningsspelarna i hela världen bakom sig!
Barcelona Camparn på nou
2009-07-17 10:13
Om det skulle vara så att Zlatan är Peps val.
Och han lägger sin tro i att han kommer passa in i spelmodellen.

Så böjer jag mig för det. Han har just vunnit trippeln med laget.

En tråkig effekt av det här är att hela sverige nu kommer börja heja på Barcelona. Hypen och överdrifterna om Zlatan i Barca från svensk press kommer stå en upp i halsen.
Om det har kommit många nya fans till det här forumet under Barcelonas fantastiskt fina säsong så kommer det inte vara någonting mot vad som kommer komma.
Real Madrid manolo el 10
2009-07-17 10:11
Först vill jag bara säga att jag är Madrid fans. Zlatan är en av mina favorit spelare, och det skulle så klart vara stort att får honom till la liga. Real har absolut betalt över priser för några spelare det kan jag hålla med om, men detta med Helb & Etoo + 400 mille är också ganska magstark. Läser på Er sida att skribenten anser Zlatans som världens bästa anfallare, det beror på hur han definiera på hur en anfallare ska spelar. I Inter kan Zlatan vara både målgörare, framspelare och target spelare, och visst 25 mål i år är ju bra. Men i Barca behöver man väl knappast en framspelare till, med tanken på vilken han har jämte sig och vilka han har bakom sig.

25 mål i år visst, men för mig är Etoo världens bästa anfallare utan snack om det, han har stänkt in en snitt på 25 mål i 5 års tid nu, det är helt otroligt hur man kan byta ut han. Ledningen säger att han är lite tjurig och svår att handskas med just nu, SO WHAT??? Var han inte det förra sommarn också men stannade kvar och kanske gjorde sin bästa säsong? För mej verkar det vara en liten brist i ledningen som inte kan handskas med detta, utan behandlar Etoo på ett sätt som jag tycker är mycket konstigt. Hur som helst hoppas jag att ni får ett super lag igen och att vi låter världen får se två av världens bästa matcher i el Classic.
Barcelona Jr. Honken
2009-07-17 10:10
Tompa

Håller fullständigt med dig!

Litar till 100% på att Pepn vet vad han håller på med!
Barcelona Nesto
2009-07-17 10:07
Hoppas de är som du säger Dm1982

Sälj Eto'o för 30+ en utlåning av Hleb till Inter
Vet dock inte vad en utlåning av Hleb skulle vara bra för..
Sen kör vi hjärnet för Villa och ger dem ett slutligt bud.
Real Madrid Valdebebas
2009-07-17 10:07
Jag tror själv att Zlatan kommer passa bra in i Barcas spel med tanke på den mångsidighet och variation i spelet han har, som gör honom så anpassningsbar.

Villarreal Grande Messi!
2009-07-17 10:06
Zlatan var sjukt bra i Inter förra säsongen, ändå var många av målen "solomål", alltså mål som han gjorde på egen hand eller som han i alla fall skapade läget till. Tänk nu i Barca när han har Xavi, Iniesta, Messi. Detta kommer bli sjukt bra ska ni se.

-------Yaya------
---Xavi-Iniesta---
Messi-Zlatan-Henry

Inte helt fel!! =)
Barcelona DM1982
2009-07-17 10:05
Zlatan kan vara helt perfekt för Barca. Han är mycket stark och intelligent spelare med en fin teknik. Nackdelen är väl att han inte springer lika mycket som Etoo eller Villa. Överlag kan det vara en bra värvning.

På något sätt känns det ändå som en luring det här. Jag har en känsla av att Barca vill sätta press på Valencia angående Villa, de behöver pengar men vill ju inte sälja till det pris som Barca erbjuder. Det kan vara så att Etoo ska säljas till Inter och Hleb ska lånas ut.
Barcelona Tompa
2009-07-17 10:00
Zlatan (troligtvis) klar för Barcelona. Själv tycker jag att Zlatan är för dyr och Villa är mitt förstyaval som ersättare för Etóo. Stämmer uppgifterna finns inget som talar för att Villa kommer.

Men om vi bortser från den skyhöga prislappen som dessvärre mathar marängernas excesser, det snackas ju om 40 miljoner euro + Etóo och Hleb på lån)så tvivlar jag inte på att Zlatan kommer att lyckas. Pep vill uppenbarligen gärna ha Zlatan och åtminstone jag tvivlar inte på hans omdömme.

Barcelona Criff
2009-07-17 09:55
Ja Villa var lätt första valet, kommer ihåg intervjun som gjordes med Pep för ett tag sedan där journalisten frågade något om Zlatan, och då svarade Pep nåt i stilen, "Han är en stor spelare, men det är Villa & Silva också".
Det måste man ju ta att dem är mer intressanta än Zlatan.

Usch gillar inte tanken på Zlatan i Barca, antagligen ryker väl Eto för taskig attityd eller något, och så stoppar vi in en ännu drygare anfallare med ännu värre attityd. Detta kan bli pannkaka!
Barcelona Ordem e Progresso
2009-07-17 09:54
Jaha... Vad ska man säga. Just nu känns det inte alls bra, om priserna stämmer som nämns anser jag att det är en väldigt dålig affär. Men kanske vad som krävdes efter Reals cirkus på transfermarknaden denna sommar.

Zlatan är absolut en bra spelare, men kan han vara den målgöraren som han nu krävs att vara i Barcelona? Kommer han att passa in, och kommer han att anpassa sig till den spanska fotbollen?

Hmmm, mycket att tänka på...
Barcelona NoGo™ - COPA, LIGA Y CHAMPIONS 2009!!
2009-07-17 09:53
Alltså det här är helt sinnessjukt! Tror inte det är sant, hoppas fortfarande på att det är ett dåligt rykte.
Barcelona Ciao-V
2009-07-17 09:50
Ämne: @{Ronaldo Y Kaká} Lo....
Köp det eller inte, det är upp till dig. Villa är numero uno. Ingen tvekan om det. Därefter Forlàn. Det är spelare som spelar redan idag i La Premiera och som har presterat. Säkra kort. Zlatan är det tredje alternativet för FC Barcelona.
Barcelona Nesto
2009-07-17 09:49
Varför ska vi betala för 40 millar plus Eto'o som värderas till 30€ + Hleb?!?!?
Priset ligger då på 70 €+ en kantspelare.

Kunde vi inte bara sållt Eto'o,30€ och sen betalat 15-20 € så får vi Villa(som skulle betala ur egen ficka några mille)
Då har vi förlorat 15-20 € och fått en Villa.

ang Zlatan så har vi förlorat 70€ + 2 spelare för en Zlatan som kanske blir som Henrys första säsong. blä
Barcelona Hyder
2009-07-17 09:49
Kim

Bättre koll än Pep? Inte en chans.

Jag försöker bara komma fram till hur pass bra Zlatan skulle passa in i en klubb som Barça och i ett så sammansvetsat lag som redan återfinns. Jag anser en sak, du och Pep en annan. Vem som har rätt får tiden utvisa. Men innan vi ser resultatet tycker jag att man ska spekulera och analysera bäst man kan, det är intressant i min mening.

David Villa skulle passa så mycekt bättre i mitten. Rörligare, mer målfarlig, erfarenhet från spanska ligan, kvicakre, fint sammarbete med Xavi och Iniesta, ja listan kan göras lång. Notera att Villas egenskaper på pappret påminner om ett visst lejon och dennes resultat i klubben är ytterst imponerande.

50 miljioner för Villa är flera gånger bättre än 40 miljoner+Eto'o för Zlatan. Som bonus i Villa affären får man, enligt mig, en mer komplett spelare som passar som handen i handsken i Barças system.
Barcelona Mojito
2009-07-17 09:48
{Ronaldo Y Kaká} Los Galacticos!

Inga summor Barca vill betala, men med tanke på din klubbs agerande blir det sådana överpriser.

Don´t hate the player, hate Perez.
Acksel
2009-07-17 09:45
{Ronaldo Y Kaká} Los Galacticos!
ONLINE sedan 09:29
13 år från Borås

Där har du förklaringen!
Annons: