/spanien/barcelona/forum/1767.aspx/spanien/barcelona/forum/1767.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2016-07-19 15:28
[QUOTE=Rambla~]Barca får alltså i dessa sammanhang ynka €30m för sponsoravtalet på tröjan? Hur är det möjligt att förhandla fram en sådan usel deal för ett varumärke som FC Barcelona? Bara det att inte lyckas förhandla fram ett bättre avtal borde vara straffbart. Patetiskt vad denna klubb sjunker allt djupare ner i träsket. [/QUOTE] Stämmer det att vi får 30mille för ett år till så upphörs jag aldrig förvånas över den här ledningens totaala inkompetens. Framförallt med tanke på att vi för ett år sedan tackade nej till 60mille. Ni som kollade Seinfeld back in the day kanske kommer ihåg avsnitten när Jerry och George blir erbjudna ett TV kontrakt som George tackar nej till för han vill få bätte betalt och vad som hände sen. Byt ut George mot Bartomeu så har jag synen vid förhandlingsbordet rätt klar framför mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-19 14:49
Beloppet som nämns är €35M-€40M, som sagt inte oväntat då det rör sig om enbart en säsong. Därefter kommer antagligen något annat bolag in som tröjsponsor. Nu har man även tid att ta fram den absolut bästa dealen, tiden lär behövas då det ryktas om att Amazon i nuläget enbart erbjuder €45M per år och Barca vill ha minst €65M.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-19 13:21
Barca får alltså i dessa sammanhang ynka €30m för sponsoravtalet på tröjan? Hur är det möjligt att förhandla fram en sådan usel deal för ett varumärke som FC Barcelona? Bara det att inte lyckas förhandla fram ett bättre avtal borde vara straffbart. Patetiskt vad denna klubb sjunker allt djupare ner i träsket.
Barcelona Andresito
2016-07-19 13:13
Bartomeu just nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-19 13:06
Ett av fotbollsvärldens sämsta sponsorkontrakt fortsätter alltså under samma premisser ytterligare ett år. Sa inte Bartomeu så sent som i maj att dessa drygt €30 miljoner per år numera var en petitess i sammanhanget? Notera också att det är samma president som tackade nej till €60 miljoner för ett år sen. För Barcelonas varumärke var värt mer än så. Fast uppenbarligen är det nu bara värt hälften.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
2016-07-19 12:52
Äckligt med Qatar igen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-19 12:43
[QUOTE=Capilito]Brukar det bli fullsatt under premiärmatchen? Ska nämligen ner till Barcelona då. [/QUOTE] Det är endast fullsatt mot Real Madrid och i vissa få Champions League matcher. Det var exempelvis 95000 på plats mot Bayern i semin 2015. Det borde inte vara några som helst problem att få bra sittplatser för dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcagurl
2016-07-19 12:37
Officiellt.. Förlängt med Qatar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capilito
2016-07-19 12:28
Brukar det bli fullsatt under premiärmatchen? Ska nämligen ner till Barcelona då.
Barcelona Felix-Forca Barca!
2016-07-19 12:05
Alen Halilovic närvarade inte på träningen idag, på de medicinska testerna.
Han ska tydligen haft klubben tillåtelse.

Nya utköpsklausulerna på Samper respektive Munir är satta också:
Samper: Kontrakt till 30 juni 2019, med option på ytterligare ett år: 50 miljoner euro i utköpsklausul.
Munior: Kontrakt till 30 juni 2019 - utköpsklausul 60 miljoner euro.
Allt enligt officiella hemsidan.

Annan fråga:
Hur många här tänkte gå på matchen mot Leicester?
Barcelona Smogen
2016-07-19 09:45
[QUOTE=Barca - Puyol]Bara jag som Inte gillar när vi möter skit lag i försäsong. Kolla på Real, de ska möta Chelsea, PSG och Bayern München. Vill inte säga detta men ska vi vara förbereda på la liga måste vi möta bättre motstånd. Varför? För att många spelare slappnar av när vi möter sämre lag. Möter vi bättre motstånd då går hela laget för la ligas omstart med hög självförtroende och är allmänt mer redo. Varje år är det samma visa från vår klubb och jag vill se en förändring. Men de roligt att vi ändå lyckas starta bra i la liga trots skit lag under försäsong hahahahaha. [/QUOTE] När storlag möter storlag under försäsongen är det ju nästan alltid promenadfotboll och 11 byten i paus. Tror att den största anledningen till dessa storlagsmötrn är att det ger uppmärksamhet och klirr i kassan. Men visst, det är ju också en bra anledning för Barca att försöka hitta lite roligare lag att möta än tex. Sampdoria.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-19 09:39
Bara jag som Inte gillar när vi möter skit lag i försäsong. Kolla på Real, de ska möta Chelsea, PSG och Bayern München. Vill inte säga detta men ska vi vara förbereda på la liga måste vi möta bättre motstånd. Varför? För att många spelare slappnar av när vi möter sämre lag. Möter vi bättre motstånd då går hela laget för la ligas omstart med hög självförtroende och är allmänt mer redo. Varje år är det samma visa från vår klubb och jag vill se en förändring. Men de roligt att vi ändå lyckas starta bra i la liga trots skit lag under försäsong hahahahaha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-19 06:29
Munir och Samper förlänger idag. Innebär detta att truppen är klar? Munir fortsätter som central backup medan Arda, Denis och Rafinha får täcka upp på kanterna. Hade gärna sett att Munir lånas ut. Jag tror faktiskt att han har en hel del potential i sig. Samtidigt hade någon som Lucas Perez tagit hans roll. Såvida Vietto inte kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-19 06:24
[QUOTE=the cameroonians]Vet inte vad ni andra tycker, men är det inte lite avigt att Tello och Montoya som har kontrakt med klubben och spenderat merparten av sina ungdomsår i la Masia inte ens är välkomna att träna med truppen? Finns säkert orsaker som vi inte känner till, men nog brukar FC Barcelona normalt sett ta hand om sina egna på ett schysst sätt. Känns lite konstigt kan jag tycka. [/QUOTE] Barcelona tar i med hårdhandskarna. Det är ett tydligt tecken på att spelarna inte har någon som helst chans i klubben vilket tvingar spelarnas agenter att leta klubbar, snarare än att vänta på bud. Nackdelen är ju att köpande klubbar vet att de inte behöver betala speciellt mycket. Hur mycket hade Tello kostat om han spelat i Real Madrid? De hade troligtvis fått ut minst 15 miljoner för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-07-18 23:52
Oerhört synd om vi tappar Vietto.....en spelare jag gillar och med stor potential till att bli en toppspelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-18 23:33
Nix, både Sport och MD hade fel, nu har klubben gått ut med officiella datum, se mitt tidigare inlägg idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-18 23:16
Skulle inte Messi ansluta den 25 juli som det skrevs om tidigare? Så står i länken. Även Mascherano och Bravo ansluter den 25.
Barcelona the cameroonians
2016-07-18 23:15
Vet inte vad ni andra tycker, men är det inte lite avigt att Tello och Montoya som har kontrakt med klubben och spenderat merparten av sina ungdomsår i la Masia inte ens är välkomna att träna med truppen? Finns säkert orsaker som vi inte känner till, men nog brukar FC Barcelona normalt sett ta hand om sina egna på ett schysst sätt. Känns lite konstigt kan jag tycka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-18 23:14
Enligt portal Gol är Diego Costa nära övergång tillbaka till Atlético. Simeone vill verkligen göra klubben till fortsatt hårt konkurrens till Barca och Real Madrid.
Barcelona the cameroonians
2016-07-18 21:48
Eftersom det bara är 10 spelare som påbörjar försäsongen i morgon kommer flera av B-lagspelarna att förstärka truppen tills fler ansluter. Sedan B-laget påbörjade sin försäsong förra veckan har flera av Luchos assisterande tränare, t ex Joan Barbara och Unzue, varit och kollat in träningarna för att se vilka som kan hänga med. Samtidigt tränade idag 9 Juvenil A-spelare med B-laget för att i sin tur fylla på det tomrum som uppstår. På onsdag och lördag har B-laget dessutom träningsmatcher inplanerade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2016-07-18 20:58
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-18 19:53
Vilket trupp kommer Barca ha till Leicester City matchen? Kommer Messi och Suarez delta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-18 19:17
Barca verkar irriterade på Adriano för de har svårigheter att skeppa iväg honom. Borde de ha tänkt på innan de förnyade hans kontrakt. Samma kan sägas om spelare som Douglas, Song m.fl. Varför envisas de med att värva dessa medelmåttor? Nu när de ska skeppas iväg gnäller man. Skyll er själva. :P
Barcelona the cameroonians
2016-07-18 18:39
Tello, Montoya och Douglas är inte välkomna på försäsongen och kommer, om inte nya klubbadresser hittas, först att ansluta den 8:e augusti.

Det roliga är att Song inte nämns över huvud taget - trots att han är i en "liknande" situation (även om hans kontrakt går ut redan om 1 år till skillnad från de andras).

Spelarna ansluter enligt följande officiella datum;

19 juli:
Suárez, Munir, S. Roberto, Adriano, Vidal, Mathieu, Masip, D. Suárez, Halilovic & Samper.

25 juli
Arda Turan.

1 augusti:
Piqué, I. Rakitic, Sergio, Iniesta, Messi, Bravo, Mascherano, Alba & Vermaelen.

8 augusti:
Ter Stegen, Umtiti, Digne, Tello, Douglas & Montoya.

Neymar och Rafinha ansluter beroende på hur det går i OS.
Barcelona the cameroonians
2016-07-18 18:11
Angående Halilovic så flyttades han, enligt en klausul i kontraktet, upp till A-laget efter sitt första år i Barcelona och B-laget. Av allt att döma är såväl Alen som klubben överens om att han behöver (än) mer speltid och utveckling och han kommer med stor sannolikhet att åter lånas ut alternativt säljas med buy-back. Problemet för intresserade klubbar är kroatens lön (hans pappa/agent kräver en hel del) och därför har det varit svårt att få någon att nappa så här långt. Idag ryktas han till Hamburg som förlorade dragkampen om N'koudou till Tottenham(?) och behöver ett nytt namn att jobba mot.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Felix-Forca Barca!
2016-07-18 17:38
Är det jag som missat något - men Halilovic ska enligt hemsidan vara med nu när laget sätter igång säsongen igen. Någon som vet status för honom? Tycker han känns så otroligt spännande..!
Barcelona baaarcaa
2016-07-18 17:13
Hej, säljer två biljetter till Barca-Leicester den tredje augusti i Stockholm. Hör av er till 0767653197 om ni är intresserade!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-18 16:33
[QUOTE=El Pistolero #9]Visst Messi är tidernas bästa fotbollspelare men du får det att låta som att vi är Arsenal om Messi inte gör en fantastisk säsong. Vi har dom bästa på sin position i nästan varje lagdel, 4-0 borta mot RM förra säsongen utan Messi är inte så pjåkigt :) [/QUOTE] Du har rätt, överdrev nog lite men jag tror inte att Barca kan klara sig lika bra under en hel säsong som de gjorde under de 2 månaderna han var borta. Som tur var det förutom Sevilla, Leverkusen och Real inga storklubbar vi mötte. 0-4 mot Real var en stor bedrift men man får inte heller glömma bort Reals obefintliga mittfält och usla försvarsspel. Messi är och gör skillnaden i de stora matcherna. Tex Copa finalen mot Sevilla krävdes det en utomjordisk pass från Messi till Alba för att bryta dödsläget. Samma mot Bayern med sina 2 magiska mål. Bara 2 ex av tiotals till. Men om Neymar håller den nivån han hade under hösten blir inte ett tapp av Messi lika betydelsefull. Problemet är att Messi är mer än det man ser. Lag anpassar taktiken efter honom och han har alltid minst 2 spelare på sig, vilket öppnar upp för resten av laget. Försvararna lever i en konstant skräck när han har boll. Han har utvecklat sin fotboll och är en nästintill komplett spelare som behärskar allt. Han är Iniesta, Neymar och Suarez i ett. Därför blir det svårt, om ens möjligt, att ersätta honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-18 15:46
@Smogen:


Jaaaa inget mer skit i han för bövelen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-18 15:24
Why Santos star Gabriel Barbosa is the perfect signing to compliment M-S-N at Barcelona (länktips)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: