/spanien/barcelona/forum/179.aspx/spanien/barcelona/forum/179.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
2018-12-21 09:10
En bra idé är ju nu när pengar är allt. Låt Ballon D’or Gå till den som tjänar mest pengar. Det indikerar ju på spelare med högst status och i o m det bästa spelaren. Då är ju allt givet och vi kan diskutera annat.
Barcelona Passa_Bollen
2018-12-21 01:23
Barca är nummer 1 när det gäller power ranking i värden just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2018-12-20 23:52
alltså, murillo? säkert svinjobbig att möta, men jag har fått för mig att det är en väldigt osympatisk spelare... lite som puyols motsats. på planen alltså. är jag helt fel ute?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2018-12-20 23:05
@Infinit8Don:

Gud så triggad!
Jag tycker det är väldigt synd att jag inte är scout. Det hade varit ett fantastiskt kul jobb. Åka runt i Europa/världen, titta på fotboll, specialstudera spelare, lovande talanger och hitta guldkorn. Allt medan man tjänar grova pengar.

Men för att gå tillbaka till ämnet Christensen, vars karriär jag tydligen redan jag dömt ut. Fin back, inte världsklass (än), fortfarande ung, kan och kommer säkerligen bli ännu bättre, har även en 2nd assist till Messi. Det var den sista sekvensen jag nämnde förut vilket fick dig att avgöra hela min karriär. ”Tur att du inte är scout”. Så jag får väl svara med ”Tur att du är minst lika snabb på att döma ut karriärer som jag” ;)
Barcelona Kröjjffar´n
2018-12-20 22:34
@Loco Lucho:
Med tanke på att marknaden med spelaragenter är i det närmaste övermättad och de spår som Raiola satte i FC Barcelona med sina sinnessjuka diagnoser på Pep, så måste man väl i sammanhanget ändå ställa sig frågan vad som de Matthijs de Ligt egentligen prioriterat när han valde sin företrädare vid "eventuellt" framtida och hårda förhandlingar; pengar eller klubb? Nog lutar det åt förstnämnda; d v s "Barto"; som inte snålar med vare sig övergångsummor eller löner samt lär röra sig i lagens utmarker vid affär. Eller ska Raiola röka fredspipa med Pep och friskförklara mentalpatienten vid en eventuell transfer till Manchester City? Mer troligt är att de Ligt och hans profiterande agent söker sig till Barça. I visshet om att styrelsen i FCB kommit till sans. D v s i så mening att de lagt allt som har med historiken att skaffa åt sidan, för att garantera att agentens procent vid transfer motsvararar mer än ett pris på Puig och/eller Aleñá. Tilläggas bör att jag tar under förutsättning att vare sig de Ligt eller de Jong är livegna,.Utan tvärtom att det stått dem helt fritt att välja agenter/företrädare. Att vägvalet då för de Ligts del föll på en maffiosowannabee med tydliga tendenser till mindervärdskomplex, som inte verkar dra sig för att inleda vendettor mot grabbens arbetsledare om den senare inte går honom till mötes, berättar väl någonting om vilka ambitioner som har vägt tyngst? Om Frenkie de Jongs agent vet jag för lite. Men nå´t säger mig att denne inte lägger några fingrar emellan, om och när beslut klubbas. Därav valet, föreställer jag mig eftersom fotboll av idag i hög grad handlar om status i form av pengar. Att titlar sedan inbringar ytterligare slantar, är en bonus. Därmed inte sagt att man ska underskatta euforin som följer på förgyllda troféer.
Barcelona Infinit8Don
2018-12-20 20:12
Bollinnehavet Ja. En sämre sekvens för en ung mittback avgör såklart hela dennes karriär. Tur att du inte är scout.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2018-12-20 20:05
@Infinit8Don:

Ja det hade varit gött. Nu är ju Iniesta tyvärr inte kvar men jag glömmer aldrig hur fint de två teamade upp innan Messis 1-1 mål mot Chelsea i våras ;)
Riktigt fin passningsfot!
Barcelona Iniesta.70.
2018-12-20 19:58
@Loco Lucho:
Haha...Nää, mina inlägg putsar jag allt som oftast till i både tid o otid om jag skulle råka komma på nåt som hör till sammanhanget. Mest för mig själv och mitt "ego", tydligen. Jo, du kan ta en titt i min historik om du har ork eller lust. Jag skriver mest "för min egen skull" och jag har redigerat de flesta, eller i allafall många av mina inlägg. Ibland för att jag missat nåt och ibland för att rätta mina halvtaskiga meningsuppbyggnader, eller nåt så simpelt för att få nåt rättstavat. Och, för att vara helt ärlig tyckte jag faktiskt ditt första inlägg angående agenternas påverkan/inverkan på spelarmarknaden var ganska naivt, så långt har du rätt. Men, min intention var aldrig att få dig att se "dum" ut eller att boosta mitt ego. Jag kan hålla med om att det var ett lågt inlägg., lååågt, så. Sorry om du tog illa upp. Jag formulerade mig klumpigt, ja lite Suarez med en öppen målchans över mig och mitt inlägg... Egentligen så är jag väl mest bitter på allt hyckleri runt och omkring både Barca och själva fotbollsvärlden i sig. Tycker att vi cules är likadana kålsupare som the rest, tyvärr. Skriker oss hesa om dittan och dattan men sväljer det mesta om det faller oss väl..oavsett prislapp, sponsor, agent eller om det skulle råka bli på bekostnad av nån "talangs" speltid eller promotion. Nää, tycker det luktar rena rama Fifa 19 i sökandes efter den ultimata superduper truppen, lite ihoptryckt från Twitters alla hörn samtidigt som man lite slentriant tycker att man minsann ska satsa på La Masia. Bara för att... Personligen tycker jag den den gemene culen ska ta sig en titt i spegeln och ta sig en funderare på ens värderingar, och om man är konsekvent i sitt supporterskap. Vad är viktigast? Vad står jag för? Det är väl där skon klämmer för mig egentligen. Tyvärr har jag förvandlats till en bittrare, grinigare cule tydligen. Lite Grinchen över mig under juletiden. Men JAG är uppriktig sagt ledsen om du tog illa upp, det var klantigt av mig. Och tyvärr en "baddare" (simborgarmärke, get it?) till uselt inlägg från mig. Så, nu gjorde jag det igen. La till lite mer text efter att jag postat originalet..:) Tyvärr kan man väl tydligen inte lära en gammal byracka sitta..
Barcelona Infinit8Don
2018-12-20 19:51
Han har knappt spelat alls denna säsongen. Från att vara bärande förra säsongen i Valencia under succesäsongen till att bänkas. Detta pga tjafs med tränare marcelino. Tror även han hade någon skada tidigare under hösten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2018-12-20 19:47
Det var förresten Murillo som var inblandad i incidenten som fick Ronaldo utvisad i första gruppspelsmatchen. Sedan dess har Murillo inte spelat i CL.
Barcelona Meneysuarez91011
2018-12-20 19:44
Oh trodde det var en övergång, läste lite för snabbt. Men dåså! Kan väl bli riktigt bra? Har ingen koll på honom, någon som har lite bättre koll som kan beskriva honom som spelare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-12-20 19:44
Han är redan i Barcelona. Gjorde läkarundersökningen tidigare idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2018-12-20 19:42
Ja han hinner nog träna med laget innan juluppehållet och bör sedan vara redo att debutera i CdR den 10 januari.
Barcelona Infinit8Don
2018-12-20 19:42
Det är ett lån på 6 månader med frivillig option i juni.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-12-20 19:41
Trodde de skulle bli ett lån? Verkar väl vara en övergång, då tror jag inte på De ligt i sommar tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-12-20 19:41
Synd att man inte fick igenom lånet med Christensen plus en option. Han hade ju faktiskt kunnat vara en långsiktig lösning också ifall man inte löser de ligt i sommar. Men Murillo blir nog en väldigt bra kortsiktig nödlösning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-12-20 19:40
Andresito Såpass, antar då att han kommer ta sig till Barcelona så fort som möjligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-12-20 19:39
Tror man kan presentera spelare när som men dem får inte registreras tills fönstret öppnat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2018-12-20 19:38
Övergången är officiell men registreringen sker 1 januari. Han kan träna med klubben men inte spela innan januari.
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-12-20 19:38
Går att presentera spelare även om fönstret är stängt men han ska registreras när den öppnar har jag för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-12-20 19:36
Min fråga nu, hur i helvete kan klubben göra affären officiell när fönstret inte har öppnat? Eller får vi ersätta en långtidsskad umtiti ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-12-20 19:35
Murillo är klar och presenterad tycks alla ha missat haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB - Winning #
2018-12-20 19:34
OFFICIAL: Valencia have reached an agreement with FC Barcelona for the transfer of Colombian international defender Jeison Murillo until June 30, 2019. The agreement includes a purchase option for 25 million euros.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Loco Lucho
2018-12-20 19:18
Iniesta.70 Kliar min kommentar så mycket att du ständigt behöver redigera dina kommentarer och lägga till extra text där du fortsätter håna min ursprungliga kommentar? Du är en av forumets duktigare skribenter, men fyfan vad barnslig du är! ”Skulle jag sitta i din båt så skulle jag ha dubbla flytvästar”... fan är det för svar? Inget med De Jong affären är klart och utifrån uttalanden så tror jag inte att affären kommer vara så komplicerad. Håller du inte med? Fine, skriv det då. Men kom fan inte och skriv sarkastiska kommentarer för att blåsa upp ditt ego ytterligare och försöka få mig att se dum ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-12-20 18:51
Ju snabbare frenkie nyheterna kommer desto mer lutar det åt att han inte hamnar i Barca . Sen beror det lite på om Rabiot ryktena stämmer . Och om rakitic lämnar eller inte . Olika scenarion: Rakitic lämnar > de jong anländer Rakitic lämnar > rabiot anländer , de jong hamnar någon annanstans . Rakitic stannar > de jong anländer, Alena lånas ut ? Rakitic stannar > rabiot anländer, Alena lånas ut ?, de jong säger att han anländer till sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona astrid
2018-12-20 18:45
hur pass bra är han? vem kan han jämföras med i stil o kvalitet?
Barcelona Infinit8Don
2018-12-20 18:41
Ja. Murillo har dubbla medborgarskap så han är en EU-spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-12-20 18:35
Någon som vet om murillo är EU spelare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70.
2018-12-20 17:37
@Loco Lucho:
Okej, jag trodde det var underförstått. Så sorry, my bad. Raiola och Dursun står såklart endast bredvid som oskyldiga bystanders medan spelaren och direktören avgör lirarens öde??? Så, agenterna är endast förmedlare?? Naiva brevväxlare alltså..? Nåja, då har jag missuppfattat det hela ganska grovt. Nää, då lär ju de Jong hamna i Barcas spelartrupp för ett humant pris inom en snar framtid. Helt utan problem eller något som helst sneglande på andra bud. Nää, för han och direktören vill ju att han ska lira i Barca. Då så. Sign him up!
Barcelona Infinit8Don
2018-12-20 17:33
Ali Dursun (Frenkie de Jong's agent): "A decision will be taken in the next few weeks so that player can focus solely on football after the Christmas break." Snart får vi svaret.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: