/spanien/barcelona/forum/17695.aspx/spanien/barcelona/forum/17695.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Zuperman
2009-12-14 15:44
Spelarna som sitter på bänken under en match har grymt fina jackor. Vet någon var man kan få tag på en sådan?
Barcelona BlueRed
2009-12-14 15:41
AhmedBulle

Oerhört svårt och förstå, tydligen. Om vi gör såhär, EM-final: Spanien - Tyskland 1-0.
-------
FCB(R.I.P PUERTA)

Man kan inte värva en spelare under vintern från ett spanskt lag om den spelaren har spelat fler än 5 ligamatcher under pågående säsong.
-----------
Easyglider

Tråkigt. Gör en egen kalender. :)
Barcelona Easyglider
2009-12-14 15:38
Ämne: Easyglider

Kan de....
BlueRed:

Tyvärr har jag inte hittat... otroligt nog! Jag har varit inne på den skickade länken. Men där fanns inget vettigt.
Barcelona Maestro -generation 87
2009-12-14 15:36
Ämne: För det första, så s....
Hehe, jag tycker att du har fått bra svar av Mojito nere imorse. Övrig kemmentar av dina inlägg blir överflödiga.
Jag citerar Mojito:

"Du verkar leva i en förlorad värld och vill återgå till denna genom att frekvent inhalera olika substanser, eller? Jag menar, efter ditt dina slutord "I´m out and out, kan jag bara konstatera att du trots allt är "passed out"...".

Du nämner handbollsspel. Det du kallar för handbollsspel kallar vi för att hålla bollen inom laget. Det är en idé som genomsyrar Barcas spel sen 70-talet. Det går helt enkelt ut på att hålla bollen borta från motståndarlaget. För då kan motståndarlaget inte göra mål samtidigt som Barca tar tillvara på sina tillfällen. Smart idé om man har förmåga att hålla bollen inom laget så mycket som Barca gör.
Det är därför man släpper in minst antal mål(förra säsongen, även nu). Det är därför också motståndarlaget ofta blir frustrerade och ställer in sig alltid på att kontra.

Så här ändras inga system. Nog om det.
Barcelona el Flaco
2009-12-14 15:34
AhmedBulle/

Alla dina inlägg har hittills varit ena Epic Fail efter den andra. Vad du än sitter och röker för något så förslår jag att du upphör med det illa kvickt. Det tar kål på dina hjärnceller.
Sevilla AhmedBulle
2009-12-14 15:33
Heywood /

Av med linserna och prova ett par glasögon från synoptik. Anledningen till att fotbollsvärlden vågade kritisera Tysklands spelide samt ideologi var pga av DET dom GJORT mot andra länder, vilket gjorde att folk fick frustration när dem hörde ordet "Tyskland", vilket gjorde att dom ville kasta skit över allt som hade med dem att göra.

Gör om, gör rätt
Barcelona FCB(R.I.P PUERTA)
2009-12-14 15:33
I kviborgs artikel om nya mittbackar snackar han om en "idiotisk" regel som finns i spanien , kan någon förtydliga?
Barcelona Heywood Jablome - Piquénbauer
2009-12-14 15:30
AhmedBulle. Vad har Tyskland och andra världskriget med Barcelona att göra? Jämför du verkligen ett världskrig med en fotbollsfilosofi?

Fortsätter du, så kommer du bli spärrad. Dina inlägg är oseriösa.
Canaletes
2009-12-14 15:25
Bilder från resan till Abu Dhabi

Snacka om LYX :P
Sevilla AhmedBulle
2009-12-14 15:24
För det första, så ser jag att folk tror jag är Maränger eller Liverpool-fan, Jag är inget av dom.

Fakta delas ut i mina meningar, tyskland kritiserades väldigt hårt pga av Andra världskriget och dem hade våldtagit länder, vår domedag kommer att komma, då folk kommer kritisera oss av överpris som Zlatan och Alves. Fotboll handlar om att vinna, att kriga till sig mål, blöda för sina fans, inga "konstnärer" här inte, ut med Sidleds-Danne (Xavi).. In med lite nytt färskt blod i Linderoth eller Poulsen som skulle vara i sjukhuset och sy sina stygn på fritiden medans Xavi är i salongen och noppar sina ögonbryn och Alves opererar öronen. Jag vill att ni ska förstå min teori samt kunnande om vetenskapens lära kring Barcelonas ideologi om Tyskland vilket var en förebild hur fotboll skulle spelas.

Spärra inte mig
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-12-14 15:10
Det skulle vara kul om vi får se en comeback av Milito nu i klubblags VM.
Barcelona Xavinesta
2009-12-14 15:05
Visar matchen på onsdag?
Barcelona BlueRed
2009-12-14 15:02
Easyglider

Kan detta vara något? Fanns massor, Googla. :)
Barcelona Joan Gamper 1899
2009-12-14 15:01
Agüero är de bästa alternativet mina vänner!
Barcelona Easyglider
2009-12-14 14:54
Fråga: Är det någon som vet om och var man kan ladda ner en iCal-kalender med Barca's matcher??
Barcelona el Flaco
2009-12-14 14:38
Jag tycker att Miccoli bevisade under sin etapp i Juventus att han inte klarar av att leverera i en storklubb. Stor-fisk-i-liten-damm-syndromet. Tror knappast att han skulle vara aktuell till Barcelona, som tur är.

Barcelona petersays
2009-12-14 14:37
*Barca*
Det beror ju lite på hur vi har det med det ekonomiska, varken Robinho eller Silva kommer att vara särskilt billiga (30-40M) och jag är tveksam till om Valencia släpper Silva alls.

Dessutom är dom båda väldigt unga och då är jag ju rädd at våra egna spelare hamnar i skymundan. Jag räknar kallt med att någon av Jeffren/Gai/Pedro kommer att vara ordinarie startspelare om två år så jag ser hellre någon äldre och billigare spelare som vi kan skriva ett tvåårskontrakt med. Men det är såklart lättare sagt än gjort.
Barcelona NoGo™
2009-12-14 14:34
★Barca★

Absolut David Silva vore ju drömmen men tror det blir svårt att få han. Men han är helt klart en favorit och skulle gärna se han laget.

Angående straff lr inte mot Espanyol kolla *länktips, nuff said
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-12-14 14:33
Jag tror inte Miccoli är någon spelare för Barca. I sommar är han 31 år dessutom.
Hoppas att Real köper Otamendi då han inte är speciellt bra.

Enligt Sport så kommer vi satsa på att köpa David Silva i sommar men det beror ju också på vem som blir vald.

Diego Souza är en riktigt bra spelare annars som blev brasilianska ligans bästa spelare. Se länktips.
Barcelona Rambla - K9
2009-12-14 14:27
Otamendi? Madrid kan inte vara seriösa? Såg honom i argentinska landslaget, vilken sopa. Vi såg alla vilket försvarsspel de visade upp. Fast jag klagar inte, ännu en Gago för överdrivet mycket pengar. :)
Barcelona ★Barca★
2009-12-14 14:27
petersays

Henry kommer säkert lämna nu i Sommar för nåt Usa lag.

Vi har juh Gai och Jeffren. Men det vi behöver är en erfaren spelare.

Barca kommer vara ute efter Robinho som klister när Januari transfer öppnar.

Men den jag vill se i Barca när Henry lämnar är David Silva.

Vad tycker ni?
Barcelona Rambla - K9
2009-12-14 14:25
Miccoli är ruskigt bra när han väl är bra. Problemet är väl bara att han ganska så ojämn. Dessutom rätt så skadebenägen om jag inte minns fel. Annars påminner han mig lite om Guily, fast en bättre version.
Barcelona el Flaco
2009-12-14 14:23
Messi deltog inte i träningspasset imorse och är därmed tveksam till spel nu på onsdag.Barcelona petersays
2009-12-14 14:14
Vad tycker/tror ni om Henrys fortsatta spel i klubben? Jag tror han stannar till nästa sommar, men ser verkligen inte honom fortsätta efter det. Hur kommer det då se ut på den positionen när Henry lämnar?

Vi har Iniesta som kan spela där, men laget tenderar att spela bättre med honom på mitten. Vi har Pedro och Jeffren, båda lovande talanger. Just nu ser det dock ut som om Jeffren kommer gå på lån.

Så då är frågan om man ska satsa fullt ut på Pedro och varva med Iniesta eller om man ska värva. Jag är lite tveksam till att värva ännu en ung spelare typ Suarez, som är i samma ålder som Pedro, och som komemr från en betydligt mindra liga än spanien.

Beroende på hur/när Jeffren går på lån och beroende på hur Pedro utvecklas så ser jag hellre att vi värvar en äldre och mer rutinerad truppspelare som kan varva vänsterytterpositionen med t.ex. Pedro och Iniesta beroende på hur vi ställer upp. Hur tror ni att en gammal räv som Miccoli skulle sköta sig på vänsterkanten? Han är ju mer av en striker, men kommer ofta på vänsterkanten och har flera gånger sett honom göra liknande nummer som Henry (vika in och skjuta) - inte minst igår när han låg bakom Palermos båda mål mot Milan. Två år yngre än Henry, erfarenhet från portugal (benfica) och italien (juve, fiore, palermo). Bara ett namn jag tänkte på, om det nu är så att vi vill ha en billig men ändå rutinerad truppspelare som kan fylla ut på vänsterplatsen och inte stå ivägen för våra egna spelares utveckling (gai/jeffren/pedro).
Barcelona el Flaco
2009-12-14 14:11
I en intervju med tidningen La Vanguardia har vicepresidenten Alfons Godall sagt att han kommer efter VM för klubblag fatta sitt beslut om att eventuellt ställa upp i presidentvalet. Han gick även ut och varnade för Sandro Rosell och sade att denne inte kommer satsa på varken det nuvarande spelmodellen eller ungdomsspelarna från La Masia.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-12-14 13:53
Benfica har nu värvat Kardec som är en ung anfallare. Det öppnar upp för K9 att lämna. Det finns ett par lag i Brasilien som är intresserade av honom och nu senaste även grekiska Olympiakos. Vi får se vad som händer med denna stora talang. När han anpassat sig till Europa kommer han visa vad han går för.
Barcelona Barcadinho.
2009-12-14 13:46
Det ryktas om att Benfica tänker värva en ny anfallare från Brasilien, vilket öppnar för en flyt för K9. Vi får väl se hur det slutar, men jag skulle gärna se honom i laliga. Det bli lättare och roligare att följa utlånade spelare på hemmaplan.

Jag håller med inlägget nedan – jag tar det med nypa salt sådana unga spelare som lyckas bra i sämre ligor som holländska eller franska ligan. Det är inte så lätt att leverera lika bra i den absolut högsta nivån.
Det måste man tänka på om man vill värva Suarez och samma sak gäller det egentligen för Keirrison. En målskytt under en säsong i Brasilien säger absolut nada.
Det är bara att se hur svårt det är för våra talanger från Atletic att slå sig in i a-laget.
Vi får väl se om tom Chyg hittar rätt till slut.

Jag tycker att man kan försöka och hålla på med en smart strategi. Antigen värva unga talanger, men när de är 13-15 år, så de hinner lära sig allt som behövs, eller satsa på etablerade och meriterade som kostar mer men har chans att tillföra något extra.
De som är mittemellan som Henrique, K9, Caceres osv har kostat skjortan utan att göra något nytta.
Barcelona Barcadinho.
2009-12-14 13:43
Några rader från min sida om olika saker:

Det är märkligt att se Villarreal spela så sönderläst försvarsspel. Jösses hur lätt några genomskärningar gick hela vägen igår. Och det som Reyes gjorde till Simao var också pga ett b-försvarsspel. Det är konstigt, eftersom Villarreal hade ju just ett stabilt försvar under Pellegrins tid. Konstigt att det kan skilja sig så mycket när en tränare slutar. Men Senna är tillbaka nu efter en långskada och jag tror att Villarreal kommer att hamna topp 6 i slutändan. De har en riktigt bra trupp med underbara as på bänken som Joseba Llorene och Nilmar.

Jag läste igår på totalbarca om att Laporta ska försöka jobba vidare nu i Abu Dhabi med att snacka kontrakt med Pep. Vi har diskuterat det precis innan, så det var kul att läsa en artikel som handlar om samma sak. Jag hoppas på att de hittar en lösning. Det handlar inte om pengar eller sportlig makt. Det är så att Pep inte vill ha bråttom med det. Man diskuterar att skriva en klausul i kontraktet som ger Pep rätt att avsluta sitt jobb när som helst, utan att behöva bestraffas ekonomiskt för det. På så sätt kommer inte Pep behöva vara bunden till den nya presidenten, om han inte trivs eller nöjd.
Barcelona lameG^
2009-12-14 13:12
Pep har gjort många bra saker för oss men sen sak jag i´nte fattar är att han lägger 250 miljoner på en osäker spelare som inte ens kan spela cl. Samma förra året då han köpte caceres för 150 miljoner. Henrique och K9 var inte guardiolas köp men dem andra fattar jag inte. Han kunde köpt någon som vi redan vet kommer bli bland dem största backarna världen dvs Kjaer eller Sakho.
Barcelona tano
2009-12-14 12:44
Ämne: Lyckliga dagar har s....
Eftersom Ahmed har madrid tröja och skriver som han gör är han garanterat ett troll. Ingen kan ta något han skriver allvarligt.

Hoppas Barca fixar VM titeln och sedan nöjt kan få välförtjänt vila inför den tuffa period som ska komma.
Annons: