/spanien/barcelona/forum/18483.aspx/spanien/barcelona/forum/18483.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid EL-Gonzalez
2009-08-20 16:21
Ar i barcelona nu.... var i camp nou, den e enorm tog mig typ 15-10 min att go till porta 9 for att kopa tour biljett...
Barcelona el Flaco
2009-08-20 16:14
H.Alavi/

Zlatan: ”I denna Gamper-matchen har jag fått chansen att debutera och visa upp mig med denna solidariska tröja.”

Pep: ”Och jag har passat på att visa upp mig i denna tröja, som kanske inte är lika solidarisk, men dess budskap är viktigt. ”

Och på Guardiolas tröja står det: ”Mer värvningar”. ;)
Barcelona petersays
2009-08-20 16:14
Jag för min del tycker att man skulle valt en spansk klubb där han dels lärt sig språket och dels fått mer speltid.
Barcelona petersays
2009-08-20 16:13
"K9 har själv valt att gå till Benfica. Han hade möjligheter att även välja e annan klubb i Portugal samt ett antal andra klubbar i Europa. Det har han sagt i en intervju."

Är inte det något som alla spelare säger när de kommer till en klubb? M.a.o. en ren plattityd för att sockra fansen lite.


"Jag tror att han överskattar sig själv lite grann. Han inser nog tyvärr inte gapet mellan spel i Europa och spel i den brasilianska ligan. Det handlar ju inte bara om teknik utan även skillnad i fart, intensitet och taktisk spel."

Skillnaden mellan brasilien och portugal fotbollsmässigt är ju inte direkt milsvid. Hälften av spelarna är ju dessutom brassar.
Barcelona H.Alavi - R.I.P
2009-08-20 16:08
el Flaco

Skullle du kunna översätta? :)
Barcelona el Flaco
2009-08-20 16:05
Hehe, klockren bild (länktips).
Barcelona Mojito
2009-08-20 16:02
lameG^

Visst kommer Pep att få låna de spelare han vill. Dilemmat är att de inte får träna med A-laget och på så sätt lära känna de andra spelarna på planen.
Även om spelidén är densamma skiljer det bra mycket i intensitet och kvalitet mellan A- och B-lagen.

Men Pep känner ju killarna som är i fokus bäst sedan tidigare, och jag hoppas att han tar rätt beslut.
Tills annat är bevisat har han mitt fulla förtroende att göra bäst han behagar.
Trots allt är det han och inte jag som kommer stå till svars om något går fel.

Jag hoppas K9 blir vår nya Eto´o i framtiden, jag saknar redan lejonet faktiskt.
Var något(n) som fattades igår...
Barcelona H.Alavi - R.I.P
2009-08-20 15:56
The Reporter

Det var inte jag som skrev det utan Fotbollskanalen.
Barcelona ★Dizzy★
2009-08-20 15:51
Barcadinho.

Guddy kommer vara kvar säkert men för Henrique blir det utlåning säkert igen. Ville se han spela mer matcher synd!
Barcelona Mrfaariis
2009-08-20 15:45
good video
Barcelona Barcadinho.
2009-08-20 15:44
Henrik ”Henke” Johansson /

Jätte bra artikel. Tack för det.


Fullsats i Camp Nou, men glöm inte att barn och medlemmar går in gratis.
Det återstår att se om det blir mycket folk när vanliga biljetter säljs.
Jag är ganska säker på att publiksnittet kommer att öka nästa säsong och överstiga den 73 000 från i fjol.

Truppen är inte helt fastställd, trots presentationen igår. Det kan komma några förändringar fram till 31/aug så klart.
Jag kommer ihåg förra sommaren sista kvällen. Transfermarknaden var helt galen sista kvällen. Jag tror att det var 40 transfer sista kvällen, om man räknar de stora ligorna.

Jag undrar om Henrique och Guddy är kvar nu eller inte. Jag misstänker att de är kvar, eftersom folk har förstått att truppen är för smal. Och vem som kommer upp från de unga – vågar jag knappt och gissa. Det ser ut som många av dem har lika stor chans, men platsen räcker inte för alla.
Men någon back tror jag det blir, kanske Muniesa.

Jag hoppas att Benfica får ett bra resultat idag och att de hamnar i gruppspelet i Europaligan. Det är bra om Keirrison får erfarenhet av sådana matcher. Men jag är besviken att han inte är med i Barca redan nu. Alla kvalitetspelare behövs nu för att kunna fortsätta den underbara prestationen från i fjol.

Zlatan var väldigt nervös igår. Man såg tydligt på honom när han satt på bänken och när han kom in senare. Jag var lite förvånad, eftersom jag trodde att grabben var kul och kylig som djävulen. Men så är det inte tydligen. Tom sådana spelare får skakningar i knäna ibland.
Han får en ny chans på söndag.

Jag hoppas fortfarande på nya värvningar och vi får väl se om Txiki får napp på någon som många gillar (ja, tom Pep).
Barcelona Ciao-V
2009-08-20 15:43
K9 har själv valt att gå till Benfica. Han hade möjligheter att även välja e annan klubb i Portugal samt ett antal andra klubbar i Europa. Det har han sagt i en intervju.

Jag tror att han överskattar sig själv lite grann. Han inser nog tyvärr inte gapet mellan spel i Europa och spel i den brasilianska ligan. Det handlar ju inte bara om teknik utan även skillnad i fart, intensitet och taktisk spel.

Han borde verkligen välja en annan klubb med större möjligheter till få speltid.
Samtidigt beror det helt klart på honom själv, att han visar i träningarna att han har den kvalite som krävs att få speltid i Benfica.
Barcelona Mrfaariis
2009-08-20 15:41
jeffren kommer inte säljas men däremot kommer han att lånas ut.
Barcelona lameG^
2009-08-20 15:41
Mojito

Ah det skulle vara bättre men tror pep får ta hur många spelare som helst från B-laget. Varför ska det vara en överenskommelse mellan A och B laget att a-laget inte får låna spelare från b-laget. Det är ju samma lag dessutom ska ju de mesta fokuseras på A-laget och inte B.
Barcelona Mojito
2009-08-20 15:36
lameG^

Men om nu ynglingarna inte får träna tillsammans med A-laget (Överenskommelse mellan Pep och Luis) anser jag att det är bättre att promota en eller två och låte denne eller dessa få konsekvent speltid.
Barcelona Rambla - K9
2009-08-20 15:35
Ämne: Rambla - K9

Vore ....Saviola är ju inte den där kliniska strikern. Hans målskytte går i perioder. Ibland kommer han in i ett stim och gör mål på nästan allting för att sen kunna vara iskall i flera veckor. För Benficas del handlar det ju om vad för sort spel man vill spela, vad man har tänkt sig att använda Saviola till. Tanken är väl att han ska vara den som ska hitta kombinationer med Aimar skulle jag tippa på.

Jag som culé kan ju självklart inte ställa krav på Benfica att de ska utveckla och göda vår spelare med speltid för att göra oss en tjäns. Fast man blir ju lite frågande till varför ska de då prompt låna honom när deras anfallsbesättning ser ut som den gör? Aja, det är för tidigt att dra några slutsatser efter endast en ligaomgång och ett Euro League-kval som det nu handlar om.
Barcelona lameG^
2009-08-20 15:32
Spelar egentligen ingen roll om ynglingarna blir promotade. Dem kommer vara riktigt delaktiga för dem kommer spela många matcher med a-laget. Men blir dem promotade så kommer dem nöta mycket bänk och inte skifta mellan A och B laget.

+ till alla ynglingar. Riktigt grymma var alla. Dessutom får man inte glömma king yaya toure. Riktigt fin insats av honom.

- Zlatan, men det var ju hans första match och han är inte i form men det kommer.
Barcelona Ciao-V
2009-08-20 15:31
En liten petitess om angående publikrekordet.

Det är väl så att bägge 2004 och 2007 hade större publik än årets Gampermatch, enligt tabellen som finns i artikeln.
Lite motsägande när skribent samtidigt skriver att:

"Hela 94,123 människor var på plats i arenan för att se sin nya svensk tillsammans med övriga hemmahjältar lite oturligt förlora matchen - någonting som bara har hänt ytterligare en gång de senaste tretton åren".
Barcelona Abbe -
2009-08-20 15:29
Ämne: H.Alavi - RIP,

Va....
TV4 själv skrev Zlatan-kanalen.
Barcelona The Reporter
2009-08-20 15:24
H.Alavi - RIP,

Var glad att dom visar våra matcher och sluta med att skriva "Zlatan-kanalen"
Real Madrid Fredrik R
2009-08-20 15:20
Rambla - K9

Vore ju verkligen ironiskt ifall en spelare ifrån Barcelona petade Saviola hos Benfica medan han är på lån. Saviola har inte haft det lätt varken hos er eller oss, det ser ut som om den oturen kan fortsätta.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2009-08-20 15:19
Satt, precis som många andra, och blev riktigt imponerad av både Dos Santos och Thiago igår. Dos Santos med sitt lugna, säkra passningsspel á la Xavi och Thiagos otroliga teknik och kreativitet. Just Thiago (känns som jag gaggar om honom i vartannat inlägg men jag gillar verkligen den liraren!) Håller med att Thiago tar ganska stora risker ibland men jag tror att det kommer att slipas bort i takt med fler matcher och mognad då han kommer att lära sig att värdera lägena lite bättre. Dock hoppas jag verkligen att han behåller sin förmåga att överraska (såg ni axelpassningen??!!) även i fortsättningen. Det är sånt som säljer några extra biljetter varje match. Han kommer att vara perfekt när motståndarna parkera bussen med sin teknik och dribblingsförmåga. Igår var han även engagerad och jobbade hårt. Härligt att se.

Yaya var som väntat riktigt bra i den offensiva rollen på mittfältet. Guddy däremot var kass och det är knappast första gången. Visserligen har vi släppt många spelare och vi har en tunn trupp men det som Guddy har visat så här långt är inget som Dos Santos eller Thiago inte skulle kunna göra. Dessutom kostar Guddy rejält med pengar för att bara sitta och värma bänk.
Barcelona Mojito
2009-08-20 15:18
Enligt EMD är Fabregas klar för Barca nästa säsong till priset 350 miljoner kronor.

Undrar om Sport kontrar med något annat... ;-)
Barcelona H.Alavi - R.I.P
2009-08-20 15:08
"Kommande Barcelona-matcher i "Zlatan-kanalen" TV4 Sport:

På söndag kväll klockan 22.00 spelas den andra och avgörande matchen i den spanska Supercupen mellan Barcelona och Athletic Bilbao. Studiosändningen börjar 21.30. "

Skönt att Studiosändningarna är tillbaks :)
Barcelona Rambla - K9
2009-08-20 15:08
Ämne: Rambla K9
Jag är fö....
Ska de låna ut Jeffren måste de ju först förlänga hans kontrakt eftersom det går ut nästa säsong. Antagligen lär han gå i stort sett gratis med en buyback-option på sin höjd. Det är inte första gången klubben gett bort spelare. Störande är det i alla fall.

När det gäller K9 så kunde de välja och vraka bland klubbar i Europa då det fanns stort intresse för honom. Det kanske är lite för tidigt att fördöma valet av Benfica ännu. Han måste ju få träna en del med laget och komma in i deras spel men det ser oroande ut med tanke på hur många anfallare de har i truppen. En spelare som Saviola ska heller aldrig bänka Keirrison då Saviolas målsnitt de senaste åren inte är vad det en gång varit. Vi får avvakta och se och det hade ju kännts tryggt om det fanns en klausul i lånekontraktet som sa att Barca kan avbryta lånet i januari om de önskar.
Barcelona petersays
2009-08-20 14:55
Rambla K9
Jag är för ett lån, eller försäljning med buyback-option. Men bara om det garanterar honom speltid.

Börjar bli högst orolig över firma Keirrison/Benfica. Om han inte spelar minst hälften av matcherna så har ledningen gjort en dundertabbe.
Barcelona petersays
2009-08-20 14:53
el Flaco
Fast det tycker jag inte alls är konstigt. Atletic har en enorm omsättning på de spelare som inte är egna produkter. Varje år köper man in och provar ut spelare från andra klubbars b-lag och lag från segunda/segunda b. Samt att man köper en hel del utfyllnadsspelare, till de platser där La Masia inte har någon klar kandidat.
Barcelona H.Alavi - R.I.P
2009-08-20 14:52
el Flaco

Jag tvivlar på att Barca kommer värva en till då man presenterade sin trupp inför fansen på Camp Nou, eller har det hänt förut att man värvar en till efteråt?

EDIT: Tycker att det är onödigt av redaktionen att sätta en kommentators länk under artikeln, det skapar ju bara kaos, tråkigt.
Barcelona el Flaco
2009-08-20 14:43
Skakar på huvudet åt att Barça Atlètic har värvat fler spelare än A-laget denna sommaren.
Barcelona Humphrey Bogart
2009-08-20 14:35
Skönt att Pedro får ett nytt kontrakt. Känns som att det endast är en av Pedro och Jeffren som kommer permanent flyttas upp till A-laget och det blev Pedro.

Sen förstår jag inte varför Sport håller på med Cesc till Barcelona när redan Guardiola och Wenger redan snackat om det. Han har även spelat CL play off för Arsenal.
Annons: