/spanien/barcelona/forum/1780.aspx/spanien/barcelona/forum/1780.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2016-07-11 17:27
En väldigt tråkig turnering med väldigt målfattiga matcher , men å andra sidan är det denna fotboll som hyllas och lyfts upp i media de senaste åren. Media och statistik kan framstå spelare som Ronaldo som världens bästa spelare när han i själva verket stod för endast två bra insatser under detta em . ( Ungern , Polen )
När jag ser experter som Nannskog inkludera både Ronaldo och Pogba i turneringens elva blir jag dessutom mörkrädd.

Detta är min turneringens elva. : Lloris , Boateng , Pepe , Koscielny , Bonnuci , Ramsey , Payet , Iniesta , Bale , Perisic , Griezzman.

Em's fiasko : England
Em's överaskningar : Umtiti , R.Sanchez och våra Isländska vikingar.

Barcelona El Pistolero #9
2016-07-11 16:56
@Frodo:


Det där gjorde ont att läsa, varför? För du har så jävla rätt.

Du borde skriver oftare här. Du var väl mer aktiv här innan om jag inte har fel? :)
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-11 16:47
[QUOTE=Skurhink]Jag hoppas verkligen vi lyckas sälja Arda! Hade vart guld att få in en vettig tvåvägsspelare istället som kan avlasta/rotera med Raketic! [/QUOTE] André Gomes :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-07-11 16:39
När Ronaldo insåg att han måste kliva av planen började han leka tränare för att få uppmärksamhet och det var exakt det han lyckades med. I Sverige målar man upp honom som hjälte trots att han blev utbytt efter 20 min.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-07-11 16:31
Va fasen har hänt med Barcastuff?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-07-11 16:21
Jag hoppas verkligen vi lyckas sälja Arda! Hade vart guld att få in en vettig tvåvägsspelare istället som kan avlasta/rotera med Raketic!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-07-11 15:42
Haha Cope dom pajaserna...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-07-11 15:41
Messi seems to be unsettled and could conisder leaving the club in 2018 due to the tax issues & the criticism received after losing three consecutive finals with Argentina. [cadena cope]
Barcelona Z_Z
2016-07-11 15:33
@FCB_Messi:


Källa?
Barcelona FCB_Messi
2016-07-11 15:28
Arda transferlistan.. 25 m euro är han uppsatt på .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-07-11 15:21
Wallamannen ja ska kontakta dom idioterna. Dom sprider falsk propaganda och försöker lura folk och få de till att Ronaldo var hjälten precis som frodo beskriver. Så sjukt vidrigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-07-11 15:10
[QUOTE=Skurhink]DM1982 Då det inte verkar gå att diskutera annan än Portugal och Ronaldo här.... Det hade absolut ingenting med att Ronaldo klev av att göra, snarare att Frankrike körde med handbromsen i efter första 10min! Men att Portugal blev bättre? Nä det håller jag absolut inte med om! [/QUOTE] Det är ingen som tvingar dig att diskutera Ronaldo, du är en vuxen person (tror jag) och kan välja själv. Vi tycker olika om Portugals prestation innan och efter Ronaldo blev skadad. Det är ok, man får tycka olika.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-07-11 15:04
DM1982 Då det inte verkar gå att diskutera annan än Portugal och Ronaldo här.... Det hade absolut ingenting med att Ronaldo klev av att göra, snarare att Frankrike körde med handbromsen i efter första 10min! Men att Portugal blev bättre? Nä det håller jag absolut inte med om!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-07-11 14:56
Ja, jag har inte sett så många artiklar om Eder idag. Segraren skriver historien brukar det ju heta...
Barcelona Barcelonistas
2016-07-11 14:49
Folk säger att låt dom som tycker Ronaldo är bäst tycka det och dom som tycker Messi är bäst tycka det. Dom som tycker Ronaldo är världens bästa spelare elr historiens bästa är för enögda och man har huvudet inne i Ronaldo alldeles för långt för att se sannningen. Jag kan tycka enligt mig själv att tex Henrik Larsson var en bättre anfallare än Zlatan, men då är jag inte förnuftig elr hur? Jag ljuger ju då elr? Att folk blir upprörda är la inte så konstigt vi pratar om vem som ska bli den störste av Messi och Ronaldo när båda lägger skorna på hyllan. Är det ens något snack vem som har varit bäst sedan 08? Messi under Pep och Tito var flera marginaler bättre än Ronaldo det var inte ens en tävling. Ett sånt mål som Messi gjorde mot Bayern i semifinalen Ronaldo är inte på den nivån. Orkar inte gå in mer djupare kring det här men jag tror folk fattar vad jag vill komma fram till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-07-11 14:36
Frodo:
Kan vara det bästa inlägget jag någonsin har läst i detta forum. Du har så jävla rätt!
Barcelona Frodo
2016-07-11 14:28
Blir förvånad över hur naiva folk på les rambles är. Vid det här laget borde de flesta förstå att det inte spelar någon roll vad C.Ronaldo gör, EM-guldet gör väldigt lite skillnad för hans rep och hans chans till att vinna guldbollen. Han åkte ut i gruppspelet VM 2014 efter att ha gjort ett ynka mål men det var inte den skrala målskörden som stod ut då utan snarare hans bedrövliga spel. Lägg därtill att han uppbackad av tidernas dyraste trupp kom trea i la liga.

Men killen har världens bästa och skickligaste agent i bakgrunden. Allt från intervjuer och filmer som släpps ut i "rätt" tid runt oktober och november till att sopa undan alla hans felsteg. Utöver det har han madridmedia bakom sig och vi Barcafans mer än än några andra vet hur mäktiga de är. För att inte tala om engelsk media som fortfarande tror att han är en fenomenal dribbler och vass frisparksskytt trots att alla siffror visat motsatsen i sisådär 6-7 år. Lägg därtill att han har en klubbpresident som med ett direktsamtal till Blatter kan få till en omröstning till guldbollen mitt framför hela världens ögon.

Sen har vi hans fans eller ska vi kalla de stans? Rent historiskt har vi inget i fotbollsvärlden som kan matcha de, inte ens Beckhams supportrar. Vi snackar om folk som efter en bedrövlig CL-final 2014 från portugisens sida spred en snyfthistoria om att Ronaldo kramade om en fd lagkamrat som han konkurrerade med i Sporting. Mannen i fråga han kramade om var i själva verket hans bror men det passade bättre att hitta på en snyfthistoria. Hans stans/vänner i media hittade på en story om att han skänkt 7 miljoner euro till Rädda barnen efter katastrofen i Nepal. Hans PR-team som brukar vara jävligt snabba med att dementera negativa falska rykten var icke förvånande helt tysta när uppgifterna kom ut. Det hela slutade med att Rädda barnen själva fick dementera uppgifterna på sin hemsida. Men vad blev resultatet av det? Historien fick en stor spridning globalt och media lyste som vanligt med sin frånvaro att ta upp dementierna.

Som sagt det spelar ingen roll hur han spelar. Kolla bara på media i Sverige. Nån clown från DN kallade honom för kreatör och Lewandowski endast för målskytt. Bank från Aftonbladet hade sin agenda klar redan från början. Han kallade Ronaldo för den mest lysande stjärnan efter åttondelen. Wtf liksom?Efter finalen fick Bank äntligen hylla sin favorit. Det spelade ingen roll att han inte var delaktig i segern, det spelade ingen roll att han bara spelade ca 30 av 120 minuter, det spelade sannerligen ingen roll att att han inte var delaktig i målet och det var helt irrelevant för Bank att Portugal spelade sin bästa match i slutspelet utan Cristiano. Who the fuck is Eder tänkte nog Bank. Han hade bestämt sig för vem som skulle vara hjälte.

Så tro inte att EM-segern spelade nån större roll för en eventuell guldboll för Mendes klient. Runt oktober/november kommer ni tro att Ronaldo avgjorde finalen med en bicycleta. Ni kommer tro att han gjort en turnering likt Maradona eller Platini. Media kommer se till att folk tror det. Bank med flera har redan börjat med propagandan.
Barcelona Neymar N11
2016-07-11 14:10
Tycker svenskafans borde starta ny forum för dom som vill snacka om Cr7 & M10.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-11 14:02
enkos

Eller så behåller vi världens bäste, fortsätter vinna titlar och ger fingret åt den spanska staten och Real Madrid.

Den dagen (om det nu skulle hända) Barcelona säljer Messi borde vi starkt överväga att lägga ner verksamheten.
Barcelona enkos
2016-07-11 13:28
@the cameroonians:

Det hade varit bäst för alla parter att Messi lämnar i år. Varför vänta att ko trakten går ut och han går som bosman? Barca kan idag få rejält med betalt för honom och han är i den åldern att han kan prestera som bäst. Varför liksom vänta som Zlatan att gå som en gamling till PL och skämma bort sig. Messi har inget mer att bevisa i Barcelona och ingen motivation att vinna något då han med Barca vann allt.
För hans bästa är att flytta alltså nu och folk kommer att se hans prestation och allt han gör på plan med helt andra ögon i ett nytt lag.
Sen får Spanien gå miste om stora skatteintäkter som han betalar (hittils över 1.6 miljarder) och ligan hade tappat rejält. Det förtjänar korrupta ligan med sitte i Madrid.
Barcelona DM1982
2016-07-11 13:22
[QUOTE=Skurhink]DM1982 Vi spelade betydligt bättre utan Messi vi åxå! Så patetiskt av er och sitta och försöka förminska det Ronaldo och Real gör som faktiskt är bra! Är det så förbaskat svårt att i det här forumet att enbart prata om det som rör Fc Barcelona som lag och klubb? [/QUOTE] Så du menar att Portugal inte spelade bättre när Ronaldo klev ut? Det var intressant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-07-11 13:09
DM1982 Vi spelade betydligt bättre utan Messi vi åxå! Så patetiskt av er och sitta och försöka förminska det Ronaldo och Real gör som faktiskt är bra! Är det så förbaskat svårt att i det här forumet att enbart prata om det som rör Fc Barcelona som lag och klubb?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-11 12:56
Smogen och El Pistolero

Ja, COPE har kommit med den ena osanningne efter den andra.

Josep Vives, klubbens talesperson, var emellertid väldigt lugn när han blev konfronterad med "nyheten" och säger att "Messi känner av situationen, men varken han eller hans omgivning har förmedlat något annat än att han vill stanna"

Vidare inser klubben kontroverserna med den kampanj som man startade till förmån för Messi på Twitter, men meddelar att det kommer bli fler under veckorna som kommer. Okej...
Barcelona enkos
2016-07-11 12:42
@Zyzz:

Han behöver inte vinna något mer. Han vann något Portugal aldrig tidigare vunnit. Han är Portugals gud för all tid .
Barcelona the cameroonians
2016-07-11 12:39
Guardiola ska tydligen ha lämnat en liten hälsning till Ancelotti på whiteboarden inne i tränarkontoret; "Högaktningsfullt, må lyckan vara med dig Carlo! // Pep"
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-11 12:38
[QUOTE=the cameroonians]Jaha, inte nog med att Portugal vann igår - idag vaknar man upp till nyheten att Messi funderar på att lämna Barcelona efter att hans kontrakt går ut 2018. Det är Cadena COPE som i programmet el partido de las 12 pratar om att Messi tagit många hårda smällar den senaste tiden och att han känner förföljd och trakasserad. Klubbens försök att via hashtagen #WeAreAllMessi ska ha gjort honom "kall och likgiltig" och snarare fått motsatt effekt med än mer negativ fokus. Nu är visserligen COPE ingen vidare radiokanal och de har varit ute på djupt vatten tidigare när det gäller Barcelona. Därför hoppas jag att allt är lögn och att Messi, som kommer ansluta till försäsongne den 25:E juli, är helt inställd på att fortsätta i blaugrana många år framöver. [/QUOTE] Samma Cadena COPE som skrev att Neymar skulle till RM? Kom igen... De kommer med bs efter bs om oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-07-11 12:23
För övrigt så ska Messi tydligen vara tillbaka i träning 25:e, säkert de spanska spelarna också runt då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-07-11 12:05
Det roligaste igår var att Portugal spelade bättre när Ronaldo inte var med. Säger väl lite om lagspelaren Ronaldo.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-07-11 11:56
Ett Tyskland i final hade ju kört över Portugal alla dagar i veckan. Men en straff i semin förstörde hela matchen och dem kunde till slut inte resa sig.....hatar verkligen all den uppmärksamhet som Ronaldo får, helt oförtjänt!!! Därför ville jag att dem skulle förlora igår...för jag visste hur tonläget skulle se ut efter matchen...Ronaldo som spelade 20 minuter i finalen lyfts upp som hjälten och frälsaren. Det roliga är att Portugal hade förlorat om han var kvar på planen, dem får tacka honom att han blev skadad....Portugal spelade bättre utan honom! Helt osynlig i två finaler och ändå kallas han nu för bäst genom alla tider HAHA. Antingen är folk dumma i huvudet eller helt enkelt jävligt enögda!
Tiki-Taka
2016-07-11 11:55
Zyzz

Fortfarande väger det jävligt tungt att vinna CL och EM under ett och samma år och en Ballon Dor på det också....svider i hjärtat oavsett!
Annons: