/spanien/barcelona/forum/18423.aspx/spanien/barcelona/forum/18423.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla - K9
2009-08-20 01:00
Barcanist

Jag vet att du inte kritiserar, men just i kväll är det väldigt rörigt med många ogenomtänkta inlägg, sorry. Jag tror att man är rätt så försiktig att med styrketräning när spelarna är så unga som Gai, som inte har växt färdigt riktigt ännu. Det finns säkert en plan för alla ungdomar när det gäller kost, muskelträning osv. Det måste få ta sin tid och olika lång tid för varje enskild spelare.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-08-20 01:00
Dizzy

Haha, nejdå. Bara alla håller en bra nivå så behöver jag inte vara en tjurig moderator. ;)
Barcelona Hetfield
2009-08-20 00:59
Fredrik R

Ärligt talat, hur idiotiskt det än låter så tror jag inte att Zlatan har viljan/konditionen föratt göra det Eto'o gjorde, de är helt enkelt olika spelartyper, man kan inte begära alldeles för mycket av en spelare.
Menar inte att Zlatan är dålig för det, men de är helt olika spelartyper, t.ex: Zlatan behöver ha boll, medans Eto'o behöver springa

Eto'o sprang runt i 90 minuter, tror att han joggade runt under halvleks pausen...
Barcelona H.Alavi - R.I.P
2009-08-20 00:59
Så här sammanfattar jag dagens/gårdagens match:

1. Tycker att våra unga talanger vågade visa upp sig idag, bland annat Gai och JDS.
Stort plus till alla!
2. Bolltempot var lite si så där, men vi ska inte glömma att våra spelfördelare Xavi och Iniesta saknades.
3. Zlatans debut var helt okej, i och med att han försökte visa sig och slänga sig i luftdueller så får han godkänt av mig. Tycker att det är patetiskt av många av er att kritisera en spelare efter 45 minuters spel efter en comeback på 2-4 veckors handskada.
4. Mittfältet var lite ur balans då när Yaya klev ut, vi tappade tyngden i mittfältet, någon som definitivt saknades i andra halvlek. Återigen Xavi och Iniesta saknades.

Är helt övertygad om att Zlatans söndagsmatch (eventuellt från start) kommer få igång honom.
Det tar lite tid o anpassa sig till Spansk fotboll.

Bona nit Culés.
Barcelona Barca-nist
2009-08-20 00:58
Gud är störst!

ohh lord

;D
Barcelona Hetfield
2009-08-20 00:57
Det behövs lite struktur och klass här, folk börjar dra ner forumet genom meningslösa one-liners som bidrar med 0

Ta fram hårdhandskarna herr och fru moddar!
Barcelona Barcanist
2009-08-20 00:56
Rambla - K9

Du kanske tycker att mitt första inlägg riktar kritik mot Gai, men så är det inte. Han är en riktigt bra spelare och jag skrev bara att jag tycker att han bör spendera lite mer tid i gymmet eftersom att han förlorade varenda närkamp idag. Du skyddar fan Gai som om han vore din son, ta de lugnt.

Edit: Dessutom skrev jag det första inlägget med ett ":p" i slutet så du bör väl förstå att jag inte menade fullt allvar. Jag menade inte att han ska deffa sönder sig.
Real Madrid Fredrik R
2009-08-20 00:56
Hetfield

Klart man inte kan ge en rättvis bedömning efter en halv match, många här inne klagar ju på Zlatans offensiv, vilket jag inte förstår alls, jag tror han kommer vara nyttigare för er offensivt än Eto'o var när han anpassat sig. Jag följde bara upp min negativa misstanke om Zlatan i defensiven nu när jag sett honom spela lite med er. Jag säger inte att han inte kan lära sig, jag säger snarare att han nog måste anpassa sig för er skull. Zlatan är stor, men tillräckligt stor för att få undantagstillstånd i Barca när Messi, Henry, Xavi och Iniesta inte har det?
Barcelona ★Dizzy★
2009-08-20 00:56
Disco Stu

Håller med dig Zlatan såg jävligt nervös ut men det är vanligt. Hans tid kommer komma. Messi och Zlatan hitta varandra bra. Tänk när Xavi och Iniesta spelar vilka bollar dom kommer lägga till Ibra:)

Zlatans tid kommer.

Gud är störst! - Jag tror du skrämmde upp hela skitet här haha:D


Barcelona Rambla - K9
2009-08-20 00:56
Disco Stu

Det vet du väl, att Zlatan ska vara i fysisk topptrim redan nu, efter 2-3 träningar med laget efter sin operation. Han ska genast kunna springa som Eto'o, vet exakt hur Barcelona spelar sitt pressspel för du inser väl att Zlatan har fått hemläxa av Pep som skickat med sin taktiska pärm som han kan läsa efter att han läst godnattsagor för sina två söner på kvällarna. Allt ska fungera med en gång.
Barcelona Napao
2009-08-20 00:55
Ämne: Tror det gömmer sig ....
Många nya som tycker allt är skit och inte många av dom var o gnällde då vi tappa poängen så real bara var 4 poäng efter så klart man undrar.
Länktips: www.sport.es
Barcelona Hetfield
2009-08-20 00:55
När man jämför Gais och Balotellis fysiska attributer så säger det en hel del om hur hjärncellerna funkar...

Det vore som att jämföra Zlatan med Alves
Barcelona Cocco
2009-08-20 00:55
Tyckte exagt som dig angånde gai.
Men jonatan,thiago,jeffers måste upp o vikaera i A laget.
Länktips: Gio Style
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-08-20 00:54
Vill bara meddela att jag är ny moderator på forumet, säger inte det för att skrämma upp alla eller nåt. Men så att ni vet om ni har några frågor angående spärr eller liknande. ;)
Barcelona ★Dizzy★
2009-08-20 00:54
Disco Stu

Håller med dig Zlatan såg jävligt nervös ut men det är vanligt. Hans tid kommer komma. Messi och Zlatan hitta varandra bra. Tänk när Xavi och Iniesta spelar vilka bollar dom kommer lägga till Ibra:)

Zlatans tid kommer.
Barcelona Smogen
2009-08-20 00:53
Barcanist och Rambla


Glöm inte att Messi i samma ålder var minst lika klen som Gai, kolla på honom nu. det kommer, men visst måste både Gai och Bojan spendera tid i gymet. låt dom bara växa klart på längden först. :)
Barcelona H.Alavi - R.I.P
2009-08-20 00:53
Gio Style

Det är ganska sent, jag tror nog att redaktionen tar hand om det på morgonen.
Alle #8
2009-08-20 00:53
Ämne: Det som stör mig så ....Pucko hur lyckas Eto'o göra mål i sin första Serie A match när Serie A inte ens har börjat? Dags att börja använda hjärnan kanske? Han gjorde mål i någon onödig träningsmatch och missade en massa självklara mållägen innan han gjorde mål och dessutom förlorade Inter. Så sccch? =) Zlatan lirade ju inte med sitt A lag utan de laget Barca ställde upp med idag utan Xavi, Iniesta, Pique och Henry osv skulle plocka Inters A-lag 7 dagar i veckan. Zlatan har lite kvar tills sin första La liga match ;) han gör nog mål där.

Han verkade lite vilsen första 10 var inte involverad så mycket i spelet men sen verkade han komma igång och hade 3-4 bra målchanser och hittade samspelet med Messi men dock inte lika bra med Alves men det kommer med tiden ju? Träningsmatch och försäsong fortf ju?

Ger Zlatan 6.5p utav 10p :) denna match.
Barcelona Gio Style
2009-08-20 00:52
Rambla - K9

Jo, tyvärr är det så. Önskar att red spärrade alla idioter som inte hör hemma här. Drar som sagt ner nivån tills den gränsen att man inte vill sitta i forumet och läsa längre.
Snälla red, bedöm själva och spärra gärna folk som inte bidrar med något förutom barnsliga kommentarer. Skulle uppskattas.
Nu lämnar jag datorn för jag orkar helt ärligt inte sitta och läsa dessa pinsamheter.

Bon nit till alla riktiga Culés
Barcelona Rambla - K9
2009-08-20 00:51
Barcanist

Det är ju du som gråter över Gais fysiska egenskaper.

Ja, men varför inte jämföra honom med tex Mica Richards när du ändå är igång? Hur kan du jämföra Gai med en spelare som Balotelli som har helt andra fysiska egenskaper? Han väger typ 15-20 kg mer och är säkert 25-30 cm längre.
Barcelona Disco Stu
2009-08-20 00:50
Real Madrid folket hojtar av glädje pga Zlatans något mediokra debut. Jag finner detta för att vara extremt roligt då deras miljardpojke gjorde själv en ännu sämre debutmatch. Vissa ser det man endast vill se, uppenbarligen.

Själv tycker jag att Zlatan var helt ok. Jag menar debut inför 99 tusen, samt med en nyligen opererad handled. Förväntade man sig mer än detta så är man ganska naiv och lite dum vill jag påstå. Han behöver dock springa mer. Betydligt mycket mer. Spelet mellan Zlatan och Messi funkade rätt bra sedan. Det kommer bara till att bli mycket bättre. Garanterad.

Var det fler än jag som tyckte sen att han såg ganska nervös ut?

Mvh:
Real Madrid Fredrik R
2009-08-20 00:50
Klint

Det skrev jag inte, men man såg definitivt en skillnad i hur Zlatan agerade så fort ni tappade boll och hur resten av laget agerar. Det är i princip det jag beundrar mest med Barcelonas spel, defensiven. Den höga pressen, förmågan att krympa ytor över hela plan och minska avstånden emellan lagdelar. Allt detta kräver att i princip varenda spelare jobbar hårt i defensiven, Zlatan är inte van vid det, han är faktiskt ruggigt dålig på det. Så fort bollen blir tappad så gör han en besviken min, sedan lunkar han runt och väntar på att "de som försvarar" vinner tillbaka bollen så att han kan göra sig spelbar.
schlattan
2009-08-20 00:49
Tror det gömmer sig många juventinos och bittra interistas här bannemig...
Barcelona H.Alavi - R.I.P
2009-08-20 00:49
Fredrik R

Nja, märkte en liten skillnad av Ibra och Eto´o, det är ju så att Sammy springer mer och jagar än Zlatan.
Tycker ändå inte att det är fel av Zlatan att stanna där uppe, då han är farligare där uppe.
Sammy var en spelare som kunde jobba defensivt, så är inte Zlatans spelstil just nu.
Pep kanske vill ändra på det, vi får se.
Barcelona Rambla - K9
2009-08-20 00:49
Gio Style

Det är ungefär just så det är här på forumet. Vissa har reggat sig just för att ta första bästa chans att spy galla. De har sina åsikter redan bestämda oavsett vad som sker på planen, vilka förutsättningar laget och vissa spelare har haft än så läng under försäsongen. Så jävla tröttsamt med dessa oseriösa besökare.
Barcelona ★Dizzy★
2009-08-20 00:49
Dom som spelade bäst idag var väl jeffren och Messi.

Och dom som säger Zlatan är kass vi saknar Etoo kan dra för fan! Zlatan är inte iform. Ni får för fan softa. Han kommer komma igång. Vänta och se.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-08-20 00:48
Samuel Eto´o My Hero!

Man blir inte attackerad om man kritiserar på ett bra och moget sätt. Många skriver bara saker som "Zlatan var sämst idag, vilken sopa" osv. Konstruktiv kritik är det man borde hålla sig till.
adil,
2009-08-20 00:48
Asså, vafan gjorde Messi, var kom det där stolpskottet ifrån mitt bland massa City spelare? Min mänskliga hjärna hängde inte med. Det var sjukt haha. Någon som hann se vad han gjorde?

För övrigt så var Zlatan bra idag tycker jag. Behöver som sagt lite mer tid. Visste att han och Messi skulle passa bra ihop. Jag är nöjd och imponerad, bra Ibra!
Barcelona Napao
2009-08-20 00:48
Vad folk är negativa Zlatan ska bort ja mao så skulle Guardiola bort efter första matchen för den torska vi så tänk lite innan ni skriver.
Länktips: www.sport.es
Barcelona Hetfield
2009-08-20 00:48
Fredrik R

Man ska visserligen inte klanka ner en spelare efter 1 halvlek MEN håller med dig om att i långa loppet så kommer inte "jag joggar och ser vad som händer" taktiken att funka

Jag begär inte att Zlatan ska pressa på som Eto'o gjorde, men jag vill att han ska pressa då och då så att försvararna inte slappnar av allt för mycket

Och till slut, jag förstår att många saknar Eto'o, men sluta dra upp det hela tiden, vi har Zlatan och det är dags att vakna upp och acceptera det
Annons: