/spanien/barcelona/forum/183.aspx/spanien/barcelona/forum/183.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Cule4Life
2018-09-10 17:13
@Infinit8Don:

Hade bytt ut han mot Semedo utan stress.
Barcelona Infinit8Don
2018-09-10 16:53
Haha. Yerry Mina blev alltså nominerad till att kunna bli uttagen till Fifa team of the year. Alltså top 20 bästa försvararen i HELA världen under förra säsongen. Det säger allt om standarden dessa priser har nu för tiden. Trams. Lägg ner skiten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-09-10 14:51
Enligt flera fotbolls relaterade hemsidor och twitter konto rankas Miranda som den bästa u19 vänster backen och Puig år med i topp 10 bästa mittfältaren. Sergi Gomez som lämna oss förra säsongen är med i topp 3 bästa u19 spelare. Flera av våra La Masia spelare spelade i U17 VM finalen förra året vilket visar att de är speciella. De vann även ueafa youth League så jag tror inte att de är inte redo. Jag kan rabbla up spelare som är yngre än våra talanger men har redan fått spela liga matcher i sina klubbar. Det är helt sjukt faktiskt. Tror alla härinne är överens om att camara och gumbaou inte var några bra talanger men de fick speltid i CL, den största turneringen av dem alla, därför köper jag inte att Valverde inte tycker de är bra nog. Hur många matcher hade vi inte kunnat ge dem speltid med tanke på att vi hade ett sjukt försprång i ligan sens november. Vill även tillägga, våra tränare har haft en oskriven regel att spela med nån/några B spelare i den sista cl matchen om vi redan är säkrade gruppetta, har för mig att vi gjort så flera år men Valverde gjorde inte det. Vad sänder det för signaler till våra talanger om de inte ens får spela en betydelselös match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-09-10 14:24
Juan Miranda: "It's still early for the first team." [md] Jahapp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nelson Umtiti
2018-09-10 14:19
@Infinit8Don:


Juste så var det, då blev han nästan tvungen till att jobba med med yngre spelare.
Barcelona Infinit8Don
2018-09-10 14:07
Är väl inte ekonomin som är problemet i Bilbao. Är ju deras filosofi som är att man aldrig ska värva icke baskiska spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nelson Umtiti
2018-09-10 14:02
Kan nån nämna en spelare som Valverde utvecklade i Bilbao? Har aldrig fått känslan av att Valverde gillar att jobba med unga lovande spelare, I Bilbao hade han inte mycket till val då Bilbao inte har ekonomin att köpa topp spelare.
Barcelona Infinit8Don
2018-09-10 13:18
#5sergio Precis.... var inte ungdomsutvecklingen hans starka sida under hans tid i Bilbao? Vad är problemet nu isf? Vågar han inte att riskera matcher? Förstår inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-09-10 12:34
Miranda behöver inte slussas in långsamt, han håller för att starta dom flesta ligamatcherna i a-laget. Vi kommer troligtvis värva någon ny för valverde kan inte förvalta/utveckla talang, tragiskt då det var vad han gjorde som bäst i Bilbao.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2018-09-10 11:58
Miranda anses som en av världens absolut mest lovande vänsterbackar och det borde inte råda någon som helst tvekan att han håller som nummer 2.

Skola in honom försiktigt han är ju sjukt offensiv likt Alba och har en enorm fysik samt bra inlägg.

I näst högsta serien förra året noterade han för en assist på 7 matcher.

Dessutom noterades han för 5 assist på 8 matcher under deras youth league vinst.

Om de inte anser att han håller ska han inte lira i segunda b.De som lirar där är för att de ska kunna tillföra a-laget samt spelar mycket!

Ruiz,Miranda samt Puig ska alltid spela de är vår framtid hoppas jag...
Barcelona Dreamteam09
2018-09-10 10:00
[QUOTE=S.Eto'o]Barça want to study if they need a left full-back to give Jordi Alba a back-up [md] Valverde thinks Miranda is still too inexperienced and wants a reinforcement, but the club does not see it now [md] Har sagt det förr och säger det igen, Valverde är döden för våra la masia talanger. Grundar självklart inte det på bara den här ryktet utan ända sens han blev anställd som Barcelona tränare har inget positivt hänt med våra talanger. Visste ni att den yngsta la masia spelaren Valverde gett speltid till i la liga och Cl är Munir (23 år).... i en match där han fick spela 2 minuter Visste ni även att bortsett från alla startspelare har bara 2(!!) La Masia spelare fått spela i la liga/Cl, dessa två är Munir och deulofeu. Det kan jämföras med enrique som starta en cl match mot Bayern Leverkusen med spelare som: Kaptoum (19), Samper (20), Munir (20) och Sandro (20) där 3 av dem fick spela 90 minuter. Han tog även in Camara (21) och Gumbaou (20). Samper fick även spela 45 minuter mot Roma i 6-1 matchen och han spelade också 90 minuter året innan i första rundan av CL mot apoel. [/QUOTE] Är verkligen ingen fan av valverde men kan det vara så att grabbarna i la masia inte håller? Dem kanske inte är bra nog för att få lite gratis tid på plan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2018-09-10 09:58
Stör mig på Griezmann och Umtiti, okej ni vann VM o kan dansa vid bucklan men varenda gång? Tacka större vinnare som Zidane, Platini osv som inte behövde show off.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-09-10 09:27
Pavard, who has a €35m release clause to leave Stuttgart in 2019, has been offered to Barcelona [md] Grym spelare. Bra pris. Men behöver vi han? Njaaa. Väldigt tveksamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2018-09-10 08:20
Detta gäller kanske inte Barca direkt men handlar om två av de största klubbarna i Europa och en av de hetaste tränarna.

Vart hamnar Zidane och när?

För mig handlar det just nu om 2 klubbar

Man U där just nu Pogba befinner sig samt Martial om de blir kvar är det möjligt att han hamnar där.Han skulle ta en av de största klubbarna i Europa med obegränsat med pengar.
Han får också en klubb i kaos efter Mourinho...

Eller så väljer han Juve dit Marcelo ryktas samt ett byte mellan Dybala och Pogba...

Tänk er Juve med nuvarande trupp och att man dessutom spetsar den med Marcelo samt Pogba...

Främsta hoten i cl är väl Juve,CIty,Bayern?

Först ska vi ta oss vidare från gruppen dock...
Barcelona Mäktiga Messi
2018-09-10 08:09
Hur fan kan lucho tillåta att ha äcklet ramos som lagkapten? världens smutsigaste spelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Criff
2018-09-10 07:44
Han har inte ens testat Miranda i en riktig tävlingsmatch eller ens gett honom chansen över några matcher.
Så över träningar och några försäsongsmatcher, har vår tränare bestämt sig att förpassa honom till B-laget. Som med så många andra.
Ärligt talat, vi är i särklass det bästa laget i ligan de senaste åren, vi vinner matcher med tennissiffror ibland. Hur vore det att slänga in Miranda i minut 50 om det står 3 - 0 eller något för att låta han visa upp sig i en tävlingsmatch?
Nej just det ja, då måste vi stänga butiken och slänga in defensiva hård arbetande mittfältare som ska stänga ytor.
Jag är ingen tränare, men herregud, vi har haft en massa tränare innan, som låtit ungdomar som inte är utvecklade fotbollsstjärnor, då vara med och växa i rollen med tiden med lite speltid här och där. Jag menar spelare som Jeffren, han kan väl inte varit en komplett fotbollsspelare när han spelade i vårt A-lag? Men visst fan fick han chansen och gjorde några poäng och var nyttig för elvan ändå?
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-09-10 07:10
Lucho framstår ju som en fantastisk tränare för klubben om man jämför honom med valverde. Gräset var verkligen inte grönare på andra sidan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-09-10 06:46
Barça want to study if they need a left full-back to give Jordi Alba a back-up [md] Valverde thinks Miranda is still too inexperienced and wants a reinforcement, but the club does not see it now [md] Har sagt det förr och säger det igen, Valverde är döden för våra la masia talanger. Grundar självklart inte det på bara den här ryktet utan ända sens han blev anställd som Barcelona tränare har inget positivt hänt med våra talanger. Visste ni att den yngsta la masia spelaren Valverde gett speltid till i la liga och Cl är Munir (23 år).... i en match där han fick spela 2 minuter Visste ni även att bortsett från alla startspelare har bara 2(!!) La Masia spelare fått spela i la liga/Cl, dessa två är Munir och deulofeu. Det kan jämföras med enrique som starta en cl match mot Bayern Leverkusen med spelare som: Kaptoum (19), Samper (20), Munir (20) och Sandro (20) där 3 av dem fick spela 90 minuter. Han tog även in Camara (21) och Gumbaou (20). Samper fick även spela 45 minuter mot Roma i 6-1 matchen och han spelade också 90 minuter året innan i första rundan av CL mot apoel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-09-09 22:48
Löser man de ligt nästa år hade jag utan att tveka kunnat tänka mig att släppa pique samtidigt. (vet dock att det inte kommer hända). Umtiti, de ligt, lenglet+ nån mer räcker gott och väl kan jag tycka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-09-09 22:47
Sportchef*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-09-09 22:45
Kunde inte ha hållit med mer, ganska korkat om man inte resonerar likadant som sportledningen. 2 positioner som förstärks i flera år
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-09-09 22:35
Barca borde göra allt för att ta in de Jong och de Ligt samtidigt i ett paket. De Ligt kommer bli en monsterback. Bara 18 år och redan fantastisk. Piqué kommer snart behövas ersättas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona sideshowbob
2018-09-09 22:17
Frenkie de jong är som gjord för Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona sideshowbob
2018-09-09 22:17
Frenkie de jong är som gjord för Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2018-09-09 22:12
@Gonzalez_Barca:

Tack för tipset, är det med namn och nummer eller utan?
Barcelona jerkasss
2018-09-09 21:49
Är man en dålig människa om man kollar fotboll istället för valvaka?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-09-09 21:45
Abidal sköter detta!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-09-09 21:43
Jag tvivlar inte det minsta på att vår ledning vill eller Frenkie för den delen. Det som oroar mig är snarare deras kompetens och förhandlingsförmåga, även deras taktik när de jagar en spelare. Blir ju för fan ovänner med så gott som alla klubbar de jagar spelare ifrån.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-09-09 21:38
Den sportsliga ledningen ville ju ha honom, overmars vägrade den här säsongen med tanke på cl spel. De jong vill, klubben vill och tror inte pep kan påverka spelarens beslut så mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-09-09 21:33
Inte ens försöka? Det kan du nog glömma, PSG, City ja säkert även RM lär ju inte sitta sysslolösa och se på när Barca värvar honom. Dessutom, litar inte ett skit på vår sportliga ledning så länge Segura styr den.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: