/spanien/barcelona/forum/1788.aspx/spanien/barcelona/forum/1788.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Neymar N11
2016-07-10 01:24
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-10 01:19
Nej, men andra ska komma undan med det? Exakt samma brott dessutom.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-07-10 00:57
Varför ens komma ut med en stödjande kampanj för Messi!? Klubben stjälper istället för att hjälpa honom i dagsläget...media gör sig löjliga över detta samt att folk i princip hånar Messi och klubben. Ännu en gång visar klubben noll känsla. Låt Messi stå för det han har gjort....löjligt med denna kampanj....bara för att det är Messi så skall han inte komma undan med att betala skatt till staten!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-07-09 23:33
Neymar N11 Om du nu anser att det aktuella skattebrottet blivit en storm i ett vattenglas, så ska du väl skylla på Bartomeu och hans anhang snarare än "media", helt enkelt eftersom det är styrelsens utspel som fått det att blåsa som aldrig förr runt affären ifråga. Eller hur?
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-09 23:32
Varför hatar brittisk media Messi så mycket? Liksom vad finns det att hata om Messi? Ingen arrogans, filmar aldrig, ödmjuk. Han är väldigt lätt att gilla enligt mig. Förstår verkligen inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-09 23:28
Kröjff

You nailed it. Tack.
Barcelona Neymar N11
2016-07-09 23:26
Messis situation har blivit värre än någonsin, visst ett brott mot lagen har begåtts men att stödja Messi i detta sammanhang innebär inte att man är själv en skattsmittare. Vi alla betalar skatt. J*vla media som gör allt i sin makt för att förstora denna problem så mycket dom kan. Jag är med dig Messi oavsett vad andra säger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-07-09 23:14
Messi själv tiger mig veterligen som muren eller väljer att mumla i skägget, i all den stund uppsåtliga skattebrott som bär hans egen namnteckning, skärskådas i det starka strålkastarljuset. Kanske är det för att Messi är väldigt medveten om att det han som misstänkt/anklagad säger offentligt, kan komma användas emot honom. Men vad har Messi fått för sin tystlåtna framtoning, nu när idioterna i ledningen samfällt går ut till hans "försvar", som elefanter i en porslinsbutik. Med den självklara konsekvensen att dom vänder i stort sett hela (fotbolls)världen mot såväl den tystlåtne och timide argentinaren, som klubben i våra hjärtan. Och hur ända in i helvete skall man kunna försvara detta skändliga skådespel, med hedern i behåll? Finns ingen anledning att ens försöka.
Barcelona Rambla~
2016-07-09 22:09
Nej tvärtemot så ska du stanna. Alla har rätt till sin åsikt även om dina kanske är lite ovanliga eller skiljer sig från den "normale" culén. Du ska inte ta det personligt. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-09 22:05
Jag är inget troll utan försöker bidra till forumet, men möts ständigt av nedlåtande kommentarer, exempelvis skrev jag ett långt inlägg häromdagen och istället möttes det inlägget som jag lagt ner tid på av kommentar som "haha" och att man inte förstår hur någon som är Barcafan kan säga så. Har absolut inget emot att diskutera min åsikt men när man möts av sånna kommentarer tappar man lusten. Man verkar inte vara välkommen i det här forumet om man inte hatar nuvarande ledning och allt dem gör, man verkar inte vara välkommen här om man anser att Barca ska se sig mer som ett företag ur ekonomisk synvinkel. Därför kommer jag nu att sluta skriva på det här forumet på obestämd tid. Jag misstänker att ingen bryr sig då jag ändå inte tror att någon brukar läsa mina inlägg då jag skriver "fel" saker. Ett forum där alla håller med varandra kan vara ganska tråkigt, men nåja. Vi alla vill det bästa för Barca, men på olika sätt uppenbarligen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-09 21:51
Hehe så roligt att forumet går ihop mot mig. :) Jag kanske ska lämna forumet så kan ni alla fortsätta gnälla och hålla med varandra om exakt allt och inte låta mig "störa".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-09 21:48
€75m för Morata, skrattretande.
Barcelona Gabriel
2016-07-09 21:41
What petersays said!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2016-07-09 21:40
@Blaugrana91:

Jag tror att jag tycker precis tvärtemot dej i exakt alla avseenden - bara när det gäller vilken klubb som är bäst kan vi enas. Konstigt ändå att det kan skilja sig så!
Barcelona Blaugrana91
2016-07-09 21:40
the cameroonians Syftet med budskapet var att vi alla ska vissa att vi är med Messi och att han inte står själv. Personligen så bryr jag mig inte så mycket om vad själva kampanjen går ut på, huvudsaken är att klubben visar att man står bakom. Dessutom så sprider media skit i vilket fall som helst, även om det hade skrivits än mer om det faktum att personer med koppling till Real Madrid ligger bakom så hade världens haters och såkallade experter ändå viftat bort det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-09 21:31
Blaugrana91

Det missar poängen.

Det är inte att de skyddar Messi som är fel, det är sättet de väljer att göra det på.

Du kan inte via twitter och en hashtag utan innebörd få människor att förstå ORSAKEN till varför klubben anser att Messi är oskyldig.

Dessutom: Varför är VI ALLA MESSI? De flesta av oss har inte haft problem med skattemyndigheten och culers kommer att fortsätta hylla honom som världens bäste oavsett.

Så istället för att media skriver om tvetydigheten och dubbelmoralen i domstolsmålet väljer de nu att skriva ännu fler rader om att han dömts och hur reaktionerna varit allt annat än bara positiva.

Nej, gör om gör rätt.
Barcelona Blaugrana91
2016-07-09 21:11
Jag tycker klubben gör helt rätt i att skydda Messi. Visst han/hans revisorer har gjort fel, men samtidigt kommer spelare som Casillas och Xabi Alonso undan för samma brott. Anledningen till att Messi får ett straff är för att han spelar i Barca, lägg till att personer som drivit frågan har kopplingar till Real Madrid. Det är alltså en attack mot klubben liksom Messi. Men spelar ingen roll vad ledningen gör, allt är fel enligt vissa här. Skyddar man inte Messi gnälls det, gör man det gnälls det också. Otroligt tröttsamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-09 20:57
Den som kom på att starta kampanjen för Messi på twitter måste ha noll koll på hur sociala medier funkar.

De som förstår och är insatta i hela historien har ingen anledning att visa sin support för Messi eftersom de redan gjort det otaliga gånger. Så då återstår alla Barcelona-hatare och troll som använder hashtagen till att hata ännu mer och därmed sprida falska rykten - för att då inte tala om media som oftast också har noll koll och bara vill sälja rubriker och klick.

Dessutom;
Det här är på gränsen till hycklerii och ett udda försök för ledningen att tvätta sina egna händer när de får Messi att framstå som ett offer bara veckan efter de ingått en pakt med åklagaren i ett annat skattemål.

Bara att Bartomeu nämner att "de attackerar Barcelona och dess historia" när han själv ingått en pakt och låtit kriminalisera klubben. Då lät det som att det bara var en rad i brottsregistret som skulle suddas ut. Inget om att det skadar klubben eller dess historia. Men nu...

Skrev det så sent som igår, denna ledning har noll insikt i hur man skyddar klubbens rykte och hur de än försöker är misslyckandet ett faktum.

Men okej, jag kanske är något förgad just i fråga om ledningen, men av reaktionerna att döma bland fans så är det många som håller med. Känns.. bra, typ.
Barcelona petersays
2016-07-09 20:46
Ugluk Lundh :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-09 20:25
Blaugrana91

Länka inte hit den.
Vi bara ger honom massa klickar!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-09 20:25
@Blaugrana91:
Den där Olog Lundh! Fy fan vad jag avskyr honom.
Barcelona Blaugrana91
2016-07-09 20:16
Barca har dragit igång en kampanj för Messi för att visa sitt stöd. Direkt kommer massa "experter" ut och ska leka moralens hjältar, bland annat pajasen Olof Lundh. Står i Aftonbladet, kan ej länka nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-09 19:16
Ja jag tycker Barca är en väldigt bra plattform för spelarna att växa in i sina roller i ung ålder. Ynglingarna är skolad i systemet och lagkamraterna brukar hjälpa så att det alltid finns 3 passningsalternativ som ger ett understöd. Detta funkar inte i varje match men när laget möter Sporting Gijon eller leder med 3-0.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-09 17:51
[QUOTE=DM1982]Fast Samper är väl inte riktigt där ännu? Killen måste lånas ut till ett lag i la liga så att han får lite speltid. [/QUOTE] Inte så han är 18-19 år. Han är 21 vilket är en perfekt ålder för att vara back-up som CDM? Han har ju även imponerat när han givits chansen i A-laget. Perfekt att vara back- upp till Busquets, lära sig från världens bästa defensiva mittfältare varje dag i träning, även från Iniesta, MSN osv än att låna ut honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-07-09 17:40
@El Pistolero #9:


Fast Samper är väl inte riktigt där ännu? Killen måste lånas ut till ett lag i la liga så att han får lite speltid.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-09 17:26
Luis Enrique (coach FCB) wants Javier Mascherano to be the primary back-up option for Sergio Busquets in midfield next season [md] Vad har Samper gjort för fel mot Lucho? Seriöst..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-07-09 15:32
Skillnad att värva en träben från premier League och en världsklass spelare med en outstanding teknik samt spelförståelse från premier League. Sällan en "best player of premier League" inte håller Barca klass. Bale Suarez Ronaldo och Fabregas har alla sjuka poängskörd i la liga. Helt ärligt vad har carrasco som inte mahrez har 10 ggr bättre? Sist vi värva två världsspelare från premier League (Fabregas och Suarez) fick vi två spelare som öste in med poäng och i Fabregas situation fick han aldrig chansen i början utan fick spela på 4 olika positioner trots det gick vi plus affärsmässigt. Carrasco är en grym spelare men skulle hellre se Barcelona gå ut efter mahrez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-09 15:11
Perfekta hade varit att; Ta in Carrasco för €40M, flytta upp Samper o ha honom som back-up till Busquets samt ge honom några chanser på det centrala mittfältet också. Sist, Sälj Arda o för dom pengarna värva in en högerback.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-09 14:53
Tar en spelare som levererar i La Liga före en spelare som levererar i PL alla dagar i veckan. Carrasco all the way!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-07-09 14:35
Här är en spelare jag hellre skulle vilja se spela för oss än carrasco. Mahrez var utan snack en av världens bästa spelare förra säsongen. Nu vet jag inte hur mycket han går för eller om han kan spela på höger yttern men en ska vet jag och det är att han levererar när pressen är riktad mot honom. Han fick försvarar som alderwield Azpilicueta cahill att köpa korv dussintals gånger.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: