/spanien/barcelona/forum/186.aspx/spanien/barcelona/forum/186.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
2018-12-22 22:42
Att Barca slår Juve! Ja det får vi verkligen hoppas!
Barcelona Xavi #6
2018-12-22 22:41
Barcadinho

Varför ger vi inte Ramos stående ovationer nästa gång han är på besök? Han uppfyller ju dina kriterier med att vara sin klubb trogen och en vinnarskalle. Nä låt oss glömma bort att han är en rasist, just de ja vi har redan en sådan i vårt lag. Mes que nu Club!
Barcelona Infinit8Don
2018-12-22 22:38
Messi 51 mål o 26 assists på 54 matcher. Ronaldo 46 mål o 13 assists på 51 matcher. Det är fan klasskillnad. Kom även ihåg Messis skada. Annars hade han nog legat på strax under 60 mål med tanke på formen innan skadan. (Detta är ju bara statistik, men i spelet vet vi ju redan).
Barcelona Passa_Bollen
2018-12-22 22:31
Unicef alltså wow!!! Som jag sa så syftade jag på kommentatorn sa att han var bäst i värden bland annat. Istället för att komma med skit så kan du väl svara på varför kombinationen av icardi, neymar, dembele som skulle bli bättre utan av att Messi inkluderas. Och tycker du så illa om Valverde kan du väll göra lite inlägg om han då och då, men du kritiserar Messi 8-10 gånger matcher enbart i princip. Nä nog nu med dig. Vi pratar inte mer jag känner mig redan dummare som person över att läsa dina inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Unicef1983
2018-12-22 22:25
Passa_bollen: Vi avslutar där! Och M’bappe har enbart gjort ett bra VM ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70.
2018-12-22 22:21
Messi1 Touche! Där har du i allafall träffat rakt i en bullseye. Har tyvärr inga argument emot det..inte ens med en "Zapruder film" hade det hjälpt. I rest my case Women and children(and Barto) first!! Mes que un club overboard!..:)
Barcelona Passa_Bollen
2018-12-22 22:20
Unicef sorry men jag kan inte ta dig på alvar, När du lägger ett exempel som att du hellre skulle se Neymar Icardi Dembele som du skrev innan En en kombination med Messi och säger att det hade blivit bättre med dessa 3 så får min hjärna en allvarlig kortslutning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Port Olímpic.
2018-12-22 22:18
Det finns en solklar plats för Coutinho i startelvan OM VV någongång skulle få för sig att spela Arthur-Busquets-Coutinho, där Coutinho får en fri offensiv mittfältsroll i ett 4-3-3 däremot så ter det sig föga troligt att VV har ballsen att spela med ett sådant balanserat mittfält. Dessutom så skulle jag vara orolig över Alenas utveckling, för det skulle ske på hans bekostnad. Killen är såpass mogen i sitt spel att han är redo för startsplats, lika mogen som Arthur faktiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Unicef1983
2018-12-22 22:11
Passa_bollen: Reflektera över varför det inte finns en roll för Coutinho! Ja, jag tycker åxå att spelet ska byggas kring Messi! Men Coutinho har ingen roll i laget just nu, och det är pga Messis fria roll där han opererar både Centralt i anfallet ute till höger och som mittfältare. Jag tycker Valverde är kass jag åxå, jag var nog först ut med att kalla honom Cancer för klubben! Men han kompenserar oerhört mycket just pga av Messi. Bona nit :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mess1
2018-12-22 22:11
@Iniesta.70.:


Mes que un club all over ... haha Mes que un club är död för länge sedan...
Barcelona Passa_Bollen
2018-12-22 21:46
The cameroonias.

Nästan skränande hur klockrena inlägg du levererar på löpande band, man känner sig nästan som en lärjunge när du delar med dig Barca varianten av Einstein tankarna. Tummen up för dig!
Barcelona Passa_Bollen
2018-12-22 21:30
Oh herregud vad kommentatorn slickar mbappe som kanske den bästa i värden på grund av VM guld och franska liga titeln. Hade Messi spelat för Frankrike så hade Frankrike också vunnit VM. Angående franska ligan vande han nog kunnat komma upp i 50 liga mål där om nån inte bröt benet på han. Den här värden är ju skev!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-12-22 21:25
Förresten. Tänkte bara skriva en rad om Barças intresse i Rabiot. Det är uppenbarligen en hämnd från Bartomeus efter Neymar-affären som säkert i sin tur var ett afterskalv från skilsmässan med Qatar. Att vi kom med ett skambud sista dagen under sommarfönstret var första käftsmällen, att få fransmannen att nyligen dra sig ur förhandlingarna med PSG i sista stund var pungsparken på Nasser. Nu kommer väl Rabiot, som hatar att spela DM, få en "nyckelroll" på vårt "offensiva" mittfält nästa säsong. Som tack för att Bartomeu fick sin hämndbegär stillar, men på bekostnad av klubbens sportsliga framgångar. Rabiot är nämligen inte bättre än Sergi Roberto. Raljerar jag nu drar någon? Ja visst gör jag det. Eller... God jul :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70.
2018-12-22 21:24
@Mess1:
Wow! Mes que un club all over ditt inlägg..jo, enligt tumavtrycken så är du populärast på forumet. So far... Angående ovationnerna till Aspas så visar iallafall vissa cules vad Mes Que un club står för. Tack o lov. Men visst. Vi kan alla pissa på Valverde, Rakitic och Suarez. Overkill all over the place dag ut och dag in. Jo, Valverde är tråkig. Rakitic är grå. Och Suarez är "tyvärr" oumbärlig...outstanding från mittt perspektiv i sin position i Barca. Skulle inte byta ut honom mot nån. Nja, i min naiva La Masia tro så hoppas jag personligen att Ruiz tar de rätta kliven i sin utveckling och utvecklar samma hänsynslöshet som Suarez besitter på planen. Då jävlar!! Men, det är en lång väg att gå för liraren. Att han har de rätta elementen att lyckas nå en superstar position i Barca råder dett ingen tvekan om för mig. Nää, hell no! Jag har "tyvärr" alltid varit lika naivt "säker" på att Morey en dag skall bli en bärande bricka i Barcas framtid på högerflanken. Och att Miranda skall axla Abidals älgsteg på vänsterkanten har jag ju såklart alltid trott. Yepp, lika "säker" har jag alltid varit på att Alena inom en snar framtid skall trianglar sig fram på vårt mittfält under rätt omständigheter och med rätt kompanjoner. Puig?? Ja, till och med the cameroonians fick hålla mig tillbaka när jag tyckte att grabben blev förbisedd i B-laget förra säsongen..!! Visst, naivt och en hel del önsketänkande från min sida. Men hellre det än att en solist som Coutinho sjunger "falskt" för av priset miljarders miljarder, oavsett vilken ton han skall hålla....Nää, speciellt inte när vi har hyfsade solister som klarar av att hålla ton till "Doremi Fasol Latido" bakom kulisserna på Camp Nou. Men visst, man ska inte underskatta bakgrundssångarna i kören så länge dirigenten har koll på villka som ska sjunga solo och hamna i galaelvan...
Barcelona Ribohn Fan
2018-12-22 21:19
Hur kan man bedöma och såga Coutinho i dagens match. Han får spela sista 20 min, när Barca slutat att spela fotboll, backar hem och lämnar bollen till Celta. Coutinho hoppar in som yttermittfält, där den mesta tiden går ut på att täcka ytan på kanten. Nu är det ju så att får man inte förtroende, så stjunker självförtroendet i botten, det är där han befinner sig just nu. I början på säsongen(träningsmatcher inräknat) testade ju Valverde 4-3-3, med en defensiv innermitt och två offensiva. Då fungerade det väl för Coutinho. Eftersom visade det sig att vi blev sårbara när vi tappar boll, mycket för att Busquets inte klarar av/hinner med i omställningarna väljer Valverde att spela med mindre risktagande och väljar att spel rakt mittfält med alltid minst två mittfältare som tänker defensivt och här försvinner Coutinho. Jag tror ni har rätt Barca är fel klubb för Coutinho. Det finns bara plats för en stjärna.
Barcelona the cameroonians
2018-12-22 21:15
Skillnaden på Coutinho nu och i Liverpool är att Klopp förstod hur han skulle få in brassen i systemet och få ut maximalt av potentialen. Valverde har inte samma syn på fotboll och värdesätter andra saker högre. Med detta så sjunker självförtroendet och prestationerna blir därefter. Sen har i ärlighetens namn Coutinho aldrig presterat frekvent utan blandat och gett oavsett var han spelat. Kommer aldrig bli en crack i Barça, och definitivt inte under Valverde. Ser att det skrivs om Messi och hans "brist på inställning". Det här såklart att göra med den energi han får från omgivningen, det är ju knappt nån förutom Alba och ibland Busquets som kan kombinera med loppan nuförtiden. Ja, förutom Suárez då, men han misslyckas ju 8 av 10 ggr med att ens ta emot bollen. Samma sak i Argentina. Tränare utan idéer får Messi att ladda ur. Nu drivs han bara av Champios League och förmodligen Copa America på Maracana så småningom. Trots detta bär han hela vårt anfallsspel. Tacka och bocka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona astrid
2018-12-22 21:08
borde inte va så svårt o "lära" coutinho att spela på en touch om det är det man vill.... känns det inte som att han ofta hamnar i samma position som messi? ´dvs droppar ner o smådribblar lite o väntar på löpande spelare att slå genomskärare till? nåväl, skönt med vinst idag trots inget spel som skrämmer någon i framtida kvart/semi-finaler i champions.. lenglet? fortfarande ojämn... men är ung så jag tror på han!
Barcelona Barcelonistas
2018-12-22 21:03
Kan folk andas när det gäller Coutinho. Killen är i en formsvacka. Take a chill pill you OGs...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-12-22 21:01
Apropå dembele, om vi räknar bort hans magiska poängskörd den senaste tiden så har han även mognat något enormt i spelet. Vår trio där framme är numer given o solklar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-12-22 21:01
Apropå dembele, om vi räknar bort hans magiska poängskörd den senaste tiden så har han även mognat något enormt i spelet. Vår trio där framme är numer given o solklar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-12-22 20:57
@astrid:

Ja han är bra! Men, precis som Rakitic, som också är en bra fotbollsspelare, passar han inte in i den spelstil som Barcelona anammar. Det vill säga snabbt tiki-taka med få touch. Coutinho och Rakitic spelar segt och med för många touch på bollen, i synnerhet Coutinho. De gör sig bättre i lag som Sevilla och Liverpool.
Barcelona The Octopus of Badia
2018-12-22 20:55
Vad är åsikten kring Lenglet härinne? Visst har han kommit in snabbt i laget den här säsonge?. Som klippt och skuren för oss.
Barcelona Passa_Bollen
2018-12-22 20:54
Astrid eller hur . Courthinio var värden top 3 bästa mittfältare innan och passade in i Barca perkeft, han hamnade i Barca och nu är han en bänk spelare som får hoppa in som anfallare. Det är valberedare fel och ingen annan! Ps. Med. Valverde kan det bli samma sak med de jong!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona astrid
2018-12-22 20:52
tråkigt att folk klagar på coutinho. har ni sett vad han har gjort?! han är en jävla stjärna! vänta bara... ge han lite tid o en bra plats i formationen så ska ni se.. plus tänk på att alla spelare har svackor. fyfan ni är så jävla snabba på att dissa spelare. det är samma person som ägde matcher i VM för några månader sen.
Barcelona Passa_Bollen
2018-12-22 20:52
Unicef vart har jag skrivit Alena? Om du ska skriva saker skriv sanningen som jag skrivit innan och läs rätt själv. Lär dig att klaga på rätt saker istället. Problemet är Valverde. Hade han haft lite mer offensiva kunskaper så hade han kunnat få våra a lags mittfältare att spela mycket bättre och dynamiskt. Men han använde raketic mest för att han kan inte bättre och för att han är Feg!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Unicef1983
2018-12-22 20:41
Passa_bollen: Ska du diskutera så läs inläggen innan du svarar! Raketic va den som räddade oss vid flera tillfällen i första halvlek. Du önskar ett mittfält med Arthur och Alena, det kanske vi kan ha om 2-3år då Messi lagt skorna på hyllan och vi kan spela ett 4-3-3 igen med ständigt löpande yttrar. Men för att svara på det du skrev angående att byta ut Messi mot någon. Messi behöver inte spela alla matcher då han är frisk, han kan spela dom han är motiverad till att spela. Men jag tror vi hade njutit mer av ett anfall bestående av Neymar Icardi Dembele. Än vad vi får göra av Suarez och Messi. Jag tror att Neymar Icardi och Dembele skulle göra vårt mittfält så mycket bättre. Men jag tror inte att någon av dom hade satt lika många frisparkar, eller gjort hälften av dom mål Messi gör på en säsong. Förstår du vad jag menar nu?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-12-22 20:40
@Z_Z:


Det spelar ingen roll de små omständigheterna, du kommer inte hitta en bättre förklaring rill varför han fick apålder. Trogen sin klubb och en bra idrottsman.
Folk måste se skillnaden mellan smuts och en spelare som vill vinna. Bara för att han vill göra mål mot oss, på CN, reagerar på saker hit o dit i lagom dos, betyder inte att han är smuts.
Supportrarna på CN har visat sitt fina ansikten många fånger med sånt respekt.
Barcelona Mess1
2018-12-22 20:37
Fuck Valverde och Rakitic !
Barcelona Passa_Bollen
2018-12-22 20:36
Om man jämför vad Ronaldo haft senaste åren och Messi så är det nästan skrattretande. Inte nog med att mittfältet vart dynamiskt hela real spelade för Ronaldo medans hans slapp göra hem jobbet, så har Messi spelat i flera positioner och en mittfält som har spelat defensivt med raketic som spelat mest matcher. Det är verkligen inte samma vilkor! Couthino så spelar han ju anfallare och inte mittfältare forfarande. Det är väl redan klart sen innan att det är dömt att misslyckas. Hade bara raketic sålts i sommar så hade andra uppställningar tvingats fram och spelare hade kommit in i rollerna bra mycket bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mess1
2018-12-22 20:35
Vad dålig match av Barca... fyfan speciellt andra halvlek där celta hade typ 70% bollinnehav kändes det som. Det blev 51% - 49% till slut.

Vi har 2-0 de jagar 2-1 och vi bytar ut vår snabbaste kontrings spelare. Smart val där. Rakitic får spela hela matchen igen.. Valverde är supernöjd med 2-0 det ända han inte vill är att vi håller nollan. Fan vad jag hejade på Celta för att göra ett mål.
Annons: