/spanien/barcelona/forum/17656.aspx/spanien/barcelona/forum/17656.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelonistas
2009-12-17 12:16
i pray to god att real får chelsea då får vi se hur bra lass är mot BRA motstånd. ok nu kanske många tänker men xavi o iniesta då? dom är ju korta.ja men milde skapare xavi o iniesta är ju inga defensiva mittfältare på den offensiva sidan spelar det absolut ingen roll hur lång du är men på den defensiva så bör du vara ganska lång och stark.Som ett exp kan ja ta Torue yaya da monster.
Barcelonistas
2009-12-17 12:09
Tarrak

jag menar defensiva mittfältare. exp han har ju ingen chans i luftrummet mot zlatan som är 2 meter lång.
Barcelona Heywood Jablome - Piquénbauer
2009-12-17 11:15
I fotboll handlar det att omvandla sina svagheter till styrkor.

Är du liten har du alla förutsättningar att bli lite kvickare än de längre och större spelarna.
Barcelona Hyder
2009-12-17 11:11
F7 Zizou~™ Orgulloso del Real Madrid.

Det här med längden på en pivote är ganska intressant tycker jag. Har man spelare som Xavi, Iniesta, Messi, Alves och Pedro runtomkring sig är det kanske viktigare att ha en stark eller åtminstone lång pivote då alla dessa små spelare tillför tillsammans mycket av det en mindre spelare skulle göra. Alltså att vara aggressiv och pressa motståndaren hela tiden. Precis som Lass gör för er. Han passar väldigt bra i Madrid eftersom att spelarna runt omkring honom inte har samma aggresivitet eller pressar motståndarna lika mycket.

För oss passar det bättre med en lång pivote som spelar enkelt och kan gå upp i nickdueller medan det för er passar med en kort pivote som kan tillföra aggressivitet och press. Olika lag, olika begär.

Därmed även konstaterat att längden på en pivote inte spelar någon roll. Det viktigaste är att varje individs egenskaper kan komma väl till hands i respektive lagbygge.

Sedan att jag tycker att Lass ibland är en säkerhetsrisk för er Madristas är en annan femma. Men en riktigt bra spelare, det är han :-)
Real Madrid F7 Zizou~™ Orgulloso del Real Madrid.
2009-12-17 11:02
@ Rambla - K9

Med risk av att joina någon beundrarklubb oss emellan. Onekligen så har Busquets vart lyckad för er, passar som handsken. Att Del bosque sedan sedan kallat upp honom till the big guys tyder ju på att han gör allt rätt just nu.

Barcelonistas @

Kommer förmodligen ångra detta men är längd en såpass viktig faktor? Makélélé var ju t.o.m. kortare än den gode Lass.
Barcelona tarrak
2009-12-17 11:02
Barcelonistas

Gäller det Iniesta och Xavi också?
Barcelonistas
2009-12-17 10:55
Alfredo di Zidano

Busquets är helt komplett på sin position tycker lass saknar längden för att konkurera om världens bästa på mittfältet.
Barcelona Rambla - K9
2009-12-17 10:38
F7 Zizou~

Jag kanske borde ha tillagt, att Lass är en fantastisk spelare med en fysik och ork som aldrig verkar ta slut. Han har imponerat oerhört i Priméran sen kan kom från Portsmouth. Det var nog inte många som trodde på en sådan succé så omgående.
Real Madrid F7 Zizou~™ Orgulloso del Real Madrid.
2009-12-17 10:24
Visst han har ett taskigt postionspel men det kompenserar han med sitt outtröttliga löpande. Sedan är han definitivt en bra passningspelare, huruvida han hanterar tiki-taka är irrelevant då han aldrig(?) lär utöva just det spelet.

Han har varit hur viktig som helst för oss, punkt. K*ukmätar-tävlingar har sällan en vinnare.
Barcelona Rambla - K9
2009-12-17 10:12
Snälla Alfredo di Zidano, jag tänker inte ge mig in i en diskussion om vem som är bättre. Fåniga diskussioner enligt mig då olika spelare fungerar olika beroende på i vilket lag de spelar i och framför allt vilka instruktioner och taktiska dispositioner de fått av tränaren.

Men när du påstår att Lass har ett passningsspel som heter Barcelona och ett spelsinne som heter duga, kan jag inte annat än gapskratta. Allt det du så vackert beskriver är just tvärtemot Lass egenskaper. Varför tror du han springer så mycket? Kan det bero på att hans positionsspel är uppåt väggarna? Någon vidare passningspelare är han heller inte, absolut inte Barcas tiki-taka.

En viktig man? Sportdirektör för "storlaget" Katma. Hehe, jag har tidigare aldrig hört talas om laget innan det blev klart att Barcelona skulle spela en vänskapsmatch mot dem. :D
Barcelona IniestaFTW
2009-12-17 09:56
Var är det man röstar för man of the match?
Nytt klipp på FANTV.SE
2009-12-17 09:41
Se målen som tog Barca vidare till finalen
Barcelona Abbe.
2009-12-17 09:26
Ämne: Criff

Nej nej, L....
Nu är du ute och cyklar. Hinner tyvärr inte argumentera nu, men jag fick åtminstone det viktigaste sagt.
New kid on the block
2009-12-17 08:46
visst är det skumt att ingen kanal köpt in matchen på lördag? eller är jag fel ute? vill inte sitta på ännu en obskyr japansk stream...
New kid on the block
2009-12-17 08:44
Ämne: Det sant ju

Nu va....
vad är det som är tragiskt med detta? vad ger nya supportrar mindre rätt än gamla att glädjas med vårt lag? sluta bete dig som en tolvåring och välkomna istället alla nya vänner vi kan få i vår stora cùle-familj.
Barcelona Joan Gamper 1899
2009-12-17 08:16
Bra skrivet Armin!


Kan ni tänka er ? Ronaldo (riktiga) Rivaldo, Ronaldinho, Kluivert, Van Nistelrooy med flera stjärnanfallare som inte lyckats med de som PEDRO har gjort. Till och med Messias.


Som Armin säger.......

..."Kungen Pedro Rodriguez Ledesma" Så sant
Real Madrid Alfredo di Zidano
2009-12-17 07:58
Sen är det ingen idee och påstå att Lass lever på sin erfarenhet, för grabben har ingen erfarenhet fastän han spelar erfaret och rutinerad, men det är pga hans extremt grymma talang, Lass är 23 år gammel, har förmesta dels tillbringad sin tid på bänken i Arsenal och Chelsea tills han skippades iväg till Porthmunts och gjorde succe på sina första säsong, det är nu i hans 1½ säsong i real madrid där han har gjort sig ett namn som man respekterar.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2009-12-17 07:38
Criff

Nej nej, Lass är världens bästa def.mit tillsammans med Essien, det vet många fotbollskunniga. Jag känner en sportdirektör, en viktig man för fotbollslaget Katma i Kuwait, som möter Fc Barcelona slutet av månaden, han är stor barcafan och hade mycket tala till att Barcelona kommer hit till Kuwait snart, även han tycker och säger hade Lass spelat i Barcelona så hade Barcelona vart 3 gånger bättre än vad dem är idag. Barcelona är ett lag som många få lag klarar av att spela som stilen barca spelar dvs kort passningspel, klura sig ut ur små ytor och utnyttja alla vinklar genom planen, varken Yaya eller Busquet är sånna spelartyper, dem lever på Iniesta och Xavi, men Lass är gjord för sånt spel han skulle även få den offensiva kraften från Fc Barcelona spara på energin som dem ibland kan slösa ionödan.


Att säga lass inte skulle kunna klara av, är absolut felaktigt, lika felaktigt som att säga George Bush gillar fred. Lass klarar av allt. Han har en passningspel som heter Barcelona och ett spelsinne som heter duga.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2009-12-17 07:32
Criff

Mellan Pedro och Benzema är smaksak medans Pedro vs Higuain är fakta, det är fakta att Higuain är bättre än Pedro på alla vinkar.

Benzema får inte uppmärksamheten den han förtjänar pga mål, han gör inte mål men det man blundar för det är han prestationer som ligger bakom alla mål som Higuain gör.
Barcelona Criff
2009-12-17 07:28
Alfredo di Zidano, Vem som är bättre är ganska svårt att avgöra nu, en sak är säker. Pedro presterar 10 gånger mer än vad Benzema gör förtillfället.
Så just nu är Pedro lätt bättre än Benzema.

Däremot Higuain är bättre än Pedro, anser Higuain vara Reals bästa spelare.

Busquets är bättre än Lass på det han gör, tror aldrig i hela mitt liv Lass hade kunnat axla Busquets roll. Lass bara springer o springer, och kladdar alldeles för mycket med bollen.
Busquets spelar enkelt och oftast med en touch.

Därmed sagt hade aldrig Busquets kunnat göra Lass jobb.

Anser ändå Lass vara den mer erfarne av dessa 2 och självklart också den bättre defensiva mittfältaren.

Busquets har dock en del år kvar att utvecklas :)
Real Madrid Alfredo di Zidano
2009-12-17 06:58
Barcelonistas


Pedro är inte bättre än Benzema eller Higuain, det vet du.


Jag även som Madridista har lätt för mig och se vem som är bäst och vem som är bättre än den andra, jag kan som exempel säga Alves är bättre än ramos som högerback me inga problem, det är faktum.


Men att du påstår Busquet är bättre än Lass, Pedro bättre än Higuain och Benzema, det är fööööör mycket enögd och skämtsamt för både du och jag vet att det inte stämmer, även om du vet det innerstinne men i utsidan vill du få det låta som om dem verkligen är det, så vet du att det inte stämmer så det är onödigt av dig ;)
Barcelona Mrfaariis
2009-12-17 01:48
KOllla längst ner på den länken!!!!:D
Barcelonistas
2009-12-17 01:38
Sen vill jag hylla pedro vilken spelare han är.jag tycker redan nu han är bättre än benzema o hugain.han har det där lila extra som kan vända en hel match de har inte benzema och hugain.
Canaletes
2009-12-17 01:33
Har försökt o hitta video när Butrageño drar bollarna med hittar inte

Om ni har ge länk :)
Barcelona BlueRed
2009-12-17 01:23
Jo, Butragueno var ju för upptagen med att ge Barça en svår grupp, istället för att göra det enklare för Real...

Alla dem lag som vi hamnade med var ligamästare. Och jag vågar lova att Rubin Kazan är betydligt svårare motstånd än FC Zürich.
Barcelonistas
2009-12-17 01:21
Heywood Jablome - Piquénbauer

ja me, ursäkta språket men jag vill bara att de ska gå åt ******* för real.
Barcelona Heywood Jablome - Piquénbauer
2009-12-17 01:18
Jag hoppas att Sevilla och Barcelona går till kvartsfinal. :-)

Bona nit!
Canaletes
2009-12-17 01:17
Barcelonistas

Kallas avundsjuka
Barcelonistas
2009-12-17 01:15
fan hoppas alla dom spanska lagen går vidare till kvarten o sen till semi så vi kan vissa en gång för alla att la liga är bäst!
Barcelona Heywood Jablome - Piquénbauer
2009-12-17 01:07
Busquets är en perfekt spelare för Barcelona. Spelar enkelt, väldigt enkelt som också är det svåraste sättet att spela på. Kan han bara finslipa hjärnsläppen som han får då och då så kommer han bli viktig.

Jag vill också se Yaya starta, men med tanke på hur det har sett ut under hösten så kan jag inte heller klaga på Guardiola.
Annons: