/spanien/barcelona/forum/1826.aspx/spanien/barcelona/forum/1826.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-06-04 15:24
Bartra officiellt klar för Dortmund
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-06-04 14:52
Tog en promenad längs memory lane och läste inläggen från dagen då Vermaelen blev klar för Barça. Oraklet strikes again.
Postat via SvenskaFans-appen
Seabrook
2016-06-04 14:20
Någon som vet vad som hände med Mauricio Lemos ryktet? Känns som en spännande mittback för framtiden. Hoppas på stark Silly Season säsong, men av tidigare somrar att bedöma, så tror jag mer på besvikelse än lycka.
Barcelona Gabriel
2016-06-04 14:06
En annan strålande nyhet en sån här solig sommardag är att Vermaelen skadat sig - igen. Alltså, inget nytt under solen egentligen. Lämnar kritiserandes av juntan och värvningen till er andra. Jag saknar ord...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-06-04 13:58
Engelska medier rapporterar att Arsenal aktiverat Vardys klausul på 20 miljoner pund.
Barcelona enkos
2016-06-04 13:57
Åklagaren vill fälla Messi och hävdar att en 10 åring vet vad skatter är men många medier tror att Messi kommer att frias medan hans pappa dömts tilmsig 18 månader.
Barcelona Barca Barca
2016-06-04 13:44
Är det bara jag som har en känsla av att den här silly season blir en flopp rakt av?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-04 13:38
[QUOTE=Vampíro]Nope han vill ha speltid. Killen är smart och verkar vara väldigt ambitiös så jag förstår honom om han inte vill ruttna på en bänk för att Arda måste spela av politiska skäl eller nått sånt nonsens. [/QUOTE] Isco kan ruttna på Reals bänk med glädje men vi kan inte ha någon som Denis Suarez på bänken...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-06-04 12:46
[QUOTE=koeman92]En vanskött ekonomi, en minst sagt illa hanterad ungdomsakademi, en handlingsförlamad sportchef, en president som ljuger, oförmågan att kunna skaffa en ny sponsor och att man i princip ger bort våra spelare eller säljer dem för kaffepengar. Jag förväntar mig att du och resten som höll på Barto åtminstone kan ha någon grads självkritik. Säg vad man vill om Laporta, men jag minns inte någon gång då han inte kunde värva en spelare för €18 miljoner för att ladan var tom (efter en trippel dessutom). [/QUOTE] Jag personligen höll på Bartomeu i valet och står fortfarande fast vid att det var det bästa alternativet. Sen visst håller jag med om vissa av dem negativa saker du räknar upp. Men Laporta gjorde knappast allt rätt under sin period, var många konstiga värvningar för stora belopp, rykten om spionage på dem egna spelarna, pengar som försvann från klubbens kassa, samarbeten med ett land som Uzbekistan och snack om strippor och prostituerade... Sen om allt var sant är en annan sak men han var knappast någon ängel. Angående ungdomsakademin så håller jag med, men samtidigt är det sånt som går i perioder, under Laporta så hade vi många spelare som knackade på dörren från ungdomslsgen och idag har vi tyvärr inte det. Tycker inte man kan hylla Laporta respektive kritisera Bartomeu för det, då det till stor del går i perioder som sagt. Ekonomin är knappast vanskött, vi drar in mer än någonsin och har gått med vinst varje år sedan Rosell/Bartomeu tog över. Problemet är att kostnaderna har ökat till följd av betydligt högre löner och här har vi ett problem. Lägg till Espai Barca som ska byggas. Vi måste öka intäkterna och det nya megaavtalet med Nike är en bra början och här ska Bartomeu och ledningen ha beröm. Återstår dock att fixa tröjsponsorn, sedan ser det ju ganska bra ut. Längre fram lär det väl bli aktuellt med ett sponsornamn på Camp Nou för delfinansiera Espai Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-04 12:41
Vampiro Blir man värvad 2 ggr av samma klubb så tror man på en, hoppas han vågar ta chansen. Tror ändå att det är han som kommer ångra sig mer än klubben ifall han inte gör det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-06-04 12:37
Absolut, jag tror(och hoppas) dock att det slutar med att han spelar i Barça nästa säsong. Det är en jätteduktig spelare som definitivt passar in och kan mycket väl bli en nyckelspelare i många år framöver. Tror även det är en spelare Luis Enrique uppskattar väldigt mycket. Förhoppningsvis blir detta sommaren där vi kryddar på med 3-4 unga, spännande namn som kan växa in i laget. Vi har redan en stabil kärna med Messi, Iniesta, Busquets, Piqué, Jordi Alba. Dags att få in lite nytt blod också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-04 12:23
Vampiro Visst klokt för sin egen del, en fantastisk talang som han borde vara medveten om. Han borde ju se sin chans med tanke på iniestas ålder samt hans prestationer. Hade det varit en random talang så hade jag varit mer förstående, men inte när det gäller han. Han har alla förutsättningarna för att bli lyckosam i Barcelona därav min besvikelse.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cessi - 3
2016-06-04 12:10
Jag tänkte på en sak...

Nu när Alves, Adriano och Douglas kommer att lämna kommer vi att ha en HB och en VB i laget. Jag tänker på Vidal och Alba. Nu när Chelsea missar CL vore inte Azpilicueta det bästa lösningen?

Jag menar, han kan spela både på HB och VB. Han är spanjor, i rätt ålder. Istället för att köpa två spelare där den ena sitter mestadels på bänken då Alba spelar nästan alla matcher vore Azpi bästa lösningen enligt mig. Lägg till att vi har Malboro och Roberto vilka kan också spela ytterB. Då har vi riktigt bra täckning och jag tror att Vidal, Azpi och Alba kommer att bli nöjda då alla kommer att spela mycket.

Frågan är bara Hur bra är Azpi? och hur mycket kommer han att kosta? Oavsett blir han billigare än två spelare och ska inte vara svår att locka.
Barcelona Vampíro
2016-06-04 12:05
Ja fast han har redan tillhört klubben i ett par år nu och vill väl säkert veta vad de har för planer. Han blev värvad 2013 för att ett år senare användas som en pjäs i Rakitic-affäeen där han sedmera blev bänkad i Sevilla. Tror nog han vill undvika nått sånt igen. Denis Suàrez verkar tvärtom vara en väldigt driven spelare så det handlar nog inte om en brist på krigarinstinkt utan han vill väl veta vad tränaren och klubben tänker göra innan han tar ett beslut. Klokt istället för att bara vara glad över att få bära Barcelonas träningströjor varje dag. Läs Douglas, Vermaelen och resten av det ambitionslösa gänget.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-06-04 12:02
Eller så är det en täckmantel....vi får se!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-04 11:57
Sjuka är att vårt kära Barca vågar chansa med spelare som marlboro och vermaelen. Men inte unga intressanta som man kan sälja vidare.

LOGIKEN????
Tiki-Taka
2016-06-04 11:56
Yannick Umtiti (brother and agent): "Samuel to Barça? I don't know where this is coming from. We're not talking with Barcelona." [eurosport] Aulas (president Lyon): "Umtiti? Barça made enquiries ten days ago, but he's not on the verge of leaving, no talks ongoing." [eurosport] MD i ett nötskal! Falska nyheter ????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-04 11:48
Mig*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-04 11:43
Eh han hamnar i Tottenham sen ruttnar han bort, vill klubbar som Barcelona ha dig så måste man väl våga ta chansen? Det är ganska enkelt för mig, antingen tror du på dig själv och tar chansen eller så spelar du säkert. Finns ju trots allt en anledning till varför klubben vill ha tillbaka honom. Vi har ju talanger som samper så gör allt för att bli lyckosam i Barcelona som jag hellre ger chansen. Är du inte villig och kriga för speltiden, för chansen och för drömmen (?) då hade jag klarat mot utan honom :).
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-06-04 11:41
Tänk er Umtiti och Marquinhos som backvärvningar....unga med grym potential!!!! Backlinje bestående av: Alba Umtiti Pique Marquinhos Jävlar säger jag bara!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2016-06-04 11:39
Dessutom spelar det ingen roll om Bartra har varit en "supertalang" eller inte. Vi ska bara kunna sälja honom för mer än €8 miljoner. Vi är förmodligen den enda klubben som skriver dessa riktigt korkade utköpesklausuler, något även försäljningen av Thiago för €25 bevisade.
Barcelona koeman92
2016-06-04 11:35
@papillon:


En vanskött ekonomi, en minst sagt illa hanterad ungdomsakademi, en handlingsförlamad sportchef, en president som ljuger, oförmågan att kunna skaffa en ny sponsor och att man i princip ger bort våra spelare eller säljer dem för kaffepengar. Jag förväntar mig att du och resten som höll på Barto åtminstone kan ha någon grads självkritik. Säg vad man vill om Laporta, men jag minns inte någon gång då han inte kunde värva en spelare för €18 miljoner för att ladan var tom (efter en trippel dessutom).
Barcelona koeman92
2016-06-04 11:27
@Barca4life98:


Varför slösa €40 miljoner på Marquinhos, en spelare som knappt lyckats ta en ordinarieplats i laget när vi kan lägga €10 miljoner på en vassare Eric Bailly? De €30 miljonerna kan vi istället spara för en mer prestigefull värvning a la Veratti/Pogba, förutsatt att dessa lär vara villiga att lämna sin klubb för oss.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-04 11:26
Läste för nån vecka sen att Chelsea vill ha 20 för cuadrado och Juve försöker förhandla ner priset. Om detta stämmer vad väntar vi på?
Barcelona Junta Dimision
2016-06-04 11:18
Är väldigt säker på att ledningen inte går efter Umtiti, det är ju en värvning som skulle vara logisk vilket vi inte tycker om. Han lär nog hamna i West Ham medan vi försöker på Marquinhos än en gång och står i slutet av sommaren som idioter med Demischelis.
Barcelona Barca4life98
2016-06-04 11:17
Kan nog bli ett bra transferfönster det här. Umtiti - 13-20 (?) Denis Suarez - 3 Marquinhos - 40 Vietto - 20 Perfekt om vi skulle kunna få in alla dessa den här sommaren. Det är möjligt också. Pogba är en drömvärvning om vi ska värva ytterligare en mittfältare. Har aldrig sett Pjanic storhet tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-04 11:16
@Neymar N11:


Om det stämmer så kan han bli en uppföljare till Abidal.
Snygga mål gör han också...
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-04 11:15
För mig är det högerback och högerinnermitt vi kan köpa klass spelare(om det finns några) men där Barca kan garantera en fast plats.
Resterande platser är breddspelare och då får man värva antingen unga oetablerade spelare som mer är intresserade av att tillhöra Barca än att spela och så då äldre spelare som har gjort sitt. Kan sitta på bänken och leverade då på ganska hög nivå när dem får spela.
Tyvärr är det Barcas problem just nu.
Barcelona Vampíro
2016-06-04 11:03
Vadå svag mentalitet för att han inte vill slänga bort sin karriär på bänken, varför är allt svart eller vitt? Jag tror knappast att han kräver att han ska vara den nya Messi utan överväger säkert sina alternativ då han har chansen att bli en en fixspelare i flera andra toppklubbar. Han vill väl veta vad Barças planer är. Inget gel med det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-04 11:00
Denis skulle inte konkurrerar om plats mot Ardan, det är Messi och Neymar.
Annons: