/spanien/barcelona/forum/1842.aspx/spanien/barcelona/forum/1842.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-06-05 22:38
Rambla Ja, han har 1 år kvar tror jag om han inte får förlängt....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-05 22:35
[QUOTE=enkos]D Suarez ska alltså kämpa med Rafinha, Roberto, Arda och kanske Pjanic om lite speltid när Iniesta, Busquets och Rakitic behöver vilas. Det kommer att bli tufft på mittfältet. [/QUOTE] Det är exakt så det ska vara! Kolla på Bayerns mittfält.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-06-05 22:30
Tillhör han fortfarande Barca?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-05 22:18
[QUOTE=Vampíro]Gold (co-chairman West Ham): "We'll bring in new players to replace loan players like Alex Song. We will replace them with better quality." Han platsar alltså inte ens i West Ham. Vilken värvning. [/QUOTE] De använder honom fel, han är ju mittback gör guds skull... :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-06-05 22:10
Gold (co-chairman West Ham): "We'll bring in new players to replace loan players like Alex Song. We will replace them with better quality." Han platsar alltså inte ens i West Ham. Vilken värvning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-06-05 21:55
Perez kan inte acceptera att Barça får rekord summan av Nike. Nu kräver han av Adidas 200 miljoner pund om året. Källa : Spanska sport PS. Adidas är arga på Real och framför allt Ronaldo som tog av tröjan efter straffet och Adidas missade att deras loggo inte vidsdes något stans på bilderna .
Barcelona enkos
2016-06-05 21:50
D Suarez ska alltså kämpa med Rafinha, Roberto, Arda och kanske Pjanic om lite speltid när Iniesta, Busquets och Rakitic behöver vilas.
Det kommer att bli tufft på mittfältet.
Barcelona petersays
2016-06-05 21:30
Asså om Denis Suarez verkligen blir en del av a-laget så är det första gången på 10-15 år som klubben faktiskt värvat något utifrån till b-laget som sedan fått ta steget upp. Vi hör ju varje år om alla dessa fantastiska talanger som bara ska spela 1-2 år i b-laget och sedan flyttas upp, men så floppar de och lämnar gratis istället. Nu kommer det alltså hända - rätt stort!
Barcelona Rambla~
2016-06-05 20:11
Alltså, de har tom problem med att ro i hamn sina egna återköpsklausuler. Hur kommer det sig? Vad är vitsen med det när klubbar som Villarreal hela tiden försöker sätta käppar i hjulen och övertala spelaren att välja andra klubbar. Jag som trodde dessa klausuler var vattentäta. Tydligen inte Någonin hört RM ha problem med sina återköpsklausuler? De viftar med fingrarna och vips så kommer Morata hem som en lydig hund. Då vet ändå alla att det bara är för att tjäna pengar på honom och sälja vidare.
Barcelona enkos
2016-06-05 19:42
Unless there are any last minute changes, Denis Suárez will be forming part of the FC Barcelona first team in the 2016/17 season, as revealed by Robert Fernández at his press conference this week.

The technical secretary announced that these intentions have already been reported to Villarreal, the club that the player currently belongs to. On July 1, Villarreal will be formally notified that Barça will be exercising its right to repurchase the midfielder. Suárez shall therefore be returning to the team that he left in the summer of 2014 in search of new opportunities and the chance to play more football.

Fcbarcelona.com
Barcelona neymar JR
2016-06-05 19:36
Arrogant beteende från ledningen, tror absolut inte att dom har förhandlat färdigt med denis. Ett sätt att avskräcka andra klubbar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-06-05 19:32
Pjanic? Ugh, nej tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-05 19:28
Så Barça sätter press på Denis genom att lägga ut info på hemsidan, och jag antar att Villarreal kommer göra samma sak genom att be honom acceptera ett annat erbjudande då att priset höjs. Tricky...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-05 19:21
...Och enligt Gerard Romero har Barcelona bara tre dagar på sig att matcha andra klubbars bud som inträffar före 1 juli. Men mycket kommer såklart att hänga på vad Denis själv vill. Ingen kan tvinga honom att gå till en klubb han inte vill spela för. Men självklart kommer Villarreal att vilja ha ut så mycket som möjligt av affären...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-06-05 19:19
OFFICIAL - Barça announce that Denis Suarez will be part of Barcelona's first team next season. #Barça https://t.co/caveCqczMF Hoppas det stämmer. Kul.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-05 19:19
[QUOTE=the cameroonians]Liunil Masse Det kan bli så att affären muntligen blir klar redan i juni, grejen är dock att den inte kan genomföras på pappret eftersom kostnaden hamnar på denna säsongens bokslut vilket inte ekonomin tillåter. Denis är inte i hamn än, parterna ska träffas under veckan. Dilemmat här är ju att återköpsklausulen existerar mellan 1 och 15 juli, och fram till dess lär det ju komma fler erbjudande för Suárez. [/QUOTE] I see. Skumt att man lägger ut detta om Denis Suarez på officiella hemsidan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-05 19:17
Tillägg; På Barcelonas hemsida står det emellertid nu att Denis är sommarens första värvning med hänvisning till sportchefens presskonferens i torsdags. Väldigt modigt med tanke på att det inte finns ett skriftligt kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-05 18:58
Liunil Masse Det kan bli så att affären muntligen blir klar redan i juni, grejen är dock att den inte kan genomföras på pappret eftersom kostnaden hamnar på denna säsongens bokslut vilket inte ekonomin tillåter. Denis är inte i hamn än, parterna ska träffas under veckan. Dilemmat här är ju att återköpsklausulen existerar mellan 1 och 15 juli, och fram till dess lär det ju komma fler erbjudande för Suárez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-05 18:41
[QUOTE=the cameroonians]Kollade lite statistik på Samuel Umtiti och ser med belåtenhet att han har en hög passningsprocent och är bekväm med bollen - något som ju som bekant är extremt viktigt i Barcelona. Verkar också som att Lyon spelar med ett stort bollinnehav och därmed också med en hög backlinje vilket torde göra att Umtiti är van vid att spela i en högt ställd backlinje, också vitalt i Barcelona. L´equip hakade på MD´s rykte idag och skriver att Lyon förväntar sig att sälja 22-åringen för mellan €20 och 25 miljoner, en betydligt humanare summa än de 40 som nämnts i samband med Marquinhos, Laporte och Stones. Skulle ledningen och sportchefen Robert nå i land med denna värvning så tycker jag att de ska ha en eloge, en värvning för både nuet och framtiden för ett pris som är mer än motiverat på dagens marknad. Däremot ska det sägas att det från andra håll, i detta fallet Gerard Romero, är Marqunihos som ff är huvudspåret. Dessutom vet vi ju att finanserna är åtstramade fram till 1 juli - därmed lär vi höra flera andra namn nämnas innan en affär är klar. [/QUOTE] Tänk om Umtiti gör ett grymt EM då? Då kommer väl Lyon kräva det dubbla antar jag? Är Denis Suarez i hamn?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-05 18:21
Kollade lite statistik på Samuel Umtiti och ser med belåtenhet att han har en hög passningsprocent och är bekväm med bollen - något som ju som bekant är extremt viktigt i Barcelona.

Verkar också som att Lyon spelar med ett stort bollinnehav och därmed också med en hög backlinje vilket torde göra att Umtiti är van vid att spela i en högt ställd backlinje, också vitalt i Barcelona.

L´equip hakade på MD´s rykte idag och skriver att Lyon förväntar sig att sälja 22-åringen för mellan €20 och 25 miljoner, en betydligt humanare summa än de +40 som nämnts i samband med Marquinhos, Laporte och Stones.

Skulle ledningen och sportchefen Robert nå i land med denna värvning så tycker jag att de ska ha en eloge, en värvning för både nuet och framtiden för ett pris som är mer än motiverat på dagens marknad.

Däremot ska det sägas att det från andra håll, i detta fallet Gerard Romero, är Marqunihos som ff är huvudspåret. Dessutom vet vi ju att finanserna är åtstramade fram till 1 juli - därmed lär vi höra flera andra namn nämnas innan en affär är klar.
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-05 17:55
Johans spelidé sitter fastvuxen i Barcas väggar.
Den har nästan alltid varit vinnande och har också vandrat en bit till Tyskland och nu på väg till England.
Barcelona neymar JR
2016-06-05 17:43
Det vore väl idiotiskt att ändra ett vinnande koncept? Förra året fick vi se ett rakare spel med betydligt mer djupledslöpningar. Vart det inte luchos förtjänst? I år har vi sett ett mer passnings orienterad fotboll. Samtidigt har vi haft en hel del skador och en jobbig svacka. Nu kommer ju truppen till nästa säsong troligtvis se betydligt intressantare ut. Mycket dödkött som kommer försvinna och lite nytt blod in. Däremot så har lucho tappat sina bollar på vägen, hittar han dom igen så ska han givetvis fortsätta. Dags att han läxar upp både ledningen och några spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2016-06-05 17:23
@Gabriel:Bra tugg där Gabriel.
att Del Dosque vart sparkad är ju en stor skandal, trotls allt. det vore som att barca skulle sparkat pep efter 1-2 säsonger. skillnaden är dock att pep vågade så mycket mer närt han tog över, hejdå deco, heldå ronaldinho. lyfter fram en inietsa som inte alls presterade under frank samma sak med xavi . tycker bara lucho fortsätter i ett spår som är sönderläst och bidrar iunte särskilt med att lyfta fram nya spela spelare. barcelona kan man också ta förgivet att de vinner minst 2-3 titlar per säsong. jag vill bara se en egen vinnande spelidé som är bidragen till framgång inte fortsätta i gamla spår.
Barcelona Blaugrana91
2016-06-05 17:15
[QUOTE=Gabriel] Pogba lär med största sannolikhet hamna i Real Madrid, tyvärr för jag gillar honom. [/QUOTE] Det tror jag faktiskt inte, vi lär gå för honom nästa säsong och Real har antagligen värvningsförbud vid det laget. Skulle ju vara om Juve säljer den här sommaren men verkar inte så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-05 17:14
Emil Forsberg är Sveriges bästa spelare efter Ibra. Grym spelare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-05 17:10
Dussel Jag tror det många reagerar på är att du tycker att Barcelona ska sparka Lucho och byta tränare trots att vi gått och vunnit dubbeln (pga av misslyckandet i CL). Der är liksom inte "The Barça way". Del Bosque blev sparkad av Perez efter att ha misslyckats i CL och efter det följdes en rad av tränare som misslyckades. Att sparka Lucho som vunnit 5 titlar (om man inte räknar med supercuperna och VM för klubblag) under sina 2 första år hade inneburit att man inte skänker någon som helst form av tro, tålamod eller tacksamhet för den delen till tränarna som kommer efteråt. Det budskapet man sänder är isf "vinn trippeln varje år eller få kicken". Nu vet jag att titlarna inte var ditt problem med Lucho utan snarare hans brist på att kunna sätta sin egna prägel på laget, men jag försöker bara förmedla att man inte kan sparka en tränare som vunnit så mycket sina 2 första år just like that, regardless hans brist på spelidé eller vad man nu vill kalla det. Sen är gräset inte alltid grönare på andra sidan. Jag har svårt att se vilken tränare som skulle gjort det bättre än Lucho i dagsläget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2016-06-05 17:06
@Gabriel:

äntligen en realist, tack,
Barcelona Dûssel
2016-06-05 17:05
@Barca - Puyol:

där håller jag med dig helt. tyvärr är pogba nog för dyr denna säsong. men man kan ju hoppas han fortsätter i ett framgångsrikt juve ett år till och därefter att vi lägger de stora pengar på honom.

En anna mittback jag kan hoppas på (jag vet lite svenskt kanske) men lindlöf nilsson. han har presterat i benfica rejält och med detta kommande EM så kan han bevisa att han är material för större lag om saker går som det ska och då slipper vi köpa från PSG (även pm benfica är rika också så är det skillnad)
Barcelona Gabriel
2016-06-05 17:02
Jag tror inte att alla förstår hur marknaden riktigt fungerar i dagsläget. Antingen det eller så har man en rejäl dos av övertro på oss, för jag kan lova er redan nu att vi inte kommer att ha råd med alla de namn som nämns här inne. Exempelvis så kan man ju liksom bara glömma att vi ska ha råd med både Pogba och Marquinhos den här sommaren, den operationen hade gått på minst 150M€ och då år jag snäll. Pogba lär med största sannolikhet hamna i Real Madrid, tyvärr för jag gillar honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2016-06-05 16:59
@Ribohn Fan:

följt barca sedan kluvert tiden. klart jag vet deras spelidé me njag tycker inte han följer den. pep bröt spelidén lite MEN KOm med något eget i spelet det gör inte lucho
Annons: