/spanien/barcelona/forum/182.aspx/spanien/barcelona/forum/182.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BARCA-més que un club
2017-08-31 19:40
BREAKING: Paris Saint-Germain complete sensational deal for Kylian Mbappé (Onefootball) Värkar som psg värvar allt som finns där ute helt sjukt va hände med fair play !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-31 19:39
@Zyzz:

Idag säljer vi spelare då andra ligors fönster stänger ikväll.
Imorgon köper vi i lugn och ro och utan konkurrens då det är bara i Spanien av de stora ligor det är fortfarande öppet.
Barcelona Gabriel
2017-08-31 19:37
Förlåt att jag kommer in som den eviga pessimisten i forumet men jag måste bara få säga att jag aldrig har varit så lite excited inför en säsong som jag är nu efter den här sommaren. Ledningen har knappt förstärkt oss, vi har förstärkt oss på en enda position och det är högerbacksplatsen med Semedo. Dembélé är en duktig talang men aldrig i livet att han idag kan mäta sig med Neymar.

Vi har i ärlighetens namn ett sämre lag på pappret den här säsongen än vad vi hade förra säsongen eftersom Neymar lämnade.

Real Madrid kommer inte ha någon konkurrens om ligatiteln, och jag har svårt att se hur något lag ska kunna utmana de om CL titeln också även om det självklart är tillfälligheter som avgör där. Men deras trupp och lag är helt enkelt för starkt för att de inte ska vara överdrivet stora favoriter. Ska de någonsin vinna trippeln så kommer de aldrig att ha bättre chanser än den här säsongen, det känns som att det är upplagt för dem nu.

Det är bara att säga grattis till Real Madrid för att de äntligen lärt sig av alla deras misstag och nu skaffat sig ett enormt försprång inte bara gentemos oss utan även gentemot alla andra storlag ute i Europa. Deras CL titel för 2 år sedan var fixad och det vet alla om, möta blåbärslag efter blåbärslag och vinna CL titeln på det sättet imponerade inte på någon. Förra säsongen tycker jag de spelade mediokert under stora delar av säsongen, och de hade även otroligt mycket hjälp av domarna både till deras liga vinst för att inte nämna Bayern matchen som var en stor skandal.

Men den här säsongen förväntar jag mig att de fullständigt mördar allt som kommer i deras väg, så stora favoriter har jag dem som. Förlåt, tro mig det svider i mitt hjärta för jag är så mycket culé som man bara kan bli. Men vårat lag doesn't excite me one bit.

Jag ser inte alls fram emot säsongen för våran del, tror inte det kommer bli roligt för oss culers. Vi saknar kreativitet på mittfältet och när Messi inte spelar eller har sin dag så kommer vi att lida något enormt.

Det enda man kan hoppas på nu är att ledningen försvinner.
Barcelona Zyzz
2017-08-31 19:36
Mbappé officiellt klar för PSG. De har värvat Neymar & Mbappé för närmare 4 miljarder!!! Kan Uefa snälla stänga av dem från CL!!!!! Det kan fan inte få gå till så här....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2017-08-31 19:16
Ingen värvning idag heller alltså... Hejdå allt vad titelrace innebär!
Barcelona Rambla~
2017-08-31 19:15
Jag är livrädd att det nu blir di Maria som kommer in och då endast han. Usch, mardröm. :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-08-31 19:12
Det är Koeman som älskar Barcelona som försöker hjälpa till.
Barcelona Rambla~
2017-08-31 19:10
Vizzla 45m är bra för Gomes, vi får tillbaka det vi hittills betalat för honom (35m), klausulerna har han knappast uppnått efter en säsong i klubben. Dock litar jag inte P sådana där lånedeals där de är bindande dessutom. Varje gång Barca lånat ut en spelare och gått med på en köpoption där summan är förutbestämd har klubbarna alltid säsongen efter när de ska köpa spelaren försökt pruta på den tidigare överenskomna summan. Ja eller hur, Barca som envisas med att ge 4-5 årskontrakt till spelare som är 29-30 år. Stör mig som fan på detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-08-31 19:09
Gabriel Hur formerar du startelvan med både Mbappé och Dembele? ______Rakitic________Sergio___________ ___Messi__________________Dembele___ _________Suarez______Mbappé_________ Såhär? Eller?: ______Rakitic________Sergio________ ____Dembele____Messi________Mbappé__ _______________Suarez_______________
Barcelona Corazon
2017-08-31 19:04
@Rambla~:


Vill inte läsa sånt nu jag är på bristnings gränsen gällande denna ledning

Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-08-31 19:03
Rambla~

Om den summan skulle stämma så hamnar den mittemellan det vi tidigare diskuterade angående Gomes.

Du tycker summan är för bra för att vara sann och jag känner att den känns ok men absolut inte ett kanonerbjudande.

Å andra sidan så är det en bra summa med tanke på hur dåliga vi är på att sälja, Men om det sker så har ledningen äntligen fattat att man inte ska vara så tydlig med vilka man vill skeppa iväg (Det är att välkomna skambud)

Men det är klart, Värvningar som Paulinho,Vermaelen, Och mathieu där man ger långa och bra kontrakt är dömda att på förhand generera i princip 0 euro när man vill bli av med dom.

Barcelona Rambla~
2017-08-31 19:01
Sport påstår att Barca ringde upp Monaco igår angående Mbappé försatt höra sig för om det fanns en chans att värva honom. Så dags nu va när han i stort sett är klar för PSG. Varför gjordes inte detta direkt när det stod klart att Neymar lämnade?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2017-08-31 19:00
Arda var och är en mycket bra spelare. Han kom aldrig till sin rätt i Barcelona och har fått spela på fel position. Alla vet att han gjorde bra ifrån sig när han väl fick spela på Neymars plats. [QUOTE=Smogen]Eller så kan vi alla bara vara överens om att vad vi än betalade så var det för mycket! :) [/QUOTE]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2017-08-31 18:59
Varför skriver the sun en hel artikel om att Coutinho kommer presenteras ikväll?

Varför gör dem det om det inte är sant? Vart får dem allt ifrån?
Barcelona Gabriel
2017-08-31 18:57
Det enda som kan rädda den här sommaren nu enligt mig är om vi gör årets surprise och hi-jackar Mbappé från PSG. Coutinho är omöjlig, de släpper honom inte. Vad är skillnaden med att betala 160 för Coutinho och 180 för Mbappé.

Slå till säger jag, då tog vi de två största talangerna i fotbollseuropa på samma sommar.
Barcelona Smogen
2017-08-31 18:50
[QUOTE=Soko]Rambla 24 miljoner pund kan mycket väl ha varit värda 34 mil euro på den tiden. Så alla kan ha haft rätt och ingen fel :) [/QUOTE] Eller så kan vi alla bara vara överens om att vad vi än betalade så var det för mycket! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-31 18:49
Om det där stämmer med Gomes så ta det budet omedelbart. Har dock svårt att tro Levy i Tottenham skulle gå med något sådant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-31 18:36
Rambla

24 miljoner pund kan mycket väl ha varit värda 34 mil euro på den tiden. Så alla kan ha haft rätt och ingen fel :)
Barcelona Neymars
2017-08-31 18:35
Liverpool are unlikely to make any further signings prior to tonight’s transfer deadline. [James Pearce] Hejdå Coutinho...
Barcelona Barclasico
2017-08-31 18:33
Andre Gomes will join Tottenham on a season-long loan with a potential obligation to buy for €45M. [Daily Mail] #FCBlive
Barcelona Soko
2017-08-31 18:29
Ni får vara lugna angående Mahrez. Bein sport skriver att Mahrez är Chelseas spelare för 49 milj euro. Munir som har tackat nej till Torino sägs nu förhandla med Marseille. Zubizarreta är som bekant i Marseille.
Barcelona II Barça II
2017-08-31 18:28
Det värsta är inte att vi gör en dålig transferfönster, utan det är alla lögner vi fans måste stå ut med! Lucho skulle ersättas med en förstklassig tränare, med Barca DNA! De sa att de var helt säkra på att Neymar inte skulle lämna. Sedan sa de att Coutinho snart var klar, i vår OFFICIELLA HEMSIDA, det var en vecka sedan. I måndags sa de att två spelare skulle hämtas in och mer info skulle komma på onsdag, dvs igår! Hur in i helvete kan detta få fortgå? Vad krävs det för att man ska vakna nere i Barcelona? Hur kan en sådan opålitlig ledning på sitta kvar!!! Vad mer ljuger de om?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-31 18:27
Tyvärr blir det nog ingen mittback nu då Yerri Mina troligtvis anländer i januari.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-08-31 18:25
Turkey captain Turan has signed a five-year contract, while Atletico get 34m euros and the possibility of 7m in add-ons. Sky Sports brukar också ha bra koll. cameroonians siffror stämde på pricken. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-08-31 18:25
Kan lägga till att jag hoppas på en mittbacksvärvning utöver Coutinho nu när Marlon lämnat.

Inigo Martinez är väl den enda som är möjlig i nuläget.

Seri kommer tyvärr inte och då tycker jag att en mittback borde prioriteras (utöver coutinho såklart)

Man kan ju alltid hoppas på att ledningen jobbat bakom kulisserna och värvar Manolas i en bytesaffär där Munir ingår (inte troligt för fem öre)


Barcelona Blaugrana91
2017-08-31 18:23
Det verkar som att Monaco har accepterat ett bud på €98M från Liverpool på Lemar. Bör ju innebära Coutinho till oss. Varför skulle Liverpool gå loss fullständigt och betala såna summor om man inte skulle sälja Coutinho?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-08-31 18:20
Svårt att värva som tex Bayern gör när vi fortfarande inte har en stomme i laget.

Vi behöver värva till startelvan och då kostar det...Helst i dessa tider. (Neymar)


Jag håller alla tummar och tår att Coutinho anländer.

mina tre spelare jag ville ha när Neymar lämnade var Seri, Coutinho, Lemar.

Nu blev det Dembele istället för Lemar.

Men om Dembele kostar över en miljard utan bonusar så kostar Coutinho minst 120-130milj euro utan bonusar. Det tycker jag är rimligare än att betala det vi gjorde för Dembele.

Som jag sagt tidigare så kan ledningen inte snåla nu, Hur fan kan man motivera en värvning av Paulinho och sen gnälla över att Dembele, och ev Coutinho kostar för mycket.

Jag hatar också ledningen men jag hoppas på att man kan bli av med dom samtidigt som det sportsliga prioriteras.
Barcelona messimal19
2017-08-31 18:19
Coutinho kan fortfarande strejka fram till januari och vägra delta i champions league för liverpool så kan vi värva honom likt payet fick lämna west ham för marseille.

som jag sa tidigare under dagen det finns inget hopp.

btw (OT) jag fick ett mail från benedito om att dem kommer framföra misstroendevalet och kräva dem dokumenten som behövs från ledningen 1 september. dem vill ha en bild på mitt id bak och fram sida samt en bild på medlemskortet
Barcelona Rambla~
2017-08-31 18:18
Anrika BBC? Haha...det var länge sedan. Ljuger? Vem har sagt det? Hört talats om att ha dålig koll, dålig research, kopiera andras nyheter, räknat fel med de olika valutorna eller helt enkel kanske ett tryckfel?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-31 18:15
Ok, så anrika och pålitliga BBC ljuger om Ardas pris. Transfermarkt är alltså den man ska lita på .
Annons: