/spanien/barcelona/forum/18415.aspx/spanien/barcelona/forum/18415.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
schlattan
2009-08-20 09:48
Ämne: schlattan

Precis,....
Har inte Ronaldo ungefär samma roll som i united eller? Har inte sett era försäsongsmatcher?
Real Madrid Fredrik R
2009-08-20 09:46
schlattan

Precis, samma typ av nissar dömer ut Ronaldo som en flopp innan säsongen ens börjat.
schlattan
2009-08-20 09:45
Ämne: Jag tror att Zlatan ....
Samma med drogba, när stora fysiska spelare inte är i matchform så ser de klumpiga ut. Zlatan kommer få rätt på sin fysiska del, nu ska han bara komma in i spelet och det kan ta tid. Folk som inte fattar att det tar tid har inte spelat fotboll själv :(
Real Madrid Fredrik R
2009-08-20 09:44
quirry

Samtidigt är inte Barcelona beroende av att Zlatan ska göra så mycket mål, de har två av världens bästa målskyttar i Henry och Messi. Ifall Zlatan gör mindre mål än Eto'o gjorde så tror jag att han kommer kompensera för det igenom att skapa lägen åt andra. Spelare som Xavi och Iniesta kommer också göra fler mål tack vare Zlatan, de kan spela upp bollen på honom och löpet i djupet medan han håller borta försvarare på ett annat sätt än Eto'o kunde, samtidigt som Zlatan är expert på att finna medspelare med små instick osv.

Som jag var inne på efter matchen igår så tror jag den största förlusten ifall man jämför Eto'o med Zlatan inte är offensivt, utan defensivt.
André Jeglertz
2009-08-20 09:40
zlatan kommer fylla etoos kostym samt göra messi och henry bättre än vad dom var tillsammans med etoo.

Nu kan barca fortsätta att föra sitt passningspel ännu längre upp i planen.

det blir många fler passningsvägar eftersom etoo aldrig passade

istället för bara messi & henry passar till centerforward
så kommer det bli messi & henry passsar till och får passningar av centerforward
vilket i sin tur kommer att spela stor roll för att utveckla barcelona ännu mer.

tyvärr så kommer det inte räcka till någon titel ;);)
Real Madrid Radikalt//Zidane är gud
2009-08-20 09:37
Jag tror att Zlatan lätt gör minst 15 mål. Om det sedan blir mer än 25 kan bara tiden utvisa... Av det lilla jag såg igår så såg dock Zlatan väldigt, väldigt stationär ut men jag kollade vad? 5-10 minuter så såg inte så mycket. Men Zlatan är Zlatan, hans psyke tillåter honom inte att floppa (sett över en hel säsong, i vissa matcher kanske han floppat). Hoppas att Zlatan spelar bra så att det blir en jämn och rolig säsong :)
Barcelona Heywood Jablome
2009-08-20 09:35
quirry

Kom tillbaka i slutet av maj så ska jag svara på den frågan.
Real Madrid quirry
2009-08-20 09:34
etoo gör 30 mål för barca de kommer aldrig ibra göra för barca, så barca har gjort ett nerköp i ibra det är jag helt övertygad om!

vem lyckas bäst etoo i inter?
zlatan i barca skriva vad ni tror!
Real Madrid Paco Buyo
2009-08-20 09:09
Att spela småpojkar i den här matchen är Peps sätt att sätta press på Txiki. -Värva nu!

För övrigt dyker Nuñezs arv upp igen i form av en skuld till Skatteverket på 60 miljoner euro.
André Jeglertz
2009-08-20 08:45
Zlatan såg ganska nervös ut, man ser att han är ovan att fiska. han vill ut och göra att det erat mittfält gör också som han gör i landslaget och gjorde i inter.

Håller tummarna för zlatan, resten kan dra åt helvete :)

btw såg gai bra ut, är han 18 år är det riktigt lovande.


lycka till, vi ses i cl-finalen
adil,
2009-08-20 07:15
Andreas

Aa han har närmast gudaliknande egenskaper iallafall. Typ första gången en tränare är lika populär som spelarna.

Sen kanske man kunde valt en annan motståndare än City. AC Milan hade vart kul. XD
Andreas-
2009-08-20 07:02
Ämne: Andreas-

Håller m....Jag gillar när han låter juniorer spela, men som du säger så bör inte alla lira i samma match. Speciellt inte i denna match, han har haft flera matcher på sig (USA-turnén).

Känns dock som att Pep prioriterar den spanska supercupen (helt rätt). Matchdatumet för Joan Gamper var inte den bästa, mellan matcherna i spanska supercupen. Men fortfarnade, Camp Nou är fullspikad. Det kommer den inte vara på Söndag. Detta känns som en större fest, o klubben måste ge tillbaka till oss supportrar. Jag själv hade varit än mer besviken om jag varit på Camp Nou igårkväll.

Dock ska man inte ifrågasätta Pep i onödan, han är Gud..
adil,
2009-08-20 06:45
Andreas-

Håller med, Barcelona brukar verkligen bjuda upp under denna turnering. Kommer det 98 000 och ska se matchen torde man tycka att Gaudi kunde bjössat på lite mer. Finner inte logiken i att starta med så många ungdomar. Knappast att alla de B-grabbarna kommer få starta en ligamatch tillsammans liksom, så varför spela dem nu...? Äh, Guardiola chansade väl lite antar jag..

Men men, hade det varit vi som vunnit med 1-0 hade man inte klagat. Det regnade inte direkt målchanser för Man. City heller, utan vi åkte på den klassiska Barca fällan. Härligt iaf att se att våra ungdomar håller högre klass än ett Europeiskt stjärnlag från PL. Det i sig var ju en förnedring. :)
Andreas-
2009-08-20 06:06
Det här vart ju inte speciellt roligt, hade väldigt stora förväntningar på denna match. Vette fasiken om det var så smart att spela med så många juniorer i just denna match. Känns som att 98 000 på Camp Nou i första hemmamatchen för säsongen ska få lite mer valuta för att man fyller denna mäktiga arena. Men men, i helgen blir det garanterat ett bättre lag på banan. Förhoppningarna man hade inför den här matchen får man lägga på den istället :)
adil,
2009-08-20 05:09
-
adil,
2009-08-20 05:09
Bengan

Personligen så bryr jag mig inte så nämnvärt mycket om hur, mot vem och var Zlatan gör mål. Jag har själv heller aldrig varit någon större Zlatanfantast.

Så länge han är nyttig för spelet och tillför något bra så är jag nöjd. Det behöver inte handla om 25+ mål. Han kan lika gärna assistera Messi 10 gånger och göra 13-16 mål själv, och på så sätt hjälpa Messi att vinna skytteligan istället. Sen så gråter man ju såklart inte om han får detdär riktiga erkännandet i Barcatröjjan.

För annars är det sant att han aldrig har presterat i dedär avgörande CL-slutspelen. Men mycket beror nog på tillfälligheter. Han hade ju två ramträffar mot Man U senast och spelade bra. Jag menar, att han gjorde 25 mål, sågs som och också var Serie A:s bästa spelare är tillräcklig bekräftelse för mig för att förstå att han är tillräckligt bra för Barcelona. Folk som inte gillar Ibra överdriver med det där och försöker göra honom till en dålig spelare. Att han aldrig har nätat i CL-slutspel ser jag inte som någon katastrof som garanterar en flopp i Barcelona.

Och vad är det som säger att han inte kommer att näta i CL-åttondelen nästa gång, med Xavi och Iniesta bakom sig, och Messi bredvid sig..?
Real Madrid Bengan
2009-08-20 04:06
Ämne: Rei

Jag vet att B....
Vi får väl se, han är ju av många här rankad som världens bästa forward efter Messi. Så det är enorma förväntningar på honom. Att han slänger in ett par mål mot skitlag i la liga är det nog ingen som skulle sätta mycket slantar emot.

Frågan är hur han kommer prestera i dom stora matcherna, champions league etc. Det är där han måste bevisa att han är en världsspelare. Jag personligen är enormt tveksam men han bör givetvis få lite tid på sig.
Real Madrid Bengan
2009-08-20 04:03
Ämne: Bengan

Du behöver....
Hehe, du saknar nog ett "inte" där nånstans.

Jag är nog en av de största zlatan-hatarna och jag ogillade honom skarpt långt innan han gick till Barcelona (vilket inte direkt gör det bättre). Men jag håller helt klart med. Ge han lite tid, om han inte presterar på längre sikt så kommer han få enormt mycket skit och jag kommer inte vara långt borta. Finns många hatare som kommer gotta sig åt hans misslyckande om det blir ett faktum.
adil,
2009-08-20 04:00
Rei

Jag vet att Barca har ett mycket unikt spelsystem (det enda i sitt slag) som är väldigt svårt att anpassa sig till.

Men Zlatan har trots allt en "mindre komplicerad" roll i laget. Han behöver till exempel inte genomgå samma omvandling som Henry behövde göra. Titi var ju tvungen att anpassa sig både till en ny roll som spelare och position.

Zlatan dock, han har lite mer likadan roll som han hade i Inter. Förutom att han kan komma att få pressa motståndarna mer i Barcelona. Självklart måste även han anpassa sig till det nya spelsystemet. Och det tar nog någon match.

Det jag menar är: I och med att han är så stor så kommer mycket kretsa kring honom. Hur han rör sig, hur han vill få bollen på fötterna m.m. I det här fallet tror jag faktiskt att Barcelona spelarna måste anpassa sig mer till Zlatan än vad Zlatan måste anpassa sig till Barcelona.

Ibra är Guardiolas ideal forward. Hans fysik var förmodligen den största anledningen till att man värvade honom. Och det är ju inte till en nackdel direkt att han har spelat i Ajax med ett liknande spelsystem, där visade han att han bemästrar den typen av spel.

Ni Maränger kan därmed lägga ner era förhoppningar om att Ibracadabra kommer floppa i Barca, tack.
Barcelona pokke
2009-08-20 03:52
Bengan

Du behöver inte oroa dig. Barcelona kommer värva träben som Grygera.

Rei

Vet inte om du utgår från vad du såg idag/igår. Men iallafal så har Zlatan kommit tillbaka från en skada, nytt land, nya lagkamrater, nytt spelsystem. Allt är nytt och det kommer ta sin tid. Det är bara att vänta och se om Zlatan lyckas eller inte. Men att säga att han kommer misslyckas redan nu är lite...
Barcelona Disco Stu
2009-08-20 03:50
@Bengan

- Och skulle det nu vara sant, så börjar jag iaf tro på fullaste allvar att Guardiola har tappat greppet.

@Rei

- Tro mig när jag sen säger att du inte tycks vara ensam med att ha tillgång till en magisk spåkula på ditt bord ikväll. Det är ”lite” fler än du. Så jag tackar dig för ditt inlägg i varje fall. Men i framtiden, se då till att skona mig/oss från dina profetior. För även om du hade fullständigt trovärdigt information om en eventuell flygkrasch, så hade 99 av 100 barcasupportrar ändå entrat flyget om denna varningsinformation kom från just dig - dvs från en madrista.

Mvh:
Barcelona Lion0
2009-08-20 02:33
Vet nån vart man kan ladda ner matchen ?
Rei
2009-08-20 02:21
Zlatan är ingen dålig lirare och även om han skulle vara 100% så kommer han aldrig att anpassa sig till BARCAs spelstil.
Real Madrid Bengan
2009-08-20 02:10
Ämne: Hoppas det inte är s....
Känns som man som Real supporter är lika emot det köpet efter den extremt vidriga överfallet på Ronaldo i Peace Cup =)
Barcelona ★Dizzy★
2009-08-20 01:37
Hoppas det inte är sant.

Bona Nit Cules!
Barcelona Humphrey Bogart
2009-08-20 01:31
Xavi_totalkontroll

Gai bidrog med mycket i andra halvlek. Men han föll ganska lätt. Han är endast 18 år gammal och har inte utvecklats än.
Alle #8
2009-08-20 01:28
Ämne: Alle #8 //
Vem är p....
Ja okej läste nog fel men det stod Serie så trodde det stod ett "A" efteråt. Men nu är det ju så att Zlatan inte ens har spelat sin första liga match och bara har tränat 2 gånger med laget, kommit tillbaks från en 4 v. skada, inte spelat en match på hur länge som helst och knappt i matchform.

Varför drar du in då Eto'o i detta om att han gjorde mål i sin första ligamatch när Zlatan inte ens har lirat sin? P*jas
Real Madrid Real Madrid!:)
2009-08-20 01:28
Samuel Eto´o My Hero!// Jag misstänker att du inte håller på Barca? Hade vi tex bytat Raul mot Messi så hade jag hoppats på succe, inte för Messis skull utan för lagets skull. Jag hoppas dock inte det händer för Raul är en viktig del i Real fast han har tappat mycket.
Barcelona Xavi_totalkontroll
2009-08-20 01:28
jag tyckte att Gai var bäst idag.

Vilken teknik han hade, oj oj oj ! hoppas att han får mer chanser att visa upp sig. klockren talang att se fram emot i framtiden jallafall
Barcelona ★Dizzy★
2009-08-20 01:22
Vilket jävla tryck Jonathan har på bollen. Mäktigt skott!
Annons: