/spanien/barcelona/forum/187.aspx/spanien/barcelona/forum/187.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Jarlma
2018-05-14 14:44
[QUOTE=Dûssel]Bara för man håller på Barcelona så betyder inte det att man kan kräva CL finaler varje år. Bollen är rund och små marginaler. [/QUOTE] Vad pratar du om? När vann vi CL sist? Missade du hur vi åkt ut senaste åren? Vi måste ha spelat med en fyrkantig boll. Ne man kan inte vinna den varje år. Bara chansen att vinna den 3 år i rad.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Dûssel
2018-05-14 14:40
@Jarlma:

Bara för man håller på Barcelona så betyder inte det att man kan kräva CL finaler varje år. Bollen är rund och små marginaler.
Barcelona Fuerza
2018-05-14 14:40
@Barcelonistas:


Hur många chanser har Mina egentligen fått? Han har suttit på bänken sedan han anlände och blir plötsligt inkastad på bortaplan från start mot ett formstarkt lag. Jävligt respektlöst av Valverde att ”slussa in” en spelare på det sättet. Yerry borde fått starta i sista matchen istället eller senast på Camp Nou så att Barcelona-fansen får se honom på plats.
Barcelona Jarlma
2018-05-14 14:35
[QUOTE=Dûssel]Ett ligaguld verkar betyda skit här inne. Påtål om att måmga anklagar madrid fansen att förmindska ligaguld. [/QUOTE] Det betyder skit när man vinner det med en tråkig fotboll. Det betyder skit när vi kunde bli historiska genom att vara obesegrade. Det betyder skit när våra ärkerivaler står i en CL final för tredje året i rad och kan bli historiska ännu en gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Dûssel
2018-05-14 14:35
@Jarlma:

Barcelona gjorde den dålig med att gå hem ligan. Men fortsätt du med att förmindska titeln.
Barcelona Jarlma
2018-05-14 14:31
[QUOTE=DM1982]Uselt, räckte bara till ligatiteln. [/QUOTE] I den sämsta La Liga upplagan någonsin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-05-14 14:28
@Kröjjff:

Tycker du fortfarande att anfall är bästa försvar efter matchen igår?
Såg du hur en bedrövlig försvar i en enda match kan förstöra så mycket för en hel säsong ? Vi gör 4 mål som normalt ska räcka till en klar seger men ändå förlorar matchen..

Barcelona Soko
2018-05-14 14:21
Kröjjff Det var vara ett bevis på att vissa spelare är imuna mot kritik. Piqué är nästan lika stor ikon men han häcklas match efter match men Iniesta får man inte kritisera alltså.. Iniesta som har gjort 5 bra matcher senaste två säsonger och lever på gamla meriter .. ps. Och klart att jag kommer att sakna den Iniesta när han var bäst liksom Xavi Puyol mf men jag kommer inte att sakna den Iniesta jag ser framför allt denna säsong.. Den Iniesta har inget mer att ge och är helt slut .. Jag ser gärna Coutinho ta över helt.
Real Madrid Dûssel
2018-05-14 14:20
@DM1982:

Ett ligaguld verkar betyda skit här inne. Påtål om att måmga anklagar madrid fansen att förmindska ligaguld.
Barcelona DM1982
2018-05-14 14:08
[QUOTE=JUSSI BJÖRLING]1 förlust visst, men alla dessa oavgjorda matcher är för dåligt. 9 oavgjorda... Vi har bara vunnit 27 matcher den här säsongen. [/QUOTE] Uselt, räckte bara till ligatiteln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-05-14 14:08
@Soko:
Så uttrycker sig inte en äkta culé om en av klubbens absolut största ikoner alla tider. Den som inte kommer att sakna Iniesta så länge vi lever, räck upp en hand. Sedan kan "man" ju alltid försöka bortförklara sig med att "man" menar så som han spelat borta under säsongen som snart är slut. Men det är redan för sent. Alldeles för sent.
Barcelona Bollinnehavet
2018-05-14 14:05
"Marknadsföringen" av klubbens framgångar fortsätter. Vi greppar desperat efter de få halmstråna som finns att greppa efter. Nu läser man detta på klubbens officiella facebook: The first club to win 40 European Cup! FC Barcelona x 5 FC Barcelona Basket x 2 FC Barcelona Handbol x 9 FC Barcelona Futbol Sala x 2 FC Barcelona Hoquei x 22 Är det en slump att detta kommer just idag, dagen efter ytterligare ett mentalt fiasko? Man räknar alltså in Barcelonas 22 europasegrar i landhockey(?). Fattar ni hur desperat det är?
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2018-05-14 13:21
1 förlust visst, men alla dessa oavgjorda matcher är för dåligt. 9 oavgjorda... Vi har bara vunnit 27 matcher den här säsongen.
Barcelona Blårö
2018-05-14 13:21
Ska bli kul att se Alena nästa säsong. Tror han kan göra det minst lika bra som dagens startspelare
Barcelona Jarlma
2018-05-14 13:03
[QUOTE=Andreas FCB]Fotbollen är en sån död pengacirkus idag. Så tragiskt. Helt tappat intresset. [/QUOTE] En pengacirkus där vi är amatörer. Vi klarar inte ens av den biten, fel köp , fel prioriteringar etc. Spelare som ständigt ska ha nya kontrakt varje halvår. Allt har sin tid och vår era går verkligen mot sitt slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-05-14 13:02
Iniesta hemma och borta är som dag och natt. Jag har inte sett en så bra spelare vara så värdelös på bortaplan match efter match.. En av de sämsta på plan igår.. Fanns han ens med på plan? Han är extra dålig när motståndarna pressar oss . Igår visade ha. återigen att jag inte kommer att sakna honom nästa säsong.. Ska bli skönt att se Coutinho ta över helt..
Barcelona A good coach is everything!
2018-05-14 13:00
Messi är en människa precis som alla andra. Att han tänker på Argentina och VM är väl en sak. Men Messi hade kunnat vila andra matcher som har vart av mindre vikt är ingen hemlighet. Men i vår enda svåra match ja då ska Messi och halva laget vila. Samt så spelar man med spelare som knappt har spela alls. Spelare som Denis, Mina osv, har kunnat spela flera andra matcher som har vart betydligt lättare samt mindre press. Men nej då har VV spelat med samma och många gånger trötta trupp. Typ så har det vart hela säsongen. VV har ingen logik i sina beslut. Om vi bortser från truppen så är taktiken också helt fel. Vi behövde 0-0 men det blev Hawaii från minut 1. Sen varför tar man ut Dembele? Det är ändå Hawaii då kan man lika gärna fortsätt och försöka få en kvittering. Grejen är inte att VV har vart taktisk dålig en match har känt detta sen höstas. Åå känner att det är en jävla ordning i truppen där vissa spelare rankas högre än andra och gör lite som dom vill. VV har heller inte utveckla våra nya spelare. Alla nya spelare har blivit sämre under VV och det är inte konstigt med tanke på hur han använder dem och behandlar dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-05-14 12:58
Idag skulle världen prata om Barcelona men pratar om Levante ..
Barcelona skulle skriva historia men det skriver Levante..

Gårdagens förlust är mycket mera smärtsam än Roma.. Hoppas Messi är glad och nöjd..

Barcelona Barcelonistas
2018-05-14 12:36
Gud vaknade upp med världens ångest. Jag hoppas någon kidnappar Yerri Mina och låser in han. Han bör aldrig spela en match till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-05-14 12:35
Fotbollen är en sån död pengacirkus idag.

Så tragiskt. Helt tappat intresset.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-14 12:13
Bollinnehavet Räcker ju med Messi åker runt och spelar matcherna själv. Dom betalar ju enbart pga messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2018-05-14 11:53
#5 sergiobusquets

Ah fett! Dubbelt så mycket som vi fick för David Villa typ. Vi kanske ska lägga ner ligaspelet och bara åka runt och spela 7 miljonersmatcher? Revisorerna hade jublat!
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-14 11:34
Bollinnehavet Jupp, 7 miljoner € ”får” klubben. Dock till välgörenhet skulle jag tro. Vem i helvete bokar den matchen när spelarna redan har 60+ matcher i benen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2018-05-14 10:54
Katalano

Helt rätt! Coutinho klev fram i Messis frånvaro och gjorde hat trick, vilket man får vara nöjd med även om det var två styrningar och en flipperboll. Men han klev fram. Suarez gjorde ett på straff. Vi gör fyra totalt. Det ska räcka.

Messis frånvaro är inte och kommer aldrig vara anledningen till att vi släpper in fem bollar. Men en plojmatch som ledningen har gjort tummen upp för är tydligen anledningen till att Messi var frånvarande från början. Den genererar säkert lite pengar, ännu mer pengar om Messi är där. Jippie!
Barcelona Katalano
2018-05-14 10:46
Rivaldo=Gud

Du skriver att Messi ska spela och vara till förfogande när tränaren och FC Barcelona vill det, vilket Messi också var. Han fick beviljat av tränaren att vila denna match och ändå så skriver du en lång harang där du kritiserar honom. Jag kan respektera att du ville se Messi spela denna match och inte få vila, men Valverde tyckte annorlunda och din kritik blir fel i sak.

Messis vara eller inte vara i denna match är oväsentligt för mig dock. Laget klarade av att göra 4 mål ändå vilket ska vara tillräckligt, problemet var att vi släppte in 5 mål vilket är bedrövligt.
Barcelona Bollinnehavet
2018-05-14 10:40
@Rivaldo=Gud:


Du kan läsa mer om Messis "svek" mot laget i länktips. Vi har nämligen en plojmatch som antagligen Messi inte själv bestämt att han ska spela i övermorgon. Så jag lägger den på ledningen också.
Barcelona Bollinnehavet
2018-05-14 10:30
"The defeat against Levante means the unbeaten run in LaLiga ends at 43 games. This team's record has gone down in history.
Thanks for your efforts!"

Detta kunde man läsa från Barcas officiella facebooksida idag. Nu ska man såklart inte klaga på 43 matcher utan förlust. Samtidigt blir det såklart extra surt när det händer i näst sista matchen. Men det som stör mig mest är hur det alltid ska vändas och vridas på uttalanden, statistik och sanning för att det ska låta så bra som möjligt. Marknadsföringen vår ledning håller på med är vriden åt ett håll för att ledningen ska se så felfria ut som möjligt.

Man mörkar 5 insläppta mål mot Levante (ett lag vi inte förlorat mot i ligan sedan 60-talet och en siffra vi inte släppt in i ligan på 15 år) med en "historisk svit". Man mörkar det mest pinsamma uttåget ur CL med en "fantastisk dubbel". Man mörkar sina egna personliga fel med att kriminalisera hela klubben.

Självkritik hos denna ledning finns inte. Jag menar, finns det ens ett uttalat avståndstagande från brottslingen Sandro Rosell? Eller la man istället ljus på nåt nytt rekord som Messi slog ungefär vid den tidpunkten?

Det är ett gäng rädda, ryggdunkande sparka-nedåt-och-slicka-uppåt-människor som styr vår klubb. De är mer än nöjda med Valverde så länge han är tyst. Att vi steg för steg monterar ner allt som klubben står för spelar ingen roll så länge vi är tysta och lyder.

Jag avslutar där jag började:

"The defeat against Levante means the unbeaten run in LaLiga ends at 43 games. This team's record has gone down in history.
Thanks for your efforts!"
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-05-14 10:18
@Mido:Du låter som.ett real madrid fan nu som.skall förminska betydelsen på allt man misslyckats med. Det här är ingwt pissrekord vi höll på att slå. Vi hade vsrt dom.första invincibles i la ligas historia och vi pissa bort chansen med 2 matcher kvar. Precis som vi pissa bort en 3-1 ledning mot roma i cl. Det är mer än va vi ska tåla som fans. Njut du av din sommar. Jag kommer inte kunna det längre.
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-05-14 10:14
@ || #5 sergiobusquets:

Vi har 1 viktig match kvar på hela säsongen och messi väljer att vila för han är redan fokuserad på vm och argentina. Han får bäst betalt i världen och är under kontrakt med fc barcelona. Han ska spela och va rill förfogande när tränaren och fc barcelona vill eet. Inget annat..det är han som ska be om ursäkt till trupöen inget annat..så beter sig inte en ledare, åkee på senester när man behövs! Så skulle aldrig Totti, Buffon, Gerrard, Maldini eller npgon annan av dom stora kaptenerna där ute i fotbollsvärlden få för sig att göra. Det spelar inge roll hur mycket bättre än sina lagkamrater dom är. Dessa spelarna hade lett sina lag till rekordet från planen som kaptener skall göra! Dom hade gjort skäl för sin lön som professionella spelare skall göra!

Messi visa att han inte bör vara kapten med ett sådant beteende. Folk här hade gått i taket om det va neymar som gjort samma sak. Men neymar va åtminstonde inte kapten när han spela sina diva fasoner och han gjorde det inte inför matcher som kan definera en hel säsong!

Suarez som du nämner har matchats lika hårt som messi och har även han ett vm..han va iaf pp plan och kämpa med resten av grabbarna..

Barcelona Barcelonistas
2018-05-14 09:24
Yerri Mina jag vägrar kolla en match som han kmr starta i.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: