/spanien/barcelona/forum/18478.aspx/spanien/barcelona/forum/18478.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Flaco
2009-08-20 22:17
kallesiete/

För att vi spelar den Europeiska Supercup finalen den 28:e augusti på en fredag och därmed kan vi av självklara anledningar inte spela första ligamatchen under helgen. Därför får det bli på måndag den 31:e.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-08-20 22:13
Haha! De 2 kommentarerna gör det hela ännu roligare.
"They probably mentioned the words "transfer" and "football"

"Leave him alone! Can't you see his working!!!"

Barcelona kallesiete
2009-08-20 22:10

Är vår första ligamatch på måndagen istället för på söndagen? Varför? När fan blev det ändrat? HELVETE
Barcelona Disco Stu
2009-08-20 22:05
@FCBiLove

- Jodå. Det går. Gå in på länken här ovan (vixy.net). Där kan du både ladda ner ett program (som jag rekommenderar) eller så väljer du bara att själva sidan laddar ner videon åt dig genom att skriva rätt youtube -länk i rätt fält. Vill dock varna dig att denna hemsidan är ofta överbelastad. Funkar bättre tidigt på dagen.

Och såhär i efterhand sen, erkänn nu att det var inte mitt inlägg som var meningslös, utan att du själv bara valde en klantig formulering. Att skriva rätt är viktigt vettu. Man slipper alla dessa missförstånd. Länder har gått i krig pga några klantigt formulerade meningar. ;)

*****

Förövrigt...

Fler än jag som var lite halv impad av juden Gai Assulin från igår? Jag tycker att han inledde väldigt bra. Blev trött efter ett tag och farten dämpades därefter. Men visst såg man att det finns något i den gossen.

Mvh:
Länktips: vixy.net/
Barcelona Den vise
2009-08-20 22:05
Den lille kaninen har målat för Benfica. Någon som vet om kerrison är ens uttagen i truppen? Med facit i hand så ser det ut som om killen lär spendera en hel del tid på bänken.

Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-08-20 22:04
En tränare ska ju leda laget och enligt mig så borde han få spelare som passar just hans ideér, så ja jag är också enig om att tränaren borde få bestämma. Men det är inte alltid det bästa ekonomiskt då det är nåt ledningen också måste tänka på när det gäller värvningar.
Barcelona Rambla - K9
2009-08-20 22:00
Smogen:

Jo, men så är det. Han tar det avgörande beslutet. På ett sätt så är han ansvarig inför styrelsen för de pengar man investerar. Sportdirektören är ju den som sägs "ska sätta ihop ett lag". Det sker ju självklart efter många och långa diskussioner med tränaren. Det är ju här det är så viktigt att de två har någorlunda samma åsikter och att de drar åt samma håll. Det är inte alltid det fungerar så väl i Barcelona som i andra klubbar. Kolla bara på Schuster i Madrid, han var ju jämt sur och tvär när det gällde värvningarna. :)
Barcelona BlueRed
2009-08-20 21:58
FCBiLove

Jo det går att ladda ner om du har rätt webbläsare och program, vilket är Firefox och ett tillägg som är gjord för att ladda ner filmer på YouTube.

Använd dig av Google nästa gång! Det finns 100-tals svar och program på hur du kan lösa ditt problem.
Barcelona el Flaco
2009-08-20 21:58
Smogen/

Fast jag minns runt 2006 då Barcelona skulle ersätta Henke och köpa in en anfallsersättare. Txiki föreslog Forlán och Rijkaard föreslog Guddy. Och med facit i hand kan vi nog konstatera att styrelsen borde ha lyssnat på Txiki. Men ja, jag håller med om att det borde vara tränaren som ska ha sista ordet och vem ska köpas in och vem som ska säljas.
Barcelona J.Gamper
2009-08-20 21:56
Ämne: Det är något jag per....
Hmmm, kanske därför tränarna i PL oftast lyckas bättre med sina lag? Känns så för mig iaf.
Barcelona Duda
2009-08-20 21:56
Fick chansen att se Gai live när Israel spelade en träningsmatch mot Serbien i u21 sammanhang, var otroligt grym och fick stående ovationer av samtliga när han blev utbytt. Tycker inte att man behöver köpa någon mer anfallare, spelare som Bojan, Jeffren, Pedro och Gai har ju potentialen att bli hur bra som helst och när man blandar med rutinerade spelare så hittar man en bra balans.

För i övrigt så hade då Gai en lite mer central roll och gjorde det utmärkt!
Barcelona Smogen
2009-08-20 21:56
FCBiLove


eller så kan du googla efter prgram som kan ladda ner flash filmer, dvs. sådana filmer som finns på youtube.
i övrigt finns det nog en del filmer på torrentsidor.

vill du ha filmredigeringsprogram eller effekt program?
filmredigering:
adobe premiere
avid liquid
edius

dom kan du göra enklara effekter i också, vill du göra mer avancerade saker är det bara att ladda hem adobe premiere och sen skaffa lite "lynda" kurser.

sorry, borde skickat detta som pm...
Barcelona Smogen
2009-08-20 21:52
Det var ju samma snack redan på Rijkaards tid, att det var Txiki som bestämde vilka som skulle värvas. Då trodde jag faktiskt att det bara var dumma rykten, men nu börjar man ju undra....
Barcelona Rambla - K9
2009-08-20 21:51
Det är något jag personligen önskar, är att Pep som tränare fick mer inflytande över värvningarna. Fast det funkar inte riktigt så i Spanien och så även i Italien. Det är styrelse och utsedd sportdirektör som sköter den biten.

Jag antar att Txikis roll nästan hade blivit överflödig då, något han säkert inte precis hade gillat. I PL däremot är det tränaren, som mer har en managerroll, som är mycket mer inblandad i värvningarna. Åtminstone i de fyra stora klubbarna.
Barcelona FCBiLove
2009-08-20 21:51
Disco Stu

Där går det ju inte att ladda ner där i från precis elr hur? , samt så är egentligen ditt svara lika meningslös som en fotbolls plan utan mål ?
Barcelona ★Dizzy★
2009-08-20 21:50
Grabbar 12 dagar kvar tills transfer stänger tror jag.

Bomben kommer snart. David Silva:D

Drömma kan man göra.
Barcelona Disco Stu
2009-08-20 21:45
@FCBiLove

- Hört talas om en sida som heter youtube? Den ska även ha en sökfunktion. Rätt namn i sökspalten och därefter magi.

Förövrigt så har Sverige gått över till högertrafik, USA fått sin förste svarte president och pluto har slutat existera som en planet.

Mvh:
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-08-20 21:42
Katalanska radio stationen Ona FM påstår att första mötet för att diskutera Peps kontrakt hölls idag, pga att det är slutperioden av transferfönstret så ville man bara höra vad båda parterna önskade.

Pep påstås ha sagt att han vill ha mer inflytande i värvningarna och i ungdomssektionen, han vill också att hans kontrakt förnyas år efter år. Vidare vill han ha en viktigare roll för sin goda vän Manel Estiarte som är direktör för kommunikationsavdelningen.

Allt enligt denna radio station, vet inte hur troligt det här låter men det låter som att Pep inte är den som bestämmer helt över värvningarna. Kanske därför han är missnöjd med vissa spelare?
Barcelona FCBiLove
2009-08-20 21:42
Samt något program där man gör om film-klipp m.m

Inte movie-maker då ;)
Barcelona FCBiLove
2009-08-20 21:40
Förlåt mitt i allt men jag skulle så gärna vilja vet någon sida där man kan få fotbolls mål från vissa spelare, tex Henry osv..

Svara gärna om ni vet något !
Barcelona Sentuary
2009-08-20 21:39
Dizzy

Jag kan hålla med där, men som Maxwell spelade igår kan han konkurrera Abidal på allvar om vänsterbacksplatsen. Det var nog hans bästa match på länge, och så bra han var på 1 mot 1 lägen. Men vi får väl se till slut vem som tar platsen, tror dock Abidal tar den, han är jämnare och stabilare tycker jag iallafall.

Edit: Läste inte ditt inlägg rätt såg jag, hehe, men visst håller med dig där också, han har också blivit bättre sen Maxwell anlände. :)
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-08-20 21:21
Dizzy

Det faktum att han är från la masia gör så att det väger över till hans fördel. ;)

Jaha, okej då har vi samma åsikt. ;)

el flaco
Haha! Jadu, då får vi hoppas att han får Valdes fina självförtroende också då. ;)
Barcelona Hetfield
2009-08-20 21:12
Inte föratt försöka skydda Pep, men kommer ni ihåg när Xavi spelade med Deco?

Han var alltid i Decos skugga pga. Xavi hamnade långt ner, och Deco fick stå för de offensiva saker, det är nu när Deco försvann som Xavi har blivit övermänsklig

Samma sak med Pep, om han hade fått lite mer utrymme att göra mer offesiva saker så hade han också gjort bra saker, det kan jag garantera
Barcelona BlueRed
2009-08-20 21:10
Enligt katalansk radio så höll Barcelona ett möte med Guardiolas agent för att förnya hans kontrakt. Se länk för mer information.
Barcelona ★Dizzy★
2009-08-20 21:10
Gud är störst! - Pep el rei!

Inte ens Diego Lopez? Tror du ljuger haha:D

Sen Maxwell har kommit till Barca så har Abidal spelat bättre tycker jag. Någon som håller med?
Barcelona H.Alavi - R.I.P
2009-08-20 21:09
Gud är störst! - Pep el rei!

Haha jag tror att du missförstod mig, jag menade inte att du kritiserar Valdes utan att andra gör det.
Han var klantig förut JA!
Men idag så ser vi (åtminstone jag) en stabil och säker målvakt mellan stolparna, sweet! :)
Barcelona Smogen
2009-08-20 21:08
Även om Guardiola var kung på sin tid skulle jag säga att Xavi är bättre. Däremot var ju Pep rätt mer defensiv i sitt spel än vad Xavi är. Xavi spelade ju mer som Guardiola i början av sin karriär, började ju som pivote och har sen flyttat längre fram i banan allt eftersom.

tja, så avslutning, både är extremt intelligenta spelare, pep bättre defensivt, Xavi bättre på att hålla i bollen och att passa.
Barcelona el Flaco
2009-08-20 21:07
Hetfield/

Damn, vilken svår jävla fråga!

Jag tycker att ända sedan Rijkaard kom till klubben har Xavi utvecklas avsevärt och han är idag mycket mer mångsidigt än vad Pep var under sin primetime. Guardiola låg nästan framför denna egna backlinjen under 90 minuter och dirigerade bolltempot, medan Xavi rör sig idag över större ytor, spelar längre fram i banan, kommer ibland i djupledslöpningar och gör även fler mål av vad Pep gjorde.

Jag måste faktiskt säga att Xavi är bättre. Precis som i Star Wars filmerna har lärljungen gått om sin läromästare.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-08-20 21:06
H.Alavi - R.I.P

Jag tycker att Valdes är en väldigt stabil målvakt nu, topp 5 i världen enligt mig. Men det jag menade var hans tidigare tabbar, så det var inte direkt någon kritik mot Valdes. Jag skulle inte vilja ha nån annan än Valdes som vaktar vårt mål. ;)
Barcelona DITI
2009-08-20 21:05
grabbar finner mig utomlands so ja saknar vissa bokstever. underar bara hur matchen va igor , horde att den slutade 0-1. trokigt som fan.. men hur gick det for zlatan, tror ni att han kommer startar po sondag ?. skol fron KOSOVO )
Annons: