/spanien/barcelona/forum/1834.aspx/spanien/barcelona/forum/1834.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-06-10 00:05
Rakitic alibi spelare? Rakitic är en vinnare, men antar att coutinho ska ta jobbet för Messi?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-10 00:04
Jämföra Arda och Coutinho är som jämföra äpplen och päron!
Barcelona Liunil Masse
2016-06-10 00:02
[QUOTE=neymar JR]Japp coutinho och iniesta på mittfältet, rätt balans på det hela. Sen MSN där fram, jisses vad man lider med pique
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-10 00:01
Ja! Bättre balans än alibi spelaren Rakitic i alla fall.
Tappar vi boll t ex och det blir omställning. Så hinner alldrig Rakitic med.
Vi saknar klart en snabbare spelare och som också orkar löpa. Rakitic är trött efter 45 min.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-10 00:01
[QUOTE=Ribohn Fan]Coutinho i Barca skulle vara guld. Ett mittfält med Busquets defmitt och Iniesta och Coutinho offmitt. Oslagbart! Att man säger att han försvinner i matcher är för att han spelar i Liverpool PL, där dem i mellan åt slutar och spelar fotboll. I Barca som har boll minst 70% per match, då kan det inte bli fel med en sådan spelare. [/QUOTE] Coutinho kan inte lira CM i Barca, precis som Arda inte kan det. Trodde Arda-värvningen bevisa ett o annat men icke...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-06-09 23:59
Ledningen gör det igen, behåller Arda och tror att allt kommer lösa sig precis som man gjorde med Villa, det slutade med att vi sålde en 40€ miljoners spelare för 2€ miljoner. Samma sak blir det väl med Arda, ja menar allvar nu, kan någon ge mig en aktion av Arda som var helt okey denna våren? Minns bara att han var efter i alla dueller, såg knubbig och klumpig ut, allmänt obekväm med bollen, fysiken är under all kritik då han dog efter 60 min. Slutade med att Rafinha petade honom. Usch... En ända gång lyckades vi göra ett kap, de va när vi sålde Yaya och köpte Mascherano.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-09 23:54
Japp coutinho och iniesta på mittfältet, rätt balans på det hela. Sen MSN där fram, jisses vad man lider med pique&masken bara att läsa det där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-09 23:52
Coutinho i Barca skulle vara guld.
Ett mittfält med Busquets defmitt och Iniesta och Coutinho offmitt.
Oslagbart!
Att man säger att han försvinner i matcher är för att han spelar i Liverpool PL, där dem i mellan åt slutar och spelar fotboll.
I Barca som har boll minst 70% per match, då kan det inte bli fel med en sådan spelare.
Barcelona neymar JR
2016-06-09 23:45
Börjar bli lite smått förbannad på lucho som låser sig fast på en mittback, läs marq. Samma sak gjorde Tito med Silva och alla vi vet hur det slutade. Måste försvara ledningens beslut ifall det stämmer, vi behöver inte gå efter en av psg:s TRUPPSPELARE för bra många miljoner när det finns andra duktiga mittbackar. Men en back gör knappast en stor förändring, vi behöver värva fler till försvaret. Nu när denis verkar klar så bör vi strunta både i mittfältet och anfallet. Vi har arda/rafinha/denis som kan spela på yttern. Samt så har vi en ganska mångsidig offensiv uppsättning som kan justeras ganska simpelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-09 23:42
[QUOTE=Gabriel]Ledningen och Lucho kör en rejäl gambling vad gäller Arda nu. Den här sommaren kan man fortfarande få en rejäl summa pengar för honom då intressenterna fortfarande främst minst hans aktioner i Atletico. Hela PL är ute efter Arda och vi skulle kunna få uppåt 40M€ för honom. Men en till dålig säsong och ett år äldre Arda? Blir inte förvånad om vi då får högst 15 för honom. Sälj honom nu medans de fortfarande finns chans att casha in på honom. [/QUOTE] Arda kommer fortsätta suga hästpung så länge Lucho tror han är en central mittfältare. En offensiv mittfältare/ytter o Lucho tror han ska fungera längre bak. Håller med dig, sälj nu o in med en riktig CM, erkänn ditt misstag o sluta envisa...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-09 23:38
Maradona SJÄLV gjorde Messi till kapten för Argentina och har sen innan hyllat sitt beslut där han sagt att man inte behöver vara en storsnackare för att vara en bra ledare. Nu är han alltså inte en bra kapten men det var ju Maradona själv som utsåg honom till kapten. Hahaha, avundsjuka much? ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-09 23:37
Ledningen och Lucho kör en rejäl gambling vad gäller Arda nu. Den här sommaren kan man fortfarande få en rejäl summa pengar för honom då intressenterna fortfarande främst minst hans aktioner i Atletico. Hela PL är ute efter Arda och vi skulle kunna få uppåt 40M€ för honom. Men en till dålig säsong och ett år äldre Arda? Blir inte förvånad om vi då får högst 15 för honom. Sälj honom nu medans de fortfarande finns chans att casha in på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2016-06-09 23:21
Rafael Hernández ?@RafaelH117 4 minför 4 minuter sedan Visa översättning Just confirmed that Umtiti has agreed terms with Barça. Negotiating with Lyon won’t be difficult, but no announcement before July 1st. Umtiti is a sports secretary signing, player wasn’t requested by Luis Enrique like Marquinhos, who’s unlikely to come. Barcelona won’t target more midfielders now that Denis Suárez has been brought back and Arda Turan will be given another season to impress. edit: 2:a påt hehe
Barcelona Neymar N11
2016-06-09 23:21
Just confirmed that Umtiti has agreed terms with Barça. Negotiating with Lyon won’t be difficult, but no announcement before July 1st.@RafaelH117 Umtiti is a sports secretary signing, player wasn’t requested by Luis Enrique like Marquinhos, who’s unlikely to come.@RafaelH117
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Felix-Forca Barca!
2016-06-09 23:20
The Cameroonias
Trovärdig källa?

Hoppas verkligen detta stämmer!
Sedan har jag personligen en enorm förkärlek till Coutinho med, likt andra här inne. Skulle han verkligen inte bidra tror ni?

Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-06-09 23:06
Den är en ganska skev syn på en ledare som många verkar ha, att de måste vara den som skriker högst och tar mest plats. Messi leder genom sitt spel. Hela laget lutar sig mot Messi och han LEDER vägen, som den chef han är. Jag lovar, hade Messi varit den högljudda ledartypen hade folk lyckats få det till något negativt också.
Barcelona Gabriel
2016-06-09 22:51
"ingen som håller några tal i omklädningsrummet, vilket säkert är Maradonas bild av en ledare" - angående Messi. Precis, det är något Maradona utgår ifrån från sin egna tid som Messis förbundskapten. 2010 alltså. Messi där och då 23 år gammal och på den tiden stämmer säkerligen den beskrivningen in relativt bra på Leo Messi. Men idag är det inte en vidare pricksäker analys utav Messi. Idag ser Messi annorlunda ut vad beträffar "dessa saker". Han är inte längre en lika blyg och tillbakadragen kille som han brukade vara, utan att på några som helst sätt vilja dra till med rejäla överdrivelser om att att Leo är ett partyfreak som festar med Curry och Bieber som en viss annan spelare i vårat lag gör. Nej, sån är han inte och förmodligen kommer han inte heller att någonsin bli sån. Men när man pratar om hans "ledaregenskaper" så kan man, åminstone av att bedömma scener på fotbolslplanen, utgå från att han har ändrats och tar till sig mer rejält än vad han brukade göra - för cirkus 6 år sedan. Idag ser vi Messi ryta till på lagspelare när han känner att det finns fog för det, vi har sett honom ta strypgrepp på motståndarspelare och sätta skalle mot skalle. Vi har sett honom viska saker till Pepe och flertalet andra spelare som försökt komma innaför skinnet på världens bästa. Och vi har också sett Leo bli varnad av flera domare när han gått och pratat med dem, senast för inte allt för längesedan. Dessa saker är inte en beskrivning av en blyg och tillbakadragen kille, snarare tvärtom rätt så snarlika egenskaper av det Maradona hade som spelare under sin tid. Så då frågar jag mig; vad fan vet Maradona egentligen och vad grundar han sitt så ordentligt igenomtänkta uttal kring Messi på? Svar, han vet inte ett skit och han grundar det på sin korta och otroligt misslyckade sejour som landslagstränare (där han inte hade en jävla aning om vad han höll på med). En 23 årig Messi ska alltså förväntas vara "ledaren" i laget, det kanske fungerar för några personer men vissa andra behöver mognas och utvecklas inte bara som fotbollsspelare utan även som personer. För ja, den som på fullaste allvar tror att Messi är samma typ av person idag som han var för 6 år sedan, lurar sig själv rejält. Idag fadern och den tatuerade Leo - nej det är inte samma kille inte. Messi har fullt med ledaregenskaper, kanske inte i samma gigantiska våg som de klassiska kaptener som Puyol som ryter och gapar som om halsen vore gjord för den sakens skull. Men jag vågar satsa en rejäl summa på att han inte sitter tyst och stilla på sin plats i omklädningsrummet medans de andra tar för sig, snarare tvärtom.
Barcelona neymar JR
2016-06-09 22:48
Han kanske vill att Messi ska börja punda och agera clown likt han själv för att få en viss personlighet(störning).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-06-09 22:41
Angående Maradona... Både han och Pele vill bara ha uppmärksamhet. Framförallt Pele som verkar ändra sina åsikter varannan vecka.
Barcelona Barca Barca
2016-06-09 22:27
Gabriel "i en tid när La Masia inte satsas på. Ja, jag är orolig, jag är rejält orolig!" Den meningen skrämde mig enormt mycket. Känns som att jag just nu inte har en klar view över havet likt Titanic. Pengar i sjön på totalt okunskap bakom dåliga värvningar. Vermalen, Douglas, Arda, Aleix, Mathieu, vi köper spelare som vi i stortsätt måste rea ut för att få sålt dom. Förut schabblade vi bort pengar på dumma värvningar, såsom Zlatan, Chigrynski(kan fortfarande inte stava till de namnet), Villa var en lyckad värvning sett till första säsongen, men sen kändes han sisådär och stack extremt billigt, hjälp mig om jag missat någon. Men grejen då var att vi hade grundpelare i form av, Puyol, Xavi, Iniesta, Busquets och Messi som vi kunde lugnt luta oss tillbaka på och bygga om på nytt. Xavi och Puyol är borta, Iniesta börjar komma till åren och Messi med Busquets är på väg mot 30 strecket, tittar man mot bänken, finns det ingen La masia som kan komma likt, Messi och Iniesta säsongen 2006 komma in från bänken och vända upp och ner på vilket lag som helst, tänker först och främst på Iniestas prestation borta på san siro mot milan i semin 2006 och Messi instats i åttondelen mot Chelsea 2006, men nu står vi där med Munir och Sandro...Sergi Roberto har skött sig bra den här säsongen men kikar vi på B-laget så ser jag NOLL spelare som ska göra en resa hela vägen till a-laget och ta över en "grundpelar" roll.
Barcelona enkos
2016-06-09 22:25
Tata Martino bekräftar att Messi spelar mot Panama, att han har tränat utan problem.
Barcelona enkos
2016-06-09 22:19
För mig räcker det att han säger "men" för att förstå allt han vill komma till....
Barcelona LennyRomario
2016-06-09 22:11
@enkos:
Det är bara jag som fattar, enligt dig, att det är ett publicitetsevenamang i Paris, för EM. Det är deras jobb att sitta där som två nickedockor och hylla allt som har med EM att göra. Har du ens läst artikeln? Han får frågan av Pele, men vet inte ens att mick fångar upp det, och säger "han är en fin människa, men ingen ledare" och du reagerar som hela världen gått under.
Barcelona Barca4life98
2016-06-09 22:09
Skönt att Denis verkar vara klar. Där har vi Iniestas ersättare enligt mig om han får chansen hos oss. Angående Maradona, han är stor och förtjänar all respekt. Man vet aldrig med media, kan mycket väl vara så att man har tagit dom orden ur sitt sammanhang.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-06-09 22:07
LennyRomario

Jag är lugn, men du fattar inte Maradonas poäng att hacka på Messi. Knarkaren kan inte acceptera att folk anser Messi som den bästa genom tiderna. Jag vågar satsa mitt hus på att Maradona hejar på att Argentina INTE vinner Copa. Den ego är i klass med en annan ego som han nu hyllar mer än sin egen landsman, och alla förstår varför förutom dig tydligen.
Barcelona LennyRomario
2016-06-09 22:00
@enkos:
Lugn och fin nu. Eller har jag missat nåt? Maradona säger att Messi är en mycket fin person, men ingen ledarpersonlighet. Vad är grejen? Det hade jag nästan också kunna sagt. Messi är lugn och tillbakadragen, ingen som håller några tal i omklädningsrummet, vilket säkert är Maradonas bild av en ledare. Det kan väl ändå inte vara tillräckligt för att ta heder och ära av en av de bästa spelarna genom alla tider. Och eventet med Pele hölls i Paris. Klart de är där för att snacka upp EM, och därigenom Ronaldo som är en EM:s största stjärnor. De träffades inte i Paris av en tillfällighet. Vad tror ni att de får betalt för? Att svara "Tycker Ronaldo är lite överskattad"? "Vill ni se den bästa ska ni titta på Copa America". Men med det sagt, det Maradona säger om Messi är ju inte ens elakt.
Barcelona Kröjff
2016-06-09 21:48
Håller med förgående "talare" angående Diego Maradonas "paranoida" utspel.
Barcelona Blaugrana91
2016-06-09 21:47
Jag har funderat lite på det här med ekonomin och jag tycker det är underligt. Alltså, vi drar in över €600M och har gått med vinst varje säsong dem senaste åren. Dock har vi ju lönerna som skjutit i höjden, men jämför man med Real så drar vi in ungefär lika mycket, presenterar liknande vinster varje år, har lönekostnader på samma nivå, lägg dessutom till att Real sitter på betydligt högre skulder än oss. Så vad skiljer?? Förra året hade vi råd att slänga upp över €80M för Pogba som Juve förvisso nekade. Året innan köpte vi Suarez för €80M samt spenderade totalt över 1 Miljard på värvningar. Hur kommer det sig att budgeten är stramare plötsligt trots att vi omsätter mer? Blir intressant att se årets resultat, omsättningen lär återigen passera 6 Miljarder, vi är världens näst rikaste klubb sett till vad vi faktiskt tjänar in, ändå är budgeten begränsad... Nikeavtalet är välkommet men dags att förnya Qatar Airways alternativt välja något annat. Man borde se ut på den amerikanska marknaden typ Apple, Google, Microsoft, Pepsi osv. Ser t.o.m hellre Disney på vår tröja än Qatar Airways, ja jag vet en Disney logga på en Barca tröja, men Disney har dock galet mycket pengar och tar varje chans att tjäna mer pengar vilket dem skulle med hjälp av Barca...;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-09 21:43
Är det bara jag som känner att de största legendarerna ständigt hackar på Messi pga att de känner sig hotade. Sanningen är den att Messi passerat varenda fotbollslegendar för längesen det är därför Pele och Maradona gör allt i sin makt för att snacka sämre om Messi och bättre om Ronaldo, eftersom de vet att Ronaldo aldrig kommer att ses som en av de bästa genom tiderna. Det är inte vare sig hallucinationer eller galenskaper det handlar om, snarare en välmedveten taktik om jag skulle få säga vad jag tror. Läser man Maradonas tal om Ronaldo så skulle man kunna tro att O fenomeno fortfarande är aktiv, för det måste väl ändå vara Luiz Nazario Da Lima som Diego pratar om? Inte fan kan de va portugisen Ronaldo. Som sagt, taktik gissar jag på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-09 21:25
@Vlom:
Jag gillar alltså inte fotboll enligt legendaren Diego Armando. Som i den mån han inte blivit felciterad, allvarligt borde fundera på om det inte är dags att åka tillbaka till Fidel Castros Cuba igen och avgifta sig från droger, som uppenbarligen påverkar hans omdöme så till den grad att han hallucinerar när han ser CR 7.En kemisk formel?
Annons: