/spanien/barcelona/forum/18422.aspx/spanien/barcelona/forum/18422.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mojito
2010-01-06 12:28
Hetfield

Jag visar inte dig någon attityd.
Jag påvisar bara att det finns en annan sida av myntet.
Chyg är 23 år, jämförs med Vidic som är 28 osv.
Långsiktighet är vad det handlar om, men alla vill ha resultat snabbare än Bolt. Det fanns aldrig någon idé om att han skulle dominera nu, utan sen när Puyol och Marqués är "slut". alltså runt 2012.
Därför blir jag rent ut sagt förbannad när personer inte kan se förbi dessa första macther och omständigheterna kring dem och dömer en spelare så hårt.

PEP.

Har du pungat ut med pengarna?
Ni yttrar eran årikt, jag besvarar åsikten med min egen åsikt och vad jag tycker om er.
Så funkar det på ett forum. Ja.
Har jag någon gång sagt att ni inte får skriva er åsikt. Bad er bara dra nåt gammalt över er, eftersom ni inte verkar se framtiden an ändå.
Barcelona Den vise
2010-01-06 12:26
Chigo är helt enkelt för långsam som mittback. Inte nog med det så verkar hans spelförståelse inte vara den bästa direkt. Är man långsam så ska man alltid sjunka ner ett par meter extra så man har några meter till godo på som kommer i full fart.

Han kanske kan bli 15% snabbare ifall detta prioriteras hos fysteamet.
Jag tror att han kommer få fler chanser av Pep i och med att det var han själv som handplockade honom över till laget.

Det vore en stor törn mot peps stolthet ifall han bara gav upp hoppet om honom efter ett par enstaka matcher.

Personligen så tycker jag att chigo har potentialen till att bli en riktig kalkonvärvning.
Barcelona ★Barca★
2010-01-06 12:15
Låter hur grymt som helst.
PEP.
2010-01-06 12:14
Mojito

A exakt du yttrar din åsikt och vi yttrar våran åsikt.
Med tanke på att Chyg kostade oss 220 miljoner kronor så ska han kunna spela bättre än de han har gjort hittills.
Barcelona Hetfield
2010-01-06 12:08
Mojito

Hey, don't give me attitude!

Det förändrar inte att man betalade så mycket för en ung mittback, jag dissar inte Chyg, det jag försöker säga är att förväntningarna på honom höjdes när de köpte honom för priset. Vi har samma sak med Caceres

Frågan är, vad ska vi göra med Caceres? Spelar Chyg lika dåligt, kommer vi att låna ut honom också? Vi har ju Henrique, vad händer med honom? Varför inte bara sälja Henrique istället föratt skeppa iväg honom hit och dit!
Barcelona nylén
2010-01-06 12:00
Visserligen kostade chyg mycket cash men som nån redan skrivit var ju inte henry heller lysande första säsongen. Han kommer från ukrainska ligan till världens bästa lag och världens största arena och alla vill ha bort honom från klubben om han inte rosar marknaden i några matcher. man ska ju inte direkt säga att han fått många chanser och har ofta suttit rostig på bänken när han plötsligt ska in i hetluften! han måste få mer chanser bara och komma in i laget och allt annnat runt om. Jag tycker han är en av backarna som tar bra initiativ och tar bollen framåt i plan när läge ges. Jag minns hans första framträdande mot getafe borta där jag tckte han var helt enorm så jag tror han har de i sig!
Barcelona Mojito
2010-01-06 11:53
PEP.

Jag finns. Och yttar min åsikt lika fritt som du. Hater.

Hetfield

Priset är det ju inte Chyg som sätter, det är vad Shaktar ville ha för att släppa deras bäsdta försvarare så sent i tansferfönstret.
Kritisera då Pep och Txiki om det är priset som är problemet.
Barcelona Hetfield
2010-01-06 11:45
Mojito

Problemet (som jag skrev tidigare) är priset som man betalade för att få loss Chyg!
Ingen hade öppnat käften om vi hade plockat hem honom för 2-3 miljoner, men när priset är 25 miljoner så förväntar sig alla att han ska vara lika bra som Vidic (när han köptes till Man U), och i dagsläget är han ljusår ifrån det

Alla de stora mittbackarna är inte snabba (förutom Puyol) så det gäller att man kompenserar det genom att vara smart, när Chyg inte ens klarar av det så är det givetvis oroväckande, men jag ger Chyg en andra chans
PEP.
2010-01-06 11:43
Mojito

Finns du verkligen? Om du inte har fattat de redan så är de här ett forum där alla har rätta att uttrycka sina åsikter. Om du inte tål de så hoppa över dem inläggen, de bara ett råd till dig.
Barcelona Smogen
2010-01-06 11:39
Om Xavi tyckte att domaren mot Villareal var katastrof, undras vad han tycker om killen i går...
Barcelona Mojito
2010-01-06 11:34
På vilket sätt bidrog Chyg mer till förlusten genom att vara lika medioker som sina lagkamrater?

Tröjdragningen skedde utanför straffområdet och skulle genererat en frispark.
Chyg är inte snabbare än Capel - men vem är det?Kanske den snabbaste yttern i hela la liga... Självklart blir det till att ta till ojusta medel, precis som motståndarna gör med Messi när han kommer farande. Och inte kunde Chyg väl ana att domaren skulle döma straff?

Så till alla er haters, gå och dra nåt gammalt över er. Ni borde kritisera Pep som tar ut de långsammaste mittbackarna mot de snabbaste anfallarna i ligan i stället. Samtidigt som han inte har med mittfältsmotorn som ser till att backarna får;
1. Bra uppspelsmöjligheter.
2. och slipper för mycket bolltapp på mittfältet.

Men ni kommer aldrig att förstå er på långsiktighet, det enda ni vill ha är snabba framgångar och vinster 24/7. Bortskämda.
Barcelona lameG^
2010-01-06 11:22
Jag tycker inte maxwell har övertygat mig om att stanna i barca. Okej vi fick honom för en liten summa men varför han en spelare på bänken som inte gör skillnad?

Jag tycker vi ska sälja honom inför nästa säsong och värva någon ung som har potential. Skulle jag bestäma vem så skulle de bli Traore. Han e från frankrike är född 89 och tredje val i arsenal efter clichy gibbs. Skulle starta eller vara andra val i många toppklubbar i världen men som alla vet så har arsenal en tendens att skapa många bra vänsterbackar.

Så in med Traore och jag tror nog han skulle gå med på detta för han har ju inte direkt fått så mycket speltid.

Abidal,Traore,(Muniesa)
Puyol,Pique,Marquez,Caceres,Muniesa
Alves,(Caceres)
PEP.
2010-01-06 11:15
Puyi_5 (D.E.P. Puerta)

Tänk på att Chyg inte spelar så många matcher, den senaste han spelade var för ungefär en månad sen, och sen får han va med och spela en match mot ett snabbt sevilla, så man visste att han skulle göra någon tabbe idag och det gjorde han ju när han orsakade straffen.
Men jag håller med dem flesta här inne ge honom tid och han är ju fortfarande ung och han ha ju talangen han måste bara lära sig att utveckla den.
Sen en fråga till alla som hackar på Bojan, vad gjorde han för fel som inte hans med spelare gjorde?
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2010-01-06 11:01
Tan

Det stämmer, som med Henry, ge Chyg tid OM han nu är så bra som Pep tycker. Men det farliga är att Henry kunde göra mål nån gång ibland men om Chyg är som han är just nu så blir det som igår, förlust.. Det är känsligt läge att köpa en back som inte riktigt kommer in i det direkt, även om man inte kan begära det av Chyg egentligen..
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2010-01-06 10:59
The Reporter

Skojar du? Menar du på allvar att DU aldrig kritiserat en enda spelare i ditt liv? Klart Chyg är bättre än alla här inne alla dagar i veckan men fakta kvarstår, han förlorade matchen för Barca igår, han var alltså EN anledning att Barca förlorade igår, inte hela anledningen men en av de...

Pique är inte i närheten av lika seg som Chyg och han kompenserar det med sin hjärna och talang. Marquez är hur många år äldre än Chyg?
Sätt Chyg i B-laget och låt Enrique utveckla honom till en B-lagsgigant säger jag!
Barcelona Tan
2010-01-06 10:50
Ämne: Ingen som kommer ihå....
Instämmer helt. Jag vet att många är besvikna men jag tror fortfarande att Chyg kommer att visa sig vara en riktigt bra värvning när vi ser tillbaka om ett år eller så. Han är ung och van vid en helt annan fotboll uppe i Ukraina. Han kommer att anpassa sig och lära sig. Han har tiden för sig och verkar vara väldigt seriös. Ge honom säsongen innan ni dömer ut honom. Alla kan inte likt Pique och faktiskt Zlatan komma in i spelet på några få matcher.
Barcelona Bojan11
2010-01-06 07:31
Fan det var synd att vi förlorade igår men men...tror vi tar dom nästa omgång...

Messi - Snälla Pep säg till honom att hålla sig på kanten och försöka skära in som förr..:-D

zlatan - skall definitivt starta i andra matchen i cupen....fy fasen va grym han e :-D

Chyg - han ÄR bra, egentligen men om Pep finslipar honom lite kommer han bli en riktig pitbull i backlinjen...

Bojan - Någon som håller med att Bojan spelade bra, Bra idag????...riktigt skönt att se honom utmana och ta sig förbi spelarna...synd att målet genom zlatan var bortdömt :(:(..

VIDIC - Vidic har sagt att han gärna skulle vilja spela för Barcelona ( vem fan vill inte spela för barca liksom )...och han skulle peta Pique, det tror jag då Pique har DEN tendensen att tabba sig då å då....


Jag tror väldigt starkt på att vi vinner med 3-0 mot dom i andra cup-matchen..

VISCA EL BARCA
Barcelona Patrick Kluivert
2010-01-06 04:13
Barcanist

Det handlar inte om att anpassa sig, det handlar om hans äckliga snabbhet. Värdelös!!!
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2010-01-06 03:34
Alla som säger ha Tålamod med Chygrynskiy, varken ni, resten av dem som skriver här. guardiola, publiken på Camp Nou hade tålamod med Cáceres, om man ska välja mellan Cáceres & Chygyrnskyi så blir det Cáceres alla dagar i veckan, killen är en oslipad diamant, synd att guardiola inte såg det. Hoppas verkligen att han kommer tillbaks efter sommaren det vore ett stort misstag att släppa honom. Och visa klagar på att han kostade 16 mille, det år små potatis jämfört vad man fick hosta upp för Chygrynskiy
Barcelona Barcanist
2010-01-06 02:44
Ingen som kommer ihåg hur dålig Henry var sin första säsong? Grabbar ta det lugnt, Chyg kommer anpassa sig.
Barcelona The Reporter
2010-01-06 02:00
Folk sa innan matchen; Fan jag tycker synd om Sevilla de har många skador och många borta, såg ni vilket lag de hade ändå eller? Detta är fotboll ingen tycker synd om varandra! Ni tycker sund om de nu va?

Aja nu till matchen.

En dålig dag på jobbet helt enkelt. Pep verkar inte ha motiverat spelarna lika bra som de andra matcherna. Det fanns inte så många fel i matchen tycker jag endån.
Vi måste ha en mittfältare på plan som går ner ock hämtar bollar, vilket Xavi brukar göra, Iniesta är ingen Xavi.


Den dära straffen borde vara en frispark. Chyg började dra honom utanför straffområdet.


Till er som skyller förlusten på Chyg;

* Ni själva är bara fans, om ni skulle vara bra så skulle ni stå där han är.

* Pique och Marquez är också sega !

* Ärligt vart var Messi och Iniesta idag? Det är lätt att glömma skylla på de bättre killarna. Men vart var det idag ? När Messi missar en straff så säger folk inte så mkt, eller rättare sagt våra egna produkter missar ett friläge eller en straff så är det inga problem, fast om det tex skulle vara Henry så skulle ni vilja jaga ut honom från klubben.


Ta detta som konstruktiv kritik mot era inlägg, att ni inte bara behöver klandra vissa spelare, utan vi är ett lag !

Ha det bra grabbar, Visca barca i Visca Catalunya !

adil,
2010-01-06 01:43
GuruRamen

Jadu, det kan ha sitt svar i att om du börjat "hejja" på Barcelona innan Zlatan anlände till klubben hade du vetat att en Messi i mitten tenderar att få motståndarnas backlinje lättare ur balans vilket har en orsak i att spelet blir mer oförutsägbart med Messi i mitten. Denna taktik är inte alltid lyckad men fungerar mer än vad den misslyckas (som Barcas spelfilosofi överhuvudtaget), och tillämpas allt som oftast mot lag med hög kapacitet. Så vitt jag kunnat uttyda är det så det ligger till.

God natt
Barcelona Barcadinho.
2010-01-06 01:16
tarrak/

Hehe - Min åsikt!

Kul, då kan jag lägga mig nu.
Barcelona GuruRamen
2010-01-06 01:13
Vad har hänt med barcas kantspel? Varför hänger inte messi ute på högerkanten längre? Jag tyckte förra säsongen att messi å dani Alves samspel på högerkanten var det som skapade målchanser, utan det känns hela anfallet mer statiskt.
Barcelona Omarboy
2010-01-06 01:12

kom igen grabbar, vi fixar det på bortaplan, sen är det inte hela världen om vi inte tar oss vidare i cupen. hellre ligan och cl om ni frågar mig.

sen har jag inte sett allt för många kommentera thiago ikväll.. tänkte lyfta upp honom lite, han gör det rätt bra idag, eller vad säger ni?
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-01-06 01:11
¡Barça!


Det är inte fel och göra det, men det är bara onödigt.
Barcelona tarrak
2010-01-06 01:10
obbe

Om du vill framstå som en kärleksspridande medmänniska så får du nog prova att byta taktik. Igår skrev du på Pertan att både Barcelona som klubb och dess supportrar är äckliga. (Bara att nicksöka obbe i Puertan för den som är intresserad) Du kallar alltid culés för hycklare, men en större en sådan än dig är nog svår att hitta.

Alfrado di Zidano

Precis! I teorin skulle du kunna säga till folk inne på Peurtan, men du väljer att göra det i Les Rambles.

På den tiden Puertan brukade vara öppen för utomstående så skrev jag en hel del där, men efter att Madrid förlorat en match höll jag mig alltid därifrån av den simpla anledningen att jag visar respekt mot mina motståndare. För det sista man vill när man sitter där med besvikelsen och sorgen är att någon från de värsta rivalerna ska komma in och säga vad man bör tycka och känna. Är det något verkligt angeläget man ändå vill framför tycker jag att man ge det en dag eller två, så att känslorna hinner att lägga sig. Min åsikt!
dacknassIWWT
2010-01-06 01:10
Hörde att publiken visslade åt Chygrinskiy i slutet. Visst förväntar man sig mer utav en €25m värvning. Kommer ihåg när våra supportrar (Arsenals) buade åt Eboue förra säsongen, då kom han tillbaka bättre än någonsin. Får hoppas för er skull att Chygrinskiy gör samma sak, annars blir han nog en floppvärvning.
Barcelona Barcadinho.
2010-01-06 01:10
BlaugranaBarcelona/

Jag tycker precis tvärtom. Satsa fullt på ligan och strunta i cupen. Efter Sevilla väntar dessutom Valencia eller Deportivo. Massa med energi där också.

Men det är vad jag tycker.
Vi får väl se vad Pep väljer.

Att Pep inte startade med Ibra visar hur lite prio han har för turneringen. Zlatan är ju avstängd nästa match, så varför inte från start.


Barcelona ¡Barça!
2010-01-06 01:02
Alfredo

Om domaren gjort ett dåligt jobb varför tycker du man inte ksa klaga på honom? Förstår inte det resonemanget alls
Annons: