/spanien/barcelona/forum/18734.aspx/spanien/barcelona/forum/18734.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona The Reporter
2009-07-27 17:01
Ronaldinhoism,

Jo, klart jag också skulle vilja ha en länk om jag inte har möjliget till Tv4SPORT. Men jag missuppfattade honom eftersom att han inte nämnde i sitt inlägg att han inte hade kanalen :)
Barcelona tarrak
2009-07-27 16:59
Ämne: Alexmanson och alla ....
Det kanske hade varit det bästa, men vi kan tyvärr inte länka till en sån parasiterande sida, som stjäl artiklar rakt av.
Barcelona Ronaldinhoism
2009-07-27 16:57
BlueRed

Tack så mkt!!!

Äntligen en vettig culé med hjärta.
Barcelona JAG
2009-07-27 16:56
Det stora namnet till förra årets enorma, historiska framgångar stavas först och främst "Pep" Guardiola.Otrolig ledarfigur som vi culés, klubben är lyckligt lottade över att ha. Utan honom hade vi aldrig lyckats så som vi har gjort i år. Han är enorm tränare som sällan skådats och en människa som sällan födds, en tränare som får ut så mycket mer av sina spelare, han är en tränare som tänker fotboll dygnet runt, som lever fotboll dygnet runt och andas fotboll dygnet runt.

Pep är besatt av detaljer, han är oehört engagerad i det han gör, oehört passionerad, enormt drivkraftig och vågar satsa. En tränare som förstår hur viktigt det är med egna spelare från La Masia, med harmoni och gemenskap i truppen. En tränare som dessutom är uppvuxen i klubbens mentalitet, klubbens spelfilosofi och som vet vad det innebär att spela för Braca. Han ses som legend i Barcelona, Katalonien och är oehörd respekterad världen över. En riktigt bra taktiker.

Disciplin och hårt arbete är vad han värderar högt och det betalar sig. Bättre uppladning och psykiskt förberedelse inför matcherna har man aldrig sett oh allt detta med en vacker teknisk spelande fotboll. Pep är en född ledare och har ledarskap i sitt blod. Man kan fortsätta och fortsätta och aldrig sluta.

Man kan diskutera hur Samu har behandlats, rätt eller fel och det svider i vartenda culés hjärta att han lämnar oss efter allt han har gjortför oss, och vi betalar enorma pengar för Ibra och man kan diskutera om hur bra affär vi gör. Men om den här mannen Pep anser att det är dags för förändring och förnyelse med sin erfarenhet så har jag fullständig förtroende för det. Och jag blir mer övertygad att det var dags för förnyelse. Jag hade velat se David Villa. Men kan Pep få Zlatan att smällta in i laget både på plan och i omklädningsrummet, få honom att passa in i vårt spelsystem, kan han få ut det bästa utav honom, alla han kvalitér så är det guld värt. Och det tror jag verkligen att han kan.

Förnyelse är en nyttig sak ibland och troligtvis är det så också nu med positionen på vår nr 9. Zlatan är en fantastisk spelare och en vinnarskalle och så är också David Villa. Jag välkomnar min landsman (ej svensk) som den andre spelaren i historien att skriva på för Barca. Med Xavi, Iniesta och Messi som framspelare blir livet enklare. Jag har full förtroende för Pep, hur kunde jag inte, efter allt jag har bevittnat med mina egna ögon. Precis som jag sa förr så är han den bästa värvningen för framtiden.

Vi är alla culés. Vi har alla rätt att diskutera, argumentera och ge våra egna åsikter på alla fronter när det gäller Barca. På Barca håller jag på och Pep har jag stort förtroende förr.

Nu ser jag fram emot El Classico på plats igen..
Barcelona Ronaldinhoism
2009-07-27 16:56
The Reporter

Förstår att du och alla andra blir trötta men vissa som tex jag ligger fast i sängen kan inte se på tv och då är det simpelt att kolla via nätet eller vad tycker du?

Istället för att alla ska bli så himla arga så kanske någon OM det finns någon länk lägga upp den så att folk vet.

Tror du och alla andra hade viljat ha chansen att se presentationen om ni inte kunde se den på tv.
Barcelona BlueRed
2009-07-27 16:55
Alexmanson och alla andra. Här har ni länk till live stream.

/Red, lägg gärna in den i Tv4sport artikeln.
Barcelona kallesiete
2009-07-27 16:55

Fy fan va fett det ska bli att se Zlatans presentation på tv. Har han skrivit på kontraktet än eller det sker nu när som helst?
Barcelona tarrak
2009-07-27 16:55
"Rambla"

Om Rosells plan är att utmana Perez i något stjärnornas krig så tycker jag att det är extra viktigt att han inte blir president. Jag kommer självklart att rösta på den kandidat Laporta för fram. Den här klubben är på väg åt rätt håll på alla sätt, att byta riktning nu skulle vara idiotiskt.

Den där elvan såg riktigt dum ut. Ingen naturlig vänsterback, en i grunden offensiv mittfältare som mittback och ett mittfält utan naturlig pivote.
Barcelona petersays
2009-07-27 16:54
Den nya rambla
Din fantasielva måste vara en av de sämsta jag sett. Yaya som ordinarie i backlinjen, Puyol som vänsterback, Ingen abidal och ingen Marquez, tokoffensivt mittfält och ingen Henry. Tack och godnatt.
Barcelona Okkapokka
2009-07-27 16:54
Alexmanson

Länktips.
Barcelona The Reporter
2009-07-27 16:54
Alexmanson,

Rambla har länkat det ett par gånger, scrolla bara ner.
Barcelona Trippeln
2009-07-27 16:54
Den vise

Tack,jag vet att jag kan bli något alla som har sett mig säger att jag bra men tyvär så kan jag inte bli något om jag fortsätter spela i min nuvarande klubb då vi spelar i division 4.
Barcelona Alexmanson
2009-07-27 16:52
Ämne: Alexmanson,

Asså ....
jag har inte tv4sport, vad är problemet?
Barcelona Den vise
2009-07-27 16:50
Trippeln

På dig låter det som om du är på tröskeln till att bli proffs.
Barcelona Ronaldinhoism
2009-07-27 16:50
Ämne: tarrak

Galactico-....
Vi får hoppas att Rosell inte utmanar Perez på marknaden eftersom vi inte är sånt lag.

Nu kommer väl massa maränger in och bombar oss med alla våra värvningar men vi behöver inte försvara oss bara för att de kastat ut över 2 milljarder på 4 spelare.
Barcelona The Reporter
2009-07-27 16:50
Alexmanson,

Asså jag blir trött nu!
Barcelona Alexmanson
2009-07-27 16:49
hur kan man se ibras presentation? länktips?
Barcelona Rambla
2009-07-27 16:49
Ronaldinhoism

Valdes; Alves, Pique, Touré, Puyol; Fabregas, Iniesta, Xavi; Ribery, Ibra, Messi är väl det bästa sättet att utnyttja bredden på isåfall hehe. Men tror inte vi kommer att värva båda två, iallafall inte redan i år. Jag nöjer mig med Ribery, föredrar Iniesta i mitten.
Barcelona Ordem e Progresso
2009-07-27 16:49
Rambla

Har du någonting emot att byta nick? Blir bara så förvirrande med två så lika nick, speciellt när Rambla - K9 är en av de mest flitiga skribenterna härinne.

Tror många skulle uppskatta det. :)
Barcelona BarcaFan!
2009-07-27 16:48
här har ni lite från zlatans test idag , härligt o så honom med barca tröjaaaan!:D
Barcelona The Reporter
2009-07-27 16:46
Borde inte zlatan ha gjort läkarundersökningen nu?

Grabbar tänk om Zlatan klarar den, och inte Etoó, vad händer då? :D
Barcelona Trippeln
2009-07-27 16:45
Pep.G Z.9

A jag vet ibland tvekar man att gå till träningen,men jag spelar alltid fotboll för att förbättra mig.Jag är teknisk,snabb,bra skott,split vision,kan skjuta med båda fötterna och jag ska ansöka till ett bättre lag.

Du då?
Barcelona Rambla
2009-07-27 16:45
tarrak

Galactico-tokig? Hehe, jag är främst för att man satsar på spelare ur egna leden men jag ser hellre att man värvar lite och blytungt än mycket och skapligt.

För mig är det en lättnad att man värvade Ibra och visade att man även är ett lag att frukta under sillyseason. Tror ni Sandro Rosell kommer försöka utmana Perez på marknaden?
Barcelona Captain Fantastic!
2009-07-27 16:42
Ämne: Det här spanska U19-....
Tycker det bara är skönt att den spanka tränaren är så dum att han inte tar med Muniesa. Nu spelar istället Muniesa med A-laget och imponerar på Pep, detta istället för att spela 3 matcher i Ukraina och sedan åka hem med svansen mellan benen.

Hoppas nu Spanien får ordentligt med stryk av fransmännen så Thiago kan komma tillbaka till Barcelona ikväll/imorgon och kanske ha en chans att följa med till USA.

Klåparen till tränare har endast spelat med Thiago i typ 70 minuter under hela turneringen, trots att den spanska anfallsfotbollen detta lag producerat är kanske det sämsta i turneringen.
Barcelona Ronaldinhoism
2009-07-27 16:41
Ämne: Ronaldinhoism

Nej....
Om det t om är svårt på FM att värva både Cesc och Ribery hur svårt tror du det är i verkligheten? Och nu efter Zlatans övergång? Hur ska du formulera laget? Det kommer tyvärr inte bli någon mer stor övergång, du som culé borde veta att det oftast brukar bli bara en stor övergång per sommar, i år Zlatan, förra året Alves och året innan Henry. Dessutom tog vi trippeln förra året så inte allt för smart att byta ut 3-4 spelare ?
Barcelona petersays
2009-07-27 16:40
Men man har väl i princip avfärdat att någon av dom skulle ansluta under denna silly. Pep sa i intervjun att man inte kommer försöka värva Ribery. Och att Cesc stannar i Gunners ett par säsonger till tvivlar väl ingen på då han är lagets nyckelspelare.
Barcelona Rambla
2009-07-27 16:37
Ronaldinhoism

Nej, inte längre. Men även på FM är det svårt att värva Fabregas och Ribery under samma sillyseason ;) Kanske om man spelar med fusk.

Fabregas och Ribery är ju två spelare som klubben dessutom vill ha, så det är ju relevant att diskutera.
Barcelona tarrak
2009-07-27 16:36
Utan att ha den minsta aning, så skulle jag kunna tänka mig att just Rosell på presidentposten skulle kunna få Guardiola att avgå. Pep känns väldigt trogen Cruijff/Laporta-dynastin och att han skulle ställa upp för dess främste utmanare känns väldigt främmande.

EDIT: Känns väldigt främmande med en Galactico-tokig Rambla, men det är väl ett tidens tecken, när även Laporta hoppat på det tåget. ;)
Barcelona Ronaldinhoism
2009-07-27 16:36
Ämne: Ämne: westinh....
Inte du K9

Syftade på fejk Rambla.
Han som menar att det inte vore en omöjlighet att värva Ribery och Cesc redan i sommar. Vart han ska göra av dem är en annan femma.
Barcelona ★ akiljo ★
2009-07-27 16:36
Sluta tjata om presentationen. Klicka längst upp till vänster så ser ni att TV4 Sport sänder den. 95% av alla svenskar har den kanalen.
Annons: