/spanien/barcelona/forum/18582.aspx/spanien/barcelona/forum/18582.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Tretton
2009-08-08 04:30
Lite fakta och annat kul att veta:

Wikipedia.org är inte ren fakta och det kan redigeras av nästan vem som helst. Referera inte "fakta" till det, det låter bara sorgligt.

Trippeln i all ära men: 3 CL titlar gånger 3 är lika med det Real Madrid har.

Liga vinster för Barcelona gånger 2 är nästan det Real Madrid har.

Sluta snacka om titlar när det gäller Real Madrid. Barcelona är helt fel klubb för att jämföra med Real Madrid, Real är för långt fram och gapet är för stort små vänner.


Nu vet ni lite mer. Det va så lite så.

Hala Madrid
Barcelona Ravo
2009-08-08 04:30
Oleguer lover

Låt dem hata färgerna. Om jag ska vara ärlig så hatar jag inte real madrid utan respekterar dem utan de jag blir irriterad på är ju de fans som inte har nån hjärna, och de finns här med. Vi är inte bättre än dem på något sätt och de är inte de heller. Ni skämmer bara ut er själva genom att tjaffsa om en myt genom internet. So what om Franco verkligen hjälpte dem med titlarna, det är väl nuet som gäller?

Btw good natt:) dags att lägga sig om man ska vakna tidigt imorgon :)
Barcelona Okkapokka
2009-08-08 04:28
"Robinho y Higuain"

Exakt. Vi är tvillingar som vart skilda vid födseln, vilken som är den sedvanliga onda tvillingen avslöjar jag dock inte ;-)

Och måste Franco alltid dras upp när Real Madrid snackas härinne? Är så jäkla onödigt och det är knappast en bra början på en diskussion. I alla fall inte härinne.
Real Madrid Bengan
2009-08-08 04:27
Ämne: Ämne: Ämne....
Tyvärr är det väl så det blir när man drar massa supportrar som bara vill se glans och inte uppskattar alla år man sliter sitt hår för att laget knappt är värt kattmat.

Vet inte om det är helt jämförbart men såg tex här hur folk direkt vill ha Pedro eller Jeffren in i Barca truppen och kasta Bojan åt måsarna. Det måste väl också kännas si så där.

Även om jag personligen inte kan säga alltför många positiva ord om Bojans senaste säsong så är han ju ändå helt sjukt ung och har väl varit en stor del i barcelonas copa del rey segrar.
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
2009-08-08 04:27
Barcelonistas

Fel, Barca är ingen organisation utan Mas que un club.

Ser saker ur en annan vinkel hel enkel, därför att vi är olika och lika i samma mening, det är fotboll.
men det betyder ej att jag gillar ert fotboll.
Barcelona Ravo
2009-08-08 04:27
Har en fråga.. Detta är till barcelona fansen, blir ni inte irriterade när real tar upp historian om sitt lag? Varför gör vissa ens misstaget och tar upp historia igen angående franco? Så länge man inte har bevis på att han verkligen skaffade fram deras titlar genom makt så är det bara en myt. Lägg ner det där och låt det vara historia och hoppas på att alla glömmer det. Hur många gånger ska man behöva läsa om detta igen? Han är död och alla är väl glada för det? Väx upp lite och snacka på ett moget sätt även om de har en vit tröja som presenterar dem.
Real Madrid Oleguer Lover
2009-08-08 04:26
Robinho y Higuain


Sluta o fjäska för min del kommer ni alltid vara de precis som ni hatar våra färger.
Barcelona Alavi - två färger, en tro.
2009-08-08 04:23
Barcelonistas

Det var mer än 50 år sedan, glöm det nu och fokusera på Nutid.
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
2009-08-08 04:22
Oleguer Lover

Du spekulerar, för att du visste inte ens själv att ni skulle vinna så mycket när ni tom fick kvala in i CL.

Du vill påstå att Real är nån slags lille bror till Barca och jag kan tala om för dig att en sån gulligt rivalitet finns ej, den är större än så.
Real Madrid "Robinho y Higuain"
2009-08-08 04:22
Innan ni tog er trippel antar jag att du tyckte ni var vår storebror ock.. vad har du för anledning då??

Finns ingen lillebror o storebror när man snackar Realmadrid Barcelona..
Barcelona Ravo
2009-08-08 04:22
Ämne: Ämne: Ämne....
Jo såg det, men jag väntar hellre nog och bedömer Benzema när jag ser honom möta de spanska lagen där Higuian var bra mot. Men det jag inte fattar varför det skulle bli atletico madrid?!?! Fansen i madrid och ni skulle nog inte gilla det? Jag vet att det är bara om nu kun skulle dra men ändå.. atletico?!
Barcelonistas
2009-08-08 04:20
Mr Baloo- Gonzalez.

Mannen som som har lurat halva puertan angående barcelonas organisation.


Bengan

snälla ta reda på lite fakta.Wikipedia står allt om historia och franco.Han hotatde hela fotbollsvärlden och stal barcelona spelare.
Real Madrid Oleguer Lover
2009-08-08 04:20
Bengan


Vill du ha motivering ? TRIPPELN real kommer ALDRIG att lyckas.
Real Madrid Bengan
2009-08-08 04:19
Ämne: Ämne: Ämne....
Ja, nog vet jag det. Men poängen var väl mer hur upprörda känslor ens ett rykte kring higuain gör. Det finns nog ingen riktig supporter som inte kan uppskatta det han redan gjort vid sin ringa ålder.
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
2009-08-08 04:17
Ämne: Ämne: Ämne....
Bengan

Att han skulle till Madrid lagen Atle är bara om Atleti säljer Kun och de kommer aldrig att göra det nu, det tåget har redan gått, och det var bara spekulationer ej nåt som är framtaget av spelare själv.
Real Madrid Bengan
2009-08-08 04:16
Ämne: BenganJa gil....
Seriöst hur full är du egentligen? Det enda jag vill ha är precis som Alavi en motivering varför Real skulle vara lillebror. Har du ens läst mitt inlägg?

Jag har all respekt till folk som är hängivna en spelare, all respekt åt Oleguer. Och jag respekterar också folk som tycker om Gago även om jag personligen precis som du inte tycker att han håller måttet.
Barcelona Ravo
2009-08-08 04:15
Mr Baloo-Gonzalez & "Robinho y Higuain"

Precis, de är precis såna personser jag irriterar mig på. Skulle man ha ett hjärta för ett lag så ska man inte svänga så snabbt när det gäller spelare. Och man kan inte kalla sig för en madrista eller cule bara så där. De enda som egentligen ska kalla sig för de är väl de som är medlemmar och hjälper klubben. Jag skulle gärna vilja vara medlem men det är väl något man inte har råd att göra varje år. Inte iallafall nu men det kommer sen :)
Real Madrid Bengan
2009-08-08 04:13
Ämne: Ämne: Ravo
....
Som jag skrev tidigare så håller jag med i princip med ditt resonemang men om du såg matchen så såg du också att Benzema gjorde 1 mål och 2? 3? assist.

Men oavsett om Benzema är mannen för dagen så är precis som du säger Higuain ENORMT viktig och måste tillskrivas en hel del till både ligavinsten 06/07 och 07/08. Han är ur form nu men om du tittar runt på kommentarerna till att han ska bli utlånad till Athletico så inser du hur mycket har betyder för Madridistas runt om.
Real Madrid "Robinho y Higuain"
2009-08-08 04:13
Oleguer Lover

Gago kycklingen.. Du vett att du snackar om killen som petar Cambiaso i landslaget och till stor del petat MAMA DIARRA de senaste säsongerna..

Sen tycker jag också att det är omoget att folk hoppar på dig för att du gillar Oleguer.
Barcelona Alavi - två färger, en tro.
2009-08-08 04:12
"Robinho y Higuain"

Higuain är min favorit i Madrid truppen, underbar spelare att titta på! :)
Real Madrid "Robinho y Higuain"
2009-08-08 04:11
Jag kan hålla med dig.. Det svänger snabbt hos vissa där inne, Men Higuain har typ gjort sig omöjlig att hata.. Vår nya Raul!
Real Madrid Oleguer Lover
2009-08-08 04:11
BenganJa gillar varenda spelare som har spelat för dom finaste färgerna i världen.Som du säger varför jag älskar Oleguer Presas ? de är enkelt och klart han var bäst precis som en kallar sig i puertan Fernando Gago king of real madrid ???? what ? Ska ja också hoppa på honom o säga varför du tycker om den där kycklingen ?
Barcelona Ravo
2009-08-08 04:09
Ämne: Ravo

Be easy, Al....
Jag har sett lite av Benzema men inte tillräckligt för än. Vi får väl se hur det går för honom. Men de jag blir irriterad på är först så älskar de en spelare tills de kommer en annan som är lite kändare och spelar bättre i ett par matcher. Tycker inte att man ska jämföra två personer fören de spelar i samma liga och i en hel säsong. Det är då jag tycker att man ska jämföra två spelare:) Men som sagt så hoppas jag att barca får honom:D Såg faktist benzema idag, satt och bytte kanal o såg real matchen^^
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
2009-08-08 04:08
Ravo

Håller med dig 100%, men fenomenen köpa & sälj kuluren ala Paris Hilton har fått många fans att bli övermodiga i sina åsikter om spelaren kvaliteter, kostar en spelare några extra kr mer så är genast bättre, synd, men jag vet att sådana fans kommer och går, så därför anser jag att ryggraden i Real Madrid fans kedja är intakt som den borde vara, medan Real köper spelare för enorma summor så är det man tror minst som göra det lila extra tex Raúl. men håller med sig, Higauin är viktigt nu och han har varit viktigt sedan han kom till Madrid.
Barcelona Alavi - två färger, en tro.
2009-08-08 04:07
Oleguer Lover

Vad är det du babblar om?
Real Madrid är inte bunden till Barcelona. Espanyol är lillebror för FCB och Getafe lika så för Real Madrid.
Finns ingen chans att Real kan vara en lillebror till Barca.
Du syftar väl inte på titlarna?

One more thing, Hassan må vara min bror men att han är en madridista får mig o gilla honom mindre.
Nä skoja bara haha :)
Real Madrid Oleguer Lover
2009-08-08 04:06
I belong to Jesus!


Fantastiska ord av en liten madridista som inte gillas av puertan.
Real Madrid "Robinho y Higuain"
2009-08-08 04:06
Ok då räknar vi bort reals titlar under Franco då, grattis barca är storebror.

Hur orkar man tjafsa med en spn människa??
Real Madrid Bengan
2009-08-08 04:06
Ämne: Alavi - två färger, ....
Fortfarande så ser jag ingen direkt motivation varför Real skulle vara lillebror. Även utan titlarna under Franco så har ju fortfarande Real tagit lika många CL titlar som Barca.

Du får gärna utveckla vilket fusk du refererar till.

Och snälla jag försöker inte provocera fram något om vilken klubb som är bättre eller sämre, jag vill bara höra Oleguers förklaring varför Real nu skulle vara lillebror.
Real Madrid I belong to Jesus!
2009-08-08 04:04
Oleguer Lover

Du skämmer ut dig. Var det Franco som vann Europa-titlarna också? Jag tycker att du ska gå sova nu.
Real Madrid Bengan
2009-08-08 04:03
Ämne: Jag måste bara skriv....
Jag håller med i princip, men om du sett Reals försäsong så skulle du sett att higuain har varit en av de sämsta i laget.

Higuain ska vara kvar i klubben och ska få chanser nästa säsong, men han konkurrerar på samma villkor som alla andra.

Benzema har givetvis en hel del att bevisa men hittills har han varit den bästa anfalleren tveklöst under försäsongen.
Annons: